32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
lavy612
dana4699
Nicky
andreea90
Motzişor
costina
axxa246
lica54
pufy2010
teodora_roman
DENISA
Iuliana
ninnet
simi
victorelalove
19 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Fara "E" -uri , fara coloranti , fara adaosuri...Cred si eu ca revine in forta.simi a scris:Normal ca revine cu forta la cate cirese si capsuni mananca direct de la sursa....
Nu pot sa cred cat este ceasul... Din nou ma apuca 4 dimineata.
Dar ce sa fac? ... Engin merita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Vic , cum este filmul pe care ai inceput sa-l urmaresti .... Fatmagul parca asa se numeste...???
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Mai dar Ninnet nu a intrat azi nici macar sa ne salute...! Ninneeeeeeeeeeeet intoarce-te...ca iti promitem ca ti-l inapoiem pe Engin....pentru o perioada De cateva ore sa-ti potolesti dorul...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
De doua zile stau cu ochii "lipiti " de monitor si implicit de Engin .lavy612 a scris:Vic , cum este filmul pe care ai inceput sa-l urmaresti .... Fatmagul parca asa se numeste...???
Este un serial care te acapareaza. Asa am mai patit cu Ask -iubirea mea.
Nu mai pot sa fac nimic altceva, decat sa ma gandesc la serialul asta.
Se numeste " Ce vina are Fatmagul?" ... in iunie s-a terminat primul sezon. din toamna incepe sezonul 2.
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Dum 26 Iun 2011, 1:28 am, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Mamaaaaaaaaaa,la cata publicitate i-ai facut la filmul asta Vic....sa stii ca turcii ar trebui sa te plateasca...
simi- vip
Asa ar trebui ... insa nu primesc niciun ban. Fac totul DIN DRAGOSTE PENTRU ENGIN !!!!!!!!!!!!!simi a scris:Mamaaaaaaaaaa,la cata publicitate i-ai facut la filmul asta Vic....sa stii ca turcii ar trebui sa te plateasca...
victorelalove- moderator
Vic , nu ai scapt bine de sindromul ASK si ai si captat si ,,virusul'' Fatmagul.... . Deci ni-l recomanzi cu cea mai mare placere Noapte buna va urez
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Noapte buna , lavy!lavy612 a scris:Vic , nu ai scapt bine de sindromul ASK si ai si captat si ,,virusul'' Fatmagul.... . Deci ni-l recomanzi cu cea mai mare placere Noapte buna va urez
victorelalove- moderator
Noapte buna Lavy!
simi- vip
simi- vip
Iar m-a prins ora 4:00 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vaide capul meu !
Numai Engin este de vina...
Noapte buna , tuturor! have a nice day
Am plecat la culcare .
Vaide capul meu !
Numai Engin este de vina...
Noapte buna , tuturor! have a nice day
Am plecat la culcare .
victorelalove- moderator
Buna dimineata dragalaselor am venit sa savuram cafeaua impreuna si sa va urez o duminica placuta si frumoasa.Plec la tara pana pe joi dar imi eau leptopul cu mine ca prind net si acolo o sa intru mai rar ca am de prasit la vie.Va doresc toate cele bune multi la toata lumea indiferen pe unde va aflati.
si un mic dejun
si un mic dejun
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
va saluta si dumnealui
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata , dragii mei!
O zi buna va doresc.
Multumim pentru micul dejun si pentru salutarile din partea lui Murat, Lica.
Spor la treaba!
O zi buna va doresc.
Multumim pentru micul dejun si pentru salutarile din partea lui Murat, Lica.
Spor la treaba!
victorelalove- moderator
fetele! Vic esti prinsa rau....
simi- vip
http://www.setarkasi.com/senaryodaki-asklar-gercege-donusuyor/
Kim demiş “İşe aşk karıştırılmaz” diye! Sinema ve televizyon dünyasının birçok ünlü ismi, aşkı sette buldu. İşte dünden bugüne senaryoyla başlayıp gerçeğe dönüşen tutkulu ilişkiler!
Dizi aşkının gerçeğe dönüşmesi Tuba Büyüküstün’ün başına iki kez geldi. Daha önce ‘Ihlamurlar Altında’ dizisinde Bülent İnal’la bir ilişki yaşayan Büyüküstün, son dönemde ‘Gönülçelen’ dizisindeki rol arkadaşı Onur Saylak ile birlikte…
SAYILARI ARTIYOR
‘Eyyvah Eyvah’ filminin iki başrol oyuncusu Ata Demirer ve Özge Borak’ın film setinde başlayan ilişkileri uzun süre konuşuldu. Çift, uzun süre ilişkileri hakkında yöneltilen soruları cevapsız bıraktıysa da, daha sonra el ele görüntülendiler.
‘Yer Gök Aşk’ dizisinin oyuncuları Birce Akalay ile Murat Ünalmış dokuz aylık ilişkilerini geçtiğimiz mayıs ayında nikah masasına taşıdı. Mutlu çift, dizide de birbirine âşık bir çifti canlandırıyordu.
atv’nin beğeniyle izlenen dizisi ‘Aşk ve Ceza’nın yakışıklı oyuncusu Murat Yıldırım, eşi Burçin Terzioğlu’yla ‘Fırtına’ dizisi setinde tanışmış, ilişkilerini evlilikle taçlandırmışlardı.
Gamze Özçelik, rol arkadaşı Uğur Pektaş’la ‘Arka Sokaklar’ dizisinde tanıştı ve evlendi. Güzel oyuncu, geçtiğimiz ocak ayında anne oldu.
GEÇMİŞTE ÖRNEĞİ ÇOK
İbrahim Tatlıses; filmlerinde birlikte rol aldığı Perihan Savaş, Derya Tuna ve Hülya Avşar’la gerçek hayatta da birliktelik yaşadı. Tatlıses hâlâ Tuna ile birlikte.
Türkan Şoray, ‘Mine’ filminde başrolü paylaştığı Cihan Ünal’la evlendi. Daha sonra boşanan çiftin, Yağmur adından bir kızları var.
Yönetmen Memduh Ün, 1960′da çektiği ‘Ölüm Peşimizde’ adlı filmde rol verdiği Fatma Girik’le halen beraber. (Setarkasi.com)
Sabah
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Denisa! Andreea! Ce scrie acolo Andreea ca nu inteleg o iota.??
simi- vip
of Andreea şi-a întâlnit marea dragoste pe platourile de filmare , iubirea după ecran a prins aripi şi în spatele camerelor de filmat , nu-mi place cum sună după Bulent Inal parcă ăsta era etalon .
Cine a gasit marea dragoste ???Tuba?
simi- vip
da , Tuba , asta scrie în articol
Offffffffffff,astia parca isi fac in ciuda Tuba cu Murat... Cand a aparut Murat la petrecere cu diva....hop si Tuba cu burtosul la interviu...
simi- vip
mă dar nu pare avea burtă, nu nici foarte filiform .
Lasa-ma Denisa sa-l "alint" si eu putin....DENISA a scris:mă dar nu pare avea burtă, nu nici foarte filiform .
simi- vip
merită alintat cu vărguţa
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum