55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
nutzi
dana17
doryna32
Cristina84
rina-rina
vania_e
axxa246
Luana
pufy2010
DENISA
scumpica22
florina1989
anuta1971
iulianagl
razbunator
alitheea
Admin_dea05
lica54
florica
andreea90
Garo
Lucica10
costina
vivi
28 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
andreea90 a scris:
Nici mie nu-mi pasa .. am ajuns sa rad cand vad stiri deastea cu ei .. dar se pare ca o pierdem cu totul ... cat de curand .. Onur cu siguranta merge pe interes .. eu asa il vad .. O zi frumoasa si tie Costina .. Pupici
Buna.Tuba si-a dat foc la valiza singura n-o sa mai fie favorita fanilor o sa vedem cat decurand o decadere din partea ei.'Om trai si 'om vedea noi tot aici o sa fim, nu?Dar pacat, mare pacat, m-am scarbit de fandoselile ei si mai ales acum mi se pare ca se pisiceste cand vorbeste, nu-mi mai place.O zi buna va doresc.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
iulianagl a scris:
Buna.Tuba si-a dat foc la valiza singura n-o sa mai fie favorita fanilor o sa vedem cat decurand o decadere din partea ei.'Om trai si 'om vedea noi tot aici o sa fim, nu?Dar pacat, mare pacat, m-am scarbit de fandoselile ei si mai ales acum mi se pare ca se pisiceste cand vorbeste, nu-mi mai place.O zi buna va doresc.
Buna Iuliana .. Asa e ..tot aici vom fii si vom vedea ce se va intampla .. O zi frumoasa
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
buna, fetelor ce va spune privirea Tubei??? dar faptul ca a purtat acelasi tricou din serial(si ce secventa)?...daca acum este indragostita , iar Cansel a fost doar un bun prieten, inseamna ca este o actrita f.f.f.buna si in si inafara platourilor!! sper sa mai joace, dar nu cu O.
o seara placuta va doresc
P.S. totusi mereu am senzatia ca/l pedepseste pe Cansel, ca intinde coarda la maxim, asta percep eu
P.S. totusi mereu am senzatia ca/l pedepseste pe Cansel, ca intinde coarda la maxim, asta percep eu
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Singurul lucru pe care n-am reusit sa-l inteleg este .. de ce Tuba este asa fericita langa Cansel ? si o face sa rada si se simte in largul ei langa el .. iar langa Onur n-am vazuto la fel , de ce ? .. in ultimele poze de acum cu Onur si nici in celelalte .. eu nu o vad radiind de fericire langa Onur .. voi o vedeti ? eu nu o vad sa-l soarba din priviri pe Onur cum facea cu Cansel la interviul de la Dizi tv .. oricum nu mai conteaza .. dar e ciudat ..
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
da, este o actrița foarte buna, f expresivaGaro a scris:buna, fetelor ce va spune privirea Tubei??? dar faptul ca a purtat acelasi tricou din serial(si ce secventa)?...daca acum este indragostita , iar Cansel a fost doar un bun prieten, inseamna ca este o actrita f.f.f.buna si in si inafara platourilor!! sper sa mai joace, dar nu cu O.
amintește-ți cum a fost cu demir
și hai ca toti am zis ca cu MY s/a iubit, adică au fost îndrăgostiți unul de altul, dar amintește -ți cum a fost cu mustafa din yuregine sor
mie aci în gonul. nu mi s/a părut nimic decât actorie.
din partea ambilor
aveam un feeling puternic ca se mărita cu onur
asta e, dacă el ii ofera ce n/a gasit nici la bulent nici la sami
e tânăr, e arătos (frumusețea e relativa, iar la bărbați nu e pe primul loc intre calitățile pe care le cer femeile), restul rămâne sa presupunem...
important pt ei e ca s/au gasit
nu sunt niște adolescenți sa facă chestii din orgoliu, ca sa facă în ciuda nu știu cui
sunt oameni la 30 de ani.
viata la 30 de ani e viata, nu e compusa din vise roz si balonase, cei care am trecut pe acolo știm cum e.
e timpul pt ea sa își facă o familie, poate sa aiba si copii.
dacă era ceva intre ea și cancel elcin, ce ii împiedica sa se căsătorească sau măcar sa fie împreuna? doar orgoliul? e pueril!
mai ales ca elcin e cam puriu... Daca se iubeau, se luau. El nu era însurat, ia nu era măritată, nu aveau legături cu alții, deci a fost la indemana. Dar nu s/au iubit.
Hai, nu va supărați pe mine
tu o vezi cu onur in doua poze si ai vrea ca ea sa fie pe capul lui sau nu știu cum ca sa crezi ca simte ceva pt elandreea90 a scris:Singurul lucru pe care n-am reusit sa-l inteleg este .. de ce Tuba este asa fericita langa Cansel ? si o face sa rada si se simte in largul ei langa el .. iar langa Onur n-am vazuto la fel , de ce ? .. in ultimele poze de acum cu Onur si nici in celelalte .. eu nu o vad radiind de fericire langa Onur .. voi o vedeti ? eu nu o vad sa-l soarba din priviri pe Onur cum facea cu Cansel la interviul de la Dizi tv .. oricum nu mai conteaza .. dar e ciudat ..
dar poate simte
poate ca ea transmite fericire, dar nu toti o percep asa.
mie mi/e limpede, la anii mei, ca nimeni sănătos la cap nu se mărita/cuplează din orgoliu.
si, ca atare, io respect alegerile tuturor si cred ca ele sunt făcute cu intenția de a fi bine pt cel care le face si potrivit cu ce simte el.
tu o vezi cu elcin, dat în film totul, absolut totul, e regizat.
iar in afara platoului, prietenii pot rade si pot da altora impresia ca intre ei e altceva decât prietenie.
tie nu ti s/a întâmplat sa razi cu niște prieteni băieți si sa te simți fericita de compania lor, dar sa nu/i iubești ca pe un barbat cu care ai vrea sa fii? Asa si cu tuba.
verigheta care o are pe deget am impresia ca e cea din film .....inelusele alea tip lantisor le are de mult....daca inelul ala e cel de logodna inseamna ca onur e cel mai zgarcit barbat de pe fata pamantului imi aduc aminte ca in asi avea tot timpul un inelus pe deg mic oare de la cine era?
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
fetelor da o masina de tuns iarba gasim noi?ca ia cam crescut pleata lui onur al nostru :moe: :moe: :moe: na ca rade si pisica
costina- vip
buna costina nu ai fost pe faza de aseara ca ii luam eu astazi de la chinezi la cat este de zgarcit i-o faceam cadou
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
buna seara ei eu aseara ma uitam la saruturile alea pasionale abia azi mi-a venit ideea dar in lipsa de masina am eu un foarfece de tuns gard viu
costina- vip
Axxa, presupun ca ai dreptate si Tuba cu Cansel au fost doar buni prieteni...atunci de ce nu te comporti la fel...pe un prieten nu/l dai la o parte doar asa ca fanii sustin ca va potriviti, faci cu el in continuare aceleasi activitati comune(nu numai servici, adica actorie), vorbesti despre el, nu te ascunzi...eu nu cred ca a gasit la Onur ce nu a gasit la nimenea...fiecare cu parerea lui, mie una nu/mi place Onur si nici nu cred ca arata bine...si/a lasat plete sa semene cu....dar, respect alegerea Tubei, este viata ei, cariera ei, inima ei; este adevarat ca un actor urmeaza intocmai indicatiile regizorului, dar numai pe platourile de filmare, la interviuri nu te poate obliga nimeni sa/ti tii miinile in buzunare sau sa/l atingi pe cel de linga tine, sau sa/l sorbi din priviri; si altele...Onur a fost pe faza si a profitat, iar acum tine si cu dintii de ce a prins...o sa mai auzim de ei...fara suparare,
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:Axxa, presupun ca ai dreptate si Tuba cu Cansel au fost doar buni prieteni...atunci de ce nu te comporti la fel...pe un prieten nu/l dai la o parte doar asa ca fanii sustin ca va potriviti, faci cu el in continuare aceleasi activitati comune(nu numai servici, adica actorie), vorbesti despre el, nu te ascunzi...eu nu cred ca a gasit la Onur ce nu a gasit la nimenea...fiecare cu parerea lui, mie una nu/mi place Onur si nici nu cred ca arata bine...si/a lasat plete sa semene cu....dar, respect alegerea Tubei, este viata ei, cariera ei, inima ei; este adevarat ca un actor urmeaza intocmai indicatiile regizorului, dar numai pe platourile de filmare, la interviuri nu te poate obliga nimeni sa/ti tii miinile in buzunare sau sa/l atingi pe cel de linga tine, sau sa/l sorbi din priviri; si altele...Onur a fost pe faza si a profitat, iar acum tine si cu dintii de ce a prins...o sa mai auzim de ei...fara suparare,
Bună seara
Garo, viaţa unei femei singure e diferită de cea a unei femei care are un partener... atunci când iubeşti consider că este firesc să vrei să îţi petreci cât mai mult timp cu persoana respectivă. Eşti mult mai volubil şi mult mai dezinvolt atunci când te afli în prezenţa unei persoane care nu îţi inspiră sentimente profunde decât în prezenţa persoanei pe care o iubeşti ştiind că îi este analizat fiecare gest că el este judecat şi tu eşti judecată în funcţie de impresiile personale ale fiecăruia. Nu ar trebui să-i pese dar ca persoană publică nu are încotro. Trăiesc şi eu ca şi voi un sentiment de amărăciune pentru ce nu a fost... Nu mă omor de dragul lui Onur, dar când îi văd împreună chiar mi se par a fi un cuplu... cât o să dureze depinde de ei.. nu le doresc să se despartă doar pentru că eu vreau altceva pentru Tuba. Important ce vrea ea, indiferent ce alegere ar fi făcut ar fi existat întotdeauna nemulţumiţi. Adevăraţii ei fani o iubesc aşa cum e cu calităţile şi defectele ei. Tocmai pentru că este o actriţă extraordinară suntem păcălite şi o cuplăm cu partenerii ei. Onur nu e nici urât nici frumos e acceptabil Bunica spunea că bărbatul trebuie să fie puţin mai frumos ca dracul Şi mai cred că Onur nu a profitat... putea să profite din timpul serialului Asi dacă asta urmărea, este un actor foarte bun şi da Axxa ai dreptate mult mai potrivit ca vârstă cu Tuba. Îmi place Cansel mult mai mult decât Onur şi sunt foarte curioasă cum o să fie în noul lui serial, sunt puţin sceptică dar îi doresc din suflet să aibă succes în carieră şi fericire în viaţa personală. Să fim bune fetelor, să fii bun nu te costă nimic şi îţi dă o mulţumire sufletească extraordinară. Să-i lăsăm pe toţi să îşi trăiască viaţa aşa cum vor iar noi să ne bucurăm de ce ne oferă ei ca profesionişti. Vă pup şi nu vă supăraţi prea tare
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Te pup draga meaaxxa246 a scris:
tu o vezi cu onur in doua poze si ai vrea ca ea sa fie pe capul lui sau nu știu cum ca sa crezi ca simte ceva pt el
dar poate simte
poate ca ea transmite fericire, dar nu toti o percep asa.
mie mi/e limpede, la anii mei, ca nimeni sănătos la cap nu se mărita/cuplează din orgoliu.
si, ca atare, io respect alegerile tuturor si cred ca ele sunt făcute cu intenția de a fi bine pt cel care le face si potrivit cu ce simte el.
tu o vezi cu elcin, dat în film totul, absolut totul, e regizat.
iar in afara platoului, prietenii pot rade si pot da altora impresia ca intre ei e altceva decât prietenie.
tie nu ti s/a întâmplat sa razi cu niște prieteni băieți si sa te simți fericita de compania lor, dar sa nu/i iubești ca pe un barbat cu care ai vrea sa fii? Asa si cu tuba.
anuta1971- vip
buna seara tuturor,o seara frumoasa
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
si eu cred.anuta1971 a scris:Eşti mult mai volubil şi mult mai dezinvolt atunci când te afli în prezenţa unei persoane care nu îţi inspiră sentimente profunde decât în prezenţa persoanei pe care o iubeşti ştiind că îi este analizat fiecare gest că el este judecat şi tu eşti judecată în funcţie de impresiile personale ale fiecăruia.
uitati-va si la MY.
l-am forfecat, unele de distracție, altele cu patos, ca atunci cand e cu lui e rigid și numai pasiune/iubire nu arata.
dar ei își vad de viata lor și, dacă s/au luat, înseamnă ca s/au iubit.
chiar dacă nu sunt numai lapte si miere când apar împreună in public, sunt încă împreună și susțin ca se iubesc.
Si ii cred.
kiss iuuu!anuta1971 a scris:
Te pup draga mea
bine ca te mai vad, m-am tot întrebat ce mai faci
Şi eu cred la fel, au fost vremuri în care şi eu voiam ca Tuba să fie împreună cu MY dar niciodată nu am scris o propoziţie urâtă despre femeia asta... nu o cunosc şi nu ştiu nimic despre ea, nu ştiu dacă este mai bună sau nu ca Tuba. Cred că într-adevăr se iubesc, să fie fericiţiaxxa246 a scris:
si eu cred.
uitati-va si la MY.
l-am forfecat, unele de distracție, altele cu patos, ca atunci cand e cu lui e rigid și numai pasiune/iubire nu arata.
dar ei își vad de viata lor și, dacă s/au luat, înseamnă ca s/au iubit.
chiar dacă nu sunt numai lapte si miere când apar împreună in public, sunt încă împreună și susțin ca se iubesc.
Si ii cred.
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 18 Iun 2011, 8:18 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
axxa246 a scris:
kiss iuuu!
bine ca te mai vad, m-am tot întrebat ce mai faci
am un an foarte aglomerat... abia aştept să treacă mai repede
Tu ce mai faci?
anuta1971- vip
buna searaflorica a scris:buna seara tuturor,o seara frumoasa
costina- vip
Bună seara Florica
O seară plăcută în continuare
O seară plăcută în continuare
anuta1971- vip
am adus si eu un crin e pt voi fetelor..e de al meu personal
costina- vip
Bine v-am gasit:Costina,Axxa,Anuta ,imi merge cam aiurea calculatorul ,nu ma lasa sa postez nimic
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
e de la virusul onur bine ai venitflorica a scris:Bine v-am gasit:Costina,Axxa,Anuta ,imi merge cam aiurea calculatorul ,nu ma lasa sa postez nimic
costina- vip
Continut sponsorizat
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum