53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
Gloxinia2010
teodora_roman
rina-rina
annadanna
razbunator
narcisa
dana17
axxa246
anuta1971
Geta
ASI 4 ever
pufy2010
costina
florina1989
vivi
DENISA
nutzi
iulianagl
Admin_dea05
vania_e
alitheea
andreea90
Garo
Lucica10
lica54
florica
30 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna Axxa, noapte buna Lica noapte buna Garo
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica- vip
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris:ANDREEA
Noapte buna Florica
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Dana .. multumesc pt cuvintele frumoase si ca te-ai reintors aici cu noi .. Am adus si pozele de la actiunea lor pentru copii , si da mereu Onur a fost in plus , pana cand l-a dat pe Cansel la o parte .. oare de ce Onur nu a aparut pana acuma langa ei ? oare de ce n-a zis ca o face sa rada altcineva ci Cansel ? (eu stiu cand cineva iti aduce zambetul pe buze si tie iti place ..deja exista ceva acolo .. nu o faci doar din "prietenie" )
Eu cred ca .. Cansel e suparat si foarte rezervat .. pe twitter nu mai intra de cand a aparut stirea cu Tuba si Onur .. ceva se intampla .. e imposibil ..deodata sa nu mai intri .. ma uit cum fetele ii trimit mesaje si il intreaba de ce nu intra ..daca e bine , intrebari banale .. ce nume are cainele? .. poate poate raspunde si nimic .... dar asta e .. ne facem ca nu vedem nici noi si totul e perfect .. macar de erau in film momente frumoase sa uitam de realitate si sa ramanem prinse in magia creata de ei ...dar nici acolo nu avem loc de Onur care e gelos pe Cansel culmea si nu o lasa pe Tuba sa se sarute cu el .. sau poate se vor saruta si isi va da seama ca ea e in inima lui si invers si vor fii impreuna in Franta . Onur e prea gelos , posesiv, incapatanat , dur ... sa faci cum vrea el .. Tuba nu va rezista sa nu faca ce vrea ea .. mai devreme sau mai tarziu se vor despartii! Si mai e ceva .. de cand e cu Onur ... Cansel nu o mai atinge pe Tuba ..nici la poze macar,doar sta langa ea, nu stiu daca ai observat in poze .. e distant .. totul s-a schimbat deodata ! si oare de ce ? daca n-a fost nimic pana acum ? nu trebuia sa ramana aceeasi relatie de prietenie? Pupicii
https://www.dailymotion.com/video/xf1vrf_tuba-ve-cansel-starlife-programynda_people#from=embed
Tuba ve Cansel Starlife Programında de tumbavolkia
https://www.youtube.com/watch?v=sP2CPjvg2Cs
Eu cred ca .. Cansel e suparat si foarte rezervat .. pe twitter nu mai intra de cand a aparut stirea cu Tuba si Onur .. ceva se intampla .. e imposibil ..deodata sa nu mai intri .. ma uit cum fetele ii trimit mesaje si il intreaba de ce nu intra ..daca e bine , intrebari banale .. ce nume are cainele? .. poate poate raspunde si nimic .... dar asta e .. ne facem ca nu vedem nici noi si totul e perfect .. macar de erau in film momente frumoase sa uitam de realitate si sa ramanem prinse in magia creata de ei ...dar nici acolo nu avem loc de Onur care e gelos pe Cansel culmea si nu o lasa pe Tuba sa se sarute cu el .. sau poate se vor saruta si isi va da seama ca ea e in inima lui si invers si vor fii impreuna in Franta . Onur e prea gelos , posesiv, incapatanat , dur ... sa faci cum vrea el .. Tuba nu va rezista sa nu faca ce vrea ea .. mai devreme sau mai tarziu se vor despartii! Si mai e ceva .. de cand e cu Onur ... Cansel nu o mai atinge pe Tuba ..nici la poze macar,doar sta langa ea, nu stiu daca ai observat in poze .. e distant .. totul s-a schimbat deodata ! si oare de ce ? daca n-a fost nimic pana acum ? nu trebuia sa ramana aceeasi relatie de prietenie? Pupicii
https://www.dailymotion.com/video/xf1vrf_tuba-ve-cansel-starlife-programynda_people#from=embed
Tuba ve Cansel Starlife Programında de tumbavolkia
https://www.youtube.com/watch?v=sP2CPjvg2Cs
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Dana, ai dreptate, inima mea sufera...poate prea mult...dar ...exista din fericire si leacuri...
Acum doua saptamani am trecut pe langa faimoasa cladire in care a locuit John Lenon, instantaneu mi-am amintit de Cansel si melodia lui...am simtit bucurie in suflet ...peste cateva zile ...sok stire...of...mi-e mila de ei...grea povara celebritatea...
Da, e nebunie mare cu francezul (2000 de canale il toaca, cand eram in tara ma enervam ca peste tot dau de celebrele divorturi)...e inchis...sotia lui a trimis 1 milion de dolari sa-l scoata pe cautiune...autoritatile nu vor...daca el e vinovat poate primi 25 de ani...dar a recunoscut si ea ca a consimtit(asta schimba situatia)...poate a premeditat...el n-ar fi sunat de pe JFK fiind vinovat,doar daca e bolnav...vineri incepe procesul...vom vedea...din pacate traim vremuri apocaliptice...pe toate planurile si nivelele...
te pup.
Andreea, am votat-o pe sora ta...sper sa fie cu folos...multumesc pt noutati, .
Acum doua saptamani am trecut pe langa faimoasa cladire in care a locuit John Lenon, instantaneu mi-am amintit de Cansel si melodia lui...am simtit bucurie in suflet ...peste cateva zile ...sok stire...of...mi-e mila de ei...grea povara celebritatea...
Da, e nebunie mare cu francezul (2000 de canale il toaca, cand eram in tara ma enervam ca peste tot dau de celebrele divorturi)...e inchis...sotia lui a trimis 1 milion de dolari sa-l scoata pe cautiune...autoritatile nu vor...daca el e vinovat poate primi 25 de ani...dar a recunoscut si ea ca a consimtit(asta schimba situatia)...poate a premeditat...el n-ar fi sunat de pe JFK fiind vinovat,doar daca e bolnav...vineri incepe procesul...vom vedea...din pacate traim vremuri apocaliptice...pe toate planurile si nivelele...
te pup.
Andreea, am votat-o pe sora ta...sper sa fie cu folos...multumesc pt noutati, .
annadanna- membru activ
Data de inscriere : 21/08/2010
florica- vip
http://optimist-danceclub.blogspot.com/ votul pt. Cristina G sora ANDREEI
florica- vip
ANDREE,IULIANA O ZI BUNA TUTUROR!
florica- vip
Dragalaselor buna dimineata am venit cu cafelutamicul dejunva doresc o zi frumoasa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
va ne auzim mai pe seara
lica54- vip
Buna ziua fetelor!!! Astazi este o zi intradevar de vara!!!
Pt cine nu stie am urcat ep 48
https://www.youtube.com/user/GonulcelenTuba?feature=mhee#g/c/8C8522EF20DC924B
O zi frumoasa!!!!!
Pt cine nu stie am urcat ep 48
https://www.youtube.com/user/GonulcelenTuba?feature=mhee#g/c/8C8522EF20DC924B
O zi frumoasa!!!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Hi!
TIPS for Epi 52
The question that makes the people from the forum, Hasret and Murat's families, and many others curios.
"What will happen in two days? Here are the cues:
Gulnaz: She doesn't resemble me for a bit... She will be waiting if he says wait for two years!
Ethem: Murat, you are like a puzzle, sonny.
Hasret: Nakiye`s wedding... It took place so quickly... They solved all the matters almost within two days (!)
And one of the long expected cues.
Nesrin: Whatever you will do, don't let Hasret leave!
.........
As you understood Nakiye gets married this episode. Cobra is making new plans. He starts new games for making Hasret go on tour. Finally Hoca tells Hasret where they will go. Hasret gets dissappointed, but you will not get dissapointed, because Hoca tell Hasret where they will go but he doesn't tell her what they are going to do there...
Murat: I upset you a lot here, Hasret. I didn't utter a word while you were crying. Hasret: I don't want to remember it, why are you doing it?Andafter these cues the things that we have awaited for long time will happen finally I guess.
The question that makes the people from the forum, Hasret and Murat's families, and many others curios.
"What will happen in two days? Here are the cues:
Gulnaz: She doesn't resemble me for a bit... She will be waiting if he says wait for two years!
Ethem: Murat, you are like a puzzle, sonny.
Hasret: Nakiye`s wedding... It took place so quickly... They solved all the matters almost within two days (!)
And one of the long expected cues.
Nesrin: Whatever you will do, don't let Hasret leave!
.........
As you understood Nakiye gets married this episode. Cobra is making new plans. He starts new games for making Hasret go on tour. Finally Hoca tells Hasret where they will go. Hasret gets dissappointed, but you will not get dissapointed, because Hoca tell Hasret where they will go but he doesn't tell her what they are going to do there...
Murat: I upset you a lot here, Hasret. I didn't utter a word while you were crying. Hasret: I don't want to remember it, why are you doing it?Andafter these cues the things that we have awaited for long time will happen finally I guess.
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
florica- vip
52.BÖLÜM TÜYO : murat hasretin hiç beklemediği birşey yapar ve romantik sahneler yaşanır. Artık beklediğimiz öpüşme sahnesi gelir ve romantik anlar yaşanır...
florica- vip
fetelor nu stiu cand voi mai putea intra pe net........va doresc numai bine,sa auzim de bine!!!!!!!!!! mac galben
florica- vip
Dragalaselor buna seara da pe unde sunteti de nu mai dati nici un semn de viata?Nici na venit bine vara si ati disparut?
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 18 Mai 2011, 7:15 pm, editata de 2 ori
lica54- vip
Buna axxa ce faci iti vanturi poalele sati arati intimitatile?
lica54- vip
buna seara fetelor Axxa te tii de poante nici nu a venit bine vara si i-ai pus la ....vanturat
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
AXXA le-ai dat danga ......
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 18 Mai 2011, 8:08 pm, editata de 2 ori
lica54- vip
ioooo???lica54 a scris:Buna axxa ce faci iti vanturi poalele sati arati intimitatile?
is fomee decenta!
barbatii astia se cred marilyn monroe!
dada tangaLucica10 a scris:AXXA le-ai dat danga ......
V-am adus si eu ceva,buna seara ,inca mai am parte de net...
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum