53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
Gloxinia2010
teodora_roman
rina-rina
annadanna
razbunator
narcisa
dana17
axxa246
anuta1971
Geta
ASI 4 ever
pufy2010
costina
florina1989
vivi
DENISA
nutzi
iulianagl
Admin_dea05
vania_e
alitheea
andreea90
Garo
Lucica10
lica54
florica
30 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florico noapte buna maine am traseu
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
lica54 a scris:In poza asta numi place atitudinea Tubei deloc parca-i cazuta din luna
In poza asta mi-am dat si eu seama ca e indragostita .. sau asa pare .. oricum iesirea ei , apoi iesirea lui Cansel .. e ciudata .. orgoliile astea ce fac din om
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna fetelor ... Am zis eu ca plec , dar cand va vad asa .... ma mustra constiinta ...
Ana , ce-i cu tristetea asta la tine ? Viata e imprevizibila ... Se pot intampla multe ... S-au intamplat multe ... Cine stie ce v-a fi ... Poate la vara aflam ca s-au casatorit la Paris ... ( Ana le inciriem superba noastra bisericuta de la Paris , ii crestinam ... Am uitat cum il cheama pe parintele de acolo , tu il stii mai bine ... vorbim cu el sa le citeasca ... poate le vine mintea la cap ... ) Hai sa mai zambim un pic ...
Sa vedem daca si cand recunoaste Canselu' relatia cu fata asta super frumoasa ... Saracu ' , ce sa faca si el daca Tuba ba cu Tolga , ba cu Onur ... Tuba ba da , ba nu ... Niciodata nu a vrut sa recunoasca ceva ....Dupa , zice ca nu are noroc ... si dracoaica astalalta frumoasa foc , o fi si desteapta ...
Am inteles ca imediat dupa poza fiecare a plecat in treaba lui ... si poza nu pare de zilele astea ... ca a fost cald ... e mai de mult ... Dar Canselu' ... E un tip destept ... Dar joaca tare ... Desi sigur nu-i este usor ... E drept ca nici in rel Tuba & Onur nu cred ... nu stiu de ce dar , ceva e putred in ... Istanbul ...
Am asteptat atat primavara ... Primavara asta in loc sa-i dezghete , i-a inghetat ... Am asteptat in zadar ... Ce s-a intamplat ??? Si de curand ... Numai ei stiu ... Poate vara ... Caldura ...
Vai Andreea , cine te-a suparat asa tare ??? Hai sa ne linistim zilele astea si sa nu raspundem la provocari ... Asta vor ... Lume rea si invidioasa ... Ce baiat frumos avem noi aici ... Nu ??? Toate-l vor , dar nu pot sa recunoasca ...
Sa punem lanturi pe calculator cateva zile ... eu oricum in weekend am alte treburi ... Vremea e frumoasa , asa ca afara la aer , sa ne racorim creerii ca ne-au inebunit turcii astea ... Eu pun lacat pe toate , zilele astea , desi o sa-mi fie dor de jungiul de Cansel ( poate trisez un pic pe tel ...) ... Plec in lume ... Nu se mai poate ... Ajung la pshiholog cu ei ... Dau in depresie ...
Curaj fetelor ... viata e frumoasa si merita traita ... Se pot schimba istorii intr-o clipa , daramite la ei ... Unde a fost foc ... oricand poate sari o scantee si reaprinde totul ... Desi ... Nici nu stiu daca mai vreau ... eu nu , dar poate ei da ... cupidon cupidon cupidon
Il pun eu in sarma ghimpata ca sa nu-l puna altele , cateva zile ... Desi nu merita ... E un dulce si-un " nevinovat " ...
Va pup si s-auzim de bine ...
Ana , ce-i cu tristetea asta la tine ? Viata e imprevizibila ... Se pot intampla multe ... S-au intamplat multe ... Cine stie ce v-a fi ... Poate la vara aflam ca s-au casatorit la Paris ... ( Ana le inciriem superba noastra bisericuta de la Paris , ii crestinam ... Am uitat cum il cheama pe parintele de acolo , tu il stii mai bine ... vorbim cu el sa le citeasca ... poate le vine mintea la cap ... ) Hai sa mai zambim un pic ...
Sa vedem daca si cand recunoaste Canselu' relatia cu fata asta super frumoasa ... Saracu ' , ce sa faca si el daca Tuba ba cu Tolga , ba cu Onur ... Tuba ba da , ba nu ... Niciodata nu a vrut sa recunoasca ceva ....Dupa , zice ca nu are noroc ... si dracoaica astalalta frumoasa foc , o fi si desteapta ...
Am inteles ca imediat dupa poza fiecare a plecat in treaba lui ... si poza nu pare de zilele astea ... ca a fost cald ... e mai de mult ... Dar Canselu' ... E un tip destept ... Dar joaca tare ... Desi sigur nu-i este usor ... E drept ca nici in rel Tuba & Onur nu cred ... nu stiu de ce dar , ceva e putred in ... Istanbul ...
Am asteptat atat primavara ... Primavara asta in loc sa-i dezghete , i-a inghetat ... Am asteptat in zadar ... Ce s-a intamplat ??? Si de curand ... Numai ei stiu ... Poate vara ... Caldura ...
Vai Andreea , cine te-a suparat asa tare ??? Hai sa ne linistim zilele astea si sa nu raspundem la provocari ... Asta vor ... Lume rea si invidioasa ... Ce baiat frumos avem noi aici ... Nu ??? Toate-l vor , dar nu pot sa recunoasca ...
Sa punem lanturi pe calculator cateva zile ... eu oricum in weekend am alte treburi ... Vremea e frumoasa , asa ca afara la aer , sa ne racorim creerii ca ne-au inebunit turcii astea ... Eu pun lacat pe toate , zilele astea , desi o sa-mi fie dor de jungiul de Cansel ( poate trisez un pic pe tel ...) ... Plec in lume ... Nu se mai poate ... Ajung la pshiholog cu ei ... Dau in depresie ...
Curaj fetelor ... viata e frumoasa si merita traita ... Se pot schimba istorii intr-o clipa , daramite la ei ... Unde a fost foc ... oricand poate sari o scantee si reaprinde totul ... Desi ... Nici nu stiu daca mai vreau ... eu nu , dar poate ei da ... cupidon cupidon cupidon
Il pun eu in sarma ghimpata ca sa nu-l puna altele , cateva zile ... Desi nu merita ... E un dulce si-un " nevinovat " ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Andreea pe unde esti?Nu trebuie sa te superi, n-are rost,si pt. orice eventualitate evitale pe acele,,fane'',nu merita sa le citesti.Cum a fost azi?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
lica54 a scris:florico noapte buna maine am traseu
Noapte buna Lica Vise placute
andreea90- vip
florica a scris:Andreea pe unde esti?Nu trebuie sa te superi, n-are rost,si pt. orice eventualitate evitale pe acele,,fane'',nu merita sa le citesti.Cum a fost azi?
Buna seara Florica Aici sunt .. nu ma supar , mi-a trecut ca am zis ce aveam de zis .. A fost bine azi .. urmeaza sa astept rezultatele .. multumesc
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Sam 21 Mai 2011, 12:45 am, editata de 1 ori
andreea90- vip
florica- vip
florica- vip
dana17 a scris: Buna fetelor ... Am zis eu ca plec , dar cand va vad asa .... ma mustra constiinta ...
Mi-a trecut "supararea " dar trebuia sa zic .. ca sa uit .. Cansel e destept, elegant, frumos si Tuba la fel e isteata , frumoasa .. EU nu pot sa uit cum se uita la el in emisiunea Dizi Tv , pe prezentatoare nici nu o vedea .. era numai cu ochii la Cansel .. Asa am citit si eu in ziar .. ca au fost foarte timizi Cansel si Pinar .. acum sa asteptam declaratia lui .. ca n-a vrut sa vorbeasca cu reporterii .. Si eu am zis ca dispar pt cateva zile de aici si revin cu forte proaspete ... diminica la film .. se pare ca o sa avem ceva actiune de data asta .. eu sunt curioasa daca se vor saruta pana la urma , daca ii da voie Onur lu Tuba .. poate le vine mintea la cap dupa un sarut .. Pupici Weekend placut
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 20 Mai 2011, 10:20 pm, editata de 2 ori
andreea90- vip
Noapte buna Lica,da ce traseu faci soro,maine este sarbatoarelica54 a scris:florico noapte buna maine am traseu
florica- vip
florica- vip
pt.Nutzi ,Sa fii sanatoasa sifericita alaturi de caei dragii!
florica- vip
florica- vip
florica- vip
florica- vip
florica- vip
buna seara tuturor .Urez tuturor ELENELOR SI CONSTANTINILOR multa multa sanatate si tot ce isi doresc . Andreea cine a indraznit sa te supere :>O(: :>O(:
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
florica a scris:
Noapte buna Florica
andreea90- vip
Lucica10 a scris:buna seara tuturor .Urez tuturor ELENELOR SI CONSTANTINILOR multa multa sanatate si tot ce isi doresc . Andreea cine a indraznit sa te supere :>O(: :>O(:
Buna seara Lucica unele vorbe spuse de vecine .. dar trecem peste
andreea90- vip
andreea90- vip
andreea90- vip
Andreea am urmarit pozele cu cele asa zise cupluri nu stiu mie mi se pare o minciuna gogonata tot .Fetita de langa el frumusica buna pt aventura doar atat . Are totusi o varsta ....... adevarat ca la ora actuala nu mai conteaza varsta dar totusi... Tuba o admir ca actrita dar vita particulara ........cum vor ei dar lasa de dorit amandoi ..Pacat sunt doi actori frumosi care se si potrivesc in seriale se completeaza reciproc
Lucica10- vip
eu nu stiu sa navighez pe net am intrat undeva unde era onur ,,este numai parerea mea ,,este ...... nu imi place dar totusi are calitati si alceva care ea apreciaza
Lucica10- vip
Buna seara fetelor!!
M-am uitat si eu la promo... .. oare ce ii spune hastet?..va pleca sau nu????..dupa fata ei nu-i de bine mi se pare trista si el parca la final e trist ..offf..!!!!
M-am uitat si eu la promo... .. oare ce ii spune hastet?..va pleca sau nu????..dupa fata ei nu-i de bine mi se pare trista si el parca la final e trist ..offf..!!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Dea, îţi doresc să fii fericită şi iubită, să te bucuri de cei dragi ţie şi ei să se bucure cu tine, să fii mereu acelaşi suflet cald pe care îl ştiu. Mă bucur că te-am cunoscut. Un sincer La mulţi ani din partea mea.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum