30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Tuba mi se pare atât de delicată iar el a fost oarecum protector cu ea , a lăsat-o pe ea să strălucească , BRAVO LUI !!! o respectă.
Eu cred ca pentru ei si cariera lor, momentul a fost extrem de important, dincolo de faptul ca nu au fost castigatori ...........ei poate au constientizat ca nu pot fi marii castigatoridar, au castigat popularitate ,lumea filmului i-a vazut ,au prezentat un castigator, au urcat pescena marelui festival,cred ca au fost in al 9-lea cer, extrem de fericiti si emotionati...........partea aceea a lor emotionala daca o fi sa fie o sa o rezolve in mod sigur, sunt persoane independente si vor sti sa gestioneze si sa faca fata tuturor piedicilor............important e sa vrea fiecare dintre ei .
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Credeti-ma ca eu nu ma asteptam sa fie asa protector cu ea...!!! Ma bucur tare mult pentru ei...se potrivesc atat de bine!!!Dar ma intreb eu oare de ce si-a luat Tuba rochita cu un decolteu asa mare in fata??? :nh8:
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
ptr mine şi cred că nu doar ptr mine mai puţin contează că nu au luat premiul ( deşi mi-ar fi plăcut să-i văd cu statuia în mână) mă bucur că după 2 ani am răuşit să-i vedem împreună , de mână , poate turcaleţii ne vor face surprize şi o să-i vedem acum împreună în emisiuni Tv .
Cum de ce Simi , ca să-i alunece lui Murat ochii în decolteul ei şi lui sigur i-a plăcut ce a văzut
Cum de ce Simi , ca să-i alunece lui Murat ochii în decolteul ei şi lui sigur i-a plăcut ce a văzut
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 11 Iun 2011, 7:25 pm, editata de 3 ori
Uitati-va ce frumosi sant...
simi- vip
mie mi-era dor de ei
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
şi mie mi-ar place să-i văd într-un nou proiect , fie şi separat
Asa ma gandeam si eu Denisa!!!Si lui i s-au scurs ochii in decolteu Cred ca de aia era emotionat mai tare...
simi- vip
la cat interes au prezentat fata de asa o reusita extraordinara a filmografiei proprii, slabe sperante sa se trezeasca turcaletiiDENISA a scris:ptr mine şi cred că nu doar ptr mine mai puţin contează că nu au luat premiul ( deşi mi-ar fi plăcut să-i văd cu statuia în mână) mă bucur că după 2 ani am răuşit să-i vedem împreună , de mână , poate turcaleţii ne vor face surprize şi o să-i vedem acum împreună în emisiuni Tv .
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Sam 11 Iun 2011, 7:41 pm, editata de 2 ori
andradamaria- vip
O sa vedeti ca mai fac un film impreuna...acolo la Monte Carlo au discutat si cu cei care au facut pe Asi...si sant sigura ca o sa mai aiba un proiect impreuna...
simi- vip
De obicei am dreptate Denisa...sti cand am zis pe forumul turcoaicelor ca o sa plece la Monte Carlo??Asa a fost...dar atunci nu stia nimeni nimic...
simi- vip
blonda n-am mai vazut-o
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Sam 11 Iun 2011, 8:01 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
fetelor toate forumurile străine sunt încântate de prezenţa lor împreună la Monaco
http://worldtv.com/all_murat_yildirim_lovers
Our friends from everywhere in the world
Murat Yildirim real lovers ,
we have open channels and two radio and TV channels online offering
includes all of the Murat Yildirim creations of fans and Murat news , whether His artistic life or the public, so we hope you will join us
Radio dates currently only two days a week
Monday and Thursday from 16:00 to 18:00 depending on the timing of Cairo
TV channel will continue throughout the 24 hours, and loves to join us we will be happy with him on our channel and your channel fan Murad Yildirim
http://worldtv.com/all_murat_yildirim_lovers
Our friends from everywhere in the world
Murat Yildirim real lovers ,
we have open channels and two radio and TV channels online offering
includes all of the Murat Yildirim creations of fans and Murat news , whether His artistic life or the public, so we hope you will join us
Radio dates currently only two days a week
Monday and Thursday from 16:00 to 18:00 depending on the timing of Cairo
TV channel will continue throughout the 24 hours, and loves to join us we will be happy with him on our channel and your channel fan Murad Yildirim
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 11 Iun 2011, 8:00 pm, editata de 1 ori
Si noi Denisa!!!
simi- vip
buna seara vetelor SUPERBI SUPERBI au fost de pot sa se supere fetele pe mine dar eu cred ca arata mai bine cu murat decat cu ......
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Buna Lucica!
simi- vip
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 11 Iun 2011, 8:15 pm, editata de 1 ori
spunea pufi ca nu trebuia sa isi treaca mina prin par ,.corect dar va dati seama cate emotii si presiune sa pus pe ei .alaturi de atatea celebritati momentul atingeri intre ei va dati seama dupa 2 ani
Lucica10- vip
Denisa dar turcoaicele nu au si ele nici o poza???
simi- vip
simi ,deni ,ninnet ,ati vazut ma ce frumosi sant va dati seama ce copilasi ies
Lucica10- vip
Am vazut Lucica...sa dea Domnu sa aiba cat mai repede...ca diva nu vrea sa faca...si lui ii plac mult copiii...
simi- vip
degeaba vedem noi dacă văd şi ei Lucica .
încep să se trezească şi turcii
http://www.gecce.com/haber/asi-morte-carlodan-odul-aldi-mi-170456.html
mi-a plăcut gestul lui Murat , înainte de a saluta auditoriu a "salutat-o , a cerut acordul ptr a a lua el cuvântul " cu privirea pe Tuba . păcat că acel microfon era prea jos ptr statura lui , Tuba e o tipă înaltă şi deşi avea tocuri Murat era mai înalt
încep să se trezească şi turcii
http://www.gecce.com/haber/asi-morte-carlodan-odul-aldi-mi-170456.html
mi-a plăcut gestul lui Murat , înainte de a saluta auditoriu a "salutat-o , a cerut acordul ptr a a lua el cuvântul " cu privirea pe Tuba . păcat că acel microfon era prea jos ptr statura lui , Tuba e o tipă înaltă şi deşi avea tocuri Murat era mai înalt
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 11 Iun 2011, 8:35 pm, editata de 2 ori
vezi cum este viata asta iubesti iubesti si intrun moment de ratacire distrugi tot cred ca asa a fost si la ei orgolii mandrii etc cand ajungi la o varsta realizezi .....este greu pt ei acum sa fie impreuna mai ales ca ei au religia mai dubioasa,,,,,, a simi rochia , ce ai facut cu ea
Lucica10- vip
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum