Serialesitelenovelet
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+22
andradamaria
dana4699
dubaisport
teodora_roman
sasa
iulia80
Lucica10
Motzişor
andreea90
Admin_dea05
pufy2010
Nicky
simi
savas1979
alimar
lexia
ninnet
lavy612
victorelalove
lica54
DENISA
nety
26 participanți

Pagina 22 din 40 Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul

In jos

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 Empty Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de lica54 Dum 15 Mai 2011, 4:31 pm

Cu toate ca din poze nu prea reese dar daca ei sustin ca se iubesc sa fie intr-un ceas bun!!
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 Empty Re: 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Mai 2011, 4:33 pm

Buna ziua, fetelor!!!! kiss kiss kiss
Ce mai faceti?
Vad ca s-au postat o multime de poze si de articole despre Murat. 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 283516
Multumim din suflet Denisa. 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 155520 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 155520 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 155520
Este o poza in care 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 756436 mai,mai, ca ii scoate ochii Pretiosului cu ochelarii... stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Dum 15 Mai 2011, 4:36 pm

El este super drăguț,arată super bine. Dar nu înțeleg ce treabă avea soția lui cu fanii lui.Din moment ce nu joacă împreună în același serial.Toată lumea îl admiră pe el pentru rolul din Asi și pentru rolul din Ask Ve Ceza(mai puțin,din n motive).După Firtina doar Burcin mai suspină. Ea să se ducă să se întâlnească cu fanii ei când are ea chef.
Și să-l mai lase să respire și singur.
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 15 Mai 2011, 5:34 pm

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 Ed97ecfc805b25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 Kwm8sco30oy25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 Man0zgff61r25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 2060594934_125. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 2988346317_1_11_UnJpC6Fu
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Mai 2011, 6:03 pm

Un reprezentant Coca-Cola se duce la o biserica si auzindu-l pe preot spunand Tatal nostru ii zice:
- Parinte, parinte...am si eu o rugaminte.
- Spune fiule!
- Va ofer 5000 de Euro daca in loc de “Painea noastra cea de toate zilele” ,spuneti “Coca-Cola noastra cea de toate zilele”.
- Du-te domnule de aici! Sa nu aud!
- Bine..cred ca e prea putin.Ofer 10000 de Euro.
- Mai omule! Sa ne intelegem!! Du-te cu banii tai..ca ma vede Dumnezeu!
- Bine, atunci 20000 de Euro! Ultima oferta!
- Pleaca de aici cu tot cu banii tai ca nu stiu ce-ti fac.
Omu pleaca .. la un moment dat se reazama de-un gard si isi zice:
- Ma.. daca n-a vrut 20000 de Euro, oare cat o fi platit ala cu painea?
..............................................................................
Doi prieteni discuta:
- Cum e nevasta-ta???????
- E un inger!!!
- Ce norocos esti. a mea e inca in viata...
.............................................................
Rob Mc Dowell la examenul de admitere în poliţie. (In Scotia)
- Cum împrăştii o mulţime de oameni care blochează o intersecţie?
- Scot chipiul şi fac chetă.
..............................................................
Sotia vine acasa si-i zice sotului:
-Am o veste buna si una rea, pe care s-o zic?
-Zi-o pe'aia buna, zice sotul.
-Merg airbagurile!!
Veverita lipseste o noapte intreaga de acasa. A doua zi vine toata smotocita, cu blana jumulita, vai de ea.
- Ce s-a intamplat? o intreaba sotul.
- Pai m-a prins bursucul, m-a dus la el acasa si 3 zile m-a bursucit intruna.
- Dar tu lipsesti doar de o zi!
- Pai am venit numai sa ma schimb si ma intorc.
Visand sa devina milionar, omul se gindeste cum sa-l cheltuie si niciodata - cum sa-l castige.
.............................................................
Doi vanatori isi povestesc pataniile. Unul venit tocmai de la Pol povesteste:
-Deci ursul polar era pe urmele mele. Eu fug in zig-tag sa il derutez si deodata el aluneca si eu reusesc sa ma salvez urcandu-ma pe un ghetar inalt.
-Doamne, Dumnezeule sa stii ca ai avut mare noroc. Eu as fi facut pe mine de frica!
-Bine, bine dar tu pe ce crezi ca a alunecat ursu'?!...
...............................................................
Vine un copil acasa, zgariat pe maini, pe fata, cu hainele rupte...
Maica-sa il intreaba:
- Ce s-a intamplat?
- Am dansat in cerc, in jurul bradului.
- Bine, dar de ce esti zgariat tot?
- Eram putini!
...........................................
Un vanator povesteste:
-Dupa mine, animal mai siret decit vulpea nu exista! Nu demult, am mers pe urmele unei vulpi o zi intreaga si, cand in sfarsit am impuscat-o, s-a dovedit a fi caine!
..........................................
O doamna:
-Oricum, vârsta de 50 de ani nu înseamna înca batrânete.
Mitica:
-Pentru un monument istoric, nu; pentru o femeie, da.
...........................................
- Ce daca sunt stangaci? Fiecare om are o particularitate!
- Eu nu am nici una!
- Cum nu. . . nu-ti amesteci ceaiul cu mana dreapta?
- Ba da, si?
- Un om normal foloseste lingurita. . .
.............................................
- Cum e sa fii insurat, Costica?
- Pai, cum sa fie? N-am voie sa beau, n-am voie sa fumez, n-am voie sa merg cu amicii la o bere, n-am voie sa ma uit dupa vreo femeie pe strada...
- Inseamna ca regreti pasul pe care l-ai facut?
- Nici asta n-am voie!!...
................................................
De revelion, Bulă ia o sticlă de şampanie şi o duce vecinei lui.
- Şampania vă face frumoasă, zice Bulă.
- Dar n-am băut nicio cupă! se miră vecina.
- Se poate, dar eu sunt la a 12-a.
...............................................
Un tip tanar se duce la un supermarket sa se angajeze. Managerul il intreaba:
-Ai ceva experienta in vanzari?
Tanarul raspunde:
-Da, am fost comis voiajor.
Managerul, placandu-i tanarul, ii spune:
"Bine, esti angajat! Incepi de maine iar la sfarsitul programului am sa vin sa vad cum te-ai descurcat in prima zi."
A doua zi se prezinta omul la treaba, isi vede de ale lui, iar la sfarsitul programului vine managerul si il intreaba:
-Ei, cate vanzari ai facut astazi?
-Una. Raspunde tanarul.
Managerul:
-Cum una? Media de vanzari pe angajat la noi este de 20-30 pe zi! De cat ai vandut?
Tanarul:
-De 101.237,64 dolari.
Managerul:
-101.237,64 dolari ?!?!? Da' ce i-ai vandut?
-Mai intai i-am vandut un carlig mic de pescuit. Dupa aia i-am vandut unul de dimensiune medie. Dupa aia i-am vandut o lanseta. Pe urma l-am intrebat unde merge sa pescuiasca si mi-a spus ca pe coasta, asa ca i-am spus ca-i trebuie o barca, asa ca am fost la raionul de specialitate si i-am vandut salupa aia cu doua motoare. Pentru ca mi-a zis ca Honda e prea mica ca sa
remorcheze salupa, l-am dus la raionul auto si i-am vandut un Jeep Grand Cherokee."
Manageru', stupefiat:
-Cum, a intrat un tip sa cumpere un carlig mic de pescuit si tu i-ai vandut o salupa si un 4X4 ?!?!?!
Tanarul raspunde: "A, nu... Tipu' a intrat sa cumpere un pachet de tampoane pentru nevasta-sa, iar eu i-am spus ca, daca tot urmeaza un weekend nenorocit, ar fi mai bine sa se duca la pescuit.

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Dum 15 Mai 2011, 6:43 pm

DENISA a scris:poate va veni şi în România nu se ştie niciodată şi eu sincer aş prefera să-l văd neînsoţit , pe mine el mă interesează şi atât .

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 Food1
Cand o vad pe 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 756436 langa Pretios imi strica toata ziua Crying or Very sad Bineinteles ca si eu prefer sa-l vad singur.
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Dum 15 Mai 2011, 6:45 pm

Buna fetelor,cu cine mai barfesc si eu azi?? 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 33802
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 15 Mai 2011, 6:50 pm

Fetelor ceva frumos ceva divin merita vazut.Denisa daca poti sal pui la filme turcesti
https://www.youtube.com/watch?v=KCrAEsVZJx8&feature=feedu
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Lucica10 Dum 15 Mai 2011, 7:17 pm

Buna seara tuturor kiss kiss kiss pt toata lumea .Am o rugaminte cine imi spune unde pot sa vad filmul tradus sad sad sad
Lucica10
Lucica10
vip
vip

Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Dum 15 Mai 2011, 7:19 pm

Lucica10 a scris:Buna seara tuturor kiss kiss kiss pt toata lumea .Am o rugaminte cine imi spune unde pot sa vad filmul tradus sad sad sad
Care film?
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Lucica10 Dum 15 Mai 2011, 7:43 pm

Dragoste si pedeapsa tradus .Simi salutari de la Valce kiss kiss
Lucica10
Lucica10
vip
vip

Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Dum 15 Mai 2011, 8:24 pm

Lucica10 a scris:Dragoste si pedeapsa tradus .Simi salutari de la Valce kiss kiss
Eu am intrat la DSTOICA blog la seriale si l-am vazut kiss kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Dum 15 Mai 2011, 8:30 pm

simi a scris:Eu am intrat la DSTOICA blog la seriale si l-am vazut kiss kiss kiss
Ce frumos, şi i-ai mulţumit tare de tot d-lui Stoica pentru ,,traducerea lui"???
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Dum 15 Mai 2011, 8:47 pm

buna seara tuturor

multumesc Deni de tastatura

Motzi nu este o idee rea si un mouse de frisca

kiss pentru toti
dana4699
dana4699
vip
vip

Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Dum 15 Mai 2011, 9:32 pm

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 648483 Buna seara kiss kiss kiss Se pare ca vremea asta torida ne tine departe de forum...fetelor
Pe unde sunteti????
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Dum 15 Mai 2011, 9:35 pm

buna Lavy si La multi ani ,chiar daca este cu intarziere.
se pare ca nu este nimeni pe forum kiss
dana4699
dana4699
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Dum 15 Mai 2011, 9:56 pm

Motzişor a scris: Ce frumos, şi i-ai mulţumit tare de tot d-lui Stoica pentru ,,traducerea lui"???
Eu nu ma bag in problemele tuturor,cine,ce si cum traduce,am zis doar ca acolo l-am vazut!!!E ceva gresit???
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Dum 15 Mai 2011, 10:03 pm

simi a scris:Eu nu ma bag in problemele tuturor,cine,ce si cum traduce,am zis doar ca acolo l-am vazut!!!E ceva gresit???
Nu, nu e, dar dacă el ţi-a oferit posibilitatea asta poate va traduce el de-acum înainte.
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Mai 2011, 10:10 pm

Buna seara. kiss
Dar ce liniste este pe forum...

25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 283516 Amore!!!!!!!!!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 15 Mai 2011, 10:11 pm

Bună seara !! eu mă uit la Gonulcelen
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Dum 15 Mai 2011, 10:13 pm

Buna seara kiss si eu am gasit mai demult filmul tradus "cica" in alta parte Simi , dar traducerea si tot este luata de aici , de la fetele care muncesc pentru traducerea filmului si care s-au luptat sa il poata vedea toata lumea tradus , pana nu s-a mai putut si acum .. si celelalte site-uri pun episoadele fara traducere ca numai au ce face , ca nu isi pierd ei timpu sa traduca filmul cum fac fetele aici .. Pupici .. Va pup pe toate kiss Motzi nu fii suparata kiss din partea mea ai toata admiratia pt munca voastra 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 155520 .. Ma duc la Gonulcelen ..O seara placuta kiss
andreea90
andreea90
vip
vip

Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Dum 15 Mai 2011, 10:13 pm

buna seara din nou
dana4699
dana4699
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana4699 Dum 15 Mai 2011, 10:15 pm

si din partea mea Motzi , sunteti cele mai bune kiss

Ultima editare efectuata de catre dana4699 in Dum 15 Mai 2011, 10:41 pm, editata de 1 ori
dana4699
dana4699
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Dum 15 Mai 2011, 10:19 pm

andreea90 a scris:... Motzi nu fii suparata ...
Mulţumesc Andreea, nu sunt supărată, dar dar nu mă pot abţine de la o ironie la adresa nesimţiţilor care s-au folosit de munca noastră fără să scoată o vorbă când li se mulţumea pentru traduceri. Vizionare plăcută la Inima...

Vă pup pe toate şi pe toţi, noapte bună 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 517793
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Mai 2011, 10:21 pm

Un tip beat critza,suna la interfonul unui bloc:E acasa sotu'? Da! la celalalt capat al firului.Suna la alt nr : E acasa sotu' ? Da! Tot asa, pana una zice ca nu-i acasa!La care betivul :Coboara atunci sa vezi daca-s io!!!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 22 din 40 Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum