33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
Admin_dea05
anna
pufy2010
andreea90
teodora_roman
lica54
Motzişor
lavy612
vania_e
ASI 4 ever
Lucica10
carmen_
ninnet
simi
DENISA
victorelalove
Iuliana
21 participanți
Pagina 18 din 44
Pagina 18 din 44 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44
Re: 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
NICI EU NU-L VAD INTR-O COMEDIE .
Pe el cel mai bine "il prinde" drama .
Si cand incepe el sa planga ... MERITA UN OSCAR !!!!!!!!!!
Stiu ca l-am vazut putin in "Fiertura" sau cum se numeste si ...mama, mama ce diferenta cormica. ( bine ...ma gandesc ca acum ar juca mult mai bine si in comedie , dar nu este facut pentru asta) .
As vrea sa cred ca acolo juca un frate geaman al lui.
Cred ca "FRATE GEAMAN " i-ar conveni de minune lui simi ... cupidon cupidon cupidon
Pe el cel mai bine "il prinde" drama .
Si cand incepe el sa planga ... MERITA UN OSCAR !!!!!!!!!!
Stiu ca l-am vazut putin in "Fiertura" sau cum se numeste si ...mama, mama ce diferenta cormica. ( bine ...ma gandesc ca acum ar juca mult mai bine si in comedie , dar nu este facut pentru asta) .
As vrea sa cred ca acolo juca un frate geaman al lui.
Cred ca "FRATE GEAMAN " i-ar conveni de minune lui simi ... cupidon cupidon cupidon
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Daaaaaaaa,Vic......mai multe clone,ale lui Muri.....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Una nu-ti ajunge ??simi a scris:Daaaaaaaa,Vic......mai multe clone,ale lui Muri.....
Cate vrei ?
victorelalove- moderator
Daca sant mai multe clone pot impartii si cu voi....ca eu nu sant rea.....dar cum e doar unu....pe voi nu va pot incurca,nu pot imparti nimic....
simi- vip
[quote="DENISA"][scroll]
Mulțumesc la fel , Denisa, Vic, Simi, Pufy, Elissa, Andreea, tuturor.
Mulțumesc la fel , Denisa, Vic, Simi, Pufy, Elissa, Andreea, tuturor.
Ultima editare efectuata de catre Iuliana in Sam 02 Iul 2011, 8:44 pm, editata de 1 ori
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
niște știri
cică Tuba ar juca în serialul ce va fi pe kanald tr
Milliyet Tv ekinde Kanal D'de ocak ayı için Çagan Irmak'ın yönetmen koltugunda olacagı Kesanlı Ali Destanı'nın dizisi çekilecegini okuyunca içimden Tuba'yı geçirdim.Hem kanal D hem Çagan Irmak hemde tarihi bir dizi gç'den sonra Tuba için çok iyi bir geri dönüs olabilirdi keske olsa
su aralar Tuba'dan güzel bir proje haberi almaya çok ihtiyacım var sanırı.
e interesant votul de la Gonulce de pe forum cu viitorul rol al lui Muri
nou clip Asi - ASI & DEMIR LIPS OF AN ANGEL
https://www.youtube.com/watch?v=_jYld7GjEGw&feature=player_embedded
cică Tuba ar juca în serialul ce va fi pe kanald tr
Milliyet Tv ekinde Kanal D'de ocak ayı için Çagan Irmak'ın yönetmen koltugunda olacagı Kesanlı Ali Destanı'nın dizisi çekilecegini okuyunca içimden Tuba'yı geçirdim.Hem kanal D hem Çagan Irmak hemde tarihi bir dizi gç'den sonra Tuba için çok iyi bir geri dönüs olabilirdi keske olsa
su aralar Tuba'dan güzel bir proje haberi almaya çok ihtiyacım var sanırı.
e interesant votul de la Gonulce de pe forum cu viitorul rol al lui Muri
nou clip Asi - ASI & DEMIR LIPS OF AN ANGEL
https://www.youtube.com/watch?v=_jYld7GjEGw&feature=player_embedded
Iuliana- vip
Iuliana!Inca o dat iti spun LA MULTI ANI! :fret: :ryty: :gtre2: :gtre2: :gtre2:
simi- vip
Bună seara drăgălaşelor !!
am intrat doar să vă salut şi vă spun că am întrebat astăzi şi se pare că e adevărată ştirea cu noul proiect al Preţiosului , se pare că filmările vor începe spre sf verii, eu mi-am exprimat dorinţa de a îl vedea înt- o dramă mi se pare mai bun în dramă dar cică ar fi o comedie bună , vor filma în Cappadocia .
Vă pupăcesc , o să ne citim mai târziu .
am intrat doar să vă salut şi vă spun că am întrebat astăzi şi se pare că e adevărată ştirea cu noul proiect al Preţiosului , se pare că filmările vor începe spre sf verii, eu mi-am exprimat dorinţa de a îl vedea înt- o dramă mi se pare mai bun în dramă dar cică ar fi o comedie bună , vor filma în Cappadocia .
Vă pupăcesc , o să ne citim mai târziu .
mersi la fel , Simi, tocmai citisem toate mesajele și vroiam să rectific mesajul .simi a scris: Iuliana!Inca o dat iti spun LA MULTI ANI! :fret: :ryty: :gtre2: :gtre2: :gtre2:
Iuliana- vip
https://www.youtube.com/watch?v=INlzuz41w3c
Iuliana- vip
alt clip nou Asi
https://www.youtube.com/watch?v=RyHTzcXbd7U&feature=feedu
https://www.youtube.com/watch?v=RyHTzcXbd7U&feature=feedu
Iuliana- vip
Mutumim pentru informatie , Denisa .
Deci din toamna o sa radem cu Murat ! Abia asteptam .
Iuliana , inca o data LA MULTI ANI !
Deci din toamna o sa radem cu Murat ! Abia asteptam .
Iuliana , inca o data LA MULTI ANI !
victorelalove- moderator
Pe mine nu ma incanta deloc ideea....dar vedem ce o sa iasa....
simi- vip
mulțumesc tuturor pt urări, noapte bună
Iuliana- vip
Noapte buna , Iuliana !
victorelalove- moderator
Noapte buna Iuliana!
simi- vip
Bună seara !!
MURAT ÜNALMIŞ, BÜLENT İNAL MURAT YILDIRIM'DA TELEFONUM OLSUN İSTERDİM, ÇOK YAKIŞIKLILAR!
■ Hangi ünlü erkeklerde telefonu olsun ister?
Murat Ünalmış, Murat Yıldırım bir de Bülent inal. Allah için çok yakışıklılar.
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/murat_unalmis_bulent_inal_murat_yildirim_da_telefonum_olsun_isterdim_cok_yakisiklilar_.htm
MURAT ÜNALMIŞ, BÜLENT İNAL MURAT YILDIRIM'DA TELEFONUM OLSUN İSTERDİM, ÇOK YAKIŞIKLILAR!
■ Hangi ünlü erkeklerde telefonu olsun ister?
Murat Ünalmış, Murat Yıldırım bir de Bülent inal. Allah için çok yakışıklılar.
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/murat_unalmis_bulent_inal_murat_yildirim_da_telefonum_olsun_isterdim_cok_yakisiklilar_.htm
Buna Denisa! Ce scrie acolo?
simi- vip
Bună seara Simi !!
nu prea înţeleg cu " goagălul " cred că e vorba de un program Tv ce revine pe ecrane
Fetelor avem o rugăminte la voi nu vă mai faceţi mai multe nick-uri e deajuns unul , noi ştim fiecare membru câte Nick-uri are , vă vor fi şterse .
nu prea înţeleg cu " goagălul " cred că e vorba de un program Tv ce revine pe ecrane
Fetelor avem o rugăminte la voi nu vă mai faceţi mai multe nick-uri e deajuns unul , noi ştim fiecare membru câte Nick-uri are , vă vor fi şterse .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 02 Iul 2011, 11:01 pm, editata de 1 ori
Dragalaselor eu plec la culcare dar nu inainte sa va de noapte buna!!!
Denisa scuzama de intrebare dar ce inseama Nick-uri.
Denisa scuzama de intrebare dar ce inseama Nick-uri.
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Sam 02 Iul 2011, 11:03 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Somn usor Lica!
simi- vip
Denisa,anul asta jucam in comedie....!!!!!E film sau serial?
simi- vip
Noapte buna , lica.
Foarte frumoasa poza , Denisa!
Foarte frumoasa poza , Denisa!
victorelalove- moderator
Bună Victoria !!
cred că este serial dar mie nu-mi surâde ideea de a îl vedea într-o comedie , îm place mai mult în drame , filme de acţiune , îmi place cum îi " iese " suferinţa, starea de îndrăgostit .
cred că este serial dar mie nu-mi surâde ideea de a îl vedea într-o comedie , îm place mai mult în drame , filme de acţiune , îmi place cum îi " iese " suferinţa, starea de îndrăgostit .
Pagina 18 din 44 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum