27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
razbunator
Lucica10
Admin_dea05
lavy612
alimar
lica54
Motzişor
adriana_b
lexia
Iuliana
DENISA
simi
ninnet
victorelalove
pufy2010
19 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Inculpatul in fata judecatorului:
J: Cum ai ajuns aici domnule?
I: Pai sa vedeti,domnule judecator,eram la un bar cu prietenii,ne-am imbatat foarte rau si am plecat acasa.Pe drum am trecut pe langa un depozit de arme,am cumparat un pistol gandindu-ma la soacra mea si m-am dus acasa.Cand am ajuns acasa,sub influenta alcolului am intrat in camera soacramii,tot din cauza alcolului am indreptat arma catre soacra-mea si am apasat pe tragaci,DAR,tot din cauza NENOROCITULUI de alcool am RATAT
J: Cum ai ajuns aici domnule?
I: Pai sa vedeti,domnule judecator,eram la un bar cu prietenii,ne-am imbatat foarte rau si am plecat acasa.Pe drum am trecut pe langa un depozit de arme,am cumparat un pistol gandindu-ma la soacra mea si m-am dus acasa.Cand am ajuns acasa,sub influenta alcolului am intrat in camera soacramii,tot din cauza alcolului am indreptat arma catre soacra-mea si am apasat pe tragaci,DAR,tot din cauza NENOROCITULUI de alcool am RATAT
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Fiul unui avocat termina cu succes facultatea de drept, iar tatal, mandru, se hotaraste sa se pensioneze si sa-i lase afacerea fiului. Il cheama in birou si-i arata un munte de dosare, mai vechi si mai noi:
- Iata, fiule, asta e munca mea. Eu nu mai am putere sa continui, asa ca te las pe tine.
Se pune baiatul pe treaba si castiga proces dupa proces. Dupa 6 luni, ii zice tatalui:
- Tata, am reusit! Am rezolvat toate dosarele pe care mi le-ai lasat!
- Tampitule, nu trebuia sa faci asta! Tu de unde crezi ca am avut bani sa te tin in scoala?
- Iata, fiule, asta e munca mea. Eu nu mai am putere sa continui, asa ca te las pe tine.
Se pune baiatul pe treaba si castiga proces dupa proces. Dupa 6 luni, ii zice tatalui:
- Tata, am reusit! Am rezolvat toate dosarele pe care mi le-ai lasat!
- Tampitule, nu trebuia sa faci asta! Tu de unde crezi ca am avut bani sa te tin in scoala?
ninnet- vip
victorelalove a scris:
Vise taica...vise...
... măcar visăm frumos, cine știe, poate în viitor...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Atunci...VIITORUL SUNA BINE.pufy2010 a scris:
... măcar visăm frumos, cine știe, poate în viitor...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Pe vremea comunismului, un bulgar vine sa-si faca vacanta in Romania. Cind se intoarce acasa il intreaba prietenii cum a fost.
“A fost groaznic – raspunde acesta – am stat toata ziua in hotel de frica.”
“Frica? de ce?”
“Fiindca peste tot am vazut oameni umblind cu tzevi metalice in mina si intrebindu-se unul pe altul: ai prins bulgarii?! ai prins bulgarii?
“A fost groaznic – raspunde acesta – am stat toata ziua in hotel de frica.”
“Frica? de ce?”
“Fiindca peste tot am vazut oameni umblind cu tzevi metalice in mina si intrebindu-se unul pe altul: ai prins bulgarii?! ai prins bulgarii?
victorelalove- moderator
simi- vip
cam asa arată ASI în 2011 - regizor Pufy
Frumos clipul, frumoasa comparatie............muzica minunata ......felicitari
ninnet- vip
pufy2010 a scris:cam asa arată ASI în 2011 - regizor Pufy
SUPERB.
Multumim pufy.
victorelalove- moderator
Pufy Super clip!
simi- vip
ninnet a scris:Frumos clipul, frumoasa comparatie............muzica minunata ......felicitari
multumesc fetelor
Tuba&Onur - oare asa se va pretrece și în viața reală?
Sotia ii spune sotului programator:
- Du-te si tu sa faci piata, ia banii astia si cumpara paine. Daca au si oua, ia 5.
Se duce asta la magazin.
- Oua aveti?
- Da.
- Atunci dati-mi 5 paini.
- Du-te si tu sa faci piata, ia banii astia si cumpara paine. Daca au si oua, ia 5.
Se duce asta la magazin.
- Oua aveti?
- Da.
- Atunci dati-mi 5 paini.
victorelalove- moderator
... și pentru că am văzut ceva seriale turcești, am selectat scenele romantice
... pentru a dormi bine
... pentru a dormi bine
Frumos clipul.Ramane de vazut ce se va intampla.pufy2010 a scris:
multumesc fetelor
Tuba&Onur - oare asa se va pretrece și în viața reală?
victorelalove- moderator
pufy2010 a scris:cam asa arată ASI în 2011 - regizor Pufy
superb,felicitarile mele, esti un tip foarte romantic.........cand am vizionat clipul
mi-am amintit de melodia CIAO,CIAO-MARIA NAZIONALE,superba ,mie imi place la
nebunie, se potriveste cu clipul tau.
ninnet- vip
Eu cam asa as vrea sa se intample intre Tuba si Onur!!!
simi- vip
Multumim pufy.
Foarte frumoase momentele alese de tine. Nota 10.
victorelalove- moderator
Intr-un sat seceta mare... Gheorghe merge disperat la un vecin si zice:
-Da-mi ma si mie 2 galeti de apa, omul ii da...
In scurt timp apare iar Gheorghe cu aceeasi rugaminte, omul zice:
-Nu-ti mai dau ma Gheorghe, ca e mare seceta in sat!
Gheorghe disperat:
- Da-mi te rog din sulflet ca ma recompensez eu cumva.
Omul: Bine ma, dar numai daca imi zici pentru ce-ti trebuie.
Gheorghe:
- A cazut soacra-mea in fantana si ii ajunge apa numa pana la barbie.
-Da-mi ma si mie 2 galeti de apa, omul ii da...
In scurt timp apare iar Gheorghe cu aceeasi rugaminte, omul zice:
-Nu-ti mai dau ma Gheorghe, ca e mare seceta in sat!
Gheorghe disperat:
- Da-mi te rog din sulflet ca ma recompensez eu cumva.
Omul: Bine ma, dar numai daca imi zici pentru ce-ti trebuie.
Gheorghe:
- A cazut soacra-mea in fantana si ii ajunge apa numa pana la barbie.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Multumim pufy.
... iar melodiile mi-au marcat o anumită parte a vieții
victorelalove a scris:Intr-un sat sece - A cazut soacra-mea in fantana si ii ajunge apa numa pana la barbie.
super
ninnet- vip
Nopate buna dragi copii.
Sa visati frumos.
Pe maine!
Sa visati frumos.
Pe maine!
victorelalove- moderator
Pufy,tu ai vazut Asi?pufy2010 a scris:
... iar melodiile mi-au marcat o anumită parte a vieții
simi- vip
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum