33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
Admin_dea05
anna
pufy2010
andreea90
teodora_roman
lica54
Motzişor
lavy612
vania_e
ASI 4 ever
Lucica10
carmen_
ninnet
simi
DENISA
victorelalove
Iuliana
21 participanți
Pagina 10 din 44
Pagina 10 din 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Re: 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Si eu....si ce bine ii sta....lavy612 a scris: Oooo doamne .... mi-o imaginez deja cu namolul pe ea
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
o plouata va amintiti cum arata
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
fetele noarte buna :emo5: :emo5:
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
DENISA a scris:... http://prikachi.com/images/523/3514523K.jpg
Servus fetelor, Deni, mă bucur că-ţi place poza croită de mine
Mă întreb pe câte forumuri o fi călătorit deja :) O recunosc după modul în care am prelucrat-o.
Am mari probleme cu încărcatul episoadelor pe Megavideo, am făcut deja zeci de variante şi nu are reţeaua asta niciun fe de stabilitate tehnică. Mi-a mâncat toată tărăşenia asta şi timpul şi accesul al computer. De-asta, deocamdată episoadele 50 şi 51 pot fi descărcate de la locul ştiut, dar încă nu pot fi vizionate online. Acum prelucrez şi episodul 52, măcar mâine, tot aşa, să-l poată descărca cei care vor să-l vadă ceva mai bine şi să-l pună la colecţie pe DVD.
Şi dacă tot au succes HD-urile din episodul final iaca încă unul (chiar îmi pare rău, aş face mai multe, dar n-am timp).
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Vin 01 Iul 2011, 12:06 am, editata de 3 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
don'şoarelor !!!!! ce faceţi ???
eu mi-am pregătit pătuţul ???? voi ????
îmi plac Motzi că sunt clare , şi mie îmi plac imaginile curate dar mi-e lene să desc în format HD , îmi necesită prea mult timp
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 01 Iul 2011, 12:08 am, editata de 1 ori
Multumim Motzi!
Denisa! Vezi ca pe mine ma asteapta...DENISA a scris:don'şoarelor !!!!! ce faceţi ???
- Spoiler:
simi- vip
Multumim , Motzisor
Noapte buna , Lucica
Denisa , patul arata cofortabil ... Dar avem toti loc????????????
Noapte buna , Lucica
Denisa , patul arata cofortabil ... Dar avem toti loc????????????
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
cum toţi dragă ?? unde vă treziţi ?? intrăm la altă categorie indecentă , pe rând fiecare
Noapte buna Sa visati frumos cupidon ... sa n-aveti cosmaruri.>>( )
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Eu sant prima binenteles...uite cum se uita dupa mine...DENISA a scris:cum toţi dragă ?? unde vă treziţi ?? intrăm la altă categorie indecentă , pe rând fiecare
simi- vip
Noapte buna Lavy!
simi- vip
da .. da prima de la finalul listei de aşteptare
Sant mai batrana....am prioritate....DENISA a scris:da .. da prima de la finalul listei de aşteptare
simi- vip
Simi , totusi, eu zic ca Deni o sa fie in fruntea listei... I se cuvine locul acesta...
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Lavy să cad eu prima din pat să-mi " fracturez" şi ultimul neuron rătăcit .
Da Lavy,in fruntea listei o las prima.... Dar in patul lui Muri sant eu prima....lavy612 a scris:Simi , totusi, eu zic ca Deni o sa fie in fruntea listei... I se cuvine locul acesta...
Nu Denisa,nu te pot lasa sa te accidentezi.....astern eu niste perne pe jos.....DENISA a scris:Lavy să cad eu prima din pat să-mi " fracturez" şi ultimul neuron rătăcit .
simi- vip
[quote="DENISA"] Aşa e Denisa, nici eu n-am avut timp să-l descarc până azi.
No, vă las un Murat mai vesel şi vă spun somnic pufos!
http://forum.port.ro/images/ro/posts/2431587.jpg
No, vă las un Murat mai vesel şi vă spun somnic pufos!
http://forum.port.ro/images/ro/posts/2431587.jpg
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
somn uşor Motzi !! somn uşor şi fetelor care au ieşit .
Noapte buna fetele!
simi- vip
când mi-ai văzut pătuţul te-a şi luat somnul , offffffffffffff...
Noapte bună Simi !!
Noapte bună Simi !!
Nu ma culc iubita...ma uitam la Fatmagul....ca nu reusesc sa-l termin...PupiciDENISA a scris:când mi-ai văzut pătuţul te-a şi luat somnul , offffffffffffff...
Noapte bună Simi !!
simi- vip
v-a hipnotizat nenea ăla ?? are lipici bun , v-a băgat în transă. vizionare plăcută !!!!
Vic e cea mai hipnotizata...nu ai vazut ce romane scrie...? sa sti ca asa am fost si eu la Asi...alt film ca ala nu cred ca exista pt mine...DENISA a scris: v-a hipnotizat nenea ăla ?? are lipici bun , v-a băgat în transă. vizionare plăcută !!!!
simi- vip
Cu super - glue m-am lipit . Are lipici bun .
De nu am mai dormit cum trebuie de vreo saptamana .
Asa este ...scriu romane intregi legate de " Ce vina are Fatmagul?" . Si asta pentru ca ma inspira Engin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pretiosul pe unde o fi acum ?
Cred ca este intr-o noua luna de miere alaturi de iubirea vietii lui ...
Nopate buna , dragii mei !
De nu am mai dormit cum trebuie de vreo saptamana .
Asa este ...scriu romane intregi legate de " Ce vina are Fatmagul?" . Si asta pentru ca ma inspira Engin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pretiosul pe unde o fi acum ?
Cred ca este intr-o noua luna de miere alaturi de iubirea vietii lui ...
Nopate buna , dragii mei !
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
simi- vip
Pagina 10 din 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum