25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
multumesc frumos
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Tare banculvictorelalove a scris:Maica stareta surprinde intr-o noapte un barbat extenuat care incerca sa sara gardul manastirii, inapoi spre lume.
- Ce-ai cautat aici, paganule? il intreba stareta.
- Am vrut sa fur ceva de mancare, dar m-au prins calugaritele.... zise acesta extenuat.
- Cand, in seara asta?
- O, nu, acum patru saptamani...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Atentie la oua
La un colt de strada un tip tipa in gura mare:
-Mi-au spart ouale, mi-au spart ouale!
Din intimplare trece un domn politai care vazand scena fuge repede la telefon si suna la salvare:
-Alo salvarea, sunt pe strada X,aici este un tip care striga in gura mare ca i-au spart ouale!
-Da cum arata tipu?
-E rosu de furie, agitat, necontrolat..
-Da organul, organul ce face?
-Sa traiti,la telefon!!
Piata Romana
Pe trotuar, in fata A S E-ului. un baietel asteapta impreuna cu tatal sau, culoarea verde a semaforului.
In acelasi timp, un Mercedes cu numar de circulatie strain, opreste in dreptul militianului care dirija circulatia; individul de la volan are nevoie de ceva indrumari catre hotelul sau probabil.
Il intreaba pe militian in engleza - militianul, nimic.
Incearca franceza, germana, italiana spaniola; din partea militianului, acelasi raspuns: tamiie!
Moment in care baietelul ii spune tatalui sau:
- Taticule! Ai vazut cite limbi straine stia nenea ala???
Tatal: - Si la ce i-a folosit?
Din intimplare trece un domn politai care vazand scena fuge repede la telefon si suna la salvare:
-Alo salvarea, sunt pe strada X,aici este un tip care striga in gura mare ca i-au spart ouale!
-Da cum arata tipu?
-Sa traiti,la telefon!!
Piata Romana
Pe trotuar, in fata A S E-ului. un baietel asteapta impreuna cu tatal sau, culoarea verde a semaforului.
In acelasi timp, un Mercedes cu numar de circulatie strain, opreste in dreptul militianului care dirija circulatia; individul de la volan are nevoie de ceva indrumari catre hotelul sau probabil.
Incearca franceza, germana, italiana spaniola; din partea militianului, acelasi raspuns: tamiie!
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
ninnet a scris:
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
ninnet a scris:Atentie la oua
-Da cum arata tipu?
-Sa traiti,la telefon!!
Piata Romana
dana4699- vip
[quote="victorelalove"][quote="dana4699"]
sa-ti traiasca bebelul Danuta !!!!!!!!!!! LA MULTI ANI !
sa-ti traiasca bebelul Danuta !!!!!!!!!!! LA MULTI ANI !
ninnet- vip
Se facea ca, in 2005, Vasile se intoarce din America in satul sau cu 10.000 de dolari si imparte fiecarui satean cate 100 de dolari. In 2007 face acelasi lucru. Dar in 2010 se intoarce cu 5.000 de dolari si da fiecarui satean cate 50 de dolari. Ion si Gheorghe se duc la Vasile si il intreaba de ce au primit mai putini bani. Acesta le spune:
- Nu mai pot sa va dau cat v-am dat pana acum pentru ca fetele mele, Andreea si Roxi sunt acum la facultate si trebuie sa le asigur cheltuielile. Dupa ce au primit raspunsul, Ion ii spune lui Gheorghe:
- Asta isi tine fetele la studii pe banii nostri
- Nu mai pot sa va dau cat v-am dat pana acum pentru ca fetele mele, Andreea si Roxi sunt acum la facultate si trebuie sa le asigur cheltuielile. Dupa ce au primit raspunsul, Ion ii spune lui Gheorghe:
- Asta isi tine fetele la studii pe banii nostri
victorelalove- moderator
[quote="ninnet"][quote="victorelalove"]
multumesc frumos iubita
multumesc frumos iubita
dana4699- vip
Trei politisti
Trei politisti povesteau la serviciu:
-Ba, auzi ce prost e fiul meu. L-am intrebat cat face 1+1 si mi-a raspus ca 4, zice primul.
-Si al meu la fel de prost e ca al tau. L-am intrebat cat face 1-1 si mi-a raspuns ca 3, completeaza al doilea. Ultimul zice si el:
-Veniti la mine acasa sa vedeti cat de prost e fiul meu.
Zis si facut. Au intrat in apartament, si proprietarul acestuia isi cheama fiul si ii spune:
-Ionut, du-te pana la coltul blocului si vezi daca vin.
Ionut se duce sa vada si se inoarce spunandu-i tatalui sau ca nu vine.
-Vedeti, v-am spus eu ca e foarte prost.
La care unul dintre cei doi zice:
-Chiar ca e tare prost, de parca nu putea sa se uite de pe balcon!
premiul cel mare
Politia germana a hotarat sa premieze cu suma de 10000 de euro prima masina care trece si in care toti pasagerii au centura pusa.
Trec masinile...trec si se hotarasc sa opreasca una. In timp cei explica conducatorului auto despre ce este vorba il intrebara :
- Din curiozitate ce aveti de gand sa faceti cu acesti bani???
soferul spuse:
- Pai in primul rand am sa dau de permis.
Politistii se uitau mirati...
Din dreapta soferului se aude vocea sotiei soferului care spune:
- Lasati-l domnilor ca el vorbeste asa doar cand este beat.
Din nou poitistii s-au speriat
Dupa un timp doi pasageri care stateau pe locurile din spate se certau intre ei: "Ti-am spus mai ti-am spus ca nu ajungem departe cu masina asta furata. Dupa care se aude si un bocanit din portbagaj: "baaaiiii am trecut granita??"
Trei politisti povesteau la serviciu:
-Ba, auzi ce prost e fiul meu. L-am intrebat cat face 1+1 si mi-a raspus ca 4, zice primul.
-Si al meu la fel de prost e ca al tau. L-am intrebat cat face 1-1 si mi-a raspuns ca 3, completeaza al doilea. Ultimul zice si el:
-Veniti la mine acasa sa vedeti cat de prost e fiul meu.
Zis si facut. Au intrat in apartament, si proprietarul acestuia isi cheama fiul si ii spune:
-Ionut, du-te pana la coltul blocului si vezi daca vin.
Ionut se duce sa vada si se inoarce spunandu-i tatalui sau ca nu vine.
-Vedeti, v-am spus eu ca e foarte prost.
La care unul dintre cei doi zice:
-Chiar ca e tare prost, de parca nu putea sa se uite de pe balcon!
premiul cel mare
Politia germana a hotarat sa premieze cu suma de 10000 de euro prima masina care trece si in care toti pasagerii au centura pusa.
Trec masinile...trec si se hotarasc sa opreasca una. In timp cei explica conducatorului auto despre ce este vorba il intrebara :
- Din curiozitate ce aveti de gand sa faceti cu acesti bani???
soferul spuse:
- Pai in primul rand am sa dau de permis.
Politistii se uitau mirati...
Din dreapta soferului se aude vocea sotiei soferului care spune:
- Lasati-l domnilor ca el vorbeste asa doar cand este beat.
Din nou poitistii s-au speriat
Dupa un timp doi pasageri care stateau pe locurile din spate se certau intre ei: "Ti-am spus mai ti-am spus ca nu ajungem departe cu masina asta furata. Dupa care se aude si un bocanit din portbagaj: "baaaiiii am trecut granita??"
ninnet- vip
fetelor , va pupic gata ,merg la culcare, maine la munca have a nice day
ninnet- vip
ninnet a scris:fetelor , va pupic gata ,merg la culcare, maine la munca have a nice day
si eu ca sunt termninata
dana4699- vip
Rad cu lacrimi...chiar m-ati binedispus.Multumesc fetelor
simi- vip
Noapte buna, fetelor.
victorelalove- moderator
Merge unu' cu nevasta-sa sa ia cina la resturant. Farfuria de supa se varsa pe rochia ei cea noua. Suparata si asteptand sa fie consolata de sotul romantic zice:
- Uite cum arat, ca o scroafa!
El raspunde:
- Si te-ai mai si murdarit pe deasupra!
......................................................
Soţul vine neanunţat acasă, după o lungă deplasare. Intră în casă,
caută sub pat, în şifonier, în baie. Nimeni. Şi-i zice, resemnat,
nevestei, în bucătărie :
- Ai îmbătrânit, femeie !
Bulă intră cu Dacia lui într-un Mercedes al unui neamţ. Ambele maşini ies puternic şifonate din accident.
- 5 ani am muncit să-mi iau Mercedesu’ ăsta! se vaită neamţul.
- Asta nu-i nimic, zice Bulă, smulgându-şi părul din cap. Eu am muncit o viaţă să-mi iau maşina asta.
- Păi, cine te-a pus să-ţi iei maşină aşa scumpă?
...............................................................
Un tip cu amanta in pat....la un moment dat suna cineva la usa. Amanta calma ii spune sa fie linistit ca e sotul dar rezolva ea! Se duce la usa deschide si spune:
-AAA Iubi, ce bine ca ai venit... du si tu gunoiul si ii pune galeata de gunoi in mana. Sotul pleaca.
Amantul se imbraca si pleaca linistit, si cand coborara se gandeste: "Si frumoasa, si desteapta..."
Ajungand acasa suna la usa deschide sotia si ii spune
-AAA Iubi, ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul asta!!!
Ia galeata, coboara scarile si in sinea lui zice: "Si urata, si cu tupeu..."
El raspunde:
nevestei, în bucătărie :
Bulă intră cu Dacia lui într-un Mercedes al unui neamţ. Ambele maşini ies puternic şifonate din accident.
- Asta nu-i nimic, zice Bulă, smulgându-şi părul din cap. Eu am muncit o viaţă să-mi iau maşina asta.
Un tip cu amanta in pat....la un moment dat suna cineva la usa. Amanta calma ii spune sa fie linistit ca e sotul dar rezolva ea! Se duce la usa deschide si spune:
-AAA Iubi, ce bine ca ai venit... du si tu gunoiul si ii pune galeata de gunoi in mana. Sotul pleaca.
Amantul se imbraca si pleaca linistit, si cand coborara se gandeste: "Si frumoasa, si desteapta..."
Ajungand acasa suna la usa deschide sotia si ii spune
-AAA Iubi, ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul asta!!!
Ia galeata, coboara scarile si in sinea lui zice: "Si urata, si cu tupeu..."
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Merge unu' cu nevasta-sa sa ia cina la resturant. Farfuria de supa se varsa pe rochia ei cea noua. Suparata si asteptand sa fie consolata de sotul romantic zice:
El raspunde:
nevestei, în bucătărie :
simi- vip
Viorela,tu ce zici chiar o sa fie rapit Omer sau e un vis?
simi- vip
Eu cred ca este un vis al lui Yaso...Ca din cate am observat intr-o poza, aceasta il are pe Omer in brate si pare destul de speriata...Probabil ca dupa ce s-a trezit a fugit direct la cel mic. Si nu se pomeneste nimic despre vreo rapire in rezumat.simi a scris:Viorela,tu ce zici chiar o sa fie rapit Omer sau e un vis?
Sa speram ca totul se va rezolva cu bine!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Sant tare curioasa cum se termina!!Sper ca bine mai ales ca mai sant trei ep
simi- vip
Parca am un gol in stomac acum ca se termina
simi- vip
Eu cred ca se va termina cu bine...Prea au fost tot timpul impreuna Savas si Yaso....ca in final sa-i desparta... Ar fi chiar nemilos din partea lor ( regizorilor ) !!!!!!!!!simi a scris:Sant tare curioasa cum se termina!!Sper ca bine mai ales ca mai sant trei ep
Acum sa asteptam...
Oricum, imi pare rau ca se termina. Acum sa vedem in ce alt proiect il vom vedea pe Murat.
victorelalove- moderator
Noapte buna.
Ma retrag si eu in lumea viselor.
Pe maine!!!!!!
Ma retrag si eu in lumea viselor.
Pe maine!!!!!!
victorelalove- moderator
Poate are mila de noi si nu ne lasa sa asteptam prea mult...ca o sa ne fie dor de el Nu acelasi lucru pot spune de abia astept sa nu mai apara in peisaj ca n-o sa-i duc lipsa
simi- vip
Noapte buna si tie!
simi- vip
buna dimineata!
sunt foarte suparata google nu a vrut sa faca traducerea scrisorilor si felicitarilor scrise de denisa si cele din album .denisa pe amica din turcia o chiama NOHA HELBA? ai citit mesajul particular? te rog sa nu te superi. nu am stiut ca sau trimis scrisori si cadouri . pot sa trimit acum? la persoana care il intalneste si accepta sa faca serviciul ? ; multumesc alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum