Serialesitelenovelet
27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+15
razbunator
Lucica10
Admin_dea05
lavy612
alimar
lica54
Motzişor
adriana_b
lexia
Iuliana
DENISA
simi
ninnet
victorelalove
pufy2010
19 participanți

Pagina 18 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul

In jos

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Empty Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de simi Dum 29 Mai 2011, 1:56 pm

Am descarcat la imagini de am inebunit!!! stupid stupid Pregatesc terenul....pt marea opera de arta!!! 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 819220 Dar acum trebuie sa ies putin la cumparaturi! 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 165638 Intru mai tarziu! 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 155520 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 155520
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Empty Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de ninnet Dum 29 Mai 2011, 2:01 pm

simi a scris:Am descarcat la imagini de am inebunit!!! stupid stupid Pregatesc terenul....pt marea opera de arta!!! 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 819220 Dar acum trebuie sa ies putin la cumparaturi! 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 165638 Intru mai tarziu! 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 155520 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 155520

bine iubito......... kiss kiss

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 4de0b266
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 29 Mai 2011, 2:18 pm

Fetelor, frumoaselor... Dar cat de harnicute sunteti. kiss kiss kiss
Bravo. 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 291660 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 291660 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 291660
Superbe pozele pe care le-ati postat.
Dar stau si ma intreb...ASTIA IN ASK - IUBIREA MEA, PUTEAU SA-I PUNA LUI MURAT UN PROSOP MAI LUNG???????????????????????? Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Dum 29 Mai 2011, 2:39 pm

victorelalove a scris:Fetelor, frumoaselor... Dar cat de harnicute sunteti. kiss kiss kiss
Bravo. 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 291660 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 291660 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 291660
Superbe pozele pe care le-ati postat.
Dar stau si ma intreb...ASTIA IN ASK - IUBIREA MEA, PUTEAU SA-I PUNA LUI MURAT UN PROSOP MAI LUNG???????????????????????? Smile Smile Smile

Hei, ce vroiai ? unul cu vedere la glezne ?????? Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Dum 29 Mai 2011, 2:48 pm

ninnet a scris:

Hei, ce vroiai ? unul cu vedere la glezne ?????? Smile Smile
Eu vroiam fara prosop!!!! 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 813541 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 813541 Inca nu am plecat....mai stau putin cu voi si nu ma pot abtine de la comentarii!!! sunny sunny
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Dum 29 Mai 2011, 3:22 pm

Fetelor, ați trecut la dimensiunea ... prosopului? Smile
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Dum 29 Mai 2011, 4:24 pm

pufy2010 a scris:Fetelor, ați trecut la dimensiunea ... prosopului? Smile

Buna , da Vic ar fi vrut sa fie mai scurt probabil Smile iar Simi 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 67332 na-r fi vrut deloc prosop : 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 131747
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Dum 29 Mai 2011, 5:54 pm

Merhaba!Ma gandeam ca am pierdut distractia....dar vad ca m-ati asteptat!!! 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 165638 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 165638
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 29 Mai 2011, 6:17 pm

Smile Smile Smile Smile
EU VOIAM UN PROSOP NORMAL...nici chiar asa de lung. Inca putin si se impiedica in el.
Cred ca 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 756436 a spus ca vrea sa fie acoperit cat mai mult. Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 29 Mai 2011, 6:22 pm

Columb nu ar fi descoperit niciodata America daca ar fi fost casatorit, din cauza urmatoarelor intrebari:
Unde te duci?
Cu cine?
De ce?
Cu ce?
Ca sa descoperi ce?
De ce tu?
Si eu ce fac daca tu pleci?
Pot sa vin cu tine?
Cand te intorci?
Ce imi aduci?
Se pare ca ai un adevarat plan, nu???
Nu ma minti. De ce iti faci asemenea planuri?
Vad ca sunt din ce in ce mai multe in ultimul timp. De ce?
Te parasesc. Si nu ma mai intorc niciodata. De ce nu ma opresti?
Nu inteleg de ce e atat de importanta chestia asta cu descoperirea. Si de ce nenorocita aia de regina iti da toate vasele alea pe gratis? De ce? E mai frumoasa ca mine?
De ce te gandesti atat de mult si nu raspunzi?
Intotdeauna calatoresti si iar calatoresti ... nu pot sa inteleg ce naiba vrei sa descoperi?!
Smile Smile Smile
Un tip intra sub dus exact in momentul in care nevasta sa iese din cada.
Subit, se aude soneria apartamentului.
Dupa o discutie scurta care decide care dintre ei sa mearga sa raspunda, femeia iese, se inveleste intr-un prosop de baie, coboara scarile si deschide usa de la intrare.
Era Bob, vecinul de palier.
Inainte sa poata spune un cuvant, Bob o intrerupe:
- Iti dau $800 pe loc daca lasi sa cada prosopul de baie cu care esti acoperita.
Putin mirata, femeia ezita cateva secunde, dupa care desface prosopul si ramane goala in fata lui Bob.
El o priveste din cap pana-n picioare, dupa care ii intinde 8 bancnote de $100.
Surprinsa de aceasta intamplare, dar multumita de mica avere pe care tocmai o facuse in mai putin de 2 minute, femeia urca si intra din nou in baie.
Sotul sau, care era inca sub dus, o intreaba:
- Cine-a fost?
- Bob, vecinul nostru de palier.
- Ah, perfect. Ti-a dat cei $800 pe care mi-i datora?
Morala : Daca impartasiti la timp partenerilor dumneavoastra informatiile critice relative la credit si la riscuri, puteti evita o proasta publicitate !
Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Dum 29 Mai 2011, 6:34 pm

victorelalove a scris: Smile Smile Smile Smile
EU VOIAM UN PROSOP NORMAL...nici chiar asa de lung. Inca putin si se impiedica in el.
Cred ca 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 756436 a spus ca vrea sa fie acoperit cat mai mult. Smile Smile Smile
De ce il vroiai scurt Vic? cupidon cupidon Vroiai sa vezi "dimensiunea"? Smile Smile Inseamna ca nu sant doar eu curioasa??? Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Dum 29 Mai 2011, 8:01 pm

simi a scris:De ce il vroiai scurt Vic? cupidon cupidon Vroiai sa vezi "dimensiunea"? Smile Smile Inseamna ca nu sant doar eu curioasa??? Smile Smile Smile

merhaba frumoaselor ...........ce tie si cu dimensiunile astea Smile Smile mare belea ,cu toate ca stiti ce
se spune nu Smile Smile......... Simi, ai fost la cumparaturi soro ?de ce nu ai luat un prosop mai scurt ?????? Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Dum 29 Mai 2011, 8:18 pm

Fetelor, cum se vede de aici 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 248946 Murat vrea un bebe,daca pana acum nu a avut noroc e pentru ca
doamna lui n-a fost pregatita 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 885862 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 756436 dar din cate stiu a declarat ca-si oreste un copil 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 7677

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 2c6ed9a7
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alimar Dum 29 Mai 2011, 9:11 pm

Manal Mansour posted in الحب و العقاب.
https://www.facebook.com/l/834364h1ZoLAb9-jxjFTI0olr7A/muratyildirim.forumotion.com/t1378-topic%232974 Türkçe اللغة التركية . الدرس العشرون من دروس اللغة التركية .HOŞGELDİNİZ ودرس اليوم بعنوان المعلومات الاساسية Basic Information
Manal Mansour 8:26pm May 29
https://www.facebook.com/l/834364h1ZoLAb9-jxjFTI0olr7A/muratyildirim.forumotion.com/t1378-topic%232974

Türkçe اللغة التركية . الدرس العشرون من دروس اللغة التركية .HOŞGELDİNİZ
ودرس اليوم بعنوان المعلومات الاساسية
Basic Information
Türkçe اللغة التركية . الدرس العشرون من دروس اللغة التركية .HOŞGELDİNİZ
muratyildirim.forumotion.com
Türkçe اللغة التركية . الدرس العشرون من دروس اللغة التركية .HOŞGELDİNİZ ودرس اليوم بعنوان المعلومات الاساسية Basic Information [size=9][b][size=25][size=9]A am gasit aceasta adresa turceasca este de folos?

alimar
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Dum 29 Mai 2011, 9:18 pm

Merhaba kIzlar kiss kiss kiss 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 517793 cE mai faceti??Wawwwww... Muri trebuie sa devina tatic... neaparat >>ii sta atat de bine cu copilasii alaturi ...Burci trebuie sa ia atitdudine , fetelor chiar daca renunta pt o perioada la silueta ei de ,,gazela'' Smile
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 29 Mai 2011, 9:55 pm

Dragalaselor va doresc noapte buna kiss kiss kiss
27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 00099
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Dum 29 Mai 2011, 9:58 pm

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 00Es054fzZV

Dupa catastrofa de la Cernobal, Bula il intreaba pe un doctor:
-Domnule doctor, am auzit ca nucile sunt bune in caz de iradiere, e adevarat ?
-Sigur ca da ! Fara nuci, cu ce ti-ar mai face coliva ?
Smile Smile
Ai auzit ca dr. Petrescu, psihiatrul, a instituit o noua terapie de soc care a vindecat o multime de oameni ?
-Ce terapie ?
-Le trimite pacientilor nota de plata inainte de a veni la consultatie…

ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Dum 29 Mai 2011, 9:59 pm

[quote="lica54"]Dragalaselor va doresc noapte buna kiss kiss kiss

noapte buna Lica 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 155656 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 155656 Sleep have a nice day 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 517793 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 517793
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Dum 29 Mai 2011, 10:05 pm

Doi poliţişti pe un aeroport.
- Măi, eu nu pot să înţeleg cum poate un terorist să deturneze ditamai avionul care e aşa de mare…
- Măi tâmpitule, nu-l deturnează când e la sol, ci în aer sus când se face mic de tot…

Un individ se duce la doctor si se plange ca are piciorele reci. Doctorul il asculta si ii spune:
-Exact ceea ce-mi povestesti dumneata am avut si eu si am gasit un leac nemaipomenit. Seara la culcare, imi bag picioarele printre picioarele nevestei mele si nu mai am nici o problema.
-Perfect, domnu doctor, zice pacientul, dar cum facem, vin eu la doamna doctor, sau vine doamna doctor la mine?
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Dum 29 Mai 2011, 10:09 pm

Ce gandesc un optimist si un pesimist despre criza economica mondiala ?
Optimistul: Vai, vom ajunge cu totii sa cersim…
Pesimistul: De la cine ?

Alo, draga mea, ce-ti plac mai mult, bananele sau capsunile ?
-Esti la piata ?
-Nu, la farmacie !

Seful povesteste o anecdota. Toti rad in hohote, in afara de unul.
- Tu de ce nu razi ? il intreaba colegii.
- Nu mai are nici un rost ! De maine nu mai lucrez aici ! Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Dum 29 Mai 2011, 10:11 pm

Buna fetelor!Nici nu vreau sa ma gandesc Lavy,ca 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 756436 ar putea sa aiba un copil cu Pretiosul!!! affraid affraid affraid
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Dum 29 Mai 2011, 10:11 pm

Un director scotian catre angajati :
-Ati muncit bine anul asta ! O sa va dau drept recompensa fiecaruia cate un cec de 20 lire ! daca va descurcati la fel anul viitor o sa le semnez !

De ce n-au voie salariatii de la guvern sa se uite pe fereastra dimineata ?
-Ca n-or sa aibe ce sa mai faca dupa amiaza.

Bunicu’ lu’ Bula moare shi Bula il duce la crematoriu:
-Cat ma costa incinerarea ?
-1000.
-Nu am decat 250 asa ca va rog doar sa-l parjolitzi
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Dum 29 Mai 2011, 10:14 pm

simi a scris:Buna fetelor!Nici nu vreau sa ma gandesc Lavy,ca 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 756436 ar putea sa aiba un copil cu Pretiosul!!! affraid affraid affraid

Aoleu.............a intrat furtuna ............ce faci soro ?????????? affraid scoti flacari
pe nas ?????????? ce daca vor fac affraid si ei un bebe????? 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 7677 le-a cam venit
timpul, au trecut de 30 de ani asa ca 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 60243 sa-i dea bataie .........ce mai asteapta 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 756436
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Dum 29 Mai 2011, 10:15 pm

Ninnet sa stii ca aici nu se gasesc prosoape...asa ca n-am avut de unde sa cumpar!!! Smile Smile Smile Nu-i mai bine sa-l lasam fara.... cupidon cupidon cupidon
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Dum 29 Mai 2011, 10:16 pm

Medicul chirurg, o somitate in domeniu, vine in rezerva in care se afla pacientul recent operat.
-Va felicit, aratati minunat, il incurajeaza doctorul. Ati trecut cu bine hopul !
-Ei, inca nu de tot.
-De ce ? Va mai supara ceva ?
-Nu, dar astept sa vad nota de plata.
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 18 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum