Serialesitelenovelet
32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+15
lavy612
dana4699
Nicky
andreea90
Motzişor
costina
axxa246
lica54
pufy2010
teodora_roman
DENISA
Iuliana
ninnet
simi
victorelalove
19 participanți

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

In jos

32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de simi Lun 27 Iun 2011, 2:25 am

victorelalove a scris:
Stii care este subiectul serialului ?
Oricum...vezi ca te prinde rau! Cel putin se pare ca asa s-a intamplat la mine si la ninnet. Smile
Despre Engin Frumosul ...ce sa mai spun? Stau cu un zambet tamp pe fata si ma uit la el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 354328 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 354328 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 354328 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 354328 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 354328
Mai ca salivez !!!!!!!! Smile Smile Smile
Unde il vezi?
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Iun 2011, 2:28 am

simi a scris:Unde il vezi?
Pe You tube.
Au fragmente de cate 40 si ceva de minute...ceea ce imi convine
Vezi ca sunt cateva episoade traduse in romana , restul le vezi in turca... Dar sa stii ca pe mine nu m-a incomodat prea mult lucrul acesta. Mai gasesti si traducerifacute ,,,la comentarii.
kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 27 Iun 2011, 2:30 am

L-am gasi Vic...Noapte buna! 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 523120 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 523120 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 523120 Vad un ep si apoi trec la culcare.... 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 523120
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Iun 2011, 2:32 am

simi a scris:L-am gasi Vic...Noapte buna! 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 523120 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 523120 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 523120 Vad un ep si apoi trec la culcare.... 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 523120
Noapte buna. kiss 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 155656
Te pup! Vise placute. 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 523120
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Iun 2011, 4:34 am

Noapte buna! Sau buna dimineata! bounce bounce bounce bounce
Ma duc la culcare oameni buni... stupid stupid stupid stupid
M-a "prins" 4:35, uitandu-ma la Kerim ... 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 248946 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 248946 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 248946 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 248946 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 248946
Cred ca peste cateva ore voi fi foarte freshhhhhhhhhhhhhhhhh! stupid stupid stupid
Am nevoie de somn! sad sad sad sad sad sad sad
Dar se pare ca am nevoie si de serial!!!!!!!!!!!!!! sad sad sad O continua lupta...in care pana acum a invins dorinta de a vedea ce se intampla mai departe... OFFFFFFFFFFFFFFFF!
Cred ca nici nu ma mai duc in pat... Dorm pe birou ...sau pe monitor... Smile

kiss kiss 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 155656 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 155656 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 523120
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Iun 2011, 9:29 am

Buna dimineata , dragii mei! kiss kiss kiss
Ce mai faceti ?
Eu nu mai am somn, desi m-am culcat la 5:00 dimineata. stupid stupid stupid

Unde am sa ajung eu cu serialul meu ?????????????? Smile Smile Smile

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Lun 27 Iun 2011, 9:45 am

Buna dimineata kiss 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793 ... Vic , numai de nopti albe ai avut parte >> asa ca iti trebuie o cafeluta tare ca sa ti revii 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Dreamstime_cupofcoffee O zi placuta in continuare pt toate 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Iun 2011, 10:15 am

lavy612 a scris:Buna dimineata kiss 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793 ... Vic , numai de nopti albe ai avut parte >> asa ca iti trebuie o cafeluta tare ca sa ti revii. O zi placuta in continuare pt toate 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793
Buna , lavy! kiss kiss kiss kiss
Multumesc frumos...problema este ca eu nu beau cafea. Si totusi nu simt oboseala ( adrenalina ma tine treaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile )
L-am inebunit pe sotul meu ... Cand i-am spus pe la ce ora m-am culcat , a ras de mine si a spus ca imi blocheaza accesul la calculator . Smile Smile Smile
"Ce vina am eu?" Smile Smile Smile Este vina lui Kerim!!!!!!!!!!!!! 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516 Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Lun 27 Iun 2011, 10:16 am

buna dimineata, ce faceti printeselor ?????? te-a luat valul Simi ??????? sa nu-mi spui
ca te-ai apucat sa vezi serialul soro.........nu vreau alta ametita si hipnotizata pe aici,
sa-ti tii inima sub control.........ok ??????? .............acum hai sa bem o cafeluta kiss kiss

32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Coffee10q
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Lun 27 Iun 2011, 10:18 am

victorelalove a scris:
Buna , lavy! kiss kiss kiss kiss
Multumesc frumos...problema este ca eu nu beau cafea. Si totusi nu simt oboseala ( adrenalina ma tine treaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile )
L-am inebunit pe sotul meu ... Cand i-am spus pe la ce ora m-am culcat , a ras de mine si a spus ca imi blocheaza accesul la calculator . Smile Smile Smile
"Ce vina am eu?" Smile Smile Smile Este vina lui Kerim!!!!!!!!!!!!! 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516 Smile Smile Smile Smile

sigur..................vina lui Kerim Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 27 Iun 2011, 10:19 am

Buna dimineata dragelor!32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Iced-coffee32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Icefs
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Iun 2011, 10:23 am

ninnet a scris:buna dimineata, ce faceti printeselor ?????? te-a luat valul Simi ??????? sa nu-mi spui
ca te-ai apucat sa vezi serialul soro.........nu vreau alta ametita si hipnotizata pe aici,
sa-ti tii inima sub control.........ok ??????? .............acum hai sa bem o cafeluta kiss kiss
Buna , Ninnet ! kiss kiss kiss
Dar cat de ametita sunt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile
Si hipnotizata!!!!!!!!!!!!!!!!!! confused confused confused confused confused
Simi , spunea si ea ca vrea sa inceapa sa vada serialul ... Eu i-am spus ca o sa-i dea denendenta... Smile Smile Smile
Ai avut dreptate...foarte frumoase episoadele de la sfarsitul seriei intai... Am ajuns la 37...mai sunt 2 daca nu ma insel?????? kiss kiss kiss
Iar cand i-a sarutat Kerim mana lui Fatmagul ... am cazut cu scaunul !!!!!!!!!!!!!! Smile
Frumoasa iubirea asta...cea care vine incet-incet .
kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Iun 2011, 10:24 am

ninnet a scris:

sigur..................vina lui Kerim Smile
Smile Smile Smile Smile Smile
Aroma noastra dulcica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Iun 2011, 10:25 am

Buna dimineata , simi! kiss kiss kiss
Ce faci?
Multumim . kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Lun 27 Iun 2011, 10:25 am

Neata Simi... kiss Multumim kiss ....Astazi o sa fie din nou noapte albe cu finalul ASK- ULui... Smile ...
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Iun 2011, 10:27 am

lavy612 a scris:Neata Simi... kiss Multumim kiss ....Astazi o sa fie din nou noapte albe cu finalul ASK- ULui... Smile ...
Da. Sa vedem ce final ne-au pregatit turcii.
kiss kiss kiss
SPER SA PETRECEM DE BUCURIE! :ryty: :tyrt: :tyrt: :tyrt:
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 27 Iun 2011, 10:29 am

Buna fetele frumoasele! kiss kiss Da Lavy astazi e finalul la Ask sad sad sad sad Si da Ninnet am vazut un episod din Fatmagul...dar inca nimic... Smile Smile Vom vedea daca voi fi si eu ca voi,ametita,somnambula...... Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Lun 27 Iun 2011, 10:33 am

simi a scris:Buna fetele frumoasele! kiss kiss Da Lavy astazi e finalul la Ask sad sad sad sad Si da Ninnet am vazut un episod din Fatmagul...dar inca nimic... Smile Smile Vom vedea daca voi fi si eu ca voi,ametita,somnambula...... Smile Smile Smile

cam putin................un episod...........doar atata poti iubita ????????? sad sad
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Iun 2011, 10:34 am

simi a scris:Buna fetele frumoasele! kiss kiss Da Lavy astazi e finalul la Ask sad sad sad sad Si da Ninnet am vazut un episod din Fatmagul...dar inca nimic... Smile Smile Vom vedea daca voi fi si eu ca voi,ametita,somnambula...... Smile Smile Smile
Inseamna ca nici nu vei fi... Asta este !!!!!!!!!!!!
Scapi de povara NOPTILOR NEDORMITE SI PLINE DE ... KERIM !!!!!!!!!! Smile Smile Smile kiss kiss kiss

Ninnet ? Ai vazut ce audienta are serialul "Ce vina are Fatmagul?" Este foarte urmarit.
Am vazut ca si pe You Tube ...unele episoade au peste 200.000 de vizualizari. kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 27 Iun 2011, 10:34 am

Oricum la mine vine hipnoza,cu efect intarziat nu din prima.... Smile Smile In Ask Bombonelul m-a hipnotizat cam pe la ep 10... confused confused confused Asa ca e timp sa ma lase lesinata si Engin.... cupidon cupidon cupidon
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Lun 27 Iun 2011, 10:36 am

victorelalove a scris:
kiss kiss kiss
SPER SA PETRECEM DE BUCURIE! :ryty: :tyrt: :tyrt: :tyrt:
Daaa ... abia astept sa petrcem 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 165638 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 165638 , insa din pacate nu o sa fiu prezenta in seara aceasta alaturi de voi la mult asteptatul finalplang Crying or Very sad >>> ajung pe la 23:00 acasa , Offff , tocmai la ultimul episod.. Crying or Very sad , insa o sa mi povestiti diseara cand ajung nu-i asa... kiss kiss
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Iun 2011, 10:36 am

simi a scris:Oricum la mine vine hipnoza,cu efect intarziat nu din prima.... Smile Smile In Ask Bombonelul m-a hipnotizat cam pe la ep 10... confused confused confused Asa ca e timp sa ma lase lesinata si Engin.... cupidon cupidon cupidon
Smile Smile Smile Smile Smile
La tine , simi... este exact ca in povestea de dragoste intre Kerim si Fatmagul ... trebuie sa treaca timp !!!!!!!!!!! Sa se dea de 3 ori peste cap , sa faca plecaciuni si se te cucereasca ireversibil !!!!!!!!!!!!!!!!!! kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Iun 2011, 10:37 am

lavy612 a scris: Offff , tocmai la ultimul episod.. Crying or Very sad , insa o sa mi povestiti diseara cand ajung nu-i asa... kiss kiss
Povestim , cum sa nu... iti dai seama cate se vor scrie diseara pe forum .
Cate unghii ne vom roade!!!!!!!!!!!!!! affraid affraid affraid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 27 Iun 2011, 10:38 am

ninnet a scris:

cam putin................un episod...........doar atata poti iubita ????????? sad sad
Smile Smile Smile Smile Da Ninnet,ca m-a gasit damblaua sa ma uit la el pe la ora 2.... Smile Smile Smile Daca mai vedeam unu...iara ma gasea sotul la pc,la 5 cand se trezea sa plece la munca.... Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 27 Iun 2011, 10:42 am

Fetelor , eu am sa ies cu bebelul la plimbare .
Ma duc sa ma intalnesc cu Engin... 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 354328 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 354328 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 354328 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 354328
Vorbim mai tarziu !
Va pup !
Ma duc dupa AROMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiss Smile Smile Smile
Vorbgim mai tarziu ...sper sa fiu in stare sa merg pe strada ... CU GANDUL LA KERIM!!!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile si nedormita. Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum