32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
lavy612
dana4699
Nicky
andreea90
Motzişor
costina
axxa246
lica54
pufy2010
teodora_roman
DENISA
Iuliana
ninnet
simi
victorelalove
19 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pai venii ... ce sa fac? Ca nu pot sa stau prea mult plecata de langa Engin !ninnet a scris:
da repede venisi soro............te atepta Kerim nu ????????? la ce ep. ai ajuns ?
La ep. 37 ... Si am stat pana la 5:00 dimineata... Am trait episoadele de aseara cu sufletul la gura . Ai avut dreptate ca o sa stau din nou pana dimineata.
Sotul meu nu stie ce sa mai faca ...
Denisa , si sa stii ca ar merge o colaborare Engin -Tuba .
Ce parere aveti?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
nu l-am văzut cum joacă aşa că nu mă pronunţ , mie mi-ar place să o văd pe Tuba jucând cu Kenan/ Ezel.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 27 Iun 2011, 1:57 pm, editata de 1 ori
victorelalove a scris:Denisa , si sa stii ca ar merge o colaborare Engin -Tuba .
Ce parere aveti?
doar intr-un proiect ........altfel o relatie personala..........nu cred, au personalitati diferite, gesturi diferite.........
DENISA a scris:eu nu l-am văzut cum joacă aşa că nu mă pronunţ , mie mi-ar place să o văd pe Tuba jucând cu Kenan/ Ezel.
asta poti s-o mai spui odata, superbi ar fi amandoi..........superbi, si in viata reala sa-r potrivi..............un barbat frumos asa iar trebui ei............dar cine stie, poate ea vrea
sa domine in relatie, sa fie ea in centrul atentiei
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
O colaborare profesionala, la asta ma refer si eu ... asa , nici eu nu cred ca se potrivesc in realitate.ninnet a scris:
doar intr-un proiect ........altfel o relatie personala..........nu cred, au personalitati diferite, gesturi diferite.........
victorelalove- moderator
Ninnet, am citit si eu indiciile pentru sezonul 2 din "Fatmagul" .
Incepe pe 15 septembrie... Cat mai este pana atunci...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Ninnet, am citit si eu indiciile pentru sezonul 2 din "Fatmagul" .
am vazut ca ai citit.........acolo vorbim mai multe, postam poze, cand vrei da-mi un semn si ne citim acolo..........ok ?
ninnet- vip
Fetele eu vă pupăcesc , ne lecturăm mai târziu
Fetele! Vic ce repede te-ai intors,hipnotizat-o??
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Mai fetelor,dar unde este Andrada....nu a mai intrat sa ne salute cam de mult timp... Denisa!
simi- vip
simi a scris:Mai fetelor,dar unde este Andrada....nu a mai intrat sa ne salute cam de mult timp... Denisa!
hei, Simi ce faci draguto ? urmaresti serialul ??? Andrada n-a mai intrat de ceva timp, o fi in vacanta
ninnet- vip
Asa mi se pare si mie corect.ninnet a scris:
am vazut ca ai citit.........acolo vorbim mai multe, postam poze, cand vrei da-mi un semn si ne citim acolo..........ok ?
victorelalove- moderator
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Ce sa fac si eu , simi ? Daca "mi-au fost luate mintile"!!!!!!!!!!!!!simi a scris: Fetele! Vic ce repede te-ai intors,hipnotizat-o??
victorelalove- moderator
Acu, vazui si eu pozele cu ...
"Jmechera" ... ce lipita este de Ali !!!!!!!!!!
Murat nici nu o mai observa ...ca sa bage de seama...
"Jmechera" ... ce lipita este de Ali !!!!!!!!!!
Murat nici nu o mai observa ...ca sa bage de seama...
victorelalove- moderator
Da Ninnet il urmaresc,sant la ep 5....dar nu e tradus si ma enerveaza....
simi- vip
simi a scris:Da Ninnet il urmaresc,sant la ep 5....dar nu e tradus si ma enerveaza....
Vezi ca mai gasesti traduceri in engleza ...la comentariile de la postare...
Super clip!
victorelalove- moderator
Uauuu, ce bine ! noroc cu Engin ăsta, mai scăpăm de concurenţă Denisa, rămânem să ne duelăm doar noi două pentru Preţios văd că fetele sunt hipnotizate de pletos se ciomăgesc între ele rămâne ca noi să ne înţelegem
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Buna , Teo!teodora_roman a scris:Uauuu, ce bine ! noroc cu Engin ăsta, mai scăpăm de concurenţă Denisa, rămânem să ne duelăm doar noi două pentru Preţios văd că fetele sunt hipnotizate de pletos se ciomăgesc între ele rămâne ca noi să ne înţelegem
Si ce hipnotizateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
In viata mea nu am patit asa ceva... Pe Murat il admir mult , insa niciodata nu m-am duelat cu nimeni pentru el.
In schimb cu Kerim ... este altceva. PLACE ASA DE MULT INIMII MELE !!!!!!
victorelalove- moderator
Teodora nu te bucura prea tare....eu nu ma duelez pt Engin... Dar cand e vorba de Bombonel,sa sti ca scot artileria grea....fereste-te....
simi- vip
[quote="DENISA
[ Beren si Engin nu-s impreuna, doar in mintea fanilor.Beren e cu un nene mult mai batran ca ea.
noi
https://www.youtube.com/watch?v=yFrE230nKk8&feature=feeduhttps://www.dailymotion.com/video/xjjza4_ayk-ve-ceza-savay-ve-yasemin-veda-havasi_shortfilms
[ Beren si Engin nu-s impreuna, doar in mintea fanilor.Beren e cu un nene mult mai batran ca ea.
noi
https://www.youtube.com/watch?v=yFrE230nKk8&feature=feeduhttps://www.dailymotion.com/video/xjjza4_ayk-ve-ceza-savay-ve-yasemin-veda-havasi_shortfilms
Ultima editare efectuata de catre Iuliana in Lun 27 Iun 2011, 4:13 pm, editata de 1 ori
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
Simi, sa inteleg ca ai renuntat la Engin?simi a scris:Teodora nu te bucura prea tare....eu nu ma duelez pt Engin... Dar cand e vorba de Bombonel,sa sti ca scot artileria grea....fereste-te....
Ce bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
victorelalove- moderator
Buna , Iuliana !Iuliana a scris:
Ce mai faci?
A fost pana acum ceva timp ( cu cel mai in varsta) . Stiu ca s-au despartit.
Cat despre relatia Engin -Beren ... nu stim nimic sigur.
victorelalove- moderator
Vic,ce ti se intampla tie cu Engin,mie mi s-a intamplat cu Murat.... Pot recunoaste ca Engin e mai frumos decat Bombonel.... Dar pe mine m-a cucerit iremediabil Murat...asa ca nu-l schimb cu nimeni... Offffffffff,inimi nu-i poti comanda......
simi- vip
simi a scris:Da Ninnet il urmaresc,sant la ep 5....dar nu e tradus si ma enerveaza....
vezi ca de la ep. 8 sunt traduse din nou ,da iubita ? rabdare ..........
ninnet- vip
Te inteleg perfect!simi a scris:Vic,ce ti se intampla tie cu Engin
Chiar nu inteleg ce se intampla cu mine. De felul meu sunt o persoana cerebrala ... nu prea fac lucrurile " la nimereala".
Dar se pare ca ai dreptate ... INIMA!!!!!!!!!!!!! TIC-TAC , TIC-TAC ... Cum sa o poti controla?????????????
Ti-am spus... niciodata nu am patit asa ceva !!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
simi a scris:Vic,ce ti se intampla tie cu Engin,mie mi s-a intamplat cu Murat.... Pot recunoaste ca Engin e mai frumos decat Bombonel.... Dar pe mine m-a cucerit iremediabil Murat...asa ca nu-l schimb cu nimeni... Offffffffff,inimi nu-i poti comanda......
voi nu vorbiti aici de amor de parca ati fi singure pe planeta ......ok?
treziti-va ca bag furtunul de apa in functiune...........tineti sentimentele in
frau ............tamam ? ei ..........pun tunurile, puscoacele de la Denisa.....
ninnet- vip
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum