32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
lavy612
dana4699
Nicky
andreea90
Motzişor
costina
axxa246
lica54
pufy2010
teodora_roman
DENISA
Iuliana
ninnet
simi
victorelalove
19 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Unde il vezi?victorelalove a scris:
Stii care este subiectul serialului ?
Oricum...vezi ca te prinde rau! Cel putin se pare ca asa s-a intamplat la mine si la ninnet.
Despre Engin Frumosul ...ce sa mai spun? Stau cu un zambet tamp pe fata si ma uit la el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mai ca salivez !!!!!!!!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pe You tube.simi a scris:Unde il vezi?
Au fragmente de cate 40 si ceva de minute...ceea ce imi convine
Vezi ca sunt cateva episoade traduse in romana , restul le vezi in turca... Dar sa stii ca pe mine nu m-a incomodat prea mult lucrul acesta. Mai gasesti si traducerifacute ,,,la comentarii.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
L-am gasi Vic...Noapte buna! Vad un ep si apoi trec la culcare....
simi- vip
Noapte buna.simi a scris:L-am gasi Vic...Noapte buna! Vad un ep si apoi trec la culcare....
Te pup! Vise placute.
victorelalove- moderator
Noapte buna! Sau buna dimineata!
Ma duc la culcare oameni buni...
M-a "prins" 4:35, uitandu-ma la Kerim ...
Cred ca peste cateva ore voi fi foarte freshhhhhhhhhhhhhhhhh!
Am nevoie de somn!
Dar se pare ca am nevoie si de serial!!!!!!!!!!!!!! O continua lupta...in care pana acum a invins dorinta de a vedea ce se intampla mai departe... OFFFFFFFFFFFFFFFF!
Cred ca nici nu ma mai duc in pat... Dorm pe birou ...sau pe monitor...
Ma duc la culcare oameni buni...
M-a "prins" 4:35, uitandu-ma la Kerim ...
Cred ca peste cateva ore voi fi foarte freshhhhhhhhhhhhhhhhh!
Am nevoie de somn!
Dar se pare ca am nevoie si de serial!!!!!!!!!!!!!! O continua lupta...in care pana acum a invins dorinta de a vedea ce se intampla mai departe... OFFFFFFFFFFFFFFFF!
Cred ca nici nu ma mai duc in pat... Dorm pe birou ...sau pe monitor...
victorelalove- moderator
Buna dimineata , dragii mei!
Ce mai faceti ?
Eu nu mai am somn, desi m-am culcat la 5:00 dimineata.
Unde am sa ajung eu cu serialul meu ??????????????
Ce mai faceti ?
Eu nu mai am somn, desi m-am culcat la 5:00 dimineata.
Unde am sa ajung eu cu serialul meu ??????????????
victorelalove- moderator
Buna dimineata ... Vic , numai de nopti albe ai avut parte >> asa ca iti trebuie o cafeluta tare ca sa ti revii O zi placuta in continuare pt toate
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Buna , lavy!lavy612 a scris:Buna dimineata ... Vic , numai de nopti albe ai avut parte >> asa ca iti trebuie o cafeluta tare ca sa ti revii. O zi placuta in continuare pt toate
Multumesc frumos...problema este ca eu nu beau cafea. Si totusi nu simt oboseala ( adrenalina ma tine treaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
L-am inebunit pe sotul meu ... Cand i-am spus pe la ce ora m-am culcat , a ras de mine si a spus ca imi blocheaza accesul la calculator .
"Ce vina am eu?" Este vina lui Kerim!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
buna dimineata, ce faceti printeselor ?????? te-a luat valul Simi ??????? sa nu-mi spui
ca te-ai apucat sa vezi serialul soro.........nu vreau alta ametita si hipnotizata pe aici,
sa-ti tii inima sub control.........ok ??????? .............acum hai sa bem o cafeluta
ca te-ai apucat sa vezi serialul soro.........nu vreau alta ametita si hipnotizata pe aici,
sa-ti tii inima sub control.........ok ??????? .............acum hai sa bem o cafeluta
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
victorelalove a scris:
Buna , lavy!
Multumesc frumos...problema este ca eu nu beau cafea. Si totusi nu simt oboseala ( adrenalina ma tine treaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
L-am inebunit pe sotul meu ... Cand i-am spus pe la ce ora m-am culcat , a ras de mine si a spus ca imi blocheaza accesul la calculator .
"Ce vina am eu?" Este vina lui Kerim!!!!!!!!!!!!!
sigur..................vina lui Kerim
ninnet- vip
Buna dimineata dragelor!
simi- vip
Buna , Ninnet !ninnet a scris:buna dimineata, ce faceti printeselor ?????? te-a luat valul Simi ??????? sa nu-mi spui
Dar cat de ametita sunt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si hipnotizata!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Simi , spunea si ea ca vrea sa inceapa sa vada serialul ... Eu i-am spus ca o sa-i dea denendenta...
Ai avut dreptate...foarte frumoase episoadele de la sfarsitul seriei intai... Am ajuns la 37...mai sunt 2 daca nu ma insel??????
Iar cand i-a sarutat Kerim mana lui Fatmagul ... am cazut cu scaunul !!!!!!!!!!!!!!
Frumoasa iubirea asta...cea care vine incet-incet .
victorelalove- moderator
ninnet a scris:
sigur..................vina lui Kerim
Aroma noastra dulcica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Buna dimineata , simi!
Ce faci?
Multumim .
Ce faci?
Multumim .
victorelalove- moderator
Neata Simi... Multumim ....Astazi o sa fie din nou noapte albe cu finalul ASK- ULui... ...
lavy612- vip
Da. Sa vedem ce final ne-au pregatit turcii.lavy612 a scris:Neata Simi... Multumim ....Astazi o sa fie din nou noapte albe cu finalul ASK- ULui... ...
SPER SA PETRECEM DE BUCURIE! :ryty: :tyrt: :tyrt: :tyrt:
victorelalove- moderator
Buna fetele frumoasele! Da Lavy astazi e finalul la Ask Si da Ninnet am vazut un episod din Fatmagul...dar inca nimic... Vom vedea daca voi fi si eu ca voi,ametita,somnambula......
simi- vip
simi a scris:Buna fetele frumoasele! Da Lavy astazi e finalul la Ask Si da Ninnet am vazut un episod din Fatmagul...dar inca nimic... Vom vedea daca voi fi si eu ca voi,ametita,somnambula......
cam putin................un episod...........doar atata poti iubita ?????????
ninnet- vip
Inseamna ca nici nu vei fi... Asta este !!!!!!!!!!!!simi a scris:Buna fetele frumoasele! Da Lavy astazi e finalul la Ask Si da Ninnet am vazut un episod din Fatmagul...dar inca nimic... Vom vedea daca voi fi si eu ca voi,ametita,somnambula......
Scapi de povara NOPTILOR NEDORMITE SI PLINE DE ... KERIM !!!!!!!!!!
Ninnet ? Ai vazut ce audienta are serialul "Ce vina are Fatmagul?" Este foarte urmarit.
Am vazut ca si pe You Tube ...unele episoade au peste 200.000 de vizualizari.
victorelalove- moderator
Oricum la mine vine hipnoza,cu efect intarziat nu din prima.... In Ask Bombonelul m-a hipnotizat cam pe la ep 10... Asa ca e timp sa ma lase lesinata si Engin.... cupidon cupidon cupidon
simi- vip
Daaa ... abia astept sa petrcem , insa din pacate nu o sa fiu prezenta in seara aceasta alaturi de voi la mult asteptatul finalplang >>> ajung pe la 23:00 acasa , Offff , tocmai la ultimul episod.. , insa o sa mi povestiti diseara cand ajung nu-i asa...victorelalove a scris:
SPER SA PETRECEM DE BUCURIE! :ryty: :tyrt: :tyrt: :tyrt:
lavy612- vip
simi a scris:Oricum la mine vine hipnoza,cu efect intarziat nu din prima.... In Ask Bombonelul m-a hipnotizat cam pe la ep 10... Asa ca e timp sa ma lase lesinata si Engin.... cupidon cupidon cupidon
La tine , simi... este exact ca in povestea de dragoste intre Kerim si Fatmagul ... trebuie sa treaca timp !!!!!!!!!!! Sa se dea de 3 ori peste cap , sa faca plecaciuni si se te cucereasca ireversibil !!!!!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Povestim , cum sa nu... iti dai seama cate se vor scrie diseara pe forum .lavy612 a scris: Offff , tocmai la ultimul episod.. , insa o sa mi povestiti diseara cand ajung nu-i asa...
Cate unghii ne vom roade!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Da Ninnet,ca m-a gasit damblaua sa ma uit la el pe la ora 2.... Daca mai vedeam unu...iara ma gasea sotul la pc,la 5 cand se trezea sa plece la munca....ninnet a scris:
cam putin................un episod...........doar atata poti iubita ?????????
simi- vip
Fetelor , eu am sa ies cu bebelul la plimbare .
Ma duc sa ma intalnesc cu Engin...
Vorbim mai tarziu !
Va pup !
Ma duc dupa AROMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vorbgim mai tarziu ...sper sa fiu in stare sa merg pe strada ... CU GANDUL LA KERIM!!!!!!!!!!!!!! si nedormita.
Ma duc sa ma intalnesc cu Engin...
Vorbim mai tarziu !
Va pup !
Ma duc dupa AROMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vorbgim mai tarziu ...sper sa fiu in stare sa merg pe strada ... CU GANDUL LA KERIM!!!!!!!!!!!!!! si nedormita.
victorelalove- moderator
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum