32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
lavy612
dana4699
Nicky
andreea90
Motzişor
costina
axxa246
lica54
pufy2010
teodora_roman
DENISA
Iuliana
ninnet
simi
victorelalove
19 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Bună seara !!! ce jucării se împart pe acilea ???
Denisa, Simi se credea singura pe tarla si-mi facea in ciuda na poftim soro , acum e acum
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Denisa te rog sa nu atentezi la "jucaria" mea....acum e in posesia lui Bombonel....DENISA a scris:Bună seara !!! ce jucării se împart pe acilea ???
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
a , deci e şi în posesia mea că doar Bombonel e al" meu ""
da...da s-o crezi tu....jucaria lui Bombonel e a mea.... Pazeste-te ca vin Denisa....
simi- vip
DENISA a scris:a , deci e şi în posesia mea că doar Bombonel e al" meu ""
Fi atenta Simi .............. zici ca merge sa cucereasca Istambulul cu totul Denisa daca-l intalnesti si pe Kerim , rapeste-l pentru mine .............por favorrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ninnet- vip
Am vazut Ninnet...dar are tunul indreptat in sus...nu stie sa traga cu el....
simi- vip
simi a scris:Am vazut Ninnet...dar are tunul indreptat in sus...nu stie sa traga cu el....
trage dupa si dupa nu-i asa ????????
ninnet- vip
Simi nimeresc pe cine vreau , de cele mai multe ori curcile
[quote="DENISA"]Simi nimeresc pe cine vreau , de cele mai multe ori curcile
si pe B? e autodenunt asta.
si pe B? e autodenunt asta.
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
Denisa pe chiar te roggggggg s-o nimeresti....ca ea se" joaca" cu jucaria lui Bombonel....
simi- vip
" Rad " tot ce-mi iese în cale
Denisa ia si tu o pauza de publicitate,cu puscoacele tale...ca imi mor copiii de foame...trebuie sa le pun masa...
simi- vip
[quote="DENISA"]
Feride are serial din toamna pe startv
http://www.dizifilm.com/haberler/feride-cetin-hangi-diziye-basliyor-11314.html
Feride are serial din toamna pe startv
http://www.dizifilm.com/haberler/feride-cetin-hangi-diziye-basliyor-11314.html
Iuliana- vip
Bravo ei Iuliana , acum parcă e mult mai frumoasă decât la începutul serialului , noi o să facem bătături la degete căutând inf. până în ianuarie .
da, mai matura si mai buna actritaDENISA a scris:Bravo ei Iuliana , acum parcă e mult mai frumoasă decât la începutul serialului , noi o să facem bătături la degete căutând inf. până în ianuarie .
Noapte buna.
nou
You are just too good to be truth fatmashatou
https://www.youtube.com/watch?v=z30u1F_hjOA&feature=feedu
Iuliana- vip
Buna seara , dragii mei !
Ce mai faceti ?
Eu de 3 zile dorm la calculator si am culc la 4:00 dimineata .
Dar cat de harnicute ati fost !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am vazut si eu pozele cu .... SI IMI ESTE FRICA ...
Se stramba sau asa este ea????????? De il face pe Mititelul Pretios sa se simta aiurea.
Tuba cu Onur al ei pe la restaurant ... El Fat - Frumos "CU MOT IN FRUNTE".
Scuze daca nu scriu coerent... De la Engin "mi se trage"
Si vad ca au inceput sa se dea din nou lupte ... Dar cat de "armate" sunteti fetelor. Bravo!
Ce mai faceti ?
Eu de 3 zile dorm la calculator si am culc la 4:00 dimineata .
Dar cat de harnicute ati fost !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am vazut si eu pozele cu .... SI IMI ESTE FRICA ...
Se stramba sau asa este ea????????? De il face pe Mititelul Pretios sa se simta aiurea.
Tuba cu Onur al ei pe la restaurant ... El Fat - Frumos "CU MOT IN FRUNTE".
Scuze daca nu scriu coerent... De la Engin "mi se trage"
Si vad ca au inceput sa se dea din nou lupte ... Dar cat de "armate" sunteti fetelor. Bravo!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Vic.Daaaaa se dau lupte crancene pe aici...mai lipseste sa scoti tu armamentul la Ninnet...si transformam forumul in baza militara....
Ultima editare efectuata de catre simi in Dum 26 Iun 2011, 10:46 pm, editata de 1 ori
simi- vip
Buna, simi .simi a scris: Vic.Daaaaa se dau lupte crancene pe aici...mai lipseste sa scoti tu armamentul la Ninnet...si transformam forumul in baza militara....
Imi pare rau , dar la Engin eu numai renunt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca vezi ce privire , ce zambet si ce voce are !Wawwwwwwwwwwwwwww !
M-a cucerit rau de tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asta este...sper ca Ninnet sa inteleaga...
victorelalove- moderator
Dragalaselor buna seara si bine vam gasit va salut din casuta mea de la tara nu am putut intra pana acum ca a fost conexiunea slaba din cauza vantului.Multam frumos la toate fetele pentru stiri si poze.Va de noapte buna somn usor si linistit va imbratisez cu drag bunicuta!!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Daaaa Vic stai linistita ca eu te inteleg.... cupidon cupidon cupidon Ce sa faci....daca te-a fulgerat cu privirea Engin... Dar crede-ma ca nu stiu cum o scoti la capat cu Ninnet...ca si ea e hipnotizata rau de el...
Noapte buna bunicuta!
Noapte buna bunicuta!
simi- vip
simi a scris:Daaaa Vic stai linistita ca eu te inteleg.... cupidon cupidon cupidon Ce sa faci....daca te-a fulgerat cu privirea Engin... Dar crede-ma ca nu stiu cum o scoti la capat cu Ninnet...ca si ea e hipnotizata rau de el...
Noapte buna, lica .
Si crezi ca numai eu si ninnet suntem in situatia asta ???????????????? De hipnoza ??????????
Sa vezi ce comentarii sunt la adresa lui ... mama, mama ...
victorelalove- moderator
Inca nu ma apuc sa vad filmul lui...dar la un moment dat o sa-l vad Dar tare mi-e frica sa nu patesc asa ca voi.....somnambula,lesinata,ametita,hipnotizata....
simi- vip
victorelalove a scris:
Buna, simi .
Imi pare rau , dar la Engin eu numai renunt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca vezi ce privire , ce zambet si ce voce are !Wawwwwwwwwwwwwwww !
M-a cucerit rau de tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asta este...sper ca Ninnet sa inteleaga...
Vic, nu te inteleg deloc.................yok, yok, sa nu crezi ca daca la-i vazut pe Engin si te-a hipnotizat ,o sa cad pe spate lesinata si-ti las tie locul ...............nu fetito.......e iubirea mea............poate mai incolo , acum ,ne luptam si pe celelalte fane ale lui nu le stiu...........deocamdata doar tu atentezi la el
ninnet- vip
simi a scris:Inca nu ma apuc sa vad filmul lui...dar la un moment dat o sa-l vad Dar tare mi-e frica sa nu patesc asa ca voi.....somnambula,lesinata,ametita,hipnotizata....
Ba cred ca exact asa ai sa patesti !!!!!!!! somnambula,lesinata,ametita,hipnotizata...
Buna , ninnet!ninnet a scris:
- Spoiler:
Vic, nu te inteleg deloc.................yok, yok, sa nu crezi ca daca la-i vazut pe Engin si te-a hipnotizat ,o sa cad pe spate lesinata si-ti las tie locul ...............nu fetito.......e iubirea mea............poate mai incolo , acum ,ne luptam si pe celelalte fane ale lui nu le stiu...........deocamdata doar tu atentezi la el
Ce mai faci?
Atunci ne luptam!!!!!!!!!!!!!!
Eu de 3 zile nu mai dorm ...sunt in transa.
Foarte bun actor Engin...isi joaca atat de bine rolul!!!!!!!!
Face bine la ochi si inima!!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Sincer as vrea sa-l vad...dar acum nu mai am liniste prin casa...e un dute-vino continu... Au luat copii vacanta....si e foarte GRELE treburile pe aici...
simi- vip
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum