27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
razbunator
Lucica10
Admin_dea05
lavy612
alimar
lica54
Motzişor
adriana_b
lexia
Iuliana
DENISA
simi
ninnet
victorelalove
pufy2010
19 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Am descarcat la imagini de am inebunit!!! Pregatesc terenul....pt marea opera de arta!!! Dar acum trebuie sa ies putin la cumparaturi! Intru mai tarziu!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Am descarcat la imagini de am inebunit!!! Pregatesc terenul....pt marea opera de arta!!! Dar acum trebuie sa ies putin la cumparaturi! Intru mai tarziu!
bine iubito.........
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Fetelor, frumoaselor... Dar cat de harnicute sunteti.
Bravo.
Superbe pozele pe care le-ati postat.
Dar stau si ma intreb...ASTIA IN ASK - IUBIREA MEA, PUTEAU SA-I PUNA LUI MURAT UN PROSOP MAI LUNG????????????????????????
Bravo.
Dar stau si ma intreb...ASTIA IN ASK - IUBIREA MEA, PUTEAU SA-I PUNA LUI MURAT UN PROSOP MAI LUNG????????????????????????
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:Fetelor, frumoaselor... Dar cat de harnicute sunteti.
Bravo.
Hei, ce vroiai ? unul cu vedere la glezne ??????
ninnet- vip
Eu vroiam fara prosop!!!! Inca nu am plecat....mai stau putin cu voi si nu ma pot abtine de la comentarii!!!ninnet a scris:
Hei, ce vroiai ? unul cu vedere la glezne ??????
simi- vip
Fetelor, ați trecut la dimensiunea ... prosopului?
pufy2010 a scris:Fetelor, ați trecut la dimensiunea ... prosopului?
Buna , da Vic ar fi vrut sa fie mai scurt probabil iar Simi na-r fi vrut deloc prosop :
ninnet- vip
Merhaba!Ma gandeam ca am pierdut distractia....dar vad ca m-ati asteptat!!!
simi- vip
EU VOIAM UN PROSOP NORMAL...nici chiar asa de lung. Inca putin si se impiedica in el.
Cred ca a spus ca vrea sa fie acoperit cat mai mult.
victorelalove- moderator
Columb nu ar fi descoperit niciodata America daca ar fi fost casatorit, din cauza urmatoarelor intrebari:
Unde te duci?
Cu cine?
De ce?
Cu ce?
Ca sa descoperi ce?
De ce tu?
Si eu ce fac daca tu pleci?
Pot sa vin cu tine?
Cand te intorci?
Ce imi aduci?
Se pare ca ai un adevarat plan, nu???
Nu ma minti. De ce iti faci asemenea planuri?
Vad ca sunt din ce in ce mai multe in ultimul timp. De ce?
Te parasesc. Si nu ma mai intorc niciodata. De ce nu ma opresti?
Nu inteleg de ce e atat de importanta chestia asta cu descoperirea. Si de ce nenorocita aia de regina iti da toate vasele alea pe gratis? De ce? E mai frumoasa ca mine?
De ce te gandesti atat de mult si nu raspunzi?
Intotdeauna calatoresti si iar calatoresti ... nu pot sa inteleg ce naiba vrei sa descoperi?!
Un tip intra sub dus exact in momentul in care nevasta sa iese din cada.
Subit, se aude soneria apartamentului.
Dupa o discutie scurta care decide care dintre ei sa mearga sa raspunda, femeia iese, se inveleste intr-un prosop de baie, coboara scarile si deschide usa de la intrare.
Era Bob, vecinul de palier.
Inainte sa poata spune un cuvant, Bob o intrerupe:
- Iti dau $800 pe loc daca lasi sa cada prosopul de baie cu care esti acoperita.
Putin mirata, femeia ezita cateva secunde, dupa care desface prosopul si ramane goala in fata lui Bob.
El o priveste din cap pana-n picioare, dupa care ii intinde 8 bancnote de $100.
Surprinsa de aceasta intamplare, dar multumita de mica avere pe care tocmai o facuse in mai putin de 2 minute, femeia urca si intra din nou in baie.
Sotul sau, care era inca sub dus, o intreaba:
- Cine-a fost?
- Bob, vecinul nostru de palier.
- Ah, perfect. Ti-a dat cei $800 pe care mi-i datora?
Morala : Daca impartasiti la timp partenerilor dumneavoastra informatiile critice relative la credit si la riscuri, puteti evita o proasta publicitate !
Unde te duci?
Cu cine?
De ce?
Cu ce?
Ca sa descoperi ce?
De ce tu?
Si eu ce fac daca tu pleci?
Pot sa vin cu tine?
Cand te intorci?
Ce imi aduci?
Se pare ca ai un adevarat plan, nu???
Nu ma minti. De ce iti faci asemenea planuri?
Vad ca sunt din ce in ce mai multe in ultimul timp. De ce?
Te parasesc. Si nu ma mai intorc niciodata. De ce nu ma opresti?
Nu inteleg de ce e atat de importanta chestia asta cu descoperirea. Si de ce nenorocita aia de regina iti da toate vasele alea pe gratis? De ce? E mai frumoasa ca mine?
De ce te gandesti atat de mult si nu raspunzi?
Intotdeauna calatoresti si iar calatoresti ... nu pot sa inteleg ce naiba vrei sa descoperi?!
Un tip intra sub dus exact in momentul in care nevasta sa iese din cada.
Subit, se aude soneria apartamentului.
Dupa o discutie scurta care decide care dintre ei sa mearga sa raspunda, femeia iese, se inveleste intr-un prosop de baie, coboara scarile si deschide usa de la intrare.
Era Bob, vecinul de palier.
Inainte sa poata spune un cuvant, Bob o intrerupe:
- Iti dau $800 pe loc daca lasi sa cada prosopul de baie cu care esti acoperita.
Putin mirata, femeia ezita cateva secunde, dupa care desface prosopul si ramane goala in fata lui Bob.
El o priveste din cap pana-n picioare, dupa care ii intinde 8 bancnote de $100.
Surprinsa de aceasta intamplare, dar multumita de mica avere pe care tocmai o facuse in mai putin de 2 minute, femeia urca si intra din nou in baie.
Sotul sau, care era inca sub dus, o intreaba:
- Cine-a fost?
- Bob, vecinul nostru de palier.
- Ah, perfect. Ti-a dat cei $800 pe care mi-i datora?
Morala : Daca impartasiti la timp partenerilor dumneavoastra informatiile critice relative la credit si la riscuri, puteti evita o proasta publicitate !
victorelalove- moderator
De ce il vroiai scurt Vic? cupidon cupidon Vroiai sa vezi "dimensiunea"? Inseamna ca nu sant doar eu curioasa???victorelalove a scris:
EU VOIAM UN PROSOP NORMAL...nici chiar asa de lung. Inca putin si se impiedica in el.
Cred ca a spus ca vrea sa fie acoperit cat mai mult.
simi- vip
simi a scris:De ce il vroiai scurt Vic? cupidon cupidon Vroiai sa vezi "dimensiunea"? Inseamna ca nu sant doar eu curioasa???
merhaba frumoaselor ...........ce tie si cu dimensiunile astea mare belea ,cu toate ca stiti ce
se spune nu ......... Simi, ai fost la cumparaturi soro ?de ce nu ai luat un prosop mai scurt ??????
ninnet- vip
Fetelor, cum se vede de aici Murat vrea un bebe,daca pana acum nu a avut noroc e pentru ca
doamna lui n-a fost pregatita dar din cate stiu a declarat ca-si oreste un copil
doamna lui n-a fost pregatita dar din cate stiu a declarat ca-si oreste un copil
ninnet- vip
Manal Mansour posted in الحب و العقاب.
https://www.facebook.com/l/834364h1ZoLAb9-jxjFTI0olr7A/muratyildirim.forumotion.com/t1378-topic%232974 Türkçe اللغة التركية . الدرس العشرون من دروس اللغة التركية .HOŞGELDİNİZ ودرس اليوم بعنوان المعلومات الاساسية Basic Information
Manal Mansour 8:26pm May 29
https://www.facebook.com/l/834364h1ZoLAb9-jxjFTI0olr7A/muratyildirim.forumotion.com/t1378-topic%232974
Türkçe اللغة التركية . الدرس العشرون من دروس اللغة التركية .HOŞGELDİNİZ
ودرس اليوم بعنوان المعلومات الاساسية
Basic Information
muratyildirim.forumotion.com
Türkçe اللغة التركية . الدرس العشرون من دروس اللغة التركية .HOŞGELDİNİZ ودرس اليوم بعنوان المعلومات الاساسية Basic Information [size=9][b][size=25][size=9]A am gasit aceasta adresa turceasca este de folos?
https://www.facebook.com/l/834364h1ZoLAb9-jxjFTI0olr7A/muratyildirim.forumotion.com/t1378-topic%232974 Türkçe اللغة التركية . الدرس العشرون من دروس اللغة التركية .HOŞGELDİNİZ ودرس اليوم بعنوان المعلومات الاساسية Basic Information
Manal Mansour 8:26pm May 29
https://www.facebook.com/l/834364h1ZoLAb9-jxjFTI0olr7A/muratyildirim.forumotion.com/t1378-topic%232974
ودرس اليوم بعنوان المعلومات الاساسية
Basic Information
muratyildirim.forumotion.com
Türkçe اللغة التركية . الدرس العشرون من دروس اللغة التركية .HOŞGELDİNİZ ودرس اليوم بعنوان المعلومات الاساسية Basic Information [size=9][b][size=25][size=9]A am gasit aceasta adresa turceasca este de folos?
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Merhaba kIzlar cE mai faceti??Wawwwww... Muri trebuie sa devina tatic... neaparat >>ii sta atat de bine cu copilasii alaturi ...Burci trebuie sa ia atitdudine , fetelor chiar daca renunta pt o perioada la silueta ei de ,,gazela''
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Dragalaselor va doresc noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Dupa catastrofa de la Cernobal, Bula il intreaba pe un doctor:
-Domnule doctor, am auzit ca nucile sunt bune in caz de iradiere, e adevarat ?
-Sigur ca da ! Fara nuci, cu ce ti-ar mai face coliva ?
Ai auzit ca dr. Petrescu, psihiatrul, a instituit o noua terapie de soc care a vindecat o multime de oameni ?
-Ce terapie ?
-Le trimite pacientilor nota de plata inainte de a veni la consultatie…
ninnet- vip
[quote="lica54"]Dragalaselor va doresc noapte buna
noapte buna Lica have a nice day
noapte buna Lica have a nice day
ninnet- vip
Doi poliţişti pe un aeroport.
- Măi, eu nu pot să înţeleg cum poate un terorist să deturneze ditamai avionul care e aşa de mare…
- Măi tâmpitule, nu-l deturnează când e la sol, ci în aer sus când se face mic de tot…
Un individ se duce la doctor si se plange ca are piciorele reci. Doctorul il asculta si ii spune:
-Exact ceea ce-mi povestesti dumneata am avut si eu si am gasit un leac nemaipomenit. Seara la culcare, imi bag picioarele printre picioarele nevestei mele si nu mai am nici o problema.
-Perfect, domnu doctor, zice pacientul, dar cum facem, vin eu la doamna doctor, sau vine doamna doctor la mine?
- Măi, eu nu pot să înţeleg cum poate un terorist să deturneze ditamai avionul care e aşa de mare…
- Măi tâmpitule, nu-l deturnează când e la sol, ci în aer sus când se face mic de tot…
Un individ se duce la doctor si se plange ca are piciorele reci. Doctorul il asculta si ii spune:
-Exact ceea ce-mi povestesti dumneata am avut si eu si am gasit un leac nemaipomenit. Seara la culcare, imi bag picioarele printre picioarele nevestei mele si nu mai am nici o problema.
-Perfect, domnu doctor, zice pacientul, dar cum facem, vin eu la doamna doctor, sau vine doamna doctor la mine?
ninnet- vip
Ce gandesc un optimist si un pesimist despre criza economica mondiala ?
Optimistul: Vai, vom ajunge cu totii sa cersim…
Pesimistul: De la cine ?
Alo, draga mea, ce-ti plac mai mult, bananele sau capsunile ?
-Esti la piata ?
-Nu, la farmacie !
Seful povesteste o anecdota. Toti rad in hohote, in afara de unul.
- Tu de ce nu razi ? il intreaba colegii.
- Nu mai are nici un rost ! De maine nu mai lucrez aici !
Optimistul: Vai, vom ajunge cu totii sa cersim…
Pesimistul: De la cine ?
Alo, draga mea, ce-ti plac mai mult, bananele sau capsunile ?
-Esti la piata ?
-Nu, la farmacie !
Seful povesteste o anecdota. Toti rad in hohote, in afara de unul.
- Tu de ce nu razi ? il intreaba colegii.
- Nu mai are nici un rost ! De maine nu mai lucrez aici !
ninnet- vip
Buna fetelor!Nici nu vreau sa ma gandesc Lavy,ca ar putea sa aiba un copil cu Pretiosul!!!
simi- vip
Un director scotian catre angajati :
-Ati muncit bine anul asta ! O sa va dau drept recompensa fiecaruia cate un cec de 20 lire ! daca va descurcati la fel anul viitor o sa le semnez !
De ce n-au voie salariatii de la guvern sa se uite pe fereastra dimineata ?
-Ca n-or sa aibe ce sa mai faca dupa amiaza.
Bunicu’ lu’ Bula moare shi Bula il duce la crematoriu:
-Cat ma costa incinerarea ?
-1000.
-Nu am decat 250 asa ca va rog doar sa-l parjolitzi
-Ati muncit bine anul asta ! O sa va dau drept recompensa fiecaruia cate un cec de 20 lire ! daca va descurcati la fel anul viitor o sa le semnez !
De ce n-au voie salariatii de la guvern sa se uite pe fereastra dimineata ?
-Ca n-or sa aibe ce sa mai faca dupa amiaza.
Bunicu’ lu’ Bula moare shi Bula il duce la crematoriu:
-Cat ma costa incinerarea ?
-1000.
-Nu am decat 250 asa ca va rog doar sa-l parjolitzi
ninnet- vip
simi a scris:Buna fetelor!Nici nu vreau sa ma gandesc Lavy,ca ar putea sa aiba un copil cu Pretiosul!!!
Aoleu.............a intrat furtuna ............ce faci soro ?????????? scoti flacari
pe nas ?????????? ce daca vor fac si ei un bebe????? le-a cam venit
timpul, au trecut de 30 de ani asa ca sa-i dea bataie .........ce mai asteapta
ninnet- vip
Ninnet sa stii ca aici nu se gasesc prosoape...asa ca n-am avut de unde sa cumpar!!! Nu-i mai bine sa-l lasam fara.... cupidon cupidon cupidon
simi- vip
Medicul chirurg, o somitate in domeniu, vine in rezerva in care se afla pacientul recent operat.
-Va felicit, aratati minunat, il incurajeaza doctorul. Ati trecut cu bine hopul !
-Ei, inca nu de tot.
-De ce ? Va mai supara ceva ?
-Nu, dar astept sa vad nota de plata.
-Va felicit, aratati minunat, il incurajeaza doctorul. Ati trecut cu bine hopul !
-Ei, inca nu de tot.
-De ce ? Va mai supara ceva ?
-Nu, dar astept sa vad nota de plata.
ninnet- vip
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum