53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
Gloxinia2010
teodora_roman
rina-rina
annadanna
razbunator
narcisa
dana17
axxa246
anuta1971
Geta
ASI 4 ever
pufy2010
costina
florina1989
vivi
DENISA
nutzi
iulianagl
Admin_dea05
vania_e
alitheea
andreea90
Garo
Lucica10
lica54
florica
30 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[youtube][/youtube]
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor ati devenit foarte scumpe la vedere!!Eu va doresc noapte buna.ganduri bune si multi
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
maria)fetelor cansel e pe twitter.....Gençlik ve spor bayraminiz kutlu olsun...en sevdigim bayram ... maria) fetelor Cansel stare de nervozitate PE e ..... Sarbatori fericite pentru tineret şi sport ... vacanţă meu favorit ... Asta e mesajul ...
acum 9 ore •
acum 9 ore •
florica- vip
Noapte bunaLica!!!!!!!!!!
florica- vip
NOAPTE BUNA TUTUROR
florica- vip
Buna seara dragelor .. ne-a scris Cansel pe twitter
cansel elçin
Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramimiz kutlu olsun...: ) ---> Comemorarea lui Ataturk, Tineretului şi Sportului, Sarbatori fericite...
8 hours ago Favorite Retweet Reply
cansel elçin
Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramimiz kutlu olsun...: ) ---> Comemorarea lui Ataturk, Tineretului şi Sportului, Sarbatori fericite...
8 hours ago Favorite Retweet Reply
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Joi 19 Mai 2011, 10:55 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Trailer nu ne mai dau turcii astia .. ne tin in suspans .. sper sa merite .. Noapte buna vise placute
Frumos .. dar trist ..
https://www.youtube.com/watch?v=DhkmUM6k970
Si primul dans al lor ...
Frumos .. dar trist ..
https://www.youtube.com/watch?v=DhkmUM6k970
Si primul dans al lor ...
andreea90- vip
YENi SEVGiLiYLE iLK KARE
Gönülçelen’ dizisinin başrol oyuncularından Cansel Elçin, yeni sevgilisiyle Nişantaşı’nda el ele görüldü.
Basın mensuplarını fark edince utangaç tavırlar sergileyen çift, ayrı ayrı yürümeyi tercih etti.
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/20/HaberDetay/1392436/YENi_SEVGiLiYLE_iLK_KARE
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/un-cutremur-a-zdruncinat-vestul-turciei-336362.html
Un cutremur a zdruncinat vestul Turciei
Seismul produs la o adâncime de circa 4,5 kilometri a avut loc la ora locală (şi a României) 23.15, la 330 de kilometri de Ankara, potrivit Institutului american de geofizică USGS.
Cutremurul este considerat unul puternic, mai ales că s-a produs la o adâncime foarte mică.
In ankara sta Onur din cate stiu eu ... :nh8:
Un cutremur a zdruncinat vestul Turciei
Seismul produs la o adâncime de circa 4,5 kilometri a avut loc la ora locală (şi a României) 23.15, la 330 de kilometri de Ankara, potrivit Institutului american de geofizică USGS.
Cutremurul este considerat unul puternic, mai ales că s-a produs la o adâncime foarte mică.
In ankara sta Onur din cate stiu eu ... :nh8:
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 20 Mai 2011, 1:47 am, editata de 1 ori
andreea90- vip
vania_e a scris:
YENi SEVGiLiYLE iLK KARE
Gönülçelen’ dizisinin başrol oyuncularından Cansel Elçin, yeni sevgilisiyle Nişantaşı’nda el ele görüldü.
Basın mensuplarını fark edince utangaç tavırlar sergileyen çift, ayrı ayrı yürümeyi tercih etti.
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/20/HaberDetay/1392436/YENi_SEVGiLiYLE_iLK_KARE
Bravo lor ! sunt frumosi impreuna , ce zambeste Cansel .. n-a ca ia prins .. seamana asa un pic cu Tuba .. e delicata si firava , incat sa aiba el grija de ea
Cred ca isi fac in ciuda unul altuia Tuba si Cansel .. zilele trecute Tuba cu Onur .. acuma Cansel .. si aceeasi ipostaza .. frumosi oricum , chiar se potrivesc ...
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 20 Mai 2011, 2:00 am, editata de 3 ori
andreea90- vip
Si nici Cansel nu are somn .. cred ca a vazut stirea in ziar .. ca a fost pe twitter si a scris ..
cansellelcin cansel elçin
Nardis'te Ece Göksu'yu dinlemeye gittim...Simdi döndüm, sesine saglik. Çok iyidi. -> ECE Göksu'yu Nardis,(cantaret de jazz ) am fost să ascult ... Acum, m-am intors înapoi, frumoasa muzica . Foarte buna.
49 minutes ago Favorite Retweet Reply
Noapte buna dragelor .. fug la somn ca maine am examen .. poate pana vin eu mai apar poze noi cu ei .. Pupici Vise placute
cansellelcin cansel elçin
Nardis'te Ece Göksu'yu dinlemeye gittim...Simdi döndüm, sesine saglik. Çok iyidi. -> ECE Göksu'yu Nardis,(cantaret de jazz ) am fost să ascult ... Acum, m-am intors înapoi, frumoasa muzica . Foarte buna.
49 minutes ago Favorite Retweet Reply
Noapte buna dragelor .. fug la somn ca maine am examen .. poate pana vin eu mai apar poze noi cu ei .. Pupici Vise placute
andreea90- vip
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata dragalaselor a sosit cafeluta nu am cu cine servi dar eu totusi insist poate va razganditi si mai veniti si pe aici!!!va servec si cu niste fructe
lica54- vip
florica- vip
http://optimist-danceclub.blogspot.com/ aici o puteti vota pe Cristina sora Andreei!
florica- vip
florica- vip
florica- vip
Buna ziua dragelor Multumesc Florica .. O zi frumoasa sa aveti in continuare
Samira = Girls, they say Cansel`s gfəs name is Pinar. Actually their names are alike acording to their meanings. Pınar means spring, fountain. Cansel means - life giving water
Traducere = Fetelor , spun ei ca numele fetei lui Cansel este Pinar. De fapt, numele lor sunt asemanatoare potrivit semnificaţiile lor. Pinar inseamna primăvară, fantana. Cansel înseamnă - apa dătătoare de viaţă
Deci o cheama Pinar pe fata
Samira = Girls, they say Cansel`s gfəs name is Pinar. Actually their names are alike acording to their meanings. Pınar means spring, fountain. Cansel means - life giving water
Traducere = Fetelor , spun ei ca numele fetei lui Cansel este Pinar. De fapt, numele lor sunt asemanatoare potrivit semnificaţiile lor. Pinar inseamna primăvară, fantana. Cansel înseamnă - apa dătătoare de viaţă
andreea90- vip
Dragalaselor buna ziua
lica54- vip
andreea90 a scris:Buna ziua dragelor Multumesc Florica .. O zi frumoasa sa aveti in continuare
tuturor! Ştiţi ce mi se pare ciudat? Până recent, multe dintre admiratoare îi vedeam împreună pe Tuba şi Cancel. Brusc au apărut fiecare cu câte un iubit/iubită. Până acum de ce nu a răsuflat nimic legat de implicarea lor în relaţiile astea?
Încep să cred că e o conspiraţie
Ce-i drept, fata nu-i urâtă
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Hi!
Gönülçelen 52. Bölüm Fragmanı [HQ]
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
multumim frumos rina-rina
lica54- vip
[quote="rina-rina"]Gönülçelen 52. Bölüm Fragmanı [HQ]
De la FadiaTube
[flashMurat: are you excited?
hasret: why should I be?
murat: everything is in your own hands. with just one answer you can make me the happiest man on earth.. Hasret!
De la FadiaTube
[flashMurat: are you excited?
hasret: why should I be?
murat: everything is in your own hands. with just one answer you can make me the happiest man on earth.. Hasret!
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
,
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos si plin de mangaieri sufletesti...
eu sufar...chiar prea mult...m-au intristat vestile si mai ales privirile lor si din urmatorul episod si in special din realitate...
amandoi sufera...Cansel afiseaza un zambet fortat si trist, ochii lui ... Onur n-are mutra de indragostit... iar Tuba nici macar in film nu mai zambeste...pacat
Le doresc tuturor sa-si gaseasca linistea sufleteasca...sa fie fericiti... voua tuturor la fel...
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos si plin de mangaieri sufletesti...
eu sufar...chiar prea mult...m-au intristat vestile si mai ales privirile lor si din urmatorul episod si in special din realitate...
amandoi sufera...Cansel afiseaza un zambet fortat si trist, ochii lui ... Onur n-are mutra de indragostit... iar Tuba nici macar in film nu mai zambeste...pacat
Le doresc tuturor sa-si gaseasca linistea sufleteasca...sa fie fericiti... voua tuturor la fel...
annadanna- membru activ
Data de inscriere : 21/08/2010
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum