56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
nellys18
nutzi
iulia1965
pufy2010
Nicky
alitheea
Admin_dea05
monik
iulianagl
Lucica10
vania_e
florina1989
dana17
axxa246
costina
Garo
lica54
DENISA
florica
andreea90
24 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor asta seara trebuia sa ne uitam sa-i vedem pe preferati nostri!!!In seara asta am vazut ep 51 Hasret canta in studiou inainte de a pleca la masa cu Murat la Nesiren in timp ce canta se uita catre cei doi si zimbea.Miam pus intrebarea oare cui ii zambea lui Murat s-au lui Onur?? Eu va de noapte buna.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
La mine e fffff frig. Nici nu iti dai seama ca suntem in anotimpul vara.Abia astept sa se incalzeasca ca m-am saturatLucica10 a scris:BUNA DEA pe la talica cum este vremea ? pe la vl ba ploua ba soare ba vant zici ca vine toamna nu vara asa este de frig
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata dragalaselor poftiti la o cafea.
lica54- vip
BUNA TUTUROR,multam de sper ca a fost si calda ca am vanit de la piata inghetata mai ceva ca iarna ,chiar ca-i de neinteles timpul asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!un sfarsit de saptamana cu soare si putina caldura ca de frig nu ducem lipsa
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
rododendronieu n-am vazut flori din astea pe aici dar la radio spune de un festival intr-un oras dar si pe acela l-am uitat!!!!!!!!!!!!!!!!
florica- vip
Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!!
iuliana dar ce avatar ai draga..la cum a fost timpul pe aici zilele astea jurai ca-i iarna dar fara zapada
Buna.Am zis si eu sa fiu in pas cu vremea.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna ziua tuturor Fanelor lui Gonulcelen si a celor doi actori minunati Tuba si Cansel!
Imi pare rau ca nu am fost mai activa, dar eu sunt mai retinuta.Marturisesc ca mi-a facut o enorma placere sa urmaresc online alaturi de voi, acest serial,ca am citit comentariile voastre interesante, m-am bucurat sa vad imaginile si clipurile postate, de traducerile excelente , de informatiile la zi privind serialul si actorii, si de ce nu, am fost incantata de micile lectii privind cultura si traditiile poporului turc.
Pentru toate acestea mii multumiri !
Vacanta sau concediu placut pentru toti!
Sper ca forumul sa dainuiasca cat mai mult si multumiri speciale pt Dea si Denisa!
P.S. Poate fi un substitut pt. vara, daca nu l-ati vazut: http://www.epdrama.com/drama/baby-faced-beauty/ .Povestea cenuseresei(asa cred pana acum) in varianta sud coreana ,subtitrat in limba engleza.
Imi pare rau ca nu am fost mai activa, dar eu sunt mai retinuta.Marturisesc ca mi-a facut o enorma placere sa urmaresc online alaturi de voi, acest serial,ca am citit comentariile voastre interesante, m-am bucurat sa vad imaginile si clipurile postate, de traducerile excelente , de informatiile la zi privind serialul si actorii, si de ce nu, am fost incantata de micile lectii privind cultura si traditiile poporului turc.
Pentru toate acestea mii multumiri !
Vacanta sau concediu placut pentru toti!
Sper ca forumul sa dainuiasca cat mai mult si multumiri speciale pt Dea si Denisa!
P.S. Poate fi un substitut pt. vara, daca nu l-ati vazut: http://www.epdrama.com/drama/baby-faced-beauty/ .Povestea cenuseresei(asa cred pana acum) in varianta sud coreana ,subtitrat in limba engleza.
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
Buna ziua dragelor Weekend placut sa aveti
Va las si o melodie care mie imi place mult .. nou aparuta
https://www.youtube.com/watch?v=oeKsd42Ay6w
Va las si o melodie care mie imi place mult .. nou aparuta
https://www.youtube.com/watch?v=oeKsd42Ay6w
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
V-am adus pranzul .. dar trebuie sa va descurcati cu motanu asta suparat
Intre timp mie a inceput sa imi placa filmul Adını feriha koydum cu Çağatay Ulusoy si Hazal Kaya .. arata asa bine Çağatay Ulusoy .. dar pe CAnsel tot nu-l las , e de neinlocuit , cu toate ca frumuselul asta este aceeasi zodie tot fecioara .. deci seamana asa un pic cu Cansel
Intre timp mie a inceput sa imi placa filmul Adını feriha koydum cu Çağatay Ulusoy si Hazal Kaya .. arata asa bine Çağatay Ulusoy .. dar pe CAnsel tot nu-l las , e de neinlocuit , cu toate ca frumuselul asta este aceeasi zodie tot fecioara .. deci seamana asa un pic cu Cansel
andreea90- vip
Draga mea ia-l tu pe asta ca esti mai tanara si lasa-l pe cansel pt altcineva mai in varsta asa ca mineandreea90 a scris:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna ziua, Doamnelor!
V-am adus ceva pentru ziua fiului meu ... toti copiii lumii sa traiasca sa fie sanatosi , sa fie iubiti, sa aiba un viitor bun alaturi de cei dragi.
O zii buna va doresc.
V-am adus ceva pentru ziua fiului meu ... toti copiii lumii sa traiasca sa fie sanatosi , sa fie iubiti, sa aiba un viitor bun alaturi de cei dragi.
O zii buna va doresc.
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Admin_dea05 a scris:Draga mea ia-l tu pe asta ca esti mai tanara si lasa-l pe cansel pt altcineva mai in varsta asa ca mine
Nu nu .. nu il parasesc pe Cansel dar nu-i problema ca il impartim .. Cansel ar fii ca o "iubire imposibila " e prea mare pentru mine , dar un om deosebit si frumos , daca il ia Tuba , as renunta de tot la el .. Pupici O zi frumoasa
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Sam 02 Iul 2011, 4:47 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Garo a scris: Buna ziua, Doamnelor!
O zii buna va doresc.
]
Multumim pentru bunatati
La multi ani pentru fiul tau , Garo Sa fie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii, de care sa bucurati impreuna Pupici
andreea90- vip
andreea90- vip
La multi ani baiatului tausa fie sanatos si fericit iubita buna fetele va pup si ne citim mai tarziu ,,merg la nunta ,,
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
Lucica10 a scris:La multi ani baiatului tausa fie sanatos si fericit iubita buna fetele va pup si ne citim mai tarziu ,,merg la nunta ,,
Distractie placuta Lucica
andreea90- vip
Dragalaselor buna ziua!!!Garo LA MULTI ANI!fiului tau sa fie sanatos si cu reusite in toat cesi doreste!!Iar voi sa fiti sanatosi sa va bucurati de el.Copii sunt tot ce-i mai frumos pe lume.
lica54- vip
Andreea o zi buna iti doresc si bafta la noua ta cucerire!!
lica54- vip
buna seara fetelor la multi ani si multaaaaaaaaa sanatate baiatului tau Garo
Lucica distractie placuta ..o seara frumoasa tuturor Andreea da ce BUCATICA ne-ai adus
Lucica distractie placuta ..o seara frumoasa tuturor Andreea da ce BUCATICA ne-ai adus
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
buna seara, multumesc mult pt.urari, doamnelor!si voua sa va traiasca toti cei dragi...barbatii din familia mea sunt raci,iar eu fecioara=buna combinatie!!!
va doresc o seara cit mai placuta, pa
va doresc o seara cit mai placuta, pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
buna seara tuturor, LA MULTI ANI ! ,Garo fiului tau sa fie sanatos si cu mult, mult succes in viata!
florica- vip
Buna seara Dana ,oriunde te ai afla sa-ti fie bine
florica- vip
Lucica ,distractie placuta la nunta!
florica- vip
Florica buna seara si bine ai venit!Dragalaselor eu plec la culcare dar nu inainte sa va de noapte buna!!!
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum