56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
nellys18
nutzi
iulia1965
pufy2010
Nicky
alitheea
Admin_dea05
monik
iulianagl
Lucica10
vania_e
florina1989
dana17
axxa246
costina
Garo
lica54
DENISA
florica
andreea90
24 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
da nu inteleg unde au vrut sa ajunga scenaristii de vor sa-i trimita pe toti in franta?
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
NUMIC NU AI PIERDUT ...andreea90 a scris:Buna seara dragelor .. am ajuns si eu acasa ... incep sa ma uit si eu sa vad ce am pierdut
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
bine ai venit...nu ai pierdut mai nimic ..doar planurile lor de a pleca pe ascunsandreea90 a scris:Buna seara dragelor .. am ajuns si eu acasa ... incep sa ma uit si eu sa vad ce am pierdut
costina- vip
frate dar pe semne că în Franţa stau câinii cu colacii în coadă de pleacă tot cartierul acolo .
Gülnaz is packing... (that is the worst packing style I have seen)
**
cafer thanks cobra because it was cobra who made him meet balçiçek..
**
hasret asks murat if she cannot be happy in paris will he come back with her.. he says ofcourse.. he will abandon everything and they will come back..
**
hasret tells murat she is scared of flying so she wants to go by TRAIN
**
everyone is trying to sneaking out the house
**
levent and ceren did not tell anyone they are going just cause they are FREE SPIRITS
**
kadir and yıldız have parted.
**
gülnaz left a letter to saime informing her they are going..
**
balçiçek says her goodbye from outisde the house.. but not going in..
**
gülnaz is saying goodbyeto balçiçek the same way..
Gülnaz is packing... (that is the worst packing style I have seen)
**
cafer thanks cobra because it was cobra who made him meet balçiçek..
**
hasret asks murat if she cannot be happy in paris will he come back with her.. he says ofcourse.. he will abandon everything and they will come back..
**
hasret tells murat she is scared of flying so she wants to go by TRAIN
**
everyone is trying to sneaking out the house
**
levent and ceren did not tell anyone they are going just cause they are FREE SPIRITS
**
kadir and yıldız have parted.
**
gülnaz left a letter to saime informing her they are going..
**
balçiçek says her goodbye from outisde the house.. but not going in..
**
gülnaz is saying goodbyeto balçiçek the same way..
de nu s-ar intoarce cu totii inapoi
costina- vip
se ascund unul de celalalt na ca unu si-a pierdut biletul
costina- vip
NU POT SA CRED....merg cu trenul la Paris si scuipa seminte...
alitheea- vip
recunosc că şi eu mănânc astfel de " delicatese" Tadim
kadriye leaves the keys to the market to the sleeping man
**
murat says he is excited he will be travelling with hasret.
**
everyone arrive at the trains station..
cobra bought train tickets because it is cheaper..
**
hasret has brought seeds to eact before they leave
**
levent sees cobra gülnaz and kadir coming towards the train..
levent says lets not let them see us..
**
ceren thinks they are going somewhere else.
levent says he will even tag along to paris. that man..
**
anyway saime wakes up finds cobra's passport at home..
so she has to come to the train station..
**
nakish and nesrin and ethem are at the trainstation to say farewell to hasret and murat..
**
gülnaz and cobra see cafer and balçiçek..
**
Levent says he cannot possibly have a trip with them...
**
ceren tells them they are going to paris.
everyone says they are gong to paris.
**
hasret hears kadir's voice..
they think everyone came to say goodbye..
kadriye leaves the keys to the market to the sleeping man
**
murat says he is excited he will be travelling with hasret.
**
everyone arrive at the trains station..
cobra bought train tickets because it is cheaper..
**
hasret has brought seeds to eact before they leave
**
levent sees cobra gülnaz and kadir coming towards the train..
levent says lets not let them see us..
**
ceren thinks they are going somewhere else.
levent says he will even tag along to paris. that man..
**
anyway saime wakes up finds cobra's passport at home..
so she has to come to the train station..
**
nakish and nesrin and ethem are at the trainstation to say farewell to hasret and murat..
**
gülnaz and cobra see cafer and balçiçek..
**
Levent says he cannot possibly have a trip with them...
**
ceren tells them they are going to paris.
everyone says they are gong to paris.
**
hasret hears kadir's voice..
they think everyone came to say goodbye..
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 24 Iun 2011, 10:48 pm, editata de 2 ori
nu pot sa cred asa se termina
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Mi se pare urat , ca nu s-au intalnit si ei , cu toti la ATV sa vada ultimul ep .. cel putin la Atv nu a aparat inainte de film . cum au facut la Ezel .. URAT DIN PARTEA LOR ... bine ca sta fiecare acasa si viseaza la altele .. in loc sa ii vedem si noi pt ultima data ...
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Localizare : constanta
Bine ca s-a terminat , ne-am luat de o grija...
alitheea- vip
s-a terminat ca in tren
costina- vip
noapte buna fetele nu mi-a placut au fost alte episoade mult mai frumoasa puteau sa faca ep super frumos tot episodul s-au chinuit cu plecare lor in franta sa fuga unii de altii...offfff.noapte buna....
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Localizare : buzau
slabi scenaristii cred ca erau fffffff plictisiti cand au facut ultimul ep
costina- vip
fetelor să nu daţi prea tare dar mie nu mi-a plăcut acest ep , a fost o bulibăşeală , puteau să ne arate mai multe din viaţa de cuplu a celor doi , vă amintiţi ce frumoase au fost ultimile 2 ep din ASI?
noapte buna florina
costina- vip
ai mare dreptate oricum ca si scenariu nu-l putem compara cu asi ala a fost fff bine ganditDENISA a scris:fvă amintiţi ce frumoase au fost ultimile 2 ep din ASI?
- Spoiler:
etelor să nu daţi prea tare dar mie nu mi-a plăcut acest ep , a fost o bulibăşeală , puteau să ne arate mai multe din viaţa de cuplu a celor doi ,
- Spoiler:
costina- vip
pe mine nu mă interesa să văd cum se ascund ei unii de alţii ca în final să ajungă toţi în gară iar la banii lui Murat şi a lui Levent chiar aşa au ajuns să călătorească cu trenul ..
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 24 Iun 2011, 11:02 pm, editata de 1 ori
sau iti aduci aminte sf din asi cand au cutreierat impreuna strazile ...f frumosandreea90 a scris:Mi se pare urat , ca nu s-au intalnit si ei , cu toti la ATV sa vada ultimul ep .. cel putin la Atv nu a aparat inainte de film . cum au facut la Ezel .. URAT DIN PARTEA LOR ... bine ca sta fiecare acasa si viseaza la altele .. in loc sa ii vedem si noi pt ultima data ...
costina- vip
... ultimile episoade sunt fără miză - nu îi mai interesează ratingul - probabil din această cauză scenariștii trag mâța de coadă.
una peste alta, a fost un serial pe care l-au urmărit până la capăt (rar se întâmplă), un plus aducându-l umorul - în special scenele cu Cobra
una peste alta, a fost un serial pe care l-au urmărit până la capăt (rar se întâmplă), un plus aducându-l umorul - în special scenele cu Cobra
Dragalaselor neam luat ramas bun si de la Gonulcelen noapte buna va doresc
va
si-un weekend placut
va
si-un weekend placut
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
cobra realizes he lost his passport..he thinks someone stole it..
**
saime arrives with the passport..
she says everyone is here and am I the only one who was not informed..
**
hasret says it is Murat's fault.. she says they will come back in a few days time.. after murat's interview.
**
and everyone is waving goodbye..
**
nakish is waving and saying she is pregnant
murat congratulates her..
**
cobra throws his hat to Sevket..
**
**
saime arrives with the passport..
she says everyone is here and am I the only one who was not informed..
**
hasret says it is Murat's fault.. she says they will come back in a few days time.. after murat's interview.
**
and everyone is waving goodbye..
**
nakish is waving and saying she is pregnant
murat congratulates her..
**
cobra throws his hat to Sevket..
**
gata si cu asta,noapte buna ,somn usor si vise frumoase,
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Continut sponsorizat
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum