56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
nellys18
nutzi
iulia1965
pufy2010
Nicky
alitheea
Admin_dea05
monik
iulianagl
Lucica10
vania_e
florina1989
dana17
axxa246
costina
Garo
lica54
DENISA
florica
andreea90
24 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
am sterpelit poza de la Mihaela [scuze]este prea frumoasa ca sa nu o aduc si aici
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna Lica, pe maine o zi frumoasa
florica- vip
florica- vip
pacat ca nu-i mai mare poza
florica- vip
girls i don't know if i have the right to write that there but i just read that onur will take part in the new serie of nurgul yesilçay and murat han!!! he's a big lier he said that he will not make a nexw serie next season but what make me sad is that he convince tuba to take a rest the new season OMG he's a jerk walah he's a big opp...ortunist hope tuba will wake up and kick him now he know what he's trying to do
here the info: للمسلسل التركي الجديد الذي سيعرض في تركيا في الموسم القادم بطولة " نورغول يشلاشي ومورات هان وليلى الاوراق المتساقطة وزياد عاصي " وسكيون اسم المسلسل " بدونك مستحيل "....................fetelor eu nu ştiu dacă am dreptul de a scrie că acolo, dar am citit doar ca Onur vor lua parte la seria noua de nurgul yesilçay şi Han Murat! el e un Lier mare a spus că nu va face o nexw sezonul următor serie, dar ceea ce ma face sa trist este că el convinge tuba să ia o pauză sezon OMG noul el este un walah nenorocit e un OPP mare ... tuba speranţa ortunist se va trezi în sus şi-l lovi cu piciorul acum el ştie ce încearcă să facă
aici info: Turcia este nou pentru seria care va fi în Turcia, în campionatul sezonul următor, "Nurgul Ichlashi şi Murat Han şi frunze căzute Leila şi Ziad Assi" şi numele Skjon din seria "este imposibil fără tine"
here the info: للمسلسل التركي الجديد الذي سيعرض في تركيا في الموسم القادم بطولة " نورغول يشلاشي ومورات هان وليلى الاوراق المتساقطة وزياد عاصي " وسكيون اسم المسلسل " بدونك مستحيل "....................fetelor eu nu ştiu dacă am dreptul de a scrie că acolo, dar am citit doar ca Onur vor lua parte la seria noua de nurgul yesilçay şi Han Murat! el e un Lier mare a spus că nu va face o nexw sezonul următor serie, dar ceea ce ma face sa trist este că el convinge tuba să ia o pauză sezon OMG noul el este un walah nenorocit e un OPP mare ... tuba speranţa ortunist se va trezi în sus şi-l lovi cu piciorul acum el ştie ce încearcă să facă
aici info: Turcia este nou pentru seria care va fi în Turcia, în campionatul sezonul următor, "Nurgul Ichlashi şi Murat Han şi frunze căzute Leila şi Ziad Assi" şi numele Skjon din seria "este imposibil fără tine"
florica- vip
best news..that means i'll be away from her,,,,,,,,,,,,,,,she may already be away from him and that's why he accepted the serie..inshallah
florica- vip
noapte buna tuturor,maine o zi frumoasa!
florica- vip
florica- vip
multumesc,Flori pt.urari si tie sa/ti traiasca copiii...inainte de/a va spune noapte buna, un clip f.frumos tot de la fete
oare a fost adevarat sau am visat noi cu ochii deschisi!!!!
oare a fost adevarat sau am visat noi cu ochii deschisi!!!!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
Costina,multumesc mult,f.frumoase...noapte buna
Garo- vip
Vania_e,
noapte buna
noapte buna
Garo- vip
Garo a scris:Costina,multumesc mult,f.frumoase...noapte buna
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Garo a scris:buna seara, multumesc mult pt.urari, doamnelor!si voua sa va traiasca toti cei dragi...barbatii din familia mea sunt raci,iar eu fecioara=buna combinatie!!!
va doresc o seara cit mai placuta, pa
Si eu tot rac sunt .. dupa ziua lu Tuba imi mai adaug si eu un an .. buna combinatia rac-fecioara .. asa ar trebuii sa gandeasca si TUba .. ca ea e rac si Cansel fecioara .. poate se intampla o minune
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
am sosit frumosssss numai ca localul cam inghesuit . multumesc florica .costina .nici nu am putut sa ma culc pana nu v-am citit va pup si ....buna dimineata
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Scuze de intarziere..La multi ani baiatului tau.!!!Sa creasca mare si voinic.Garo a scris:buna seara, multumesc mult pt.urari, doamnelor!si voua sa va traiasca toti cei dragi...barbatii din familia mea sunt raci,iar eu fecioara=buna combinatie!!!
va doresc o seara cit mai placuta, pa
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Dragalaselor buna dimineata.
a sosit cafeaua
a sosit cafeaua
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Va doresc o zi frumoasa macar in suflet ca afara se pregateste de ploaie!!!
lica54- vip
Buna fetelor , ce mai faceti ???
Eu va scriu din Venetia ... am ajuns in sfarsit in Italia ... Am fost Albania , Serbia , Muntenegru , Bosnia si cap - coada Croatia ... Minunat tot .... Iefin si frumos ... Croatia mai scumpa , dar peisajele si marea Adriatica cu imbinarea de munti inalti , meriata toti banii ... Incerc sa incarc acum poze si sa va pun si voua macar cateva ... De la Venetia nu va mai pun ca deabia am ajuns si anul trecut v-am pus o multime ...
Andreea , ce mai faci ??? Pe Fb mi-au blocat contul .... Am intrat de pe prea multe retele de telefon si din prea multe locatii ... La bosniaci m-au blocat si la croati nu m-au recunoscut ... Dar sper aici sa o rezolv imediat ...
Aici stau trei zile , apoi plec spre sud , in zig -zag , Italia ... Cred ca in Sicilia , Sardinia , mai greu cu netul ... Dar urc spre Creta , Coasta de Azur ... Paris ... Poate Londra si Scotia ... Si cred ca ne intoarcem prin Belgia , Olanda , Germania ... Unde pot va mai pun poze ... Nu prea am timp si nici nu gasesc mereu net bun ... Si daca am ceva timp incerc sa tin legatura si cu ai mei ...
Dar ce mai e nou aici cu turci nostri ???? Pustiu ?????
Poza de la avatar e din Dubrovnik ... Un loc minunat ...
Incerc sa incar pozele , dar merge greu ...
Eu va scriu din Venetia ... am ajuns in sfarsit in Italia ... Am fost Albania , Serbia , Muntenegru , Bosnia si cap - coada Croatia ... Minunat tot .... Iefin si frumos ... Croatia mai scumpa , dar peisajele si marea Adriatica cu imbinarea de munti inalti , meriata toti banii ... Incerc sa incarc acum poze si sa va pun si voua macar cateva ... De la Venetia nu va mai pun ca deabia am ajuns si anul trecut v-am pus o multime ...
Andreea , ce mai faci ??? Pe Fb mi-au blocat contul .... Am intrat de pe prea multe retele de telefon si din prea multe locatii ... La bosniaci m-au blocat si la croati nu m-au recunoscut ... Dar sper aici sa o rezolv imediat ...
Aici stau trei zile , apoi plec spre sud , in zig -zag , Italia ... Cred ca in Sicilia , Sardinia , mai greu cu netul ... Dar urc spre Creta , Coasta de Azur ... Paris ... Poate Londra si Scotia ... Si cred ca ne intoarcem prin Belgia , Olanda , Germania ... Unde pot va mai pun poze ... Nu prea am timp si nici nu gasesc mereu net bun ... Si daca am ceva timp incerc sa tin legatura si cu ai mei ...
Dar ce mai e nou aici cu turci nostri ???? Pustiu ?????
Poza de la avatar e din Dubrovnik ... Un loc minunat ...
Incerc sa incar pozele , dar merge greu ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
buna ziua tuturor,DANA vacanta placuta in continuare!O ZI BUNA SA AVETI CU TOTI MARI SI MICI,TINERI SAU BATRANII!
florica- vip
buna dimi, ladies!
multum de micul dejun!
Dana, vacanta frumoasa si sa ne aduci poze.
(fa si din alea mai ...hot, stii tu, sa avem ce pune in sifonier, la o adica )
multum de micul dejun!
Dana, vacanta frumoasa si sa ne aduci poze.
(fa si din alea mai ...hot, stii tu, sa avem ce pune in sifonier, la o adica )
Cansel olsun yeter
Köşemize ulaşan mesajlardan anladığım kadarıyla hatırı sayılır oranda bir Cansel Elçin hayranları kitlesi oluşmuş. Fanatikleri, dizinin öyküsüne, rol arkadaşlarına filan aldırmadan sırf o var diye ekran karşısına geçmeye hazırlar.
Cennetin Çocukları ve Hatırla Sevgili ile şov dünyasının aranan aktörleri arasına katılan, son olarak Gönülçelen'de Tuba Büyüküstün ile uyumlu bir çift oluşturan Cansel Elçin'in yeni dizisi ise hayranları tarafından adeta iple çekiliyor.
Yakışıklı oyuncuya yeni macerada rol arkadaşlığı yapacak isim ise bir başka güzel; Fahriye Evcen olacak.
Pojenin ilk başlarında dizinin ismi Mazideki Kadın olarak belirlenmişti. Daha sonra Aile Kadını olarak değiştirildi. İnternetteki forum sitelerinde bu isim, 'ayrımcılığa yol açtığı ve kadın imajına tuhaf bir bakış getirdiği' için tepkiyle karşılanınca, yapımcıları üçüncü kez isim değişikliğine gidip, Yalancı Bahar'da karar kıldılar.
Eh, adı Bahar olanlar kusura bakmayacak artık!
Click here Cansel Elçin
Köşemize ulaşan mesajlardan anladığım kadarıyla hatırı sayılır oranda bir Cansel Elçin hayranları kitlesi oluşmuş. Fanatikleri, dizinin öyküsüne, rol arkadaşlarına filan aldırmadan sırf o var diye ekran karşısına geçmeye hazırlar.
Cennetin Çocukları ve Hatırla Sevgili ile şov dünyasının aranan aktörleri arasına katılan, son olarak Gönülçelen'de Tuba Büyüküstün ile uyumlu bir çift oluşturan Cansel Elçin'in yeni dizisi ise hayranları tarafından adeta iple çekiliyor.
Yakışıklı oyuncuya yeni macerada rol arkadaşlığı yapacak isim ise bir başka güzel; Fahriye Evcen olacak.
Pojenin ilk başlarında dizinin ismi Mazideki Kadın olarak belirlenmişti. Daha sonra Aile Kadını olarak değiştirildi. İnternetteki forum sitelerinde bu isim, 'ayrımcılığa yol açtığı ve kadın imajına tuhaf bir bakış getirdiği' için tepkiyle karşılanınca, yapımcıları üçüncü kez isim değişikliğine gidip, Yalancı Bahar'da karar kıldılar.
Click here Cansel Elçin
CANSEL OLSUN YETER!
Cennetin Çocukları ve Hatırla Sevgili ile şov dünyasının aranan aktörleri arasına katılan, son olarak Gönülçelen’de Tuba Büyüküstün ile uyumlu bir çift oluşturan Cansel Elçin’in yeni dizisi ise hayranları tarafından adeta iple çekiliyor.
Pojenin ilk başlarında dizinin ismi Mazideki Kadın olarak belirlenmişti. Daha sonra Aile Kadını olarak değiştirildi. İnternetteki forum sitelerinde bu isim, ‘ayrımcılığa yol açtığı ve kadın imajına tuhaf bir bakış getirdiği’ için tepkiyle karşılanınca, yapımcıları üçüncü kez isim değişikliğine gidip, Yalancı Bahar’da karar kıldılar.
http://www.setarkasi.com/cansel-olsun-yeter/
Traducere : Cansel produce suficient ! În ceea ce inteleg o mare parte a mesajelor ajunge la Köşemize care a format un fan grup pentru Cansel Elçin .Dupa ce a jucat in Cennetin Çocukları si Hatırla Sevgili, a jucat impreuna cu Tuba in Gonulcelen care i-a adus o serie de fanii noi , acum o va avea colega pe platourile de filmare pe Fahriye Evcen.
Fanii, indiferent de rolul sau povestea filmului doar pentru el se pregatesc sa il urmareasca pe ecran.Numele noului serial a fost schimbat de 3 ori .. prima oara Mazideki Kadın, apoi Aile Kadını , dar din cauza ca fanii s-ar putea revolta din cauza discriminarii femeii .. i-au pus numele Yalancı Bahar.
Cennetin Çocukları ve Hatırla Sevgili ile şov dünyasının aranan aktörleri arasına katılan, son olarak Gönülçelen’de Tuba Büyüküstün ile uyumlu bir çift oluşturan Cansel Elçin’in yeni dizisi ise hayranları tarafından adeta iple çekiliyor.
Pojenin ilk başlarında dizinin ismi Mazideki Kadın olarak belirlenmişti. Daha sonra Aile Kadını olarak değiştirildi. İnternetteki forum sitelerinde bu isim, ‘ayrımcılığa yol açtığı ve kadın imajına tuhaf bir bakış getirdiği’ için tepkiyle karşılanınca, yapımcıları üçüncü kez isim değişikliğine gidip, Yalancı Bahar’da karar kıldılar.
http://www.setarkasi.com/cansel-olsun-yeter/
Traducere : Cansel produce suficient ! În ceea ce inteleg o mare parte a mesajelor ajunge la Köşemize care a format un fan grup pentru Cansel Elçin .Dupa ce a jucat in Cennetin Çocukları si Hatırla Sevgili, a jucat impreuna cu Tuba in Gonulcelen care i-a adus o serie de fanii noi , acum o va avea colega pe platourile de filmare pe Fahriye Evcen.
Fanii, indiferent de rolul sau povestea filmului doar pentru el se pregatesc sa il urmareasca pe ecran.Numele noului serial a fost schimbat de 3 ori .. prima oara Mazideki Kadın, apoi Aile Kadını , dar din cauza ca fanii s-ar putea revolta din cauza discriminarii femeii .. i-au pus numele Yalancı Bahar.
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna Andreea esti o scumpa multumim de stiri despre preferatul nostru si o zi frumoasa.
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum