56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
nellys18
nutzi
iulia1965
pufy2010
Nicky
alitheea
Admin_dea05
monik
iulianagl
Lucica10
vania_e
florina1989
dana17
axxa246
costina
Garo
lica54
DENISA
florica
andreea90
24 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Lucica10 a scris:garo sa i-ti ajute dumnezeu sa intrati unde va doriti multa bafta Andreea ai scapat de stres anul acesa felicitari
Da .. am scapat .. Multumesc Noapte buna si vise placute .. Pupici
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna dragelor , vise placute
si un clip frumos pentru voi
si un clip frumos pentru voi
andreea90- vip
o zi buna tuturor iubitele afara este foarte frig si bate vantul rau a-ti plecat la plimbare?
Lucica10- vip
Buna ziua dragalaselor am prins putin timp liber si am trcut sa va salut.Dar vad ca-i liniste mare pe aici.Florica nu a avut nici ea timp pentru cafea si tot ce aducea ea pe aici.Va doresc o zi buna pentru toate fetele ori ude va aflati.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Va pup fetelor si nu v-am uitat ...
O zi minunata , fetelor ... Pupici multi si nu ma uitati ... Eu intru in canionul din Muntenegru ... Cel mai mare din lume dupa cel american ... Cu bine ...
Flori nu ma supar deloc ca iei pozele mele de pe Fb ... Bine faci ... Nu am timp sa intru peste tot .... Si depind si de net ...
Va urez din suflet numai bine tuturor ... Bafta la examene cele care mai aveti ... Spor la pregatirile de nunta celor care santeti soacre .... Concedii placute si vacante grozave tuturor....
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
O zi frumoasa feltelor!..Aici e f frig si ploua :ploaie:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna seara,doamnelor!...Iuliana, :merci: :merci:
multumesc tuturor pt.urarile de reusita adresate fiului meu;vrea mate-informatica,am sa va anunt daca a reusit...
in centru este frig,nu ploua dar e inorat
pt.miine daca aveti in familie pe cineva cu numele de Petru sau Pavel - La multi ani cu sanatate si mult noroc! :cei mai iubiti
este liniste pe forum asa ca merg sa vad altceva, pa
multumesc tuturor pt.urarile de reusita adresate fiului meu;vrea mate-informatica,am sa va anunt daca a reusit...
in centru este frig,nu ploua dar e inorat
pt.miine daca aveti in familie pe cineva cu numele de Petru sau Pavel - La multi ani cu sanatate si mult noroc! :cei mai iubiti
este liniste pe forum asa ca merg sa vad altceva, pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo e liniste si pace.
Am urcat ep 52 Vizionare placuta!
https://www.youtube.com/user/GonulcelenTuba?feature=mhee#g/c/7F1CE52D61708F75
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Garo e liniste si pace.
Iubita nu-l gasesc este 52 sau 51?Mersi.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Ups!!!51 am vrut sa scriuiulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:Garo e liniste si pace.
Iubita nu-l gasesc este 52 sau 51?Mersi.
Admin_dea05- Admin
Dea, :merci: :merci: ne rasfatati...
de la Mihaela, pt.cele care nu l/au vazut inca
Ultima editare efectuata de catre Garo in Mar 28 Iun 2011, 9:39 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
Garo- vip
meritul e a celor care m-au ajutat...cei care ii mentionez la fiecare ep la inceput si la sfGaro a scris:Dea, :merci: :merci: ne rasfatati...
Noapte buna fetelor!!!
Admin_dea05- Admin
buna seara fetele multi pupiiiiiiiiiici tuturor concediu placut dragutelor sa aveti parte numai de zile senine si de sanatate
Lucica10- vip
buna seara si bine v-am gasit,multumesc pt. traducere si subtitrare,felicitarii celor care au avut examene ,succes celor care mai au examene de trecut,distractie frumoasa Dana si fii sigura ca nu te uitam,dar nici tu sa nu ne uiti,vacanta placuta celor care au plecat,n-am intrat ca nu mi-a mers culcalatorul ,bineinteles din vina mea Lica sper ca ai terminat prasitul,
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Dragalaselor am trecut sava de noapte buna.Dea ultumim tie si la intreaga echipa penru traducere episoade
lica54- vip
Geçtiğimiz hafta final yapan atv dizisi 'Gönülçelen'de 'Murat Hoca' karakterini canlandıran Cansel Elçin, yeni sezonda intikam hırsıyla yaşayan bir adam olarak ekrana gelecek. Gold filmin yapımcılığını üstlendiği dizide Fahriye Evcen ile başrol oynayacak olan Elçin, hayranlarının karşısına ilk kez farklı bir karakterle çıkacak.
FARKLI BİR KARAKTER
Fransa'dan Türkiye'ye döndüğü günden beri hep romantik erkek tiplemeleri yaratan Cansel Elçin, yeni projesiyle ilgili şunları söyledi: "Her oyuncu kariyerinde farklı karakterler oynamak ister. Bugüne kadar yer aldığım projelerin hepsinin yeri ayrı ama bu kez hiç canlandırmadığım bir karakter olacağım için heyecanlıyım. Yeni projem duyulduğu andan itibaren hayranlarımdan gelen tebrik mesajları ise beni çok mutlu etti."
Kaynak: Sabah / Günaydın
florica- vip
florica- vip
florica a scris: Lica sper ca ai terminat prasitul,
Buna seara Florica da am termint mai stau si maine pe aici si joi ma intorc acasa iti doresc noapte buna
lica54- vip
florica- vip
LA MUTI ANI SI LUI PETRISORUL MEU!
florica- vip
Dragile mele eu de amu va zic noapte buna ,somn usor cu vise de cele mai frumoase!!!!!!!!!!!
florica- vip
noapte buna,doamnelor!
mia culpa:Iuliana+Anuta+Andreea+Dea= :merci: :merci:
pentru toate ep.titrate
pentru toate ep.titrate
Garo- vip
Garo a scris:noapte buna,doamnelor!
pentru toate ep.titrate
Multumesc Garo dar meritul e pe un sfert sau chiar mai putin .. pentru ca eu doar in ultimele episoade am participat la traducere .. de la ep 48 daca nu ma insel .. restul e munca fetelor .. sa nu o uitam si pe Narcisa si ea a tradus pentru noi .. Iuliana , Anuta , Dea va multumesc tuturor pentru ca ati facut posibil sa vedem filmului subtitrat
andreea90- vip
Noapte buna dragelor si vise placute
La multi ani celor ce poarte numele de Petru si Pavel
La multi ani celor ce poarte numele de Petru si Pavel
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum