53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
Gloxinia2010
teodora_roman
rina-rina
annadanna
razbunator
narcisa
dana17
axxa246
anuta1971
Geta
ASI 4 ever
pufy2010
costina
florina1989
vivi
DENISA
nutzi
iulianagl
Admin_dea05
vania_e
alitheea
andreea90
Garo
Lucica10
lica54
florica
30 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
iulianagl a scris:Salut!
Fara farmec, noapte buna.
Noapte bună
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pai energii negative cred ca emitem si noi dupa ce realizam ca pierdem timpul cu un astfel de serial , nu pot sa cred ca ar putea sa il faca mai slab de atat...in momentul de fata sunt foarte dezamagita , sper sa imi treaca ...ca altfel nici nu ma mai uit...am impresia ca sunt prostita pe fata ...imi e greu sa cred ca intradevar nu au nici un pic de sclipire in creierasul lor cei care fac scenariul...pufy2010 a scris:
... lipsit de esență și plin de energii negative
până și Nesrin "s-a predat", iar Hasret ce face? pleacă în turneu
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
noapte buna iubitaiulianagl a scris:Salut!
Fara farmec, noapte buna.
alitheea- vip
DENISA a scris:Andreea e iubita lui , îţi spun din surse sigure .
Multumesc .. Atunci ma bucur .. chiar e frumoasa .. si stiu ca o sa se spuna ca de ce zic de Cansel ca imi place iubita lui si de Onur nu ..dar Onur nu-mi place si pace .. daca era altu poate era altfel ..daca impreuna nu pot fi Tuba si Cansel ..asta e socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
pufy2010 a scris:
Noapte buna Pufy
andreea90- vip
ce iubita , ce am pierdut?andreea90 a scris:
Multumesc .. Atunci ma bucur .. chiar e frumoasa .. si stiu ca o sa se spuna ca de ce zic de Cansel ca imi place iubita lui si de Onur nu ..dar Onur nu-mi place si pace .. daca era altu poate era altfel ..daca impreuna nu pot fi Tuba si Cansel ..asta e socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ
alitheea- vip
Noapte bunapufy2010 a scris:
alitheea- vip
Denisa ..dar stii cumva si cum o cheama ? sa cautam informatii despre ea
andreea90- vip
andreea90 a scris:Denisa ..dar stii cumva si cum o cheama ? sa cautam informatii despre ea
ştiu doar prenumele , ţi l-am trimis
Fetelor, voi sunteţi dezamăgite din altă cauză, serialul ăsta a fost aşa de la început... Toţi laudă primul sezon dar când se derulau episoadele respective erau numai critici ca şi acum. Uitaţi-vă de curiozitate prin arhive şi vedeţi ce comentarii erau. Ce s-a înţeles dintr-un episod în care s-a vorbit mult şi habar nu avem ce? Chiar a fost acţiune comparativ cu alte episoade. Nu ştiu de ce spuneţi că şi-a pierdut farmecul serialul. În toate serialele actorii principali sunt iubiţi? Au jucat toţi actorii foarte bine, atât cât am înţeles a fost un episod bun, încheiat totuşi cam abrupt. Cred că am spus oricum mai mult decât trebuia să spun. Noapte bună şi o săptămână cât mai uşoară.
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Lun 16 Mai 2011, 12:18 am, editata de 2 ori
anuta1971- vip
zi si mie andreea ca sunt cam in urma cu stirileandreea90 a scris:Denisa ..dar stii cumva si cum o cheama ? sa cautam informatii despre ea
alitheea- vip
au inceput bine ca sa sfarseasca prost...si intentionat fac asta, oricine ar putea face actiunea altfel, darmite un scenarist care e platit pentru asta... astea's ordinele...ce sa faca si ei..
Ma bag la nani.. Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
DENISA a scris:
ştiu doar prenumele , ţi l-am trimis
Multumesc
andreea90- vip
nu iubita nu ai spus , ai si tu dreptate , dar ma gandesc ca mai sunt 3-4 episoade si eroii principali care ar trebui sa iasa in fata sunt tot mai in urma ...si chiar nici un pic de afectiune manifestata ...incepp sa cred ca asa sunt indicatiile ...nu exista nici un pic de romantism, ba da , mint , dar este intre Ceren si Levent...deci se poate ... nu sunt chiar eunuci scenaristii...anuta1971 a scris:Fetelor, voi sunteţi dezamăgite din altă cauză, serialul ăsta a fost aşa de la început... Toţi laudă primul sezon dar când se derulau episoadele respective erau numai critici ca şi acum. Uitaţi-vă de curiozitate prin arhive şi vedeţi ce comentarii erau. Ce s-a înţeles dintr-un episod în care s-a vorbit mult şi habar nu avem ce? Chiar a fost acţiune comparativ cu alte episoade. Nu ştiu de ce spuneţi că şi-a pierdut farmecul serialul. În toate serialele actorii principali sunt iubiţi? Au jucat toţi actorii foarte bine, atât cât am înţeles a fost un episod bun, încheiat totuţi cam abrupt. Cred că am spus oricum mai mult decât trebuia să spun. Noapte bună şi o săptămână cât mai uşoară.
alitheea- vip
Noapte buna draga meaAnjeLyk a scris:au inceput bine ca sa sfarseasca prost...si intentionat fac asta, oricine ar putea face actiunea altfel, darmite un scenarist care e platit pentru asta... astea's ordinele...ce sa faca si ei..
alitheea- vip
noapte buna, o saptamina cit mai usoara, va doresc
P.S. nu am inteles ce premiu a cistigat Murat si l-a daruit lui Levent?
P.S. nu am inteles ce premiu a cistigat Murat si l-a daruit lui Levent?
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Ai dreptate Nico, aşa e.. ar fi putut fi mult mai bine, dar cred că şi noi exagerăm. Au fost scene bune, chiar şi scena cu Murat Cihan şi Hasret din studio mi-a placut... ai dreptate ar fi putut fi mai mult romantism... poate o să-l avem după ce îi spune că o iubeşte.. trebuie să-i spună, acum nu are altă opţiune. Şi mai cred cî Hasret nici nu are de gând să plece.. vrea doar să-l forţeze pe Murat să acţioneze. Acum chiar plec la somn. Ce o fi cu Dea că a spus că în seara asta o să fie cu noi. Noapte bună tuturoralitheea a scris:nu iubita nu ai spus , ai si tu dreptate , dar ma gandesc ca mai sunt 3-4 episoade si eroii principali care ar trebui sa iasa in fata sunt tot mai in urma ...si chiar nici un pic de afectiune manifestata ...incepp sa cred ca asa sunt indicatiile ...nu exista nici un pic de romantism, ba da , mint , dar este intre Ceren si Levent...deci se poate ... nu sunt chiar eunuci scenaristii...
anuta1971- vip
Dragalaselor va de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Tu stii ca eu sunt o romantica incurabila , si cred ca de aceea sunt atat de dezamagita...incat nu mai vad nici ce e demn de luat in seama , ai dreptate au fost scene reusite dar cu personajele din planul secundar nu cu personajele principale , si daca au inceput ceva , a fost brusc intrerupt...frustrant...anuta1971 a scris:
Ai dreptate Nico, aşa e.. ar fi putut fi mult mai bine, dar cred că şi noi exagerăm. Au fost scene bune, chiar şi scena cu Murat Cihan şi Hasret din studio mi-a placut... ai dreptate ar fi putut fi mai mult romantism... poate o să-l avem după ce îi spune că o iubeşte.. trebuie să-i spună, acum nu are altă opţiune. Şi mai cred cî Hasret nici nu are de gând să plece.. vrea doar să-l forţeze pe Murat să acţioneze. Acum chiar plec la somn. Ce o fi cu Dea că a spus că în seara asta o să fie cu noi. Noapte bună tuturor
Noapte buna iubita , iti doresc o saptamana frumoasa
alitheea- vip
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 16 Mai 2011, 12:40 am, editata de 1 ori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Noapte buna draga mealica54 a scris:Dragalaselor va de noapte buna
alitheea- vip
Nico vezi ca ti-am trimis mesaj
andreea90- vip
Noapte buna si tie , sa stii ca m-a certat mama lui Sara ca nu ti-am trimis poze , asa ca maine cand ajung la calculatorul meu iti trimitflorica a scris:]
- Spoiler:
[img(357,177)]http://comments16.com/wp-content/uploads/2009/07/kissesforyou.gif[/img
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum