55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
nutzi
dana17
doryna32
Cristina84
rina-rina
vania_e
axxa246
Luana
pufy2010
DENISA
scumpica22
florina1989
anuta1971
iulianagl
razbunator
alitheea
Admin_dea05
lica54
florica
andreea90
Garo
Lucica10
costina
vivi
28 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Iaca dupa ce l-am criticat i-a venit ,,mintea la cap''o seara buna si tie Anuta!!!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
aștept și eu concediul...anuta1971 a scris:
am un an foarte aglomerat... abia aştept să treacă mai repede
Tu ce mai faci?
parca nu mai merge neuronul deloc, mai ales pe căldură.
si eu te pupez, Floricico
ce=ti pasa, ai casa aranjata, esti tare!
Atunci ii bai mare ca de asta nu stiu cum se scapacostina a scris: e de la virusul onur bine ai venit
florica- vip
Ar fi bine sa fie asa dar mai este pana sa spun ca am casa aranjata,numai zugravul a gatat ,tamplarul inca n-a venit sa ia masura pt. mobila de bucatarie apoi pana o v-a face ,si urmeaza restul,concluzia ::::bine ca am inceput din timp,pe parcurs ne-am tot schimbat ,am tot sarit de la una la alta.axxa246 a scris:si eu te pupez, Floricico
florica- vip
aoleu, deci tot mai ai...
dar ai scapat de zugrav, ca atunci iti iei lumea in cap.
fete, da` gonul s/a terminat?
cum s/a terminat?
cum s/a terminat?
florica- vip
Mai este un episod,vinerea viitoare si-apoi gata cu gonul..axxa246 a scris:aoleu, deci tot mai ai...
cum s/a terminat?
florica- vip
Gönülçelen'e Övgü
18 Haziran 2011 Cumartesi, 09:17 tarihinde Gönülçelen Dizisi tarafından eklendi
Okurumuz Meltem Göktürk, Gönülçelen sevenler adına klavyenin başına geçmiş:
"Gönülçelen'de sona geldik. Biz bu zaman diliminde dizimizden çok şey öğrendik. Kitap okuma alışkanlığı edindik. Oyuncularımızın elinde hangi kitabı görsek aldık, okuduk. Müzik adına birçok şey öğrendik, müziğe olan ilgimiz arttı. Enstrüman çalmayı öğrenmek için çoğumuz kurslara yazıldık. En önemlisi; ne olursa olsun iki iyi dostun birbirinden vazgeçemediğini ve büyük aşkı öğrendik. Yani bu dizi adı gibi 7'den 70'e herkesin gönlünü çeldi. Bütün emeği geçenlere ve oyunculara teşekkür ederiz. Emeklerine sağlık..."
Yüksel Aytuğ - Sabah Gazetesi
laudă Gönülçelen'e
0.18 iunie 2011 sâmbătă, 09:17 Haifa Wehbe adăugat de pe.
Meltem Okurumuz Gokturk, iubitorii de Gönülçelen trecut, în numele a tastaturii în monoterapie:
"Gönülçelen'de a ajuns la capăt Am învăţat o mulţime de data aceasta din seria noastră.. Am dobândit obiceiul de a cărţilor de lectură. Care carte în mâinile jucătorilor noştri, dar am primit, a citit în ziare. Muzică în numele Grupului multe lucruri am învăţat, a crescut interesul nostru în muzică. Înscrişi la cursuri, multi dintre noi să înveţe să joace instrument. important, indiferent de cât de mare dragoste a doi buni prieteni, şi am învăţat de la fiecare vazgeçemediğini alte Cu alte cuvinte, cum ar fi numele acestei serii de 7 - 70 çeldi inima de toată lumea.. Toti cei care au trecut şi de jucatori mulţumim pentru efortul depus. eforturile lor de sănătate ... "
Yuksel Aytuğ - ziarul de dimineaţă,
florica- vip
florica- vip
florica- vip
florica- vip
O seara buna tuturor ...
Buna fetelor , sant pe fuga ...
Cred ca asta e cea mai interesanta secventa ... Sarutul Tubei .... Uimirea si bucuria lui Cansel , dupa ce pleaca ea ... Regie ???? Poate da , poate nu ....
Va pup ...
Zarurile au fost aruncate ????
Buna fetelor , sant pe fuga ...
Cred ca asta e cea mai interesanta secventa ... Sarutul Tubei .... Uimirea si bucuria lui Cansel , dupa ce pleaca ea ... Regie ???? Poate da , poate nu ....
Va pup ...
Zarurile au fost aruncate ????
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
florica stii tu cumva cand e facuta poza cu tuba ..e veche...ca am zarit ceva ineluse pe manuta eiflorica a scris:
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
:merci:DENISA a scris:Fetelor nu vă pierdeţi speranţa , eu încă mai sper în minunea dorită de mine dar la voi e mai puţin " de lucru "
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
BUNA DANUTA,zarurile au fost aruncate intradevar ..................dar cu ce noroc????????????????? O seara frumoasa
Ultima editare efectuata de catre florica in Sam 18 Iun 2011, 10:11 pm, editata de 1 ori
florica- vip
COSTINA,cred ca poza este din primul sezon,atunci a purtat mai mult timp inelusele acelea.
florica- vip
multumesc florica o seara buna
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Ce este in poza asta,era pe punctul sa se dezbrace si ...........hop l-au pozat cred ca nu prea-i convine
florica- vip
Cu placere,si tie o seara placutacostina a scris:multumesc florica o seara buna
florica- vip
- Gönülçelen Dizisi'nin Notları
- Gönülçelen Dizisi Hakkındaki Notlar
Abone ol
- Gönülçelen Dizisi'nin Notları
Cansel Elçin hayranlarına böyle veda etti/Cansel Elcin bids farewell to his fans
16 Haziran 2011 Perşembe, 07:59 tarihinde Gönülçelen Dizisi tarafından eklendi
Gönülçelen'in Final Bölümü Çekildi ve Set Sona Erdi
İki sezondur Atv'de gösterilen Gönülçelen dizisinin 56. ve final bölümü 15 haziran çarşamba günü tamamlandı. 24 Haziran Cuma günü yayınlanacak final bölümü ile ekranlara veda edecek olan Gönülçelen dizisi severler için Cansel Elçin Twitter?dan şu mesajı verdi. "Bugün çekimlerimin son günü?Tüm Gönülçelen ekibine tesekkür ederim. izleyecilere bugüne kadar verdiginiz destek için sonsuz tesekkürler." Setin sona ermesi ile birlikte de "Bye bye Hasret, Bye bye Murat Turali?" diye mesaj çekerek kendisi de Gönülçelen karakterlerine veda etmiş oldu.
Fahriye Evcen ve Cansel Elçin'in başrolünü paylaşacağı Aile kadını isimli dizinin çekimlerine ise Ağustos ayında başlanacak.
Televizyon Gazetesi
ENGLISH TRANSLATION
Two seasons have passed, on 15th June, the serial Gonulcelen shown on the channel ATV completed the taping of its 56th episode which is the finale. This final episode will be aired on Friday 24 June. Cansel Elcin on his Twitter account sent this message...."Today is the last day, I thank the crew of Gonulcelen, and to the fans I thank you for your support." Also as they were leaving the set for the last time his last tweet was "Bye Bye Hasret, Bye Bye Murat Turali"...with this tweet he bid farewell to his character on Gonulcelen.....
He is scheduled to start the taping of the new serial "Aile Kadini" along with Fahriye Evcen sometime in August.
televizor Ziar
Türkçe TRADUCERE
Două sezoane au trecut, pe data de 15 iunie, arata Junior pe canalul de serie ATV-uri realizate de inregistrari episod sale, care este a 56-final. Acesta va fi ultimul episod difuzat vineri, 24 iunie. Cansel Elcin acest mesaj pe Twitter cenţi contul lui ...." Azi este ultima zi, îi mulţumesc echipajul Junior, şi pentru fani, vă mulţumesc pentru sprijinul acordat. "De asemenea, astfel cum au fost stabilite lăsând pentru ultima dată a fost ultima lui tweet "Hasret Bye Bye, Bye, Bye, Murat culturale" ... cu acest tweet el a rămas bun de la personajul său pe Junior .....
El este programat să înceapă taping de "femeie de familie" serial nou, împreună cu Evce Fahriye cândva în luna august.
(Sursa: Ziarul de televiziune)
(Source: Televizyon Gazetesi)
florica- vip
A pus mana ca sa nu vedem cum se saruta.
florica- vip
poza o fi de la terminarea filmului
florica- vip
frumos dorm impreuna!!!!!!!!!!!!!!!1invartiti bine in pilota,cu despartitura intre ei,o fi fost paznicul prin apropiere!!!!!!!! sa nu cumva sa se atinga!!!!!!!
florica- vip
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum