55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
nutzi
dana17
doryna32
Cristina84
rina-rina
vania_e
axxa246
Luana
pufy2010
DENISA
scumpica22
florina1989
anuta1971
iulianagl
razbunator
alitheea
Admin_dea05
lica54
florica
andreea90
Garo
Lucica10
costina
vivi
28 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
oare io fi pus onur lacatel inainte de filmare
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
centura de castitate-parca asa se zicecostina a scris:oare io fi pus onur lacatel inainte de filmare
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
a facut tuba ce a facut si tot si-a dezvelit putin piciorusele asa ca de final ..daca mi-au placut mie ..de cansel ce sa mai spunem
costina- vip
COSTINA ,eu ii urmez exemplu ma duc si eu la nani,deci va spun tuturor :noapte buna,somn usor cu vise cat mai frumoase care sa devina realitate
florica- vip
cred ca se pregatea sa ...........faca si el cevaflorica a scris:Ce este in poza asta,era pe punctul sa se dezbrace si ...........hop l-au pozat cred ca nu prea-i convine
costina- vip
noapte buna vise frumoase
costina- vip
axxa246 a scris:
tu o vezi cu onur in doua poze si ai vrea ca ea sa fie pe capul lui sau nu știu cum ca sa crezi ca simte ceva pt el
dar poate simte
poate ca ea transmite fericire, dar nu toti o percep asa.
mie mi/e limpede, la anii mei, ca nimeni sănătos la cap nu se mărita/cuplează din orgoliu.
si, ca atare, io respect alegerile tuturor si cred ca ele sunt făcute cu intenția de a fi bine pt cel care le face si potrivit cu ce simte el.
tu o vezi cu elcin, dat în film totul, absolut totul, e regizat.
iar in afara platoului, prietenii pot rade si pot da altora impresia ca intre ei e altceva decât prietenie.
tie nu ti s/a întâmplat sa razi cu niște prieteni băieți si sa te simți fericita de compania lor, dar sa nu/i iubești ca pe un barbat cu care ai vrea sa fii? Asa si cu tuba.
Axxa .. eu vorbeam de viata lor din afara filmarilor .. nu din film .. eu nu am inceput sa cred ca este ceva intre ei doar pentru ca s-au sarutat in film si ce-au mai facut .. eu am vazut ceva intre ei in afara filmarilor .. la interviurile lor , la intalnirile lor .. viata lor reala .. nu mai tin mortis ca Tuba si Cansel sa fie impreuna, dar unele gesturi facute tradeaza "prietenia" poate nu si-a dat seama, se mai intampla , dar au fost facute .. Mi s-a intamplat sa rad cu prietenii si cu baietii , dar unele gesturi care le-a facut Tuba langa Cansel .. numai de prietenie nu erau .. cred ca stiu si eu ce inseamna o prietenie cu un baiat si pana unde trebuie sa ajunga, dar poate nu le-ai vazut sau avem pareri diferite ..
Oricum nu mai conteaza acum .. fiecare e cu viata lui .. sa fie sanatosi .. Mie imi place Cansel cu Pinar si sper sa ramana cu ea .. Tuba cu Onur .. nu stiu,sa faca ce vor .. Onur nu-mi place .. O seara frumoasa
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
gonulcelen
Bine ca se termina acest film[ care este mult,mult,mult] sub nivelul lui Tuba!
panait geta- membru
Data de inscriere : 01/11/2010
buna dimineata fetelor sa aveti o zi frumoasa
costina- vip
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/06/19/HaberDetay/1404067/AMAN_USUMESIN
‘Gönülçelen’de birlikte oynayan Tuba Büyüküstün’le Onur Saylak önceki gün Nişantaşı’nda el ele dolaştı.
Saylak, üşüyen sevgilisine hırkasını vererek centilmenliğini gösterdi
AMAN ÜŞÜMESİN
‘Gönülçelen’de birlikte oynayan Tuba Büyüküstün’le Onur Saylak önceki gün Nişantaşı’nda el ele dolaştı.
Saylak, üşüyen sevgilisine hırkasını vererek centilmenliğini gösterdi
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
nu e nimeni pe aici cafeaua nu am baut-o ,micul dejun nu mai zic o asteptam pe lica cat mai repede ..pana atunci :emo7: :mnb: bem lichide mancam cate o fructa ...v-am pupat o zi frumoasa
costina- vip
buna ziua Costina,daca tot n-ai avut nici mic dejun sau cafea poteste la niste amandineo zi frumoasa
florica- vip
buna ziua tuturor,pt. toata lumea care mai trece pe aici ceva dulce tot amandineo zi frumoasa tuturor
florica- vip
c
-
Gönülçelen Dizisi
BUGÜN YÖNETMENİMİZ SERKAN İPEKÖREN'İN DOĞUM GÜNÜ ! GÖNÜLÇELEN AİLESİ OLARAK DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYOR,SAĞLIK,MUTLULUK VE BAŞARILAR DİLİYORUZ ! EMEKLERİ İÇİNDE TEŞEKKÜRLER ! (G
florica- vip
Buna ziua dragelor
Vaii Florica multumim pentru amandine ce bine arata .. O zi frumoasa ..
Vaii Florica multumim pentru amandine ce bine arata .. O zi frumoasa ..
andreea90- vip
buna ziua toata lumea a plecat la plaja am citit ce a-ti scris si pozele. daca il duce la sala si la frizer pe onur ..........
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
andreea90- vip
Buna seara LUCICA,buna seara tuturor,aici a plouat mai toata ziua,cum ploua cum se raceste afara,o seara placuta alaturi de cei dragi
florica- vip
Buna seara dragelor
interviul Tubei si Onur .. la copii
interviul Tubei si Onur .. la copii
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Dum 19 Iun 2011, 10:36 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
buna seara Andreea,trandafirul simbolul iubirii al dragostei!!!!!!!!!!!!!
florica- vip
Buna seara Florica .. da, trandafirul cea mai frumoasa floare .. dupa parerea mea ..
andreea90- vip
Un clip nou de la Mihaela
andreea90- vip
Mesajul Lui Begum pe twitter
Begüm KütükYaşaroğlu
Son kez Gönülçelen dublajı.
3 hours ago
Traducere : Gönülçelen dublare ultima oară.
Begüm KütükYaşaroğlu
Galiba dünyanın en tatlı kocasına sahibim.Bana su uzatan şu ele bakarmısınız?:) yfrog.com/gzgiivlj
16 minutes ago Favorite Retweet Reply
traducere : si ca are cel mai dulce sot din lume .. el i-a desenat caricatura aia pe unghie
Begüm KütükYaşaroğlu
Son kez Gönülçelen dublajı.
3 hours ago
Traducere : Gönülçelen dublare ultima oară.
Begüm KütükYaşaroğlu
Galiba dünyanın en tatlı kocasına sahibim.Bana su uzatan şu ele bakarmısınız?:) yfrog.com/gzgiivlj
16 minutes ago Favorite Retweet Reply
traducere : si ca are cel mai dulce sot din lume .. el i-a desenat caricatura aia pe unghie
andreea90- vip
andreea90 a scris:Un clip nou de la Mihaela
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Buna seara Lica .. Ce faci ? cum te simti ? esti bine ?
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum