27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
razbunator
Lucica10
Admin_dea05
lavy612
alimar
lica54
Motzişor
adriana_b
lexia
Iuliana
DENISA
simi
ninnet
victorelalove
pufy2010
19 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Sotul unei blonde :
- Daca te mai prind ca ai vreun amant, imi cumpar o pusca si il omor !
Blonda : Dragul meu , ti-ar trebui o mitraliera !
O blonda vine la doctor cu urechile arse.Doctorul o intreaba:
- Ce s-a intamplat cu urechea dumneavoastra?
Blonda zice:
- Calcam rufele cand a sunat telefonul si din greseala mi-am pus fierul de calcat pe ureche.
Surprins, doctorul intreaba:
- Bine, dar la cealalta ureche ce-ati patit?
- Nenorocitul a gresit inca o data numarul!
- Daca te mai prind ca ai vreun amant, imi cumpar o pusca si il omor !
Blonda : Dragul meu , ti-ar trebui o mitraliera !
O blonda vine la doctor cu urechile arse.Doctorul o intreaba:
- Ce s-a intamplat cu urechea dumneavoastra?
Blonda zice:
- Calcam rufele cand a sunat telefonul si din greseala mi-am pus fierul de calcat pe ureche.
Surprins, doctorul intreaba:
- Bine, dar la cealalta ureche ce-ati patit?
- Nenorocitul a gresit inca o data numarul!
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Andreea dar crezi că mi-a scăpat ceva ??? oricum ptr mine rămân nr 1 ptr sufleţel .
Te cred Denisa .. cred ca le ai pe toate .. au avut succes cu Asi .. poate vor lua si un premiu la Monte Carlo .. au avut o poveste frumoasa
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Î:Cum s-a numit soacra lui Adam?
R:Adam nu a avut soacra. El traia în paradis
Î:Cum faci sa nu angajezi oameni ghinionisti ?
R:Arunci jumatate de CV-uri la gunoi !
Adam si Eva se plimbau prin Paradis.
Eva intreaba : - Adam, ma iubesti ?
Adam rabufneste: - Am de ales ?!
R:Adam nu a avut soacra. El traia în paradis
Î:Cum faci sa nu angajezi oameni ghinionisti ?
R:Arunci jumatate de CV-uri la gunoi !
Adam si Eva se plimbau prin Paradis.
Eva intreaba : - Adam, ma iubesti ?
Adam rabufneste: - Am de ales ?!
Si pt mine Denisa!DENISA a scris:Andreea dar crezi că mi-a scăpat ceva ??? oricum ptr mine rămân nr 1 ptr sufleţel .
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Salut, vai ce inundaţie pe aici, noroc că mi-am luat cizme să nu mă ud. Uite că nu se putea fără o vizită la spital a lui Savaş, să nu se usuce pe aici Ceva nou oare? l-am mai văzut pe zăcând pe un pat de spital?
Hai să vă înveselesc şi eu cu imagini de prin ep. 18
Hai să vă înveselesc şi eu cu imagini de prin ep. 18
Mai multi barbati in vestiarul de la sala de fitness. Deodata un celular incepe sa sune pe o banca. Un barbat raspunde:
- Alo!
- Iubire, eu sunt, - o voce de femeie.
- Oh, draga mea!
- Esti la sala?
- Da.
- Ce bine. Sunt la numai doua strazi de tine. Am vazut aici o blana persiana esxcelenta. Tare imi place. Pot sa o cumpar?
- Cat costa?
- Numai 1500 de dolari.
- Aaa..., bine, cumpara-o daca iti place...
- Oh, iubire, sa vezi ca inainte sa vin aici m-am oprit la reprezentanta Mercedes, si m-am uitat la modelele 2001. Era una care era extraordinara.
Am vorbit cu vanzatorul si mi-a aratat o oferta foarte avantajoasa.
Si...,
stii, m-am gandit ca ar trebui sa schimbam BMW-ul de anu' trecut...
- Cat e?
- Numai $60000!
- Bine, dar alege una care sa aiba tot ce se poate extra.
- Da, si inainte sa inchid, inca un lucru...
- Ce?
- S-ar putea sa fie prea mult, dar am verificat contul de la banca si... Azi dimineata m-am oprit la agentia de vanzari imobiliare si sa vezi ca e de vanzare casa aceea care ne-a placut asa de mult mai demult... Iti amintesti? Cu piscina, parc si in spate cu plaja de ocean.
- Cat se cere?
- Numai $450000... e un pret excelent si stiu ca avem atatia bani ca sa ne-o putem permite...
- Bine, mergi si cumpar-o, dar inainte ofera-le numai 420000 de dolari...
- Bine, draga. Mersi. Ne intalnim mai tarziu. Te iubesc mult.
- Si eu te iubesc. Pa.
Barbatul inchide, respira adanc si ridica telefonul in aer, dandu-si seama ca nu este al lui... si intreaba:
- Nu stie careva al cui e telefonul asta?
- Alo!
- Iubire, eu sunt, - o voce de femeie.
- Oh, draga mea!
- Esti la sala?
- Da.
- Ce bine. Sunt la numai doua strazi de tine. Am vazut aici o blana persiana esxcelenta. Tare imi place. Pot sa o cumpar?
- Cat costa?
- Numai 1500 de dolari.
- Aaa..., bine, cumpara-o daca iti place...
- Oh, iubire, sa vezi ca inainte sa vin aici m-am oprit la reprezentanta Mercedes, si m-am uitat la modelele 2001. Era una care era extraordinara.
Am vorbit cu vanzatorul si mi-a aratat o oferta foarte avantajoasa.
Si...,
stii, m-am gandit ca ar trebui sa schimbam BMW-ul de anu' trecut...
- Cat e?
- Numai $60000!
- Bine, dar alege una care sa aiba tot ce se poate extra.
- Da, si inainte sa inchid, inca un lucru...
- Ce?
- S-ar putea sa fie prea mult, dar am verificat contul de la banca si... Azi dimineata m-am oprit la agentia de vanzari imobiliare si sa vezi ca e de vanzare casa aceea care ne-a placut asa de mult mai demult... Iti amintesti? Cu piscina, parc si in spate cu plaja de ocean.
- Cat se cere?
- Numai $450000... e un pret excelent si stiu ca avem atatia bani ca sa ne-o putem permite...
- Bine, mergi si cumpar-o, dar inainte ofera-le numai 420000 de dolari...
- Bine, draga. Mersi. Ne intalnim mai tarziu. Te iubesc mult.
- Si eu te iubesc. Pa.
Barbatul inchide, respira adanc si ridica telefonul in aer, dandu-si seama ca nu este al lui... si intreaba:
- Nu stie careva al cui e telefonul asta?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
salut lexia,
turcii ăștia merg la spital ca la frizer, parcă au abonament
Buna seara lexia.lexia a scris:Salut, vai ce inundaţie pe aici, noroc că mi-am luat cizme să nu mă ud.
Inundatie mare...ce sa facem? Doar este vorba de Savas...
victorelalove- moderator
Multumim Lexia abia ne-am revenit di lesin....
simi- vip
Dragalaselor de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Ai dreptate!pufy2010 a scris:salut lexia,
simi- vip
Noapte buna Ninnet!
simi- vip
Cred ca au oferte ..."LA 3 INTERNARI PLATITE...A 4 ESTE GRATIS!"pufy2010 a scris:
victorelalove- moderator
Lexia
Andreea eu chiar m-aş bucura dacă i-aş vedea pe cei doi primind premiul la Monte Carlo, merită din plin şi astfel le-ar fi recunoscută şi valoarea talentului lor .
Andreea eu chiar m-aş bucura dacă i-aş vedea pe cei doi primind premiul la Monte Carlo, merită din plin şi astfel le-ar fi recunoscută şi valoarea talentului lor .
ninnet & lica
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Lun 30 Mai 2011, 11:27 pm, editata de 1 ori
NOAPTE BUNA LICA!
NOAPTE BUNA NINNET!
Pe maine.
NOAPTE BUNA NINNET!
Pe maine.
victorelalove- moderator
Noapte buna !Lica!
simi- vip
DENISA a scris:Lexia
... dacă cei doi se duc împreună sau sunt măcar 10 secunde în aceeași cameră, o să avem ce comenta câteva luni bune
Sotia se apropie de barbatul ei:
- Scumpule, mi s-a stricat automobilul, a intrat apa in carburator.
- Ce intelegi tu din masini? Macar stii ce-i aia carburator? Unde ti-e masina?
- In iaz...
- In iaz...
victorelalove- moderator
DAAAAAA...DENISA a scris:Lexia
simi- vip
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!pufy2010 a scris:
... dacă cei doi se duc împreună sau sunt măcar 10 secunde în aceeași cameră, o să avem ce comenta câteva luni bune
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Sotia se apropie de barbatul ei:
- In iaz...
eu știu varianta cu : mi-am pierdut vopseaua de pe portieră! Unde? Pe copacul din fața porții!
pufy2010 a scris:
ideal ar fi să meargă singuri
PAI... POTI SA FACI UN BANC!pufy2010 a scris:
eu știu varianta cu : mi-am pierdut vopseaua de pe portieră! Unde? Pe copacul din fața porții!
victorelalove- moderator
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum