25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Poate se gandesc sa mai continuie cu Asi...ce bucuroase am fii!!!!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dragelor , Ask e pe final , si parca mi se pare ireal .Serialul care m-a cucerit complet , mai are doar 3 episoade fetelor...Ce trist! Oricum ne vom consola cu traducerile , si revederea episoadelor de cate ori vrem.
Denisa , bravo pt toate mesajele minunate care au ajuns in sfarsit la Muri . Ne bucuram enorm ca a vazut cat de mult il indragim
Denisa , bravo pt toate mesajele minunate care au ajuns in sfarsit la Muri . Ne bucuram enorm ca a vazut cat de mult il indragim
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Buna ziua , tuturor!!!!!!!
Ce mai faceti?
Am vazut si eu pozele cu Murat si cu "printesa consoarta".
Mi se pare mie sau are ochii din ce in ce mai mici? Bine...nu ca i-ar fi avut vreodata prea mari...
Sa fie din cauza soarelui? Ca am observat ca la un moment dat isi pune niste ochelari...mama, mama.
Murat arata exceptional, ca intotdeauna... Am vazut si eu ca nu are verigheta pe deget. Dar cred ca i-a spus Burcinica, ca daca tot este si ea acolo, lumea o stie de soata a lui... si la ce mai foloseste ...
Multumim din suflet Denisa pentru poze si pentru informatii...Datorita tie suntem la curent cu tot ce se intampla cu preferatul nostru
Ce mai faceti?
Am vazut si eu pozele cu Murat si cu "printesa consoarta".
Mi se pare mie sau are ochii din ce in ce mai mici? Bine...nu ca i-ar fi avut vreodata prea mari...
Sa fie din cauza soarelui? Ca am observat ca la un moment dat isi pune niste ochelari...mama, mama.
Murat arata exceptional, ca intotdeauna... Am vazut si eu ca nu are verigheta pe deget. Dar cred ca i-a spus Burcinica, ca daca tot este si ea acolo, lumea o stie de soata a lui... si la ce mai foloseste ...
Multumim din suflet Denisa pentru poze si pentru informatii...Datorita tie suntem la curent cu tot ce se intampla cu preferatul nostru
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
lavy612 a scris: Dragelor , Ask e pe final
Se pare ca da, lavy. Se termina!!!!!!... Acum sa vedem in ce fel se termina...ori...ori.
Bine ca o sa il mai vedem ceva timp pe Kanal D...
victorelalove- moderator
Se termina Ask Dar nu-i nimic...ne consolam cu ideea ca o sa aiba mai mult timp sa mesageze si cu noi putin...
simi- vip
Bună fetelor !!!
Gönülce a uploadat iară clipul cu o calitate mai bună a imaginii .
Gönülce a uploadat iară clipul cu o calitate mai bună a imaginii .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 13 Mai 2011, 1:21 pm, editata de 1 ori
Buna iubito te asteptam ca painea calda cand vii tu odata cu tine vin si vestile.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Buna iubito te asteptam ca painea calda cand vii tu odata cu tine vin si vestile.
Aoleu nici chiar aşa
Denisa,nu ne-a transmis si noua nimic?????Nici un cuvintel? Nimic...nimic :2a:
simi- vip
De îndată ce primesc autograful ptr noi o să-l postez pe net , astăzi o să vorbesc mai mult cu fetele .
Da Denisa mulţumim, uite datorită ţie gândurile şi urările noastre au ajuns la el. Wauuuuu chiar m-am emoţionat. Nu am mai avut niciodată de transmis ceva vreunui actor şi uite că acuma am avut şi ce şi cum şi datorită ţie au ajuns acolo şi două trei vorbe pe care le-am spus şi eu alături de tine şi fete.DENISA a scris:Neaţa cucuietelor !!!
Murat a văzut mesajele fanilor români cu adresa forumului nostru , ce a văzut el eu am trimis prin email separat cu adresa forumului . Dovada
min 0.54
Multumim multumimDENISA a scris:De îndată ce primesc autograful ptr noi o să-l postez pe net , astăzi o să vorbesc mai mult cu fetele .
simi- vip
Denisa pentru tine in semn de multumire
lica54- vip
Denisa poti sa imi spui si mie in ce limba este cuvintul DOBRANOC.
lica54- vip
Lexia
fetelor nu trebuie să-mi mulţumiţi mie , eu la rândul meu am fost ajutată de turcoaice , eu cândva am trimis şi numele unor fane înfocate poate vom avea şansa să primi şi autografe personalizate , ar fi minunat .
în poloneză Lica şi înseamnă "noapte bună "
a , un merit îl are şi Pufy , m-a ajutat cu traducerea în lb turcă.
fetelor nu trebuie să-mi mulţumiţi mie , eu la rândul meu am fost ajutată de turcoaice , eu cândva am trimis şi numele unor fane înfocate poate vom avea şansa să primi şi autografe personalizate , ar fi minunat .
în poloneză Lica şi înseamnă "noapte bună "
a , un merit îl are şi Pufy , m-a ajutat cu traducerea în lb turcă.
Le multumim din suflet si turcoaicelor Dar mai mult tie pt ca tu esti legatura noastra cu ele Nici nu-ti imaginezi cata bucurie mi-ai adus in suflet :za2: Pierzi atata din timpul tau sa ne faci pe noi fericite :love3:
simi- vip
Simi să mă fac şi pe mine fericită
mi-ar place şi le-am spus-o şi fetelor să o vedem şi pe Tuba .
Am trimis şi mulţumirile voastre fetelor
mi-ar place şi le-am spus-o şi fetelor să o vedem şi pe Tuba .
Am trimis şi mulţumirile voastre fetelor
Multumesc si lui Pufy...multumesc tuturor fanilor ...va multumesc ca existati toti cei de pe forum Pentru ca mai am si eu cu cine sa vorbesc
simi- vip
Astazi sant atat de fericita incat o sa termin mai greu cu multumirile...
simi- vip
Simi de nu o avea ASK-ul un final fericit sau de calcă Filgerică prin străchini atunci să vezi ce " mulţumiri " îi adresăm lui .
Merg la Istanbul sa i le transmit personal....multumirile... cupidon cupidonDENISA a scris:Simi de nu o avea ASK-ul un final fericit sau de calcă Filgerică prin străchini atunci să vezi ce " mulţumiri " îi adresăm lui .
simi- vip
le-am mai întrebat câte ceva pe fete .
To answer your questions... He said Aşk ve Ceza will be over after 3 more episodes. About Taxi Driver project, he said we should not believe everything we see in the papers. He also said there is a film project but nothing certain yet, so he would not give info about that.
There will be a special section in this forum where the fans will post their questions, the questions will be directed to Murat and he will answer them like an interview.
He heard the success of Asi in Monte Carlo Film from a newspaper article. Both Murat and Burçin are happy with the news. If they are invited they will gladly attend the ceremony. But most probably the producer will attend the event.
Murat also said that Asi will always have be special for him. He is happy to see Asi still receives such love and affection from the viewers.
Ask ve Ceza va mai avea 3 episoade ,despre proiectul Taxi Driver, el a spus că nu ar trebui să credem tot ceea ce vedem prin ziare. El a mai spus că există şi un proiect de film( de Cinema), dar nimic concret încă, aşa că nu va spune nimic despre asta . Se va face o secţiune specială unde fanii vor posta întrebările lor, întrebările vor fi direcţionate către Murat şi el va răspunde ca la un interviu.
El a auzit de succesul serialului Asi la Monte Carlo dintr-un articol de ziar. Murat si Burcin sunt fericiţi cu aceste ştiri. În cazul în care sunt invitaţi vor participa bucuroşi la ceremonie. Dar cel mai probabil, producătorul va participa la eveniment.
Murat a mai spus că Asi va fi întotdeauna special pentru el. El este fericit să vadă că Asi primeşte încă o dovadă de iubire şi afecţiune din partea telespectatorilor.
Denisa chiar nu pot sa cred se terminna ASK si el nu are asigurat un nou proect!!Dar despre teatru nu a pomenit nimic?Ma mira faptul ca recunoscut ca filmul ASI este foarte important pentru el nu amai tinuto una si buna cu Fritina.Doar datorita filmului ASI are atata fanii inafara Turcieisi si a avut loc intalnirea de eri.Cred ca este flatat de felicitarile pe care lea primit!!
lica54- vip
Denisa o sa putem si noi sa-i punem intrebari?
simi- vip
Pai Da...Cum sa nu se bage si curci burci in seama...Ca doar cat de bine a jucat ea in Asi !?! In loc sa-si vada lungul nasului si sa stea si ea mai modesta... Doamne, Doamne...nu imi vine sa cred cata importanta isi da satului...mai ,mai ca ii vine sa se duca la Monte Carlo pentru a ii fi inmanat ei premiul pentru filmul Asi. Ce o avea in cap?
Hai ca am ramas tablou!
Se va duce si ea hop top... sa ii spuna cineva ca nu este mare pierderea daca nu isi etaleaza volanasele pe acolo.
Dar cat tupeu...Cat tupeu!!!!!!!!!!!
Crede ca la Monte Carlo va fi confundata cu Tuba? Ca doar seamana ca "doua picaturi de apa" (ar vrea ea!!!!!)
Hai ca am ramas tablou!
Se va duce si ea hop top... sa ii spuna cineva ca nu este mare pierderea daca nu isi etaleaza volanasele pe acolo.
Dar cat tupeu...Cat tupeu!!!!!!!!!!!
Crede ca la Monte Carlo va fi confundata cu Tuba? Ca doar seamana ca "doua picaturi de apa" (ar vrea ea!!!!!)
victorelalove- moderator
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum