Serialesitelenovelet
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 9:57 am

Poate se gandesc sa mai continuie cu Asi...ce bucuroase am fii!!!! 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 165638 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 165638
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de lavy612 Vin 13 Mai 2011, 11:51 am

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 648483 Dragelor ,kiss Ask e pe final , sad si parca mi se pare ireal .Serialul care m-a cucerit complet , mai are doar 3 episoade fetelor...Ce trist! sad Oricum ne vom consola cu traducerile , si revederea episoadelor de cate ori vrem.
Denisa , bravo 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 357595 pt toate mesajele minunate care au ajuns in sfarsit la Muri . Ne bucuram enorm ca a vazut cat de mult il indragim 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 523120
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Mai 2011, 12:18 pm

Buna ziua , tuturor!!!!!!! kiss kiss kiss
Ce mai faceti?
Am vazut si eu pozele cu Murat si cu "printesa consoarta". stupid stupid stupid
Mi se pare mie sau 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 756436 are ochii din ce in ce mai mici? Bine...nu ca i-ar fi avut vreodata prea mari... Smile Smile Smile
Sa fie din cauza soarelui? Ca am observat ca la un moment dat isi pune niste ochelari...mama, mama.
Murat arata exceptional, ca intotdeauna... Am vazut si eu ca nu are verigheta pe deget. Dar cred ca i-a spus Burcinica, ca daca tot este si ea acolo, lumea o stie de soata a lui... si la ce mai foloseste ...
Multumim din suflet Denisa pentru poze si pentru informatii...Datorita tie suntem la curent cu tot ce se intampla cu preferatul nostru 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 255789
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Mai 2011, 12:22 pm

lavy612 a scris: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 648483 Dragelor ,kiss Ask e pe final
sad sad sad
Se pare ca da, lavy. Se termina!!!!!!... Acum sa vedem in ce fel se termina...ori...ori.
Bine ca o sa il mai vedem ceva timp pe Kanal D... kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 12:30 pm

Se termina Ask sad sad sad Dar nu-i nimic...ne consolam cu ideea ca o sa aiba mai mult timp sa mesageze si cu noi putin... kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 13 Mai 2011, 1:17 pm

Bună fetelor !!!

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 128e6efc

Gönülce a uploadat iară clipul cu o calitate mai bună a imaginii .

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 13 Mai 2011, 1:21 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 13 Mai 2011, 1:20 pm

Buna iubito te asteptam ca painea calda cand vii tu odata cu tine vin si vestile. kiss kiss
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 13 Mai 2011, 1:21 pm

lica54 a scris:Buna iubito te asteptam ca painea calda cand vii tu odata cu tine vin si vestile. kiss kiss

Aoleu nici chiar aşa
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 1:28 pm

Denisa,nu ne-a transmis si noua nimic?????Nici un cuvintel? sad sad sad Nimic...nimic :2a:
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 13 Mai 2011, 1:33 pm

De îndată ce primesc autograful ptr noi o să-l postez pe net , astăzi o să vorbesc mai mult cu fetele .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 13 Mai 2011, 1:35 pm

DENISA a scris:Neaţa cucuietelor !!!

Murat a văzut mesajele fanilor români cu adresa forumului nostru , ce a văzut el eu am trimis prin email separat cu adresa forumului . Dovada

min 0.54

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Muratyildirimmessage225. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Muratyildirimbirthdaya25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Muratyildirim1225. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Muratbirth125. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Muratyildirimbirthday25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Muratd125. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 4077225. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 40773
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 40775

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 40776

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 40777
Da Denisa mulţumim, uite datorită ţie gândurile şi urările noastre au ajuns la el. Wauuuuu chiar m-am emoţionat. Nu am mai avut niciodată de transmis ceva vreunui actor şi uite că acuma am avut şi ce şi cum şi datorită ţie au ajuns acolo şi două trei vorbe pe care le-am spus şi eu alături de tine şi fete. kiss kiss
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 1:35 pm

DENISA a scris:De îndată ce primesc autograful ptr noi o să-l postez pe net , astăzi o să vorbesc mai mult cu fetele .
Multumim 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 multumim 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 13 Mai 2011, 1:36 pm

Denisa pentru tine in semn de multumire25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Www.iv.pl-images-38913774830583738851
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 13 Mai 2011, 1:38 pm

Denisa poti sa imi spui si mie in ce limba este cuvintul DOBRANOC.
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 13 Mai 2011, 1:38 pm

Lexia kiss kiss kiss

fetelor nu trebuie să-mi mulţumiţi mie , eu la rândul meu am fost ajutată de turcoaice , eu cândva am trimis şi numele unor fane înfocate poate vom avea şansa să primi şi autografe personalizate , ar fi minunat .

în poloneză Lica şi înseamnă "noapte bună "

a , un merit îl are şi Pufy , m-a ajutat cu traducerea în lb turcă.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 1:44 pm

Le multumim din suflet si turcoaicelor kiss Dar mai mult tie pt ca tu esti legatura noastra cu ele kiss Nici nu-ti imaginezi cata bucurie mi-ai adus in suflet :za2: Pierzi atata din timpul tau sa ne faci pe noi fericite :love3:
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 13 Mai 2011, 1:47 pm

Simi să mă fac şi pe mine fericită 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 925958

mi-ar place şi le-am spus-o şi fetelor să o vedem şi pe Tuba .
Am trimis şi mulţumirile voastre fetelor

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 F64ec3a625. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 73d974ec
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 1:54 pm

Multumesc si lui Pufy...multumesc tuturor fanilor ...va multumesc ca existati toti cei de pe forum kiss kiss kiss Pentru ca mai am si eu cu cine sa vorbesc flower
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 1:56 pm

Astazi sant atat de fericita incat o sa termin mai greu cu multumirile... 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 13 Mai 2011, 1:59 pm

Simi de nu o avea ASK-ul un final fericit sau de calcă Filgerică prin străchini atunci să vezi ce " mulţumiri " îi adresăm lui .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 2:02 pm

DENISA a scris:Simi de nu o avea ASK-ul un final fericit sau de calcă Filgerică prin străchini atunci să vezi ce " mulţumiri " îi adresăm lui .
Merg la Istanbul sa i le transmit personal....multumirile... cupidon cupidon
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 13 Mai 2011, 2:12 pm

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 B33d5f2f25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Fc664f3b

le-am mai întrebat câte ceva pe fete .

To answer your questions... He said Aşk ve Ceza will be over after 3 more episodes. About Taxi Driver project, he said we should not believe everything we see in the papers. He also said there is a film project but nothing certain yet, so he would not give info about that.

There will be a special section in this forum where the fans will post their questions, the questions will be directed to Murat and he will answer them like an interview.

He heard the success of Asi in Monte Carlo Film from a newspaper article. Both Murat and Burçin are happy with the news. If they are invited they will gladly attend the ceremony. But most probably the producer will attend the event.

Murat also said that Asi will always have be special for him. He is happy to see Asi still receives such love and affection from the viewers.

Ask ve Ceza va mai avea 3 episoade ,despre proiectul Taxi Driver, el a spus că nu ar trebui să credem tot ceea ce vedem prin ziare. El a mai spus că există şi un proiect de film( de Cinema), dar nimic concret încă, aşa că nu va spune nimic despre asta . Se va face o secţiune specială unde fanii vor posta întrebările lor, întrebările vor fi direcţionate către Murat şi el va răspunde ca la un interviu.
El a auzit de succesul serialului Asi la Monte Carlo dintr-un articol de ziar. Murat si Burcin sunt fericiţi cu aceste ştiri. În cazul în care sunt invitaţi vor participa bucuroşi la ceremonie. Dar cel mai probabil, producătorul va participa la eveniment.

Murat a mai spus că Asi va fi întotdeauna special pentru el. El este fericit să vadă că Asi primeşte încă o dovadă de iubire şi afecţiune din partea telespectatorilor.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 13 Mai 2011, 5:13 pm

Denisa chiar nu pot sa cred se terminna ASK si el nu are asigurat un nou proect!!Dar despre teatru nu a pomenit nimic?Ma mira faptul ca recunoscut ca filmul ASI este foarte important pentru el nu amai tinuto una si buna cu Fritina.Doar datorita filmului ASI are atata fanii inafara Turcieisi si a avut loc intalnirea de eri.Cred ca este flatat de felicitarile pe care lea primit!! 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 13 Mai 2011, 5:28 pm

Denisa o sa putem si noi sa-i punem intrebari? kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Mai 2011, 5:48 pm

Pai Da...Cum sa nu se bage si curci burci in seama...Ca doar cat de bine a jucat ea in Asi !?! In loc sa-si vada lungul nasului si sa stea si ea mai modesta... stupid stupid stupid Doamne, Doamne...nu imi vine sa cred cata importanta isi da 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 756436 satului...mai ,mai ca ii vine sa se duca la Monte Carlo pentru a ii fi inmanat ei premiul pentru filmul Asi. Ce o avea in cap? stupid
Hai ca am ramas tablou! confused
Se va duce si ea hop top... sa ii spuna cineva ca nu este mare pierderea daca nu isi etaleaza volanasele pe acolo.
Dar cat tupeu...Cat tupeu!!!!!!!!!!! stupid
Crede ca la Monte Carlo va fi confundata cu Tuba? Ca doar seamana ca "doua picaturi de apa" Smile Smile Smile (ar vrea ea!!!!!)
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum