27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
razbunator
Lucica10
Admin_dea05
lavy612
alimar
lica54
Motzişor
adriana_b
lexia
Iuliana
DENISA
simi
ninnet
victorelalove
pufy2010
19 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
îngheţata mi-o pun eu la cap să mi se mai răcească neuronii
Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Nu mai . Dar nici bine nu imi este... Serialul asta m-a captivat rau de tot...si as fi dezamagita sa se termine dramatic.ninnet a scris:
Vic inca mai plangi ??????????
Si eu am urmarit Havin ( ca tot aninteai de el ) ...si am ramas socata de finalul pe care l-a avut.
Nu vreau ca si la Ask -Iubirea mea , sa se intample acelasi lucru.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Havin e cumva acel serial în care moare personajul principal masculin ??
Un copil: Nene, de ce toate magazinele din Romania au gratii la ferestre ?
Radio Erevan : Ca sa se obisnuiasca patronii cu puscaria....
Radio Erevan : Ca sa se obisnuiasca patronii cu puscaria....
DENISA a scris:Havin e cumva acel serial în care moare personajul principal masculin ??
în ultimul episod, enervat rău
[quote="pufy2010"]
Un american vrea sa cumpere o ferma in Ardeal Face turul fermei si, la sfirsit vede stupii de albine.
-Nu mai cumpar ferma ca mi-e frica de albine.
-Hai dom’le ca albinele sunt bune:fac miere, ceara si dau propolis.
-Nu, ca mi-e frica de albine.
-Uite dom’le facem un pariu: te leg dezbracat de copacul asta si daca te musca vreo albina pana maine dimineata,iti dau ferma pe gratis.
Dimineata il gaseste palid, obosit, vlaguit.
-C-ai patit te-a muscat vreo albina ?
-Nu.
-Atunci ce?
-Nene,vitelul de acolo n-are mama???????????
Un american vrea sa cumpere o ferma in Ardeal Face turul fermei si, la sfirsit vede stupii de albine.
-Nu mai cumpar ferma ca mi-e frica de albine.
-Hai dom’le ca albinele sunt bune:fac miere, ceara si dau propolis.
-Nu, ca mi-e frica de albine.
-Uite dom’le facem un pariu: te leg dezbracat de copacul asta si daca te musca vreo albina pana maine dimineata,iti dau ferma pe gratis.
Dimineata il gaseste palid, obosit, vlaguit.
-C-ai patit te-a muscat vreo albina ?
-Nu.
-Atunci ce?
-Nene,vitelul de acolo n-are mama???????????
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Sa stii ca si mie tot modelul camisii mi se pare ca este .DENISA a scris:apare Pufy în ambele părţi , eu zic că e ceva din modelul cămăşii
victorelalove- moderator
Un vas cu marinari a ancorat pe o insula. Un marinar il intreaba pe un localnic:
-Sunt rechini pe-aici?
-Nici unul.
Intra in apa si simte o prezenta.
-Domnule ati spus ca nu sunt rechini.
-Pai nu-s ca le e frica de crocodili !
ninnet- vip
victorelalove a scris:
Sa stii ca si mie tot modelul camisii mi se pare ca este .
... nici o gaură nu vreți în Muratul vostru! înseamnă că e anemic și de aceea a căzut
Cafea de criză.....
Se ia o boabă de cafea, se leagă cu o aţă, şi se scufundă de 2-3 ori în
ceaşca cu apă fierbinte.
La fiecare 3 cafele se schimbă aţa ...
ceaşca cu apă fierbinte.
pufy2010 a scris:
... nici o gaură nu vreți în Muratul vostru! înseamnă că e anemic și de aceea a căzut
victorelalove- moderator
Cam des...ca si ata este scumpa!!!!!!!!!pufy2010 a scris:
victorelalove- moderator
Buna seara tuturor .. am gasit niste poze din Asi .. si am zis sa le aduc aici sa le vedeti..poate sunt unele care n-au mai fost .. O seara frumoasa ..
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Lun 30 Mai 2011, 11:08 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
pufy2010 a scris:Cafea de criză.....
ceaşca cu apă fierbinte.
criza mare , la cata cafea beau eu ar trebui sa schimb ata ..........des de tot
ninnet- vip
Avem noi....pufy2010 a scris:
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Andreea dar crezi că mi-a scăpat ceva ??? oricum ptr mine rămân nr 1 ptr sufleţel .
... m-am prins, Murat a căzut din cauza ceaiului băut în bomba aia de cafenea. De aceea era disperat Hasib jr., credea că Murat o să-l reclame la OPC
Multumim pentru poze andreea.
victorelalove- moderator
Un individ vine dimineata pe la 5 acasa. Intra tiptil in camera unde dormea sotia si da sa-si scoata pantalonii.
- Betivule, iar vii la ora asta acasa?
- Nu draga, zice omu’ tragandu-si pantalonii la loc, acuma plec.
- Betivule, iar vii la ora asta acasa?
- Nu draga, zice omu’ tragandu-si pantalonii la loc, acuma plec.
ninnet- vip
Multumim pt poze Andreea!!
simi- vip
pufy2010 a scris:... m-am prins, Murat a căzut din cauza ceaiului băut în bomba aia de cafenea. De aceea era disperat Hasib jr., credea că Murat o să-l reclame la OPC
Tare logica ta!!!!!!!!!!!!!!!
De aceea crezi ca alerga asa de disperat Hasib? Oricum isi uitase telefonul pe masa...
victorelalove- moderator
Doua blonde la o cafea:
- Auzi draga, ai auzit ca mai nou se face sex in ureche?
- Hai draga, termina, pai nu ramai surda?
- Dar ce draga, pina acum ai ramas muta?
- Auzi draga, ai auzit ca mai nou se face sex in ureche?
- Hai draga, termina, pai nu ramai surda?
- Dar ce draga, pina acum ai ramas muta?
ninnet- vip
Doi soti faceau dragoste. La un moment dat se aude un ciocanit in usa.
- Repede, fugi pe balcon. A venit barbatul meu!
El se duce pe balcon repede si dupa un timp vine inapoi si zice:
- Nevasta, cred ca suntem stresati amandoi...
- Repede, fugi pe balcon. A venit barbatul meu!
El se duce pe balcon repede si dupa un timp vine inapoi si zice:
- Nevasta, cred ca suntem stresati amandoi...
victorelalove- moderator
Ba cred ca i-a aparut in fata Si a realizat cu cine s-a insurat!pufy2010 a scris:... m-am prins, Murat a căzut din cauza ceaiului băut în bomba aia de cafenea. De aceea era disperat Hasib jr., credea că Murat o să-l reclame la OPC
simi- vip
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum