25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Firele albe de par il fac si mai frumos Cred ca le are de mult....de cand s-a casatorit!!!!In fiecare zi ii mai apare cate unu....mai ales cand vede langa cine doarme
... super, deci căsnicia dăunează podoabei capilare mă duc să-i spun și soției mele, pentru că până acum a susținut că din cauza serviciului am albit
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
sta la taclale...iar Pretiosul ii trimite mesaje lui Tuba Ce familie "fericita"!!!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Frumuselul are fire albe(ceea ce nu e rau) iar a ramas doar cu trei fire de par(ceea ce e rau)
simi- vip
dar ce ochelari de scafandru are
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 13 Mai 2011, 12:13 am, editata de 1 ori
Noapte buna Pufypufy2010 a scris:
simi- vip
Nu pot sa cred....nu se uita deloc la ea...cred ca s-a plictisit rau...si de ea si de verigheta
simi- vip
To day, we’ve had such a day that it is very difficult to put into wods. I ‘ll leave the detailed information to Simge. I think she is on her way back right now and it will take time for her to write, so let me give a brief summary.
I went to the meeting point earlier than others, settled at our table. Esra Dermancıoğlu came to the place next to me. I told her that Engin Akyürek has been chosen as the best actor fort the year (at televizyondisi) and we made an attempt to get in touch with him fort his award. She was very pleased on behalf of him.
Dear Burcin and Murat, came to the meeting just on time. I greeted them as their host. Their worm smiles and embraces were the signs of this beautiful day. I am trying to place the pictures and preparing the video for casting. I have delivered all the presents and pictures you have sent to me.
I will write the details afterwards…
I went to the meeting point earlier than others, settled at our table. Esra Dermancıoğlu came to the place next to me. I told her that Engin Akyürek has been chosen as the best actor fort the year (at televizyondisi) and we made an attempt to get in touch with him fort his award. She was very pleased on behalf of him.
Dear Burcin and Murat, came to the meeting just on time. I greeted them as their host. Their worm smiles and embraces were the signs of this beautiful day. I am trying to place the pictures and preparing the video for casting. I have delivered all the presents and pictures you have sent to me.
I will write the details afterwards…
Doamne ce frumos rade!!!E superb...nu degeaba santem noi topite dupa el
simi- vip
Denisa vad ca am ramas doar noi asta seara....iti multumesc frumos pt pozele minunate pe care le postezi Daca mai pui sa sti ca eu mai astept....
simi- vip
pe măsură ce primesc le postez , eu aştept clipul video , acum fetele lucrează la el .
între timp eu mă uit la ep 77 din ASI .
Eu sant la ep 21 din nouuuDENISA a scris:pe măsură ce primesc le postez , eu aştept clipul video , acum fetele lucrează la el .
simi- vip
murat yıldırım ile görüşme.wmv
sasa- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2010
Dragalaselor buna dimineata pofiti la cafeluta
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata dragelor .. Sa aveti o zi frumoasa Pupici
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Neaţa cucuietelor !!!
Murat a văzut mesajele fanilor români cu adresa forumului nostru , ce a văzut el eu am trimis prin email separat cu adresa forumului . Dovada
min 0.54
Murat a văzut mesajele fanilor români cu adresa forumului nostru , ce a văzut el eu am trimis prin email separat cu adresa forumului . Dovada
min 0.54
Buna dimineata
DENISA- superbbbbbbbbbbbb
nety- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2009
Mulţam Nety .
Fetelor din spusele lui Fulgerică mai avem 3 episoade din ASK ve Ceza şi încă nu e nimic sigur cu TAXI DRIVER .
Gata , vă las ne citim mai târziu am o groază de lucru .
Fetelor din spusele lui Fulgerică mai avem 3 episoade din ASK ve Ceza şi încă nu e nimic sigur cu TAXI DRIVER .
Gata , vă las ne citim mai târziu am o groază de lucru .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 13 Mai 2011, 9:00 am, editata de 1 ori
doar 3?????????????????? ce mult o sa mi lipseasca ,la fel ca Asi, pina sa mai apara un serial la fel de bun ca astea doua iar o sa "bijbai" peste tot...
nety- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2009
Denisa super felicitarile pe care i leai trimis esti o fata de milioane meriti sa ai parte de tot binele din lume!!!Mii de multumiri din partea mea te dulce si te imbratisez cu multa multa dragoste.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata tuturor!
simi- vip
Multumim Denisa,esti o fata de milioane..datorita tie santem la curent cu tot ce se intampla cu Murat
simi- vip
Buna dimineata, am aflat ca mai avem doar 3 episoade ce-o sa ne facem
fetelor ?????? o sa reluam serialele astea in fiecare zi cel putin asa fac eu,
fac ce fac mai aleg un ep. din Asi si-l devorez si-l si traiesc odata cu ei....... nu
vreau sa se termine sau daca se termina asta sa inceapa altul ,tot la fel
de captivant.............Deny pentru tot si o cafeluta
mica
fetelor ?????? o sa reluam serialele astea in fiecare zi cel putin asa fac eu,
fac ce fac mai aleg un ep. din Asi si-l devorez si-l si traiesc odata cu ei....... nu
vreau sa se termine sau daca se termina asta sa inceapa altul ,tot la fel
de captivant.............Deny pentru tot si o cafeluta
mica
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum