53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
Gloxinia2010
teodora_roman
rina-rina
annadanna
razbunator
narcisa
dana17
axxa246
anuta1971
Geta
ASI 4 ever
pufy2010
costina
florina1989
vivi
DENISA
nutzi
iulianagl
Admin_dea05
vania_e
alitheea
andreea90
Garo
Lucica10
lica54
florica
30 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Da Geta ,este suparare mare si Tuba si-a cam taiat creaca de sub picioare ,ai sa spui ca este viata ei si face ce vrea cu ea,intr-un fel asa este, dar fiind o persoana publica se schimba situatia mai ales in cazul de fata,fiind si un exemplu pt. multe fete care voiau sau vor sa fie ca ea,atat ,macar daca ne lasau sa vedem filmul pana la capat,asa nu mai am nici-o placere,nici n-am sa mai aduc poze cu ei, fie din film sau din afara .Geta a scris:Mare trebuie sa fie supararea , daca topicul " Tuba Buyukustun & Cansel Elcin" a fost blocat , iar topicul " Beren Saat & Cansel Elcin" este in continuare functzional. Hm!!
Ultima editare efectuata de catre florica in Sam 14 Mai 2011, 9:17 am, editata de 1 ori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica- vip
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
NU MAI POT INTRA PE ALTE F.B.!!!!!!!!!
florica- vip
http://optimist-danceclub.blogspot.com/ Unde o puteti vota pe sora ANDREEI!!!!!!!
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Florica , fiecare este liber sa gandeasca ce doreste. Gonulcelen nu a fost un serial prea grozav. L-am urmarit datorita Tubei si a lui Cansel . In fond este un film. Dar nu ai dreptate cand spui ca Tuba este o persoana publica si trebuie sa tzina cont ,in viatza ei particulara , de parerile fanilor. Ar insemna sa faca o licitatzie si sa spuna fanii cu cine sa traiasca ea. Nu mi se pare corect absolut de loc. Viatza ei nu inseamna filmul in care joaca. Daca nu va mai face film , va trebui sa traiasca cu cine vor fanii de acum?? Dar ca sa nu mai existe nemultzumiri , ar trebui sa -si incheie cariera. Oricum , cine o admira , o admira pentru felul in care interpreteaza rolurile si nu pentru " perechile" adevarate sau presupuse. Va mai juca si in alte filme ( sper din tot sufletul) si la fel se vor gasi fani , ca noi , care o vor cupla cu actorul principal si la fel vor exista nemultzumiri . Dar , eu cred ca cine nu doreste s-o mai vada , ok, sa nu mai urmareasca filmele ei. Nu este nici o nenorocire . EU VOI URMARI IN CONTINUARE FILMELE EI !!!!
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
florica- vip
GETA cred ca m-ai inteles gresit ,nu trebuie sa iubeasca la comanda pe cine vor fani,si nu cred ca de aici vine suparare pt. toti, alta-i problema,a jucat dublu,
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
De ce a jucat dublu ?? Fa-ma sa intzeleg .florica a scris:GETA cred ca m-ai inteles gresit ,nu trebuie sa iubeasca la comanda pe cine vor fani,si nu cred ca de aici vine suparare pt. toti, alta-i problema,a jucat dublu, [
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Buna dimineata zanute , am gasit un clip al Mihaelei...oare se potriveste cu situatia actuala?
https://www.youtube.com/watch?v=JUDwgEpjkv4
Ascultati-l cu atentie si urmariti imaginile...mie mi-au dat lacrimile...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Dragalaselor buna ziua si bine vam gasit acum am ajuns si eu acasa am citit tot din urma.Dana iti doresc si eu o viata frumoasa si fericita alaturi de sotul tau.Indiferent ce ar spune lumea eu sunt intru totul de acord cu tine eu nu stiu sa ma exprim ca tine dar tu parca imi citesti gandurile.Eu sunt foarte dezamagita dar asta este viata si alegerea ei.Fetelor si eu sunt de acord cu voi macar de se termina filmul acum nu mai simt nici o bucurie parca nu mai astept cu aceiasi nerabdare ziua de duminica.Ali cred ca esti foarte fericita ca iti vine scumpetea de finuta sa-i dea dumnezeu sanatate si ei si voua sa va bucurati de ea.Eu va dulce si va doresc o zi frumoasa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Am votat Andreea.andreea90 a scris:Cea din capul afisului e sora mea .. care sta in mainii .. au concurs pe 21 mai
[
Si am si eu o rugaminte la voi dragelor .. sa intrati pe site-ul acesta sa o votati pe sora mea Cristina "Girly" ne trebuie cat mai multe voturi , ca suntem in competitie si cine are cele mai multe voturi pana la sf anului castiga un premiu ( inca nu stim ce ) si e mare concurenta intre ele
Acesta e site`ul -> http://optimist-danceclub.blogspot.com/
( in dreapta unde scrie Votati favorita .. Cristina "Girly" ) Va multumesc !
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Sam 14 Mai 2011, 3:18 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
lica54- vip
lica54- vip
Si noi te iubim , si ti stii ca eu te iubesc mult , dar am o gramada de treaba si sunt contra cronometru , dar tot nu ma lasa inima sa nu mai arunc o privire pe aici.lica54 a scris:
Multumesc mult pentru urari , si tie si la ai tai va doresc tot binele din lume.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
lica54- vip
O zi buna dragelor. Din pacate sunt foarte ocupata si nu mai am timp sa intru pe forum dar nu v-am uitat si nici nu sunt suparata sau dezamagita de ceva.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
alitheea a scris:Buna dimineata zanute , am gasit un clip al Mihaelei...oare se potriveste cu situatia actuala?
Asa e .. Mihaela a facut un clip foarte frumos si se potriveste atat de bine .. E foarte haioasa melodia finutei tale si mie imi place de ursuletu ala verde .. il stiu de la reclama cu parizaki ifantis https://www.youtube.com/watch?v=8sSKc5_Vs80 si acolo era o melodie la fel de haioasa Multi pupicii pentru amandoua
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna ziua dragelor am citit ce a-ti vorbit azi Va multumesc ca ati votat-o pe sora mea .. Multumesc Narcisa Va pup .. O zi frumoasa in continuare si weekend placut ! intru mai pe seara sa vad ce faceti
Si ceva sa va indulciti
Si ceva sa va indulciti
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Ali asta pentru finuta ta cred ca si ea arata la fel
lica54- vip
Pentru toate iubitele mele
lica54- vip
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
lica54- vip
lica54- vip
buna seara,doamnelor!...se pare ca nu ati terminat treaba ca este multa liniste pe forum, dar: - Flori esti o dulce, multumesc pt.poza, arata nemaipomenit(probabil este tinuta din serial asa ca o sa-l vedem costumat asa); Denisa vad ca a-i ramas la prima dragoste-frumos ; Lica-frumos este tot ce a-i adus ; Ali are musafiri- petrecere frumoasa ; Andreea este la plimbare(ah,tinerete);eu nu stiu sa navighez pe net asa ca astept vesti de la voi...
sa nu uitam ca miine seara avem serial...ce ziceti vom afla pina la final cu cine vorbea Bahar la telefon???...oare episodul de miine cu cit timp in urma a fost filmat!!!???
sa nu uitam ca miine seara avem serial...ce ziceti vom afla pina la final cu cine vorbea Bahar la telefon???...oare episodul de miine cu cit timp in urma a fost filmat!!!???
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum