53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
Gloxinia2010
teodora_roman
rina-rina
annadanna
razbunator
narcisa
dana17
axxa246
anuta1971
Geta
ASI 4 ever
pufy2010
costina
florina1989
vivi
DENISA
nutzi
iulianagl
Admin_dea05
vania_e
alitheea
andreea90
Garo
Lucica10
lica54
florica
30 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Samira Garayeva
Hey Cansel says he has no relationship üith a girl whose name is Özlem.
Samira Garayeva
Hei Cansel spune că nu are nici o relaţie üith o fată al cărui nume este Özlem.
Samira Garayeva
Hei Cansel spune că nu are nici o relaţie üith o fată al cărui nume este Özlem.
florica- vip
florica- vip
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Saçmalıga Bakın Dün Akşam ki Kral TV müzik ödülleri :) Gönülçelenin Müziği bumu ne alakaysa ! :) Uite, regele muzicii rahat TV premii ieri seara:) Este aceasta ceea ce alakaysa Gönülçelen Music! :)
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftvarsivi.com%2Fplayer.php%3Fy%3D13%26z%3D2011-05-17%2B21%253A39%253A00&h=4921b
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftvarsivi.com%2Fplayer.php%3Fy%3D13%26z%3D2011-05-17%2B21%253A39%253A00&h=4921b
florica- vip
Fatti ana ma chatamtha ,, ana bass 2itlit ina ktir mitsir3a ,, w ma bta3rif chou badda ,,, bass ,, hay tu3tabar chatima ?????/ ma 2a3ta2id ,,,, hayda ra2yi fiha w inte 3indik ra2yik fiha ... mish ma3na inik inte bithibe tuba , ok ,, ana bhiba ktir bass 3ateit ra2ye fiha w bass ,,, bass li 2oulto mush chitima "naddouch) cine stie in ce limba este scris mesajul asta?????
florica- vip
florica- vip
[youtube][/youtube]
florica- vip
florica- vip
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
florica a scris:Samira Garayeva
Samira Garayeva
Hei Cansel spune că nu are nici o relaţie cu fată al cărui nume este Özlem.
Pentru asta il iubesc si mai mult .. pentru ca stiam si Dana la fel .. am avut incredere in el .. asa ca nu merita acuzele sau vorbele aduse ca ar fii avut o relatie din decembrie .. si tot ce s-a spus .. Dana uite ca s-a dovedit ce am sustinut noi .. Cansel a declarat si nu cum vroiau toti sa fie cu fata aia .. e singur ..n-a avut nici o relatie .. Bravo lui .. Multumim Florica pentru informatie
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mier 18 Mai 2011, 9:56 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna seara dragelor .. am ajuns si eu pe aici .. netu meu a fost mort azi .. pana acum .. de aceea n-am intrat sa vad ce faceti .. Multumesc AnnaDanna pt vot ... Pupici
andreea90- vip
buna seara ANDREEA,acum fetele pe f.b.fac concurs cum il cheama pe caine!!!!
florica- vip
florica a scris:buna seara ANDREEA,acum fetele pe f.b.fac concurs cum il cheama pe caine!!!!
Buna seara .. E foarte dragutz catelul .. oare o fii baiat sau fetita ? cu siguranta are un nume frumos
andreea90- vip
Buna fetelor ... Va doresc o seara si o noapte buna !!!
Aaaa , ce poza ...!!! a aparut iubita a lui Cansel ....??? Dar cainele a cui e ??? A lui sau al ei ???
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
habarnam ce este , Andreea.
florica- vip
dana17 a scris:
Buna fetelor ... Va doresc o seara si o noapte buna !!!
Aaaa , ce poza ...!!! a aparut iubita a lui Cansel ....??? Dar cainele a cui e ??? A lui sau al ei ???
Buna seara .. nu Dana .. n-a aparut iubita lui Cansel .. pentru ca nu are .. a spus ca nu a fost cu fata din poza aia Ozlem .. deci am avut dreptate .. si catelul e al lui
Samira Garayeva
Samira Garayeva
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mier 18 Mai 2011, 10:11 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
florica- vip
Axxa , draga ... nu te-am parasit ... Cum asa ai simtit ...???Gresit ... Dar noi avem alte discutii ... Pe teme fff serioase .... Barbatii ... nu dulcegarii ... ramantism ... Ce-ai fcut cu yankéii , i-ai invatat olteneste ??? Vezi poate te simte olteanul tau si-ti face un scut de nici iataganul turcului tau nu mai razbate ... Vad ca pe yankéii i-ai rezolvat si acum ai trecut si la scotieni ... astea nu poarta nimic pe sub kiltul ala ... Pregatiti de atac mereu ... Vezi ca-mi esti datoare , sa trimiti si la mine macar unu , doi ... yankéii ... Cu accent oltenesc ... Educati , testati ... Sa-i invat si eu ... ceva moldoeneste ... Te pup ...axxa246 a scris:
si pe mine m/ai parasit!!
eh, dar io te țuc si iți doresc bucurie multa
dana17- vip
Am vazut Andreea ... Glumeam ... Stiiam ca nu are ... Zvonistica ... Manipularea ... Dar de ... Nici nu stiu sa ma bucur , ca s-a vazut care e de fapt adevarul .... Sa ma intristez ca e singur ... in asa o perioada ??? Un ochi plange , un ochi rade ... Dar e baiat destept una peste alta ... Stie sa pucteze ... Nu se lasa ingenunchiat ... Bravo lui ... Si vai de el ...andreea90 a scris:
Buna seara .. nu Dana na aparut iubita lui Cansel .. pentru ca nu are .. a spus ca nu a fost cu fata din poza aia Ozlem .. deci am avut dreptate .. si catelul e al lui
Samira Garayeva
Samira Garayeva
dana17- vip
Dragalaselor eu va de noapte buna
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 18 Mai 2011, 10:37 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
florica a scris:V-am adus si eu ceva,buna seara ,inca mai am parte de net...
oooaa, Flori, astia-s de la deveselu??
fusesi p-aci?
de ce zici ca mai ai net,e vreo problem?
dana17 a scris: Am vazut Andreea ... Glumeam ... Stiiam ca nu are ... Zvonistica ... Manipularea ... Dar de ... Nici nu stiu sa ma bucur , ca s-a vazut care e de fapt adevarul .... Sa ma intristez ca e singur ... in asa o perioada ??? Un ochi plange , un ochi rade ... Dar e baiat destept una peste alta ... Stie sa pucteze ... Nu se lasa ingenunchiat ... Bravo lui ... Si vai de el ...
Bine zis .. un ochi plange si unul rade .. si eu ma bucur ca s-a vazut adevarul si nu-mi place ca e singur acum si poate suparat .. el si catelul .. Pupici si o seara frumoasa
andreea90- vip
lica54 a scris:Dragalaselor eu va de noapte buna
Noapte Buna
andreea90- vip
dana17 a scris:Axxa , draga ... nu te-am parasit ... Cum asa ai simtit ...???Gresit ... Dar noi avem alte discutii ... Pe teme fff serioase .... Barbatii ... nu dulcegarii ... ramantism ... Ce-ai fcut cu yankéii , i-ai invatat olteneste ??? Vezi poate te simte olteanul tau si-ti face un scut de nici iataganul turcului tau nu mai razbate ... Vad ca pe yankéii i-ai rezolvat si acum ai trecut si la scotieni ... astea nu poarta nimic pe sub kiltul ala ... Pregatiti de atac mereu ... Vezi ca-mi esti datoare , sa trimiti si la mine macar unu , doi ... yankéii ... Cu accent oltenesc ... Educati , testati ... Sa-i invat si eu ... ceva moldoeneste ... Te pup ...[/color]
de aia ma temeam, ca nu mai am cu cine sa vorbesc si io de-astea serioase!
n=au nimic pe sub kilt? ooaaa!!
cu americanii ma dau incompatibila, asa ca olteanu e si el cuminte si sigur pe mine
daca vrei sa iti trimit, tre` sa ma furisez cumva, ca altufel e destul de naspa
da uite la Florica ce are in dulap, mai!
Lica si/a tras deja patura peste urechi de rusine (sau de ciuda?)
axxa team auzit de ce sa-mi fie rusine s-au ciuda?ia uite colea ce va trimit eo!!!
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 18 Mai 2011, 10:44 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Continut sponsorizat
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum