25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ma eu nu inteleg ,,Burcin ,,sta cu el la filmari
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
nu Lucica , întâlnirea a avut loc la o cafenea .
Si eu...Am mai observat ca nu poarta verigheta!!!!DENISA a scris:e prima dată când îl văd pe Murat cu un par atât de lung
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Draga mea ea nu lipseste ca marte din post
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
da , e fără şaibă pe deget
Buna seara fetelor, am intrat sa va salut
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
ce iubirile naibi
Lucica10- vip
DENISA a scris:Bună Ninnet !!
buna Deny, te pupic
ninnet- vip
în poze apare fiecare cu treaba lui oricum Muri e de
fetelor există 50 de poze făcute astăzi vă pun un mesaj personal
Dear Dana,
Today, I made very usefull one conversation about Murat and Burçin. There are lots of to be talk. My friend. e.min will translate all everyting to english. About 50 pictures there is. I work to put these pictures in to Murat pages.
I talked about you to him, I gave the things about Murat birthday to him.
This evening please be in attention the follow Murat page.
Now I have to work. see you later.
fetelor există 50 de poze făcute astăzi vă pun un mesaj personal
Dear Dana,
Today, I made very usefull one conversation about Murat and Burçin. There are lots of to be talk. My friend. e.min will translate all everyting to english. About 50 pictures there is. I work to put these pictures in to Murat pages.
I talked about you to him, I gave the things about Murat birthday to him.
This evening please be in attention the follow Murat page.
Now I have to work. see you later.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 12 Mai 2011, 10:56 pm, editata de 1 ori
Ai mare dreptate Denisa...e asa frumooooos...dar ce sa te faci cu ranjita,nu se dejlipeste de el....ii da aer cu portia....."Dragalasa" ce tine tigarea in mana cu atata mandrie...DENISA a scris:mie una îmi place cum apare în aceste imagini , e vesel , rotunjor la faţă , degajat , o singură persoană strică pozele .
simi- vip
Sotia isi intreaba sotul:
- Te-ai casatorit cu mine din dragoste sau din interes?
- Cred c-a fost dragoste ca nu ma mai interesezi de mult.
- Te-ai casatorit cu mine din dragoste sau din interes?
- Cred c-a fost dragoste ca nu ma mai interesezi de mult.
ninnet- vip
eu ma retrag si va spun noapte buna ,vise placute
Lucica10- vip
Lucica10 a scris:eu ma retrag si va spun noapte buna ,vise placute
noapte buna Lucica
ninnet- vip
Nu-i lasa spatiu deloc....poate apare Tuba de undeva....si ramane fara trofeu...Lucica10 a scris:ma eu nu inteleg ,,Burcin ,,sta cu el la filmari
simi- vip
ninnet- vip
buna seara. buna seara..
imi cer scuze ca am dixparut ca magarul in ceata..
buna pufy..buna mandro..io-te ceva pt tine!
imi cer scuze ca am dixparut ca magarul in ceata..
buna pufy..buna mandro..io-te ceva pt tine!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
le stă bine împreună, să vedem și cât durează
salut Iulia
salut Iulia
Multumesc , pufy. Esti foarte dragut.pufy2010 a scris:
... incertitudine!!! ...
Atâta timp cât există o singură soluție, incertitudinea este dată de posibilitatea reușitei sau nereușitei. Atunci când te afli în fața unor soluții alternative(ex: "dacă în loc de da aș fi spus nu"), incertitudinea sa va crește dramatic, ea referindu-se
la alegerea între acestea. Producerea de alternative reprezintă un mijloc de creștere a incertitudinii și automat produce disconfort psihic
Sper sa imi revin cat mai repede...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
MADAM bun venit !! ai mai nimerit casa ??? te " penalizez" pierzi rândul pe lista de aşteptare
e asa de disperata sa aiba un pertener uitati-va la el sau la el, ce face ?????????????
ninnet- vip
Noapte buna, dragii mei si vise placute!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
ninnet a scris:
Canselul joacă în liga mică - am văzut că preferă vârsta de 18 ani
Murățelul e "un pic" însurat
victorelalove a scris:Noapte buna, dragii mei si vise placute!
Pufy,ma dezamagesti.....cum sa le stea bine impreuna???Nu ai observat ce "apropiati" sant???pufy2010 a scris:le stă bine împreună, să vedem și cât durează
salut Iulia
simi- vip
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum