53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
Gloxinia2010
teodora_roman
rina-rina
annadanna
razbunator
narcisa
dana17
axxa246
anuta1971
Geta
ASI 4 ever
pufy2010
costina
florina1989
vivi
DENISA
nutzi
iulianagl
Admin_dea05
vania_e
alitheea
andreea90
Garo
Lucica10
lica54
florica
30 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pai nu vezi ce artilerie scoate Florica?
ma gândeam ca te-ai rușinat
sau te-ai înciudat
sau te-ai înciudat
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fete dragi, kiss iu de gud nait
aseară m/am uita la fulgerica frumos s/a mai făcut, acu` ca a mai îmbătrânit oleacă... Adică s/a copt, nu a îmbătrânit.
aseară m/am uita la fulgerica frumos s/a mai făcut, acu` ca a mai îmbătrânit oleacă... Adică s/a copt, nu a îmbătrânit.
repede pleci,astia sant de la DEVESELU?AM net nu asta-i problema,facem modernizari prin ap. zugraveli si tot tacamul,cateva zile pana gata camera unde este calculatorul,eu sper ca n-o sa dureze prea mult!!!!!!!!!!noapte buna,si ai grije pe cine visezi la noapte,vad ca pe BEZELU l-ai parasit.axxa246 a scris:pai nu vezi ce artilerie scoate Florica?
sau te-ai înciudat
Ultima editare efectuata de catre florica in Mier 18 Mai 2011, 10:58 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Belea esti ... Te dai lovita ... Nu vrei sa-mi trimiti ... Eu vroiam ... deja educati ... ca asa trag o fuga in America ... si iau un navod plin ... Dar sant ... fara multe maniere ... Si nu stiu olteneste ...axxa246 a scris:
de aia ma temeam, ca nu mai am cu cine sa vorbesc si io de-astea serioase!
n=au nimic pe sub kilt? ooaaa!!
cu americanii ma dau incompatibila, asa ca olteanu e si el cuminte si sigur pe mine
daca vrei sa iti trimit, tre` sa ma furisez cumva, ca altufel e destul de naspa
da uite la Florica ce are in dulap, mai!
Lica si/a tras deja patura peste urechi de rusine (sau de ciuda?)
Tot eu iti trimit ... Cu flori cu tot ... Hai , vise placute ... Tuturor ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
NO , saracie ,mare ghinion pe duduie!!!!
florica- vip
florica a scris:repede pleci,astia sant de la DEVESELU?
hai ca m-am intos sa va mai vad o data
da, astia sunt de la deveselu, clar!
spor la varuit.
l/am parasit pe bezel, ca filmul ala e naucitor
m-am lasat pagubasa, ca neuronii mei nu mai erau apti si sa dezlege misterele turcilor
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 18 Mai 2011, 11:17 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
saru` mana de ... flori!dana17 a scris: Belea esti ... Te dai lovita ... Nu vrei sa-mi trimiti ... Eu vroiam ... deja educati ... ca asa trag o fuga in America ... si iau un navod plin ... Dar sant ... fara multe maniere ... Si nu stiu olteneste ...
Tot eu iti trimit ... Cu flori cu tot ... Hai , vise placute ... Tuturor ...
sa stii ca n-am maniere nici io, asa ca ar fi bine sa vina ei gata manierați, ca altfel il rog pe medvedev sa le zica ceva frumos ("bombe", chestii de-astea)
lica54 a scris:
oleu!
ma duc sa ma culc, poate am cosmar , ca te halesc!
pa, ladies, fiti cuminti!
florica- vip
19 Mai : Ziua Tineretului şi Sportului se sărbătoreşte în fiecare an, în Turcia, pe 19 mai. În 1919, la 19 mai, Mustafa Kemal Atatürk a cucerit oraşul Samsun şi a dedicat victoria tinerilor, urmând ca mai târziu această zi să devină sărbătoare naţională.
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna dimi!!O cafeluta de la mine
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Dragalaselor buna dimineata va mai aduc si eu o cafea si-o gustarica pe langa easi un mic dejun copios
lica54- vip
https://youtu.be/Fcsw-4H9PaU
Buna dimineata ce diferenta este dintre Tuba ceva timp in urma si Tuba de cand este cu Onur.
O zi buna si cu mult soare va doresc.
Buna dimineata ce diferenta este dintre Tuba ceva timp in urma si Tuba de cand este cu Onur.
O zi buna si cu mult soare va doresc.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Multumesc fetelor pt traduceri....
Am facut cateva capturi....
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t146p40-cansel-elcin-tuba-buyukustun-vor-avea-o-relatie-in-viitor#114815
Am facut cateva capturi....
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t146p40-cansel-elcin-tuba-buyukustun-vor-avea-o-relatie-in-viitor#114815
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
lica54- vip
lica54- vip
Buna ziua dragelor
https://www.youtube.com/watch?v=qtVryuf6UQg
Hasan Say (Kadir/Gönülçelen) canta si in afara filmului .. are trupa
https://www.youtube.com/watch?v=qtVryuf6UQg
Hasan Say (Kadir/Gönülçelen) canta si in afara filmului .. are trupa
andreea90- vip
O zi frumoasa Pupici
andreea90- vip
Dragalaselor buna ziua din nou nu prea am cu cine sta ve vorba!!Dar dupa cum se apropie ora pranzului am zis sa va pregatesc ceva ciorba cu perisoarefelul doi chiftelutesi desert prajiturele pofta buna.
lica54- vip
lica54- vip
Ultima editare efectuata de catre vivi in Joi 19 Mai 2011, 9:12 pm, editata de 1 ori
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
florica- vip
[youtube][/youtube]in lipsa de ceva bun ,va aduc sa urmariti emisiunea asta:
florica- vip
[youtube][/youtube]
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum