25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pufy2010 a scris:
Canselul joacă în liga mică - am văzut că preferă vârsta de 18 ani
Murățelul e "un pic" însurat
da ai dreptate, dar nici cu asta ..............
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Pufy,ma dezamagesti.....
...sper să NU
OK, ce-i lipsește lui Onur? de ce nu ar fi compatibili?
Noapte buna Viorela
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
totuşi Onur arată cel mai bine dintre toţi foştii, nu se compară cu Preţiosul dar e bunicel dacă ar mai fi şi ras şi frezat
DENISA a scris:totuşi Onur arată cel mai bine dintre toţi foştii, nu se compară cu Preţiosul dar e bunicel dacă ar mai fi şi ras şi frezat
nu stiu ,dar daca intru si ma uit la unul din ultimele ep. din Asi si-l vad cu latele alea si cu burta, ma rog sa mai tuns un pic dar mie nu-mi place nici
din spate daca ma uit dupa el :
ninnet- vip
Nimic nu-i lipseste lui Onur...e baiat fain.Eu nu stiu de ce, dar am inteles ca te referi la si la Scuzeeee...Pufy
simi- vip
Dragelor ,asa in trecere , va multumesc din nou pt urari O familie virtuala pe cinste Am fugit la pARTyYY/.....
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
dar "asta" ce are? mi se pare chiar ok dintre toti fosti inafara de Bulent ..el parca era cel mai bun ...insa nu a fost sa fie insa Cansel dupa mine nici atat..ninnet a scris:
da ai dreptate, dar nici cu asta ..............http://ressim.net/s/upload/d9b20052.jpg
nety- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2009
nu cred ca ar trebui comparat cu rolul din ASI ...de atunci a trecut chiar mult..ninnet a scris:
nu stiu ,dar daca intru si ma uit la unul din ultimele ep. din Asi si-l vad cu latele alea si cu burta, ma rog sa mai tuns un pic dar mie nu-mi place nici
din spate daca ma uit dupa el :
nety- membru activ
Te pupam Lavy Distractie placuta....sa ne anunti daca apare Pretiosul,ca venim
simi- vip
LA MULTI ANI LAVY!!!!!!!!!!!!!!PENTRU TINE !!!!!!!!!!
ninnet- vip
Tuba/Onur
căteva aspecte
1. se cunosc foarte bine, au petrecut mult timp împreună, pe parcursul filmărilor la Asi și Gonulcelen
2. Onur a cunoscut-o în perioadele în care Tuba a fost împreună cu actorul care l-a interpretat pe Aslan și cu Sami
3. Onur cunoaște ce s-a întâmplat între Tuba și Murat
Având în vedere aceste aspecte, nu se poate vorbi de o dragoste la prima vedere, ci de una dezvoltată în timp. Cei doi nu se vor "descoperi" de-acum încolo, ci se cunosc foarte bine, iar dacă au luat decizia de a fi împreună, nu cred că ne mai rămâne decăt să le urăm de bine.
Sigur că pică cam greu la stomac, pentru că se distruge un vis- cel puțin pentru o perioadă de timp - MURATUBA
căteva aspecte
1. se cunosc foarte bine, au petrecut mult timp împreună, pe parcursul filmărilor la Asi și Gonulcelen
2. Onur a cunoscut-o în perioadele în care Tuba a fost împreună cu actorul care l-a interpretat pe Aslan și cu Sami
3. Onur cunoaște ce s-a întâmplat între Tuba și Murat
Având în vedere aceste aspecte, nu se poate vorbi de o dragoste la prima vedere, ci de una dezvoltată în timp. Cei doi nu se vor "descoperi" de-acum încolo, ci se cunosc foarte bine, iar dacă au luat decizia de a fi împreună, nu cred că ne mai rămâne decăt să le urăm de bine.
Sigur că pică cam greu la stomac, pentru că se distruge un vis- cel puțin pentru o perioadă de timp - MURATUBA
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Joi 12 Mai 2011, 11:33 pm, editata de 1 ori
[quote="nety"]
dar "asta" ce are? mi se pare chiar ok dintre toti fosti inafara de Bulent ..el parca era cel mai bun ...insa nu a fost sa fie insa Cansel dupa mine nici atat..[/qu
de ce sa nu-l compar ??????? a mai imbatranit si e mai sexy ???????
dar "asta" ce are? mi se pare chiar ok dintre toti fosti inafara de Bulent ..el parca era cel mai bun ...insa nu a fost sa fie insa Cansel dupa mine nici atat..[/qu
de ce sa nu-l compar ??????? a mai imbatranit si e mai sexy ???????
ninnet- vip
cu astea sint perfect deacord ,si chiar ma bucur pt ea ,ei ...
nety- membru activ
[quote="ninnet"]
da poti spune si asta ...poate mai maturizat ...
da poti spune si asta ...poate mai maturizat ...
nety- membru activ
Murat a albit când a auzit că Tuba este cu Onur!
pufy2010 a scris:Murat a albit când a auzit că Tuba este cu Onur!
dar oare chiar are fire albe sau o fi reflexii de la blitz ??
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 12 Mai 2011, 11:38 pm, editata de 1 ori
[quote="nety"]
da , gusturile nu se discuta nu ???????
da , gusturile nu se discuta nu ???????
ninnet- vip
DENISA a scris:
nu sunt reflexii, sunt fire albe, clar!
ninnet- vip
fetelor............ have a nice day
ninnet- vip
DENISA a scris:
... sunt fire de păr alb, dar asta nu cred că îi schimbă imaginea
ninnet
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Joi 12 Mai 2011, 11:42 pm, editata de 1 ori
Eu tot nu cred ca e ceva serios cu Onur....nu cred ca l-a uitat pe Nu ai vazut cati a schimbat pana acum doar dupa Asi?Dar degeaba se chinuie altul ca el nu mai gaseste....Eu zic sa-l mai astepte putin...ca n-o sa fie dezamagita
simi- vip
pufy2010 a scris:
... sunt fire de păr alb, dar asta nu cred că îi schimbă imaginea
îl face şi mai sexi hai că m-am tâmpit cu totul .
Firele albe de par il fac si mai frumos Cred ca le are de mult....de cand s-a casatorit!!!!In fiecare zi ii mai apare cate unu....mai ales cand vede langa cine doarme
simi- vip
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum