53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
Gloxinia2010
teodora_roman
rina-rina
annadanna
razbunator
narcisa
dana17
axxa246
anuta1971
Geta
ASI 4 ever
pufy2010
costina
florina1989
vivi
DENISA
nutzi
iulianagl
Admin_dea05
vania_e
alitheea
andreea90
Garo
Lucica10
lica54
florica
30 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/20/HaberDetay/1392436/YENi_SEVGiLiYLE_iLK_KARE
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor din promo reese ca Hasret nu mai pleaca.Hai poftiti la crosetat nu mai fiti suparate
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
EPISODE 57 SUMMARY
Hasret is desicive and she wants to go to the tour. Murat asks ONE thing from hasret to stop her from going and hasret postpones her decision. Murat's plan is on its way when hasret lives a very important thing in her life in an unexpected place and unexpected way. Cobra also wants to fo to the tour and he proceeds with his plans. He now has to learn a new language..
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Vam mai adus si eu ceva un cos cu fructe si o inghetata sa va mai racoriti nitel
lica54- vip
Buna seara dragelor .. ce lume rea (mai bine zis o persoana) din cealalta tabara .. noi macar am sperat la o relatie intre Tuba si Cansel pentru ca amandoi erau singuri si disponibili .. si ei ne-au dat motive pentru asta .. NU AM NEVOIE DE MILA NIMANUI SI CRED CA NICI CELELALTE FETE de aici si care au crezut in Tuba- Cansel si cu atat mai mult sa rada cineva pt ca ne-au facut in ciuda !!!!!!!.. eu nu sunt suparata ca Tuba cu Cansel nu sunt impreuna chiar ma bucur pt. Cansel are o fata frumoasa si tanara .. asta inseamna ca inca poate si are cu ce .. nu ca e batran si tre sa isi ia o baba langa el .. si pentru Tuba ma bucur ca o vad indragostita .. Onur nu-mi place , dar daca ea e fericita .. e bun venit . Daca n-a fost sa fie impreuna ...asta e .. poate vor fii mai tarziu cand nu ne asteptam . Sa radem si noi ca Murat e casatorit si fanele spera ca va fii cu Tuba si acum .. Foarte urat ! nu vreau sa supar pe nimeni, dar ma deranjat ce am citit scris de o persoana si nu mi se pare frumos ! Va pup si ma scuzati daca v-am suparat
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Sam 21 Mai 2011, 1:00 am, editata de 3 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Andreea special pentru tine sa iti treaca supararea!!
lica54- vip
lica54 a scris:Andreea special pentru tine sa iti treaca supararea!!
Multumesc Lica .. mi-a trecut deja
andreea90- vip
si ea te iubeste din !Anndreea
lica54- vip
https://www.youtube.com/watch?v=r6ah1TpZz7w&feature=related
andreea90- vip
Andreea,
https://www.youtube.com/watch?v=Elr4f2XVMtY&feature=related
annadanna- membru activ
Data de inscriere : 21/08/2010
Résumé de l'épisode 52
Hasret est desicive et elle veut aller à la tournée. Murat demande une chose de Hasret afin de l'empêcher d'aller et Hasret retarde sa décision. Le plan de Murat est sur son chemin quand Hasret vie une chose très importante dans sa vie dans un endroit inattendu et de manière inattendue. Cobra veut aussi aller à la tournée et il procède avec ses plans. Il doit maintenant apprendre une nouvelle langue ..
Hasret est desicive et elle veut aller à la tournée. Murat demande une chose de Hasret afin de l'empêcher d'aller et Hasret retarde sa décision. Le plan de Murat est sur son chemin quand Hasret vie une chose très importante dans sa vie dans un endroit inattendu et de manière inattendue. Cobra veut aussi aller à la tournée et il procède avec ses plans. Il doit maintenant apprendre une nouvelle langue ..
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
lica54 a scris:si ea te iubeste din !Anndreea
Saru-mana Sunteti o dragutza Si eu va iubesc
andreea90- vip
annadanna a scris:Andreea,
Cele mai frumoase momente .. Multumesc
andreea90- vip
In poza asta numi place atitudinea Tubei deloc parca-i cazuta din luna
lica54- vip
Iata am sosit si eu Lica sa te mai ajut cu ceva.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
.
- Samira Garayeva GOD CREATED YOU PAINSTAKINGLY, AS A ONE NEEDED IN EVERY HOME
florica- vip
florica toata ziua miam facut de cap singura nu vor fetele deloc sa mai apara sunt suparate rau
lica54- vip
buna seara fetelor sunt cam batute in cuie relatiile astea au aparut prea din senin :nh8: ceva nu e bine. Andreea VOTUL PT SORA TA E CUMVA UNIC CA AZI NU IMI DA VOIE SA MAI VOTEZ
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
am adus ceva poate le sperie si es la interval
lica54- vip
face prezenta sa vada cine lipseste sa le puna nemotivat.
lica54- vip
florica- vip
buna seara,doamnelor!...multumesc pt.promo si pt.tot ce faceti pe acest forum...vestile sunt placute sau mai putin - pt.mine...tot nu inteleg cum de ziaristi nu au aflat nimic de Cansel!!!!este cu aceeasi fata din iarna, chiar nu au iesit de loc in aceste luni???sau acum dupa ce a iesit Tuba a hotarit Cansel sa nu ramina dator!!! nu stiu ce sa zic dar parca actiunea filmului s-a mutat in viata reala
ep.de duminica va fi normal...se apropie de final asa ca daca Murat nu-si exprima clar sentimentele in fata Hasretei, cel putin sa o ceara in casatorie,nu?
dar...ce se intimpla cu compozitia inceputa, ce s-a intimplat cu colegii Hasretei, Kadir+& nu vor avea nici un concert????multe intrebari dar nu stiu daca vom afla vreun raspuns
P.S. ce melodie draga Hasretei se numeste "inima furata"???
ep.de duminica va fi normal...se apropie de final asa ca daca Murat nu-si exprima clar sentimentele in fata Hasretei, cel putin sa o ceara in casatorie,nu?
dar...ce se intimpla cu compozitia inceputa, ce s-a intimplat cu colegii Hasretei, Kadir+& nu vor avea nici un concert????multe intrebari dar nu stiu daca vom afla vreun raspuns
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Poate ca n-au timp,dupa o perioada prea lunga de timp urat ,acum ca s-a facut frumos afara fetele au iesit la plimbare si nu mai au cand sa ajunga pe aici,la noi se apropie o furtuna serioasa!lica54 a scris:florica toata ziua miam facut de cap singura nu vor fetele deloc sa mai apara sunt suparate rau
florica- vip
Buna seara Garo, multe au inceput si pe toate le-au pierdut pe drum!!!!!!!!!!!!!!!!Garo a scris:buna seara,doamnelor!?
florica- vip
costina a scris:buna seara fetelor sunt cam batute in cuie relatiile astea au aparut prea din senin :nh8: ceva nu e bine. Andreea VOTUL PT SORA TA E CUMVA UNIC CA AZI NU IMI DA VOIE SA MAI VOTEZ
Da este vot unic .. merge doar o data , peste 3 saptamani va merge din nou votat de pe acelasi calculator Multumesc
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum