Serialesitelenovelet
53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+26
Gloxinia2010
teodora_roman
rina-rina
annadanna
razbunator
narcisa
dana17
axxa246
anuta1971
Geta
ASI 4 ever
pufy2010
costina
florina1989
vivi
DENISA
nutzi
iulianagl
Admin_dea05
vania_e
alitheea
andreea90
Garo
Lucica10
lica54
florica
30 participanți

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de florica Vin 13 Mai 2011, 11:09 pm

53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 245858506-5499234-700_700PT. LUCICA. 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 296580 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 296580 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 296580 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Gladiolaflorin50053. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 The_gladiole_by_cinik33-d30x1qg53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Gladiole
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Lucica10 Vin 13 Mai 2011, 11:10 pm

hei v-ati dus la culcare Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Lucica10
Lucica10
vip
vip

Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea

Sus In jos

Mesaj Scris de Lucica10 Vin 13 Mai 2011, 11:13 pm

Florica ..multumesc esti de 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 291660 superbe 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520
Lucica10
Lucica10
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Vin 13 Mai 2011, 11:13 pm

53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Noapte%20buna53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 3061367495_db96f29d9f_o53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Sampbf29da960565978d 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Vin 13 Mai 2011, 11:16 pm

Lucica10 a scris:hei v-ati dus la culcare 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 73388 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 73388 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 73388
Poti sa ma si bati da mi-i un somn ca pic de pe scun 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 225264 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 225264 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 225264 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Post-13749-1130353372_thumb
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Vin 13 Mai 2011, 11:18 pm

53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 9hs5k053. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2qjaykj
53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Rosa064Da , fetelor … am vazut pozele si articolele din ziarele turcesti si nu inteleg nici acum ce s-a intamplat de fapt … Cum o prietenie atat de frumoasa si de atata timp s-a transformat intr-o mare dragoste asa peste noapte … Nu ca nu ar fi posibil , in viata orice e posibil , dar totusi … Ceva nu se leaga … Desi inca de la inceputul serialului am avut senzatia , ca distributia a fost facuta in asa fel incat Tuba sa aiba pana la final de ales …Dar …
Cand a fost Tuba cea reala ???? Cand s-a despartit de Sami pt Cansel , asa cum Sami zicea ??? Sami stia bine ce buni prieteni sant Tuba si Onur , dar nu de el a pomenit … Cand a fost surprinsa cu Cansel in Kanyon ??? Cand il chema pe Cansel cu acea candoare de care numai Tuba e in stare , sa vada cadoul ei , in acel reportaj cu ei doi , inainte de sarbatoarea aia a lor si de plecarea lor la Paris …??? Cand a plecat la Paris numai cu Cansel si nimeni alcineva , nici macar din echipa tehnica … si fara Onur ??? Doar ca sa filmeze o clipa de vis la Paris ??? Era asa necesara acea secventa in doi ???? Cand a fost filmati plimbandu-se in ploaie , ea cu Cansel imediat dupa venirea de la Paris ??? Ce veseli , ce frumosi erau … Sa nu fi vazut noi bine ??? Sa fi inteles noi totul gresit ??? Cand , atunci cand plimba Cansel cainele Tubei , cu ea sau fara ea , de toti vecinii vedeau si stiau ??? Cand ? La lac , cand cica nici nu se mai puteau desprinde unul de altul ??? Unde era Onur atunci ??? Cand a fost surprinsa la restaurant cu Tolga si cu mama ei ??? Cand statea atat de linistit si de aproape … aproape in bratele lui la pian … ??? Ce zici Maria , ai sta asa langa colegul de birou sa–ti arate clapele ??? Sau poate , cand au fost doar ei doi la Sapanca … si poate am inteles eu gresit , dar nu era prima data , mai fusesera si atunci cand filma ea singura … scriind jurnalul ??? Nepunand la socoteala primul sezon … Cand ??? Poate , in reportajul acela cand se lua la intrecere cu Cansel , care il cunoaste cel mai bine pe celalalt ??? Si se ghionteau mereu , se atingeau si erau unul langa altul mereu si corpurile lor pareau ca doi magneti ??? Da , sigur n-am vazut noi bine … Ni s-a parut … Am visat … frumos … Parca spunea tot atunci ca el e cel care o face sa rada cel mai mult , din tot platoul de filmare … Sant rari Tuba cei care , fie doar ca simpli prieteni se straduiesc sa-ti puna zilnic zambetul pe fata … Si sa o faca din toata inima … Poate sa fi facut asta Bulent , poate Murat Y ???
Credeti ca era sincera cand spunea ca-i pare rau ca se termina filmarile ??? Si cate zile au trecut de atunci ??? Filma mult cu Onur … si mai vroia … poate … Poate vroia sa plece si in vacanta … Cu cine ??? Cand au fost singuri la Ankara , iar fara Onur … ??? Cat a trecut de atunci ??? Se poate uita asa repede ??? Cand , cand a fost ea si doar ea ??? Poate acum cand , pare ca nu o deranjeaza deloc ca e fotografiata de mana cu Onur ??? Tot timpul era deranjata de paparazzi , cand era reperata de ei … Acum nu … de ce ??? Sper sa ma lamureasca lunile si anii ce vor urma … Onur te rog ai grija de ea … E inca un copil … capricios , dar bun …
De ce pleaca la Paris ???? Poate undeva a gresit Cansel … poate … Atat de grav ? Sper ca nu la vazut in balcon cu vreo fana … fanatica … Glumesc … Mai pot … Poate de aceea posta el pe twitter cu noapte-n cap … stand by me a lui John Lennon … Si cu dedicatie … özellikle close to me... The Cure - Love Cats + Close to me … Dar asta e raspunsul ei …??? Ciudat … Sau nu fi fost pt ea ??? Dar pt cine ??? Ce motive ar avea acum sa nu ne spuna ??? Sa nu se arate ??? Parea f indragostit … Doar nu de nebun le-a pus … Si nu pt noi , in nici un caz …
Nebun ar fi sa nu-i fie dor de Paris … Zicea el mereu ca acasa e acum Istanbul … iar eu ziceam ca nu-l cred … Poate nici Tuba … Mie mi-e dor tot timpul de Paris si nu am copilarit acolo … Si de Istanbul … dar nu in egala masura … Cred ca tu Nico , ma intelegi , am vazut ca mereu ii duci dorul Parisului … Si cred ca toate care l-ati vazut macar o data … Daca mai ai prieteni si o viata acolo …
Atatea intrebari la care nici cei din anturajul lor , cred ca nu prea au raspunsuri clare … Poate voua nu vi se pare ciudat , mie da … E o buna actrita Tuba , clar , dar de ce tot amalganul asta ??? E viata ei , dar e persoana publica si trebuie sa-si asume asta … Sant si sacrificii , sant si immense avantaje … Sant la pachet …Trebuie sa stie ca poarta si multe vise cu ea , ale fanilor … Nu poti sa te joci cu ele … E valabil pt toti trei … Toti sant minunati actori … Toti trei au transmis , au avut sufletele pline … Sigur , altfel cum sa daruiesti atat ??? Toti trei stiu bine raspunsurile la intrebarile mele … E viata lor , e treaba lor , dar eu ma simt mintita , manipulata … Pe mine m-au pierdut de fan infocat … Toti trei … Imi place Onur , le doresc numai bine si sper ca luna viitoare sa-i vad tot impreuna … Sa nu mai vad alte poze , fiecare cu alcineva … Sper ca de data asta , Tuba a ales bine si cu cap si mai ales cu inima … Daca nu , pacat de minunata ei prietenie cu Onur si de discretia cu care el a stiut mereu sa-si traiasca viata , iar el , nu merita sa fie amagiit si folosit … Sper ca in bratele lui sa nu ajunga in timp sa-i fie dor de alte brate si alte mangaieri … Si sa o apuce un dor nebun , dar fara intoarcere … In film Hasret a avut o sansa … In viata , de multe ori trenul opreste doar o data … Daca ti s-au iertat toate cand a oprit , faptul ca nu te-ai urcat la timp in el , nu stiu daca e usor de iertat …
Viata-i complicata , surprinzatoare in acelasi timp si … bate filmul … S-a vazut clar acum … Sper sa nu-i dispara zambetul si sclipirea din priviri … Nu poti juca la infinit si nu te poti minti singur … Nu vreau nici macar sa o mai vad de mana cu Cansel , ca atunci chiar ceva nu e in regula cu ea , cu ei … Vraja s-a rupt ...
Sper sa ramana Cansel in Turcia sa faca mai departe filme … Multi ziceau ca pt ea a ramas pana acum … Poate s-au inselat … Poate si el … Stiu ca faptul ca e francez le sta in gat multora , mai ales din lumea araba , de unde vin multi bani , iar ea e considerata ca un bun national , ca o printesa a lor … dar totusi … nu i-a amenintat nimeni cu bomba … Mai ales acum in nebunia asta mondiala … Sper …
Sper sa-l vad si pe el de mana cu cineva si sa fie fericit si sa-i daruiasca copii la care spera atat … Din tot sufletul ii doresc asta , merita … Dar cred ca v-a mai dura ceva timp … si sa ne convinga ca e o traire reala … Asa cum o fi la Tuba ??? Pe voi vad ca v-a convins … E fericita !!! Da si eu cred… Sa stergi totul cu buretele intr-o zi , intr-o noapte … Dupa care iti dai seama ca esti indragostita pana peste urechi de un vechi si bun prieten … Tare … Voi ati putea ???
Greu de uitat Parisul si experientele sale … Asa peste noapte…
Si dragosea asta nebuna , nu mai putea astepta cateva saptamani ??? Sa vedem si noi in liniste sfarsitul ala de serial , asa bun , rau … Ne-am chinuit un an cu el , ce ardea asa ??? Musai sa ne ia tot ce ne-au dat … asa intr-o suflare , tot ce agonisisem intr-un an si dupa ce cu cateva zile inainte ne promiteau raiul … Sigur s-au gandit la noi si la sufletul si inima a milioane de fani … Nu ma indoiesc … Poate da , s-au eliberat unul de altul … si pe noi o data cu ei …
Am citit ce a scris Iuliana … Poate pare dur , dar e sincera … Numai ea stie cat suflet a pus si cate nopti nu a dormit muncind la traduceri … Are macar acest drept sa spuna ca e dezamagita … Ea nu l-a ingitit niciodata pe Onur , nici ca personaj , nici ca actor … a ramas consecventa … Am avut dispute , dar o prefer asa dintr-o bucata … taioasa uneori … Nu ca altele care , atunci nu-l suportau si spuneau orice despre el si acum zic ca ce bine le sta impreuna …
Da asta cred , asta spun si sant sigura ca si voi v-ati pus unele intrebari , din cele pe care mi le-am pus si eu … Poate ati si gasit raspuns … Eu sincer , de la cap la coada , nu… E o lume dura , de spoiala , de lumina falsa , asa cum am mai spus … Dar parca altii in lumea lor au luptat sa gaseasca lumina adevarata si au iesit la liman … Fericiti ... cu toate piedicile care le-au intampinat … Deci se poate …
Eu sant suparata si dezamagita de ei … Pe toti trei … Ii voi urmari …. Poate mult mai discret … pana imi v-a trece de tot … Pacat … aveam multe raspunsuri restante la voi … asteptam sa se confirme multe … Nu le voi mai putea spune niciodata … Toti vor tacea pt totdeauna … Asa a fost sa fie … Pacat de tot … De sufletul nostru investit … si de al lor …
Singurul lucru care ma consoleaza , daca poate fi unul …. E acela ca e Onur si nu altul … Sigur o iubeste … Ce urechi rosii avea in scenele cu ea … El e invingatorul , desi … victoria lui ne-a invins pe noi …
Asta este … Asa consider eu , ca undeva s-a mintit , undeva nu a fost consecventa , nu a fost suficienta dragoste , pe masura dragostei noastre pt ei , iar eu o data mintita nu mai pot continua … Nu pot sa astept inca o minciuna … Se zice ca daca cineva te-a dezamagit o data , e vina lui … A doua oara , e vina ta , ca l-ai iertat prima data …
Tot viata reala e cea mai adevarata si cea mai frumoasa … Cea virtuala e inselatoare … Cata dreptate avea sotul meu … Cat timp i-am furat … dar recunosc … Mi-a facut placere … Eu le multumesc pt tot , “ nebunilor frumosi “ … Poate totusi in lumea asta gri , nu au fost suficienti trandafiri roz pt ei … O viata grea , desi pare frumoasa , o fabrica de vise … Malul care nu se vede si din care infloresc nuferii …
Da Mari , poate ca da … Un ochi plange , unul rade … Si la noi si la ei toti … Iar ciresii nici nu am apucat sa-i vad infloriti … Dar cica au fost …
Da fetelor , iar ne-au parjolit turcii , de data asta nu granele , ci inimile , iar ne-au otravit , de data asta nu fantanile , ci visele … sperantele … Trecem si peste asta … Ce nu te omara te-ntareste … 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 3233531k Cu bine fetelor … Ramaneti mereu prietenele mele , am suferit impreuna , ne-am bucurat impreuna , am trecut impreuna de la extaz la agonie si asta nu se uita usor , iar acest lucru ne v-a lega mereu …
Va imbratisez cu drag , mereu a voastra …
Dana17 … Dana Mariadona

53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 330a4ug 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de Lucica10 Vin 13 Mai 2011, 11:54 pm

DANA sunt deacor cu tine CAND ........aceasta mare dragoste NOAPTE BUNA have a nice day
Lucica10
Lucica10
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 14 Mai 2011, 12:05 am

Bună seara fetelor, abia acum am terminat ce aveam de făcut kiss kiss kiss

Bună Dănuţa, bine ai venit, să fii fericită alături de soţul tău, povestea iubirii voastre chiar este un exemplu kiss kiss kiss

Sper din suflet că nu te-ai referit la mine când ai spus că acum spun că le stă bine împreună şi înainte aveam altă părere. Eu niciodată, dar niciodată nu am comentat nimic despre Onur. Am comentat numai despre personajul Levent care nu mi-a plăcut. Acum scenariştii l-au schimbat ... în fine nu asta e important. Sper din suflet să-ţi treacă supărarea aş vrea să ştiu ce să-ţi spun ca să-ţi treacă... dar din păcate nu ştiu. Chiar dacă nu crezi să ştii că îmi eşti dragă şi ai parte de toată aprecierea din partea mea (chiar dacă poate nu contează prea mult) Poate nu am fost prea coerentă, scuze, sunt foarte obosită. Numai bine îţi doresc 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 14 Mai 2011, 12:08 am

Noapte bună, somn uşor kiss kiss kiss
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Sam 14 Mai 2011, 12:09 am

Dana .. ai mare dreptate .. chiar ma regasesc in intrebarile tale si dezamagirea ta .. am vazut ce ai vazut si tu .. si melodiile alea puse de Cansel aveau un scop ..ceva s-a intamplat si prea repede din cauza orgoliilor .. si eu am fost dezamagita ,dar ma tratez ..pt ca am realizat ca e viata lor si daca ei nu vad ce vad eu ..asta e .. o sa vada mai tarziu poate .. sincer nu mai am nici aceasi bucurie sa vad serialul , sa citesc stiri despre ei .. parca totul era intr-un glob de sticla si s-a spart .. Acum ma uit pe twiiter ca are cont si Ayda Aksel (Nesrin ) si Beren .. si le are ci Cansel la prieteni .. mai caut pe aici si sigur o sa-i gasesc pe toti .. oricum bucuria dintre Cansel si Tuba , privirile , atingerile acelea nu mi se par "doar din prietenie" .. cand o vedeam pe Tuba langa Cansel facea aceleasi gesturi ale unei pers indragostite, pt ca am vazut limbajul corpului si privirea ei ,gesturi care cateodata sunt gandite fara creier cand esti indragostit .. sau poate era doar un rol sa para credibil in fatza noastra .. se pare ca m-am inselat .. asta e .. ea la ales pe Onur , nu ma bucur ca e cu el , pt ca nu-mi place ,dar ma bucur daca ea e fericita .. Noapte buna dragelor kiss Vise placute 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520
andreea90
andreea90
vip
vip

Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Sam 14 Mai 2011, 12:09 am

noapte buna,doamnelor, noapte buna Dana...am asteptat comentariul tau si nu in zadar...multumesc ...sper ca vei urmarii ultimele ep.alaturi de noi, chiar daca vraja s-a rupt
pa kiss kiss 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 14 Mai 2011, 1:22 am

Bine v-am gasit zanute kiss kiss kiss , ati muncit nu gluma ca am avut o gramada de recuperat , eu acum am terminat treaba ca azi vine ingerasa mica din Germania in tara si abia o astept.
Danuta , m-ai facut praf din nou , multumesc pentru comentariu , cred ca iti dai seama ca si eu sunt foarte dezamagita , chiar (desi e absurd pana la cer si inapoi sa fiu atat de afectata ) nu pot accepta realitatea . Nu mai am chef nici macar sa urmaresc serialul care desi e fictiune mi se pare minciuna de acum . Multumesc pentru raspunsurile pe care le-ai strecurat printre randuri referitor la ceea ce stiai si nu puteai sa spui. Asa cum spui , o grama da de lucruri par cusute cu ata alba si nu inteleg cum au reusit sa ne "prosteasca "in masa.
Oricum parerea mea este ca unul din ei va regreta amarnic la un moment dat...
Iar referitor la ce spuneai in legatura cu Parisul ai dreptate , e dragoste la prima vedere , pe viata si cu fluturasi in stomac... kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 14 Mai 2011, 1:41 am

Ce dragut... 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516
https://www.facebook.com/home.php?sk=group_105610722816671#!/video/video.php?v=225235614160196&oid=121114157938952&comments
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Sam 14 Mai 2011, 1:45 am

alitheea a scris:Ce dragut... 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516
https://www.facebook.com/home.php?sk=group_105610722816671#!/video/video.php?v=225235614160196&oid=121114157938952&comments

Buna seara Nico kisskiss ..chiar e foarte dragut 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516
andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 14 Mai 2011, 1:55 am

andreea90 a scris:

Buna seara Nico kisskiss ..chiar e foarte dragut 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516
ce faci iubita ?
An votat-o pe surioara ta si ii pun si pe ai mei sa o voteze de pe toate calculatoarele din casa
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Sam 14 Mai 2011, 2:00 am

alitheea a scris:ce faci iubita ?
An votat-o pe surioara ta si ii pun si pe ai mei sa o voteze de pe toate calculatoarele din casa

Bine , pierd timpu pe twitter Smile si acuma am vazut cat e ceasu .. Multumesc kiss53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 esti o scumpa 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516
andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 14 Mai 2011, 2:02 am

andreea90 a scris:

Bine , pierd timpu pe twitter Smile si acuma am vazut cat e ceasu .. Multumesc kiss53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 esti o scumpa 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516
ceva noutati?
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Sam 14 Mai 2011, 2:10 am

alitheea a scris:ceva noutati?

Nu .. doar ca am descoperito pe Beren si Ayda (Nesrin ) pe twitter 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 131747 Si nu pricep de ce Tuba nu intra pe twitter Crying or Very sad
andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Sam 14 Mai 2011, 2:18 am

Eu fug la somn .. Weekend placut kiss Noapte buna Nico 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 ..vise placute 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 te pup kiss si sa pupi ingerasu tau si din partea mea 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516 ca este o frumoasa kisskiss

53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 22465719994031338139815

53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Tubcan

andreea90
andreea90
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 14 Mai 2011, 2:19 am

andreea90 a scris:Eu fug la somn .. Weekend placut kiss Noapte buna Nico 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 ..vise placute 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 te pup kiss

53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 22465719994031338139815

53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Tubcan

Noapte buna draga mea kiss kiss kiss o sa o pup , mult de tot.
Uite pe melodia asta dansam noi doua si e foarte fericita cand o aude
https://www.youtube.com/user/alitheea?feature=mhee#p/f/17/xd12hR68sWM
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 14 Mai 2011, 6:39 am

Buna dimi inainte sa plec la serviciu va las cafeluta cafea
O zi buna!

53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 3b06b310

PS: Dana la muti ani tie si sotului tau.
Andreea ti-am votat surioara.
Fetelor va trimit multi pupicei kiss kiss kiss sunt mai aglomerata de la un timp si-mi pare f rau ca nu pot fii si eu alaturi de voi pe forum. Crying or Very sad
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Geta Sam 14 Mai 2011, 7:07 am

Am sa pun si aici comentariul meu .
Buna dimineatza tuturor. Frumos comentariu Dana17, Dana Mariadona. Printre cei carora nu le-a placut Levent/Onur , pe care tu ii amintesti aici , ma numar si eu . Nu cred ca din comentariul pe care l-am scris pe serialeturcesti , rezulta ca il plav acum mai mult pe el decat pe Cansel. Nici nu as putea sa spun acest lucru , pentru ca Onur nu se ridica la nivelul lui Cansel , pe nici un plan. Dar eu nu o iubesc mai putzin pe Tuba decat inanite de Onur. O iubesc la fel cum am iubit-o intotdeauna , neconditzionat.Daca ea l-a ales pe Onur inseamna ca a avut motive. Nu-mi place sa citesc si aici vorbe grele la adresa ei. Daca Tuba ar fi copilul meu , m-ar deranja acest lucru. Noi nu stim nimic din ce s-a intamplat in viatza ei , nu stim care a fost relatzia ei cu Cansel. AM PRESUPUS !!! Asta nu inseamna ca stim sau am stiut. Cand a fost intrebata daca are o legatura cu Cansel ( intimpul plimbarii prin ploaie) a raspuns clar NU!! Dar noi , l-am luat pe ' Nu" , ca si cand ar fi " DA" .
Nu stim ce relatzie a avut cu Sami. Cateva poze in ziar si articolele gazetarilor , nu inseamna ca s-a si culcat cu el. Scuze , daca sunt dura , dar mai direct si in acelasi timp mai pe ocolite , nu stiu sa spun. Singurul barbat cu care a avut o legatura a fost Bulent Inal. A recunoscut-o. In rest au fost presupunerile fanilor. Tot fanii au " indragostit-o" de Murat Yildirim , speculand la maxim scenele din film si un sarut pe care Murat i l-a furat la nunta ( din film) a lui Aslan. Si noi am facut acest lucru , intr-o mai mica masura , dar am facut-o. Noi am speculat si relatzia de prietenie a Tubei cu Cansel. Si noi am speculat la maxim , filmele de pe Dizi. Dar nu stim de loc , absolut de loc ce a fost intre Cansel si Tuba. Sami , in necazul lui , a declarat ca s-a despartzit de Tuba din cauza lui Cansel. Noua ne-a placut si am adoptat declaratzia fara reticentze. As vrea sa amintesc interviul lui Cansel , in care o lauda grozav de tare pe Beren si spunea cat de tare s-au distrat in timpul filmarilor Hatarla Sevigli. Atunci ne-am ( m-am ) suparat pe el. Tot el a spus atunci ca au ramas foarte buni prieteni , el si Beren. Am spus " bravo Tuba" cand am vazut pozele din ziar cu Onur si nu imi iau vorbele inapoi , nici nu " o dau cotita" , pentru simplul fapt ca ma bucur pentru ea , daca la cei 29 de ani a gasit un barbat care sa aiba curajul s-o sarute in public , sa recunoasca deschis ca e indragostit de ea. Am mai spus ca s-ar putea ca Onur sa nu fie o reclama prea buna pentru ea , pentru ca oricat mi-ar place mie Onur , nu se ridica la nivelul lui Cansel din nici un punct de vedere ( educatzie , cultura , preocupari). Dar , s-ar putea ca Onur sa aiba calitatzi pe care nu le au multi barbatzi ,acelea care nu se pun pe tava in fatza tuturor , dar care asigura sigurantza unei femei. Iar Tuba are nevoie de un barbat in viatza ei. L-a ales pe Onur. Ne place sau nu , este alegerea ei. Eu insa , ma rog la Dumnezeu , ca Onur sa nu fie un barbat gelos. Pentru ca , el are acest mare defect.
Cand spun acest lucru , imi amintesc de filmul lor ( Cansel , Tuba si Onur) la scoala aceea de copii cu handicap. As putea sa vorbesc o zi in apararea Tubei. Ma opresc aici. Asta nu inseamna ca nu respect parerea ta Dana , cu privire la Tuba si alegerea ei. Eu raman aceeasi admiratoare a Tubei si ii dorsc , ca macar aceste zile de fericire ( din punctul ei de vedere) cu Onur sa nu fie umbrite de nimic. Pentru ca despartzirea ei de Bulent Inal , i-a adus niste ani , destul de multzi, in care nu si-a gasit perechea . Iar daca nici cu Onur nu se va casatori , va fi extrem de greu , la varsta ei , sa mai gaseasca un barbat cu care sa faca o casnicie fericita. Nu pentru ca nu ar lua-o nimeni ci pentru ca , o data cu varsta vine si comoditatea si nevoia de a face numai ce doresti tu. Nu mai incape loc si pentru dorintzele celui de langa tine. As vrea sa subliniez inca o data , pentru mine conteaza numai Tuba si o iubesc in continuare neconditzionat. Cu sau fara Onur. Sa fie fericita , este tot ce ii doresc.
Va sarut pe toate si va doresc o zi frumoasa.
Geta
Geta
vip
vip

Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta

Sus In jos

53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Geta Sam 14 Mai 2011, 8:06 am

Mare trebuie sa fie supararea , daca topicul " Tuba Buyukustun & Cansel Elcin" a fost blocat , iar topicul " Beren Saat & Cansel Elcin" este in continuare functzional. Hm!!
Geta
Geta
vip
vip

Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 14 Mai 2011, 8:45 am

53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 31853. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 7c0124363cf7bae5c245698fc71eb686b91c2c40edb8fe3346c52a3d0c470381153. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Buna-dimineata-800x300 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 296580 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 296580 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 14 Mai 2011, 8:51 am

53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Stream.php?type=image&source=site&size=large&hash=180ca0c02cf7bc&username=IUTII&key=xSANT de acord cu tot ce ai spus Dana,eu nu stiu sa ma exprim ca si tine dar am simtit la fel,m-am simtit mintita,macar daca asteptau sa se termine filmul,daca se cunosc de atata vreme nu mai puteau astepta un picut,ce a fost graba asta,n-are rost sa mai repet ce ai zis si tu ,poate ca a fost cu-n scop,tot cereau fanii sezonul 3 asa ne-am dezumflat cu totul.O zi buna . 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 296580 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 296580 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 296580
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum