33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
Admin_dea05
anna
pufy2010
andreea90
teodora_roman
lica54
Motzişor
lavy612
vania_e
ASI 4 ever
Lucica10
carmen_
ninnet
simi
DENISA
victorelalove
Iuliana
21 participanți
Pagina 11 din 44
Pagina 11 din 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Re: 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Neaţa !!!!
să văz eu amu' cine " îmi soarbe Bunăciunea "
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 01 Iul 2011, 8:07 am, editata de 2 ori
Re: 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata dragalaselor, va invit sa servim cafeaua impreuna.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Neaţa Lica !!!!!
analiză serioasă pe imagini la croate
analiză serioasă pe imagini la croate
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 01 Iul 2011, 8:26 am, editata de 1 ori
DENISA a scris:Neaţa Lica !!!!!
Buna dimineata Denisa o zi frumoasa iti doresc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineta .
O zi minunata sa aveti !
Multumim pentru cafeluta .
Denisa ... Dar de ca este Murat asa de suparat in ultima poza ???????????
Nu vrem sa planga !
Cat de mult imi place molodia asta . Si trebuie sa le multumim fetelor care au tradus-o .
O zi minunata sa aveti !
Multumim pentru cafeluta .
Denisa ... Dar de ca este Murat asa de suparat in ultima poza ???????????
Nu vrem sa planga !
Cat de mult imi place molodia asta . Si trebuie sa le multumim fetelor care au tradus-o .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Ünlü misafirler hiç eksik olmuyor
Led ışıklar sayesinde evin akşam bambaşka bir görüntü sunduğundan da bahsediyor Begüm Birgören: “Gündüz ile gece çok farklı olur burada. Işık bence bir evde en önemli unsur. Geçenlerde akşam kalabalık misafirimiz vardı. Bahçe ve evin içi gizli aydınlatmalarla o kadar farklı ve ihtişamlı gözüküyordu ki, herkes çok şaşırdı.” Evlerine genelde kendileri gibi oyuncu ve tiyatrocu arkadaşları konuk oluyor. Oyuncu Burçin Terzioğlu ve eşi Murat Yıldırım, Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer, evin baş konuklarıymış.
http://www.haber3.com/iste-begum-birgorenin-evi-foto-galerisi-16539-p9.htm
s-a plictisit deja în vacanţă Victoria
Led ışıklar sayesinde evin akşam bambaşka bir görüntü sunduğundan da bahsediyor Begüm Birgören: “Gündüz ile gece çok farklı olur burada. Işık bence bir evde en önemli unsur. Geçenlerde akşam kalabalık misafirimiz vardı. Bahçe ve evin içi gizli aydınlatmalarla o kadar farklı ve ihtişamlı gözüküyordu ki, herkes çok şaşırdı.” Evlerine genelde kendileri gibi oyuncu ve tiyatrocu arkadaşları konuk oluyor. Oyuncu Burçin Terzioğlu ve eşi Murat Yıldırım, Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer, evin baş konuklarıymış.
http://www.haber3.com/iste-begum-birgorenin-evi-foto-galerisi-16539-p9.htm
s-a plictisit deja în vacanţă Victoria
Eu-eu-eu!DENISA a scris:Neaţa !!!!
https://2img.net/r/ihimizer/img148/8032/cupmuratyildirim.png ...
Prezent, mulţam fain.
Merhaba millet! Poate fi descărcat episodul 52.
Din păcate mă lupt cu prelucrările pentru vizualizare pe 2 computere pentru 3 episoade (50-51-52) şi nu le dau de cap, după 7-9 ore de procesare pe reţea Megavideo mă anunţă că e ,,error". Of.
Un singur tip de prelucrare nu dă greş, dar acela impune pentru un episod o mărime de 16 GB!
S-ar încărca în 2 zile şi probabil procesarea s-ar termina în mileniul următor.
Pentru clipuri însă, merge, aşa că am refăcut un clip vechi, e interzis pe YouTube:
Asi & Demir - No sé por qué te quiero
http://www.megavideo.com/?v=PRXUKB82
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Multumim , Motzisor .
victorelalove- moderator
Cu multă plăcere, Vik, vă doresc o zi superbăvictorelalove a scris:Multumim , Motzisor ...
Iar eu mă retrag între munci electronice şi multe cafele :)
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Spor la treaba !Motzişor a scris: Cu multă plăcere, Vik, vă doresc o zi superbă
Iar eu mă retrag între munci electronice şi multe cafele :)
O zi si un week-end de vis .
Ask - Iubirea mea!
victorelalove- moderator
https://www.facebook.com/video/video.php?v=2123791945232&oid=223844000960815&comments
Arkadaşlar program süperdi. Nurgül ışıl ışıldı. Bir kahkahası var ömre bedel. Reklam aralarındaki konuşmaları doğallığı, herkesi kendine binn kez daha hayran bıraktı.. Yanına gidip görüşme fırsatımız olmadı bu kez. Ama basınla beraber fotoğraf çektik ve fark etti:) Diğer haftalarda mutlaka görüşmek fırsatımız olacaktır. Gelmek isteyen arkadaşlar aynı şekilde info@nurgul-yesilcay.com adresinden iletişime geçebilirler…
Ayrıca kesin bir bilgiye göre, Murat Han, Gökçe Bahadır, Güven Hokna, Onur Saylak eylül-ekim gibi başlayacak olan yeni dizimiz için kesinleşen isimlerdir. Mükemmel bir kadro geliyor. Tek dileğimiz müthiş bir senaryo ve hikaye. Nurgül, Murat Han ile vicdandaki gibi mükemmel bir ikili olacak gibi görünüyor.
NYFC
Buna ziua dragelor O zi frumoasa sa aveti
Arkadaşlar program süperdi. Nurgül ışıl ışıldı. Bir kahkahası var ömre bedel. Reklam aralarındaki konuşmaları doğallığı, herkesi kendine binn kez daha hayran bıraktı.. Yanına gidip görüşme fırsatımız olmadı bu kez. Ama basınla beraber fotoğraf çektik ve fark etti:) Diğer haftalarda mutlaka görüşmek fırsatımız olacaktır. Gelmek isteyen arkadaşlar aynı şekilde info@nurgul-yesilcay.com adresinden iletişime geçebilirler…
Ayrıca kesin bir bilgiye göre, Murat Han, Gökçe Bahadır, Güven Hokna, Onur Saylak eylül-ekim gibi başlayacak olan yeni dizimiz için kesinleşen isimlerdir. Mükemmel bir kadro geliyor. Tek dileğimiz müthiş bir senaryo ve hikaye. Nurgül, Murat Han ile vicdandaki gibi mükemmel bir ikili olacak gibi görünüyor.
NYFC
Buna ziua dragelor O zi frumoasa sa aveti
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 01 Iul 2011, 12:39 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Fetele! Ma abonez si eu la bunaciunea ta Denisa...!!! Dar cine s-a saturat de concediu?Muri?
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
merhaba frumoaselor, ce facurati fara mine in dimineata asta ?
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Merhaba dragelor Un weekend minunat Mutumim , Andreea pt poze
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Buna Lavy!Pupici
simi- vip
Multumim pentru poze , andreea.
Buna, lavy .
Ce faci?
victorelalove- moderator
lavy612 a scris:Merhaba dragelor Un weekend minunat Mutumim , Andreea pt poze
Cu placere dragelor Lavy , Victorela .. din ce scrie acolo , am inteles ca Onur Saylak va juca in noul serial cu Nurgul si ceilalti .. filmarile incep in septembrie- octombrie... numai TUba a ramas fara nici un proiect ..
O zi frumoasa tuturor si weekend placut
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 01 Iul 2011, 1:05 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Cine mai este in noul proiect Andreea?
simi- vip
andreea90 a scris:
Cu placere dragelor Lavy , Victorela .. din ce scrie acolo , am inteles ca Onur Saylak va juca in noul serial cu Nurgul si ceilalti .. numai TUba a ramas fara nici un proiect ..
O zi frumoasa tuturor si weekend placut
Multumim pentru ca ne-ai spus , Andreea.
Din cate se pare , Tuba va avea o vacanta prelungita .
Un week-end placut si tie !
victorelalove- moderator
simi a scris:Cine mai este in noul proiect Andreea?
Onur , Nurgul si Murat Han, Gökçe Bahadır, Güven Hokna, din ce au spus pana acum .. filmarile incep in septembrie-octombrie .. cica v-a fii un scenariu si o poveste minunata .
andreea90- vip
Onur-burtosul...? Poate o da Domnu,si se indragosteste de Nurgul...asa scapam si noi de el.....!!!
simi- vip
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Sa dea Domnu Simi sa scapam de el .. Va pup vorbim mai pe seara
NURGÜL YEŞİLÇAY:SEN BENİ BİR DE İKİNCİ PROGRAMDA GÖR
Artiz Mektebi Jüri üyeleri güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ve ünlü yönetmen Sinan Çetin reklam arasında Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.
Setarkası.com’un haberine göre , Nurgül Yeşilçay ” Yarışmacılar kadar heyecanlıyım” derken; Sinan Çetin “ Jüri üyesi olmanın hiçbir heyecanı yok açıkçası. Bizde ukalalık ediyoruz. Ukalalık edip puan vermek çok zor bir durum” dedi.
BOL KESE PUAN DAĞITIYOR
Nurgül Yeşilçay ile yarışmacıların performansı hakkında hiçbir zaman aynı kararda olmayacağını belirten Sinan Çetin “ Nurgül Hanım tribünlere oynuyor. Bol kese puan dağıtıyor.” Dedi.
Nurgül Yeşilçay ise “ Ben beğendiysem beğendim. Diyorum. İlk program çocuklar zaten heyecanlı biraz toleranslı olmamız gerekiyor. Sen beni bir de ikinci program gör.” Diyerek Sinan Çetin’e cevap verdi.
Görüntülerde Sinan Çetin ve Nurgül Yeşilçay’ın sürekli birbirilerine laf atması dikkat çekti.
Sinan Çetin’in Nurgül Yeşilçay’a ” Hep 90 veriyorsun. Sonlara doğru bana özenip 40 falan verdin” demesi eğlenceli sahnelere neden oldu.
NURGÜL’ÜN SAHNEYE ÇIKMASI GEREKİYOR
Oynadığı ‘7 Kocalı Hürmüz’ filminin skecini nasıl bulduğu sorulan Nurgül Yeşilçay” Ben çok beğendim zaten güzel bir konusu var.” Diyerek yanıtladı.
Nurgül Yeşilçay’ı da sahnede görmek istediğini belirten Sinan Çetin” Oyunculara doğru olanı göstermesi gerekiyor” dedi.
Şıklığıyla dikkatleri üzerine toplayan Nurgül Yeşilçay “Ben zamanında böyle bir programa katılsaydım belki kötü belki de iyi olurdu bilmiyorum” Dedi.
Aşk ve Ceza dizisinin final verdiği hatırlatılan ve başka projeler olduğu sorulan Nurgül Yeşilçay “ Onları daha sonra konuşuruz “diyerek sözlerini tamamladı
NURGÜL YEŞİLÇAY:SEN BENİ BİR DE İKİNCİ PROGRAMDA GÖR
Artiz Mektebi Jüri üyeleri güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ve ünlü yönetmen Sinan Çetin reklam arasında Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.
Setarkası.com’un haberine göre , Nurgül Yeşilçay ” Yarışmacılar kadar heyecanlıyım” derken; Sinan Çetin “ Jüri üyesi olmanın hiçbir heyecanı yok açıkçası. Bizde ukalalık ediyoruz. Ukalalık edip puan vermek çok zor bir durum” dedi.
BOL KESE PUAN DAĞITIYOR
Nurgül Yeşilçay ile yarışmacıların performansı hakkında hiçbir zaman aynı kararda olmayacağını belirten Sinan Çetin “ Nurgül Hanım tribünlere oynuyor. Bol kese puan dağıtıyor.” Dedi.
Nurgül Yeşilçay ise “ Ben beğendiysem beğendim. Diyorum. İlk program çocuklar zaten heyecanlı biraz toleranslı olmamız gerekiyor. Sen beni bir de ikinci program gör.” Diyerek Sinan Çetin’e cevap verdi.
Görüntülerde Sinan Çetin ve Nurgül Yeşilçay’ın sürekli birbirilerine laf atması dikkat çekti.
Sinan Çetin’in Nurgül Yeşilçay’a ” Hep 90 veriyorsun. Sonlara doğru bana özenip 40 falan verdin” demesi eğlenceli sahnelere neden oldu.
NURGÜL’ÜN SAHNEYE ÇIKMASI GEREKİYOR
Oynadığı ‘7 Kocalı Hürmüz’ filminin skecini nasıl bulduğu sorulan Nurgül Yeşilçay” Ben çok beğendim zaten güzel bir konusu var.” Diyerek yanıtladı.
Nurgül Yeşilçay’ı da sahnede görmek istediğini belirten Sinan Çetin” Oyunculara doğru olanı göstermesi gerekiyor” dedi.
Şıklığıyla dikkatleri üzerine toplayan Nurgül Yeşilçay “Ben zamanında böyle bir programa katılsaydım belki kötü belki de iyi olurdu bilmiyorum” Dedi.
Aşk ve Ceza dizisinin final verdiği hatırlatılan ve başka projeler olduğu sorulan Nurgül Yeşilçay “ Onları daha sonra konuşuruz “diyerek sözlerini tamamladı
andreea90- vip
victorelalove- moderator
simi- vip
Pagina 11 din 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum