56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
nellys18
nutzi
iulia1965
pufy2010
Nicky
alitheea
Admin_dea05
monik
iulianagl
Lucica10
vania_e
florina1989
dana17
axxa246
costina
Garo
lica54
DENISA
florica
andreea90
24 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna ziua dragelor Buna Dana , ma bucur ca ai prins un pic de net , sa ne spui ce mai faci .. ma bucur ca te distrez si e frumos ce vizitezi .. frumoase poze .. Aici e linistitea dinaintea furtunii .. toata lumea e in vacanta .. promoveaza proiecte noi , Onur va juca cu Nurgul Yesilcay .. si restu vom vedea ce mai fac .. acum o sa arate la Dizi Tv despre Tuba si Gonulcelen cred .. Te pup distractie placuta in continuare si vacanta placuta
"The news circulating those days in turkey :"Son Dakika : Tuba ve Onur gelecek yaz evlenecekmiş. :D" hope it's a rumor ("
Au aparut niste barfe prin Turcia si pe net cum ca Tuba s-ar casatorii cu Onur vara viitoare , dar nu cred ca sunt adevarate ..
"The news circulating those days in turkey :"Son Dakika : Tuba ve Onur gelecek yaz evlenecekmiş. :D" hope it's a rumor ("
Au aparut niste barfe prin Turcia si pe net cum ca Tuba s-ar casatorii cu Onur vara viitoare , dar nu cred ca sunt adevarate ..
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna Andreea !!!! Te pup ... Liniste ???? Dinaintea furtunii ???? Da , vreau sa o vad casatorita cu Onur si sa " joace " la fel fericirea .... Vreau sa o vad sclipind tot asa si chiar mai mult ... Sa vad poate ????andreea90 a scris:Buna ziua dragelor Buna Dana , ma bucur ca ai prins un pic de net , sa ne spui ce mai faci .. ma bucur ca te distrez si e frumos ce vizitezi .. frumoase poze .. Aici e linistitea dinaintea furtunii .. toata lumea e in vacanta .. promoveaza proiecte noi , Onur va juca cu Nurgul Yesilcay .. si restu vom vedea ce mai fac .. acum o sa arate la Dizi Tv despre Tuba si Gonulcelen cred .. Te pup distractie placuta in continuare si vacanta placuta
Mi-a dat drumul si pe Fb ... Intru mai tarziu ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Multumesc Florica !!!! Am simtit ca a fost din inima .... Chiar la ora aceea vedeam si traiam ceva ce nu voi uita niciodata ... Te pup ...florica a scris:buna Dana,ori unde te-ai afla!
Garo , sa-ti traiasca baiatul si sa cresti si nepoti ...
dana17- vip
axxa246 a scris:buna dimi, ladies!
multum de micul dejun!
Dana, vacanta frumoasa si sa ne aduci poze.
(fa si din alea mai ...hot, stii tu, sa avem ce pune in sifonier, la o adica )
Mai Axxa , la asta nu m-am gandit dar e buuuuuna ideea ... Sa ajung mai spre Franta ... Sau vrei si-un mafiot italian cu bucusoare ???? Nu-ti mai ajung Yankeii de la Deveselu ...????
Astea sant de sifoner ???? Pat nu ai ?????
dana17- vip
dana17 a scris: Buna Andreea !!!! Te pup ... Liniste ???? Dinaintea furtunii ???? Da , vreau sa o vad casatorita cu Onur si sa " joace " la fel fericirea .... Vreau sa o vad sclipind tot asa si chiar mai mult ... Sa vad poate ????
Mi-a dat drumul si pe Fb ... Intru mai tarziu ...
Acum o arata pe Tuba la Dizi Tv .. si imagini bineinteles din film cu nunta cu Cansel .. ne spune despre viata ei .. unde a invata , ce a facut si etc .. Sper sa ii vina mintea la cap si sa nu se marite cu Onur .. fericirea nu se vede pe fatza ei alaturi de el .. Onur e un om avar, care cauta doar banii.. te pup
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Dum 03 Iul 2011, 2:46 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
http://televizyongazetesi.com/cansel-elcin-olsun-da-ne-olursa-olsun!_6_39795
Cansel Elçin olsun da ne olursa olsun!
Cansel Elçin fanatikleri onun rol aldığı dizileri soluksuz izliyor.
Gönülçelen dizisinde Tuba Büyüküstün ile iyi bir ikili oluşturan aynı zamanda hayran kitlesini de bir hayli artıran Cansel Elçin, yeni bir dizi ile ekrana geliyor.
Yalancı Bahar isimli dizide Cansel Elçin'in partneri Fahriye Evcen olacak.
Cansel Elçin fanatikleri bu habere bir hayli sevindi. İnternet forumlarında "Cansel olsun da ne olursa olsun" tadında yazılarla izleyiciler Cansel Elçin'in oynayacağı dizilerin konusuna bile bakmadan ekran karşısına geçeceklerini yazıyor.
Traducere: Indiferent Cansel Elcin obţine! Fanii lui Cansel il urmăresc sufletul la gura in rolul principal. Impreuna cu Tuba au avut o audienta considerabila in filmul Gonulcelen . Acum urmeaza un nou serial care se va numii Yalancı Bahar impreuna cu Fahriye Evcen .Fanii au fost incantanti cand au aflat ..Cansel poate obtine orice .
Cansel Elçin olsun da ne olursa olsun!
Cansel Elçin fanatikleri onun rol aldığı dizileri soluksuz izliyor.
Gönülçelen dizisinde Tuba Büyüküstün ile iyi bir ikili oluşturan aynı zamanda hayran kitlesini de bir hayli artıran Cansel Elçin, yeni bir dizi ile ekrana geliyor.
Yalancı Bahar isimli dizide Cansel Elçin'in partneri Fahriye Evcen olacak.
Cansel Elçin fanatikleri bu habere bir hayli sevindi. İnternet forumlarında "Cansel olsun da ne olursa olsun" tadında yazılarla izleyiciler Cansel Elçin'in oynayacağı dizilerin konusuna bile bakmadan ekran karşısına geçeceklerini yazıyor.
Traducere: Indiferent Cansel Elcin obţine! Fanii lui Cansel il urmăresc sufletul la gura in rolul principal. Impreuna cu Tuba au avut o audienta considerabila in filmul Gonulcelen . Acum urmeaza un nou serial care se va numii Yalancı Bahar impreuna cu Fahriye Evcen .Fanii au fost incantanti cand au aflat ..Cansel poate obtine orice .
andreea90- vip
andreea90- vip
Iubita, de care gasesti, numa frumosi sa fie!dana17 a scris:
Mai Axxa , la asta nu m-am gandit dar e buuuuuna ideea ... Sa ajung mai spre Franta ... Sau vrei si-un mafiot italian cu bucusoare ???? Nu-ti mai ajung Yankeii de la Deveselu ...????
.........................
Astea sant de sifoner ???? Pat nu ai ?????
Pai pat am, dar in sifonier e mai mult loc!
hmm, cum sa nu te gandesti tu la poze din astea, cand te duci pe langa ape si vezi tot felu` - tot felu`!!
sau vezi numai burtosi?
mersi, pe aia nu vreau sa/i pozezi, nu strica filmu`
imi plac yankeii de la deveselu, dar vezi tu...nu am motiv sa ma duc la deveselu asa de des
bate la ochi!
si... Dana, mai incet cu mafiotii, ca aia si in chiloti sunt înarmați! si nu cum am crede noi
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Dum 03 Iul 2011, 3:00 pm, editata de 1 ori
lica54 a scris:Buna Andreea esti o scumpa multumim de stiri despre preferatul nostru si o zi frumoasa.
Buna ziua Lica Cu placere sper doar sa apara cat mai mult stiri cu ei .. ca mi-e dor de ei .. O zi frumoasa
andreea90- vip
Dragalaselor buna ziua daca vremea nu este asa favorabila cu noi si stam in fata tv sa-u la calculator am zis sa servim ceva dulce!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Poza de profil a lui Pinar pe facebook
Poza de profil de pe Myspace a lu Pinar
Poza de profil de pe Myspace a lu Pinar
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Dum 03 Iul 2011, 7:50 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Tuba azi la Dizi tv 03.07.2011
https://www.youtube.com/embed/OJBhtbQNTso
https://www.youtube.com/embed/OJBhtbQNTso
andreea90- vip
[/quote]
Scuze de intarziere..La multi ani baiatului tau.!!!Sa creasca mare si voinic.[/quote]
multumesc,sa mai creasca putin, are deja 1.83m
si fetita ta frumoasa sa/ti traiasca
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
multumesc,daca aveam putina rabdare vedeam cine/mi ureaza noapte buna si poate visam colorat(vorba Mihaelei),sau nu mai visam deloc!!!!costina a scris:[
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
lica54- vip
Fetelor sunt în pană de idei nu ştiu ce să scriu în mesajul Tubei
Asa arata Fahriye Evcen acum .. cred ca se pregateste pentru noul rol , daca s-a vopsit satena ..
andreea90- vip
DENISA a scris:Fetelor sunt în pană de idei nu ştiu ce să scriu în mesajul Tubei
Buna seara Denisa .. eu nu ma pricep asa bine , dar avem incredere in tine .. un mesaj din partea mea pt ea ar fii .. Sa aiba grija de ea sa se odihneasca in vacanta asta si asteptam sa o vedem in proiecte noi si de succes, sa nu se casatoreasca inca , sa mai astepte , daca este adevarat zvonul care circula, ca vrea sa se marite cu Onur vara viitoare ..desi nu cred .. Sa fie sanatoasa, ii multumesc pentru toate rolurile frumoase care le-a interpretat , este o adevarata actrita , vreau sa o mai vad jucand alaturi de Cansel in filme si mult succes in continuare ! .. asta i-as spune eu
O seara frumoasa Pupicii
andreea90- vip
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Buna seara tuturor, azi a-ti fost harnicute,a-ti adus stiri noiDenisa,Andreea, poze frumoase din vacanta-Dana,Lica ne-a servit din greu cu multe bunatati,si glumitele au fost frumoase Axxa-cum se spune pe la noi [sper ca nu te superi],,esti da-ta naibii'',frumos cuplu Costina ,nu stiu cand vom mai vedea un cuplu care sa se potriveasca asa bine!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Dragalaselor a mai trecut o zi din viata!!Va dulce saveti un somn usor si linistit cu vise frunoase.
lica54- vip
lica54 a scris:]
Noapte buna Lica Vise placute si un inceput de saptamana frumos, usor si calduros
andreea90- vip
florica a scris:[]
Buna seara Florica
andreea90- vip
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Clip nou de la Mihaela
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum