33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
Admin_dea05
anna
pufy2010
andreea90
teodora_roman
lica54
Motzişor
lavy612
vania_e
ASI 4 ever
Lucica10
carmen_
ninnet
simi
DENISA
victorelalove
Iuliana
21 participanți
Pagina 19 din 44
Pagina 19 din 44 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44
Re: 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
De acord cu tine , Denisa .DENISA a scris:Bună Victoria !!
cred că este serial dar mie nu-mi surâde ideea de a îl vedea într-o comedie , îm place mai mult în drame , filme de acţiune , îmi place cum îi " iese " suferinţa, starea de îndrăgostit .
O comedie ...traieste in permanenta cu nevasta . Sau sa fie o drama ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Nici pe mine nu ma incanta...am vazut ceva din firtina si nu mi-a placut ce moaca de prost avea....DENISA a scris:Bună Victoria !!
cred că este serial dar mie nu-mi surâde ideea de a îl vedea într-o comedie , îm place mai mult în drame , filme de acţiune , îmi place cum îi " iese " suferinţa, starea de îndrăgostit .
- Spoiler:
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
cred că acolo e tragi- comedie .
Cred ca este si putin SF ...DENISA a scris:cred că acolo e tragi- comedie .
Cum se face ca un barbat ca Bombonel sa fie casatorit cu o ?
victorelalove- moderator
Nu stiu cum se face Vic....dar cand ma gandesc imi vine sa ....
simi- vip
e trist Victoria dar uite că este adevărat
aţi văzut capturile Simonei66 ???
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t99p710-ask-ve-ceza-poze-love-punishment-pictures
să o rugăm pe Simona66 poate ne face nişte capturi din primele ep când Murat era mai rotunjor la faţă , era tuns .
Marţi este ziua Tubei
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t99p710-ask-ve-ceza-poze-love-punishment-pictures
să o rugăm pe Simona66 poate ne face nişte capturi din primele ep când Murat era mai rotunjor la faţă , era tuns .
Marţi este ziua Tubei
Ai reusit sa-i faci ceva pt ziua ei Denisa?
simi- vip
Acum le-am vazut . Multumim.DENISA a scris:[color=blue]e trist Victoria dar uite că este adevărat
Este adevarat ...era mai rotunjor si mai odihnit .
Dupa ce s-au terminat filmarile , cred ca a dormit o saptamana !
victorelalove- moderator
da Simi am făcut ceva dar mai am de lucru aş vrea ca luni cel târziu să pot să i le trimit consilierei ei de presă.
Bravo Denisa.Esti tare.DENISA a scris:da Simi am făcut ceva dar mai am de lucru aş vrea ca luni cel târziu să pot să i le trimit consilierei ei de presă.
simi- vip
DENISA a scris:da Simi am făcut ceva dar mai am de lucru aş vrea ca luni cel târziu să pot să i le trimit consilierei ei de presă.
victorelalove- moderator
nu sunt tare că la mesaj nu ştiu ce să scriu .
Spunei ca vrem sa o mai vedem intr-un nou proiect cu Murat....cine stie poate primim si raspunsDENISA a scris:nu sunt tare că la mesaj nu ştiu ce să scriu .
simi- vip
asta le-am spus-o la amândoi Simi , eu vreau un mesaj doar ptr ea , că doar ea e aniversata, un mesaj cum i-am scris lui Murat .
* Notă: Murat Yildirim
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t276p110-2-murat-yildirim
vă mai mintiţ de ţipătul din peşteră ???
TABUT TAŞIMADAN BAŞROLE UZANAN YOL
Yılmaz Erdoğan’ın ‘Organize İşler’ filminde ‘tabut taşıyan adam’ rolündeki Murat Yıldırım terfi etti!
Click TABUT TAŞIMADAN BAŞROLE UZANAN YOL
* Notă: Murat Yildirim
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t276p110-2-murat-yildirim
vă mai mintiţ de ţipătul din peşteră ???
TABUT TAŞIMADAN BAŞROLE UZANAN YOL
Yılmaz Erdoğan’ın ‘Organize İşler’ filminde ‘tabut taşıyan adam’ rolündeki Murat Yıldırım terfi etti!
Click TABUT TAŞIMADAN BAŞROLE UZANAN YOL
Nu pot crede ca aici e Murat!!!!!!!!
simi- vip
simi- vip
Dragalaselor buna dimineata desteptarea!!!
a sosit cafeaua
a sosit cafeaua
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Va doresc o zi frumoasa macar in suflet ca afara se pregateste de ploaie!!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineta .
Ce mai faceti ?
O zi minunata ne asteapta !
Multumim pentru cafeluta , Lica.
Ce mai faceti ?
O zi minunata ne asteapta !
Multumim pentru cafeluta , Lica.
victorelalove- moderator
simi- vip
Bună ziua drăgălaşelor !!
Denisa!
simi- vip
ce faci Simi !! tot la proba de maraton ( între Engin şi Murat ) eşti ???
ATV'nin 'Aşk ve Ceza' dizisi reklamcıları cezalandırıyor mu?
Sıkı bir dizi izleyicisi olmasam da Nurgül Yeşilçay'ın oyununu izlemek üzere oturmuştum televizyonun karşısına. Aşk ve Ceza'nın ilk bölümünü izlerken gördüm ki dizi reklamcılardan söz ediyor.
İlk bölümünde 'XL reklam ajansında, X Large bir mideye sığacak olaylar' yaşanmaya başlayınca filme dikkat kesildim. İzlemeyenler için filmin özeti: İşi uyuşturucu ticareti olan aşiretin başına geçmeye zorlanan genç adam Murat Yıldırım, evleneceği adamın ihanetine uğrayan reklamcı kızımız Nurgül Yeşilçay ile karşılaşır. Kısa süreli bir ilişki sonrasında olaylar her iki taraf için de kendi normalleri içinde gelişir. Normal dediğime bakmayın! Genç adam zaten absürt bir hayat içinde yaşamaktadır. Bir yandan geleneklerle yaşarken diğer yandan karşı çıkar, yasa dışı işlere de 'ben uyuşturucu kaçırmam' diye karşı durur. Reklamcı kızımız Nilgün Yeşilçay da XL absürt reklam ajansında ajansın başkanı, müşteri temsilcileri, kreatifler ve müşterilerle her saniyesi tuhaf ilişkiler yaşar. Ama gerçekten tuhaf şeyler! Diziye göre reklam sektöründe ahlakıyla elle tutulacak bir adam bile yoktur.
Bütün bunlara rağmen ilk bölüm ilgi çeksin diyerek böylesine abartılmıştır diye düşündüm. Ancak geçen 6 bölüm sonunda adeta kimin eli kimin cebinde biçiminde gelişen olaylarla bir reklam ajansında işlerin nasıl alındığını anlatan son bölüm de eklenince Aşk ve Ceza'nın reklam sektörünün çalışanlarını sıkı bir biçimde karaladığına kanaat getirdim. Peki, neden?
Click here ATV'nin 'Aşk ve Ceza' dizisi reklamcıları cezalandırıyor mu?
http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=954155
Sıkı bir dizi izleyicisi olmasam da Nurgül Yeşilçay'ın oyununu izlemek üzere oturmuştum televizyonun karşısına. Aşk ve Ceza'nın ilk bölümünü izlerken gördüm ki dizi reklamcılardan söz ediyor.
İlk bölümünde 'XL reklam ajansında, X Large bir mideye sığacak olaylar' yaşanmaya başlayınca filme dikkat kesildim. İzlemeyenler için filmin özeti: İşi uyuşturucu ticareti olan aşiretin başına geçmeye zorlanan genç adam Murat Yıldırım, evleneceği adamın ihanetine uğrayan reklamcı kızımız Nurgül Yeşilçay ile karşılaşır. Kısa süreli bir ilişki sonrasında olaylar her iki taraf için de kendi normalleri içinde gelişir. Normal dediğime bakmayın! Genç adam zaten absürt bir hayat içinde yaşamaktadır. Bir yandan geleneklerle yaşarken diğer yandan karşı çıkar, yasa dışı işlere de 'ben uyuşturucu kaçırmam' diye karşı durur. Reklamcı kızımız Nilgün Yeşilçay da XL absürt reklam ajansında ajansın başkanı, müşteri temsilcileri, kreatifler ve müşterilerle her saniyesi tuhaf ilişkiler yaşar. Ama gerçekten tuhaf şeyler! Diziye göre reklam sektöründe ahlakıyla elle tutulacak bir adam bile yoktur.
Bütün bunlara rağmen ilk bölüm ilgi çeksin diyerek böylesine abartılmıştır diye düşündüm. Ancak geçen 6 bölüm sonunda adeta kimin eli kimin cebinde biçiminde gelişen olaylarla bir reklam ajansında işlerin nasıl alındığını anlatan son bölüm de eklenince Aşk ve Ceza'nın reklam sektörünün çalışanlarını sıkı bir biçimde karaladığına kanaat getirdim. Peki, neden?
Click here ATV'nin 'Aşk ve Ceza' dizisi reklamcıları cezalandırıyor mu?
http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=954155
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 03 Iul 2011, 12:34 pm, editata de 1 ori
buna dimi, ladies! (...pe la pranz )
m-am uitat la 2 clipuri cu enginul lu` Vic si ma apuc de fatmagul!
Vic si Simi, m-ati omorat, ca io inca nu am concediu si uite ca acu m/am apucat de filmul asta si nu mai pot sa/l las
io l-am propus si pe mustafa, dar ele-s nazuroase, mai ales Vic
cica nu e de nasul ei.
m-am uitat la 2 clipuri cu enginul lu` Vic si ma apuc de fatmagul!
Vic si Simi, m-ati omorat, ca io inca nu am concediu si uite ca acu m/am apucat de filmul asta si nu mai pot sa/l las
io l-am propus si pe mustafa, dar ele-s nazuroase, mai ales Vic
cica nu e de nasul ei.
aoleu şi pe mine m-au corupt să mă uit dar momentan nu am timp şi mi-e teamă să nu -mi lărgesc orizontul dar şi haremul , dacă cad pradă ispitei
Pagina 19 din 44 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum