27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
razbunator
Lucica10
Admin_dea05
lavy612
alimar
lica54
Motzişor
adriana_b
lexia
Iuliana
DENISA
simi
ninnet
victorelalove
pufy2010
19 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[quote="pufy2010"]
asta seara da ,maine suntem libere :
asta seara da ,maine suntem libere :
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
victorelalove a scris:
- Soacra este o comoara la casa omului, si ca orice comoara trebuie ingropata cat mai adanc.
- Ce imbatraneste mai repede la barbat?
- Nevasta.
Definitia sarutului: Insista la "etaj" ca sa ti se deschida la "parter"
victorelalove a scris:Sotul aşteaptă lângă salonul de înfrumuseţare. După mult timp, soţia iese. El se uită, respiră adânc şi spune :
- Bine măcar că ai încercat . . . .
la cate unele chiar se potriveste
ninnet- vip
Nu l-am observat Ninnet!!!A stat in umbra!!!ninnet a scris:
Simi .............soro ce zici tu acolo ????????/ mai avem si un barbat printre noi
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Un pui de manelist vine acasa dupa prima lui zi de scoala:
-Mamico, azi la scoala am facut literele si eu am fost cel mai bun. De ce mamico pentru ca ascult manele?
-Nu puiul mamii, pentru ca esti inteligent.
A doua zi dupa scoala:
-Mamico, azi am facut adunari si eu am fost cel mai bun. De ce mamico pentru ca imi plac manelele?
-Nu puiul mamii, pentru ca esti inteligent ….
A treia zi dupa scoala:
-Mamico azi am avut educatie fizica si eu sunt singurul baiat din clasa care am par pe piept. De ce mamico pentru ca sunt manelist?
-Nu puiul mamii, pentru ca ai 24 de ani!
-Mamico, azi la scoala am facut literele si eu am fost cel mai bun. De ce mamico pentru ca ascult manele?
-Nu puiul mamii, pentru ca esti inteligent.
A doua zi dupa scoala:
-Mamico, azi am facut adunari si eu am fost cel mai bun. De ce mamico pentru ca imi plac manelele?
-Nu puiul mamii, pentru ca esti inteligent ….
A treia zi dupa scoala:
-Mamico azi am avut educatie fizica si eu sunt singurul baiat din clasa care am par pe piept. De ce mamico pentru ca sunt manelist?
-Nu puiul mamii, pentru ca ai 24 de ani!
ninnet- vip
simi a scris:Buna Pufy!Erai pe aici?Si noi care credeam ca santem intre femei si ne putem desfasura in voie!!!
... ok, puneti un semn și nu mai intru
Un ascultător:
- Există vreo asemănare între istorie şi sutien ?
Radio Erevan :
- Desigur ! Una foarte mare ! Ambele deformează realitatea !
Un ascultător întreabă la Radio Erevan:
- Dacă am diaree, pot să fac baie?
Radio Erevan răspunde:
- Puteţi, dacă aveţi destulă.
La Radio Erevan, o ascultatoare intreaba:
- Poti ramane insarcinata de la distanta ?
Radio Erevan raspunde:
- Se poate, daca distanta este mai mica decat lungimea.
- Există vreo asemănare între istorie şi sutien ?
Radio Erevan :
- Desigur ! Una foarte mare ! Ambele deformează realitatea !
Un ascultător întreabă la Radio Erevan:
- Dacă am diaree, pot să fac baie?
Radio Erevan răspunde:
- Puteţi, dacă aveţi destulă.
La Radio Erevan, o ascultatoare intreaba:
- Poti ramane insarcinata de la distanta ?
Radio Erevan raspunde:
- Se poate, daca distanta este mai mica decat lungimea.
ninnet- vip
Poti sa intri linistit....noi santem femei serioase ce naiba....o mai luam pe aratura din cand in cand...dar ne revenim repede!!!pufy2010 a scris:
... ok, puneti un semn și nu mai intru
simi- vip
Care este asemanarea dintre un barman si un ginecolog?
Amandoi lucreaza unde se distreaza altii ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
- Cum poti transforma o gaina intr-un pitbull?
- O iei de nevasta!
- O iei de nevasta!
Tari bancuri ziceti !!!Nu am timp sa ma satur de ras la unu ca postati altul!!! M-am ingrasat cu bancurile voastre!!
simi- vip
"Alcoolul ucide."
"Si ce? Apa te face nemuritor?"
"Si ce? Apa te face nemuritor?"
victorelalove- moderator
Cele trei mari crize din viata unui barbat: Pierderea nevestei, a locului de munca si o zgrietura pe masina.
victorelalove a scris:Care este asemanarea dintre un barman si un ginecolog?
simi- vip
pufy2010 a scris:Cele trei mari crize din viata unui barbat: Pierderea nevestei, a locului de munca si o zgrietura pe masina.
Mai ales zgarietura...
victorelalove- moderator
pufy2010 a scris:Cele trei mari crize din viata unui barbat: Pierderea nevestei, a locului de munca si o zgrietura pe masina.
care e ce mai rea ?????????????? faza cu masina nu ????
ninnet- vip
ninnet a scris:
care e ce mai rea ?????????????? faza cu masina nu ????
... e o întrebare și totodată un răspuns
Si totodata UN ADEVAR!!!!!!!!!!!!!!pufy2010 a scris:
victorelalove- moderator
pufy2010 a scris:
Sti cum se spune : gura pacatosului adevar graieste
ninnet- vip
O femeie a furat un compot de piersici dintr un market si este prinsa de politie. Este dusa la tribunal, iar judecatorul o intreaba:
- Cate piersici erau in borcan?
- 6.
- Atunci vei sta pt fiecare piersica cate o luna la inchisoare... Din spate, sotul ei:
- Domnule judecator, a furat si un borcan de mazare...
- Cate piersici erau in borcan?
- 6.
- Atunci vei sta pt fiecare piersica cate o luna la inchisoare... Din spate, sotul ei:
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
... criminal
[quote="pufy2010"]interesantă telecomandă
da, foarte interesanta
da, foarte interesanta
ninnet- vip
Un arab se duce intr-o discoteca . Isi baga niste whisky, se culca cu oricine in stanga si in dreapta dar din greseala si-o ia si in c*r.
A doua zi il cuprind remuscarile si se duce la moschee, la imam pentru a se confesa :
- Am fost la femei aseara, m-am cam pilit, m-am culcat cu multe femei si mi-am si luat-o in c*r.
Imamul ii spune ca e foarte grav si ca daca vrea sa fie iertat, sa se prezinte a doua zi cu 20.000 de euro. Arabul pleaca foarte incantat ca va fi iertat, dar incepe sa se gandeasca ca e suma cam mare Pe drum vede o biserica si chiar daca nu e religia lui, se gandeste ca poate obtine o iertare de pacate mai ieftina. Intra in confesional si incepe sa povesteasca :
- Am fost la femei aseara, m-am cam pilit, m-am culcat cu multe femei si mi-am si luat-o in c*r.
Popa ii zice :
-Daca vrei sa fi iertat fiule, vino maine cu 15000 de euro
Arabul pleaca mai fericit, dar pe drum vede o sinagoga si isi zice ca evreii sunt foarte buni in afaceri si poate o sa obtina de la ei un pret mai interesant.
Intra in sinagoga, il vede pe rabin si incepe :
- Rabi, stiu ca nu e religia mea , dar ma gandeam ca poate o sa gasesc iertarea la dvs, pentru ca aseara am fost intr-o discoteca de echangisti si m-am cam pilit, m-am culcat cu multe femei si mi-am si luat-o in c*r.
Rabinul ii zice :
- Nu-i nici o problema, vino maine cu o sticla de Vin, una de Cola, ceva sticsuri si covrigei Brezel.
Arabul ramane cu gura cascata:
- Asta e tot ce trebuie sa fac ? Imamul mi-a cerut 20.000 de euro, preotul 15.000, iar aici doar cateva sucuri,vin,etc ? Sunteti sigur , Rabi?
Si rabinul ii raspunde :
- Desigur, asa e la noi, de fiecare data cand un arab si-o ia in c*r, organizam o mica petrecere…
A doua zi il cuprind remuscarile si se duce la moschee, la imam pentru a se confesa :
Imamul ii spune ca e foarte grav si ca daca vrea sa fie iertat, sa se prezinte a doua zi cu 20.000 de euro. Arabul pleaca foarte incantat ca va fi iertat, dar incepe sa se gandeasca ca e suma cam mare Pe drum vede o biserica si chiar daca nu e religia lui, se gandeste ca poate obtine o iertare de pacate mai ieftina. Intra in confesional si incepe sa povesteasca :
Popa ii zice :
-Daca vrei sa fi iertat fiule, vino maine cu 15000 de euro
Arabul pleaca mai fericit, dar pe drum vede o sinagoga si isi zice ca evreii sunt foarte buni in afaceri si poate o sa obtina de la ei un pret mai interesant.
Intra in sinagoga, il vede pe rabin si incepe :
- Rabi, stiu ca nu e religia mea , dar ma gandeam ca poate o sa gasesc iertarea la dvs, pentru ca aseara am fost intr-o discoteca de echangisti si m-am cam pilit, m-am culcat cu multe femei si mi-am si luat-o in c*r.
Rabinul ii zice :
- Nu-i nici o problema, vino maine cu o sticla de Vin, una de Cola, ceva sticsuri si covrigei Brezel.
Arabul ramane cu gura cascata:
- Asta e tot ce trebuie sa fac ? Imamul mi-a cerut 20.000 de euro, preotul 15.000, iar aici doar cateva sucuri,vin,etc ? Sunteti sigur , Rabi?
Si rabinul ii raspunde :
- Desigur, asa e la noi, de fiecare data cand un arab si-o ia in c*r, organizam o mica petrecere…
ninnet- vip
Vise taica...vise...pufy2010 a scris:interesantă telecomandă
victorelalove- moderator
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum