57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica- vip
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata,doamnelor!...multumesc din suflet pt.felicitarile adresate fiului meu...da,sunt fericita pt.ca este un colegiu de renume,cu profesori f.buni si unde inca mai este disciplina...nu am mai intrat deloc ieri pt.am avut musafiri de departe, au venit din Moldova si au plecat in Oltenia...
deci toate drumurile duc in...centru!!!
la mine este o zi calda,dar placuta
va pup si va doresc o zi cit mai placuta!!!
P.S.multumesc pt.cafea,indiferent de ora cind o savurez in compania voastra are o aroma deasebuta!!!!
deci toate drumurile duc in...centru!!!
la mine este o zi calda,dar placuta
va pup si va doresc o zi cit mai placuta!!!
P.S.multumesc pt.cafea,indiferent de ora cind o savurez in compania voastra are o aroma deasebuta!!!!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna ziua dragelor! doresc sa va bucurati de aceasta zi minunata,sa nu lipseasca baia in mare(cine este aproape de ea),piscina,lac....sa fiti vesele si fericite!
va servesc si eu o cafea cu scortisoara si o tai tiptil la treburile lasate in voia sortii:))) va pup si sper sa ne mai auzim!
Floricico,frumoase flori draga...am si eu la casa o minunatie de gradina ,numai timp nu am sa ma bucur de ea...
Mai ai putin si se apropie marele eveniment,cum stai cu emotiile?...te pup draga!!
va servesc si eu o cafea cu scortisoara si o tai tiptil la treburile lasate in voia sortii:))) va pup si sper sa ne mai auzim!
Floricico,frumoase flori draga...am si eu la casa o minunatie de gradina ,numai timp nu am sa ma bucur de ea...
Mai ai putin si se apropie marele eveniment,cum stai cu emotiile?...te pup draga!!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Buna dimineata dragelor O zi minunata si racoroasa sa aveti
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
andreea90 a scris:Buna dimineata dragelor O zi minunata si racoroasa sa aveti
Multumim Andreuta,esti o dulce...ne-ai servit exact cu ce ne place ,mai ales inghetata si baia in mare sun minunate ...te pup draga!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Dragalaselor cum stati cu caldura???haideti la scaldat....ce bine o fii...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Daca nu mergem noi la mare sa aducem marea la noi!!!!
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 13 Iul 2011, 5:46 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Votati
Gonulcelen - http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=116620
Cansel - http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=116617
Tuba - http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=116618
Gonulcelen - http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=116620
Cansel - http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=116617
Tuba - http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=116618
andreea90- vip
buna seara fetelor..Andreea ce bine de tine ca locuiesti in apropierea marii ce-as vrea sa fac si eu o baie sa ma racoresc
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Nu stiu care e aseamanarea dintre ei , dar araboaicele au pus poza asta draguta
andreea90- vip
am votat si eu dar cam slabut serialul nostru si actorii ..as fi vrut ca macar unul dintre ei sa fie undeva pe un loc mai fruntas....
costina- vip
ce fete istete bravo lorandreea90 a scris:Nu stiu care e aseamanarea dintre ei , dar araboaicele au pus poza asta draguta
costina- vip
costina a scris:buna seara fetelor..Andreea ce bine de tine ca locuiesti in apropierea marii ce-as vrea sa fac si eu o baie sa ma racoresc
Buna seara Costina , da este foarte cald si la Cta , canicula chiar , asa e bine ca avem marea aproape .. dar poti inventa si o piscina in cada , sau la strand .. Pupici
andreea90- vip
da Andreea da tot la mare e mai bine.....
costina- vip
costina a scris:da Andreea da tot la mare e mai bine.....
Asa e Pai hai la mare ? e vacanta .. ce mai stai ?
andreea90- vip
Buna seara dragalaselor cun mai suportati caldura?????Dar vine un val mai mare zilele urmatoare....Ne luam bagajele si ne mutam la mare...Ce bine este de cele ce sunt plecate in concediu.. si o seara frumoasa
lica54- vip
anul asta spun pas am tot fost ani la rand dar in acest an se marita sora mea si imi trebuie bani multiandreea90 a scris:
Asa e Pai hai la mare ? e vacanta .. ce mai stai ?
costina- vip
Buna seara tuturor,am votat ,Andreea nu stiu ce se intampla ca Tuba are tare putine procente!Nutzi ,multumesc de intrebare ,raspunsul meu este ca mi-i GROAZA de ce urmeaza.Tu cum stai cu emotiile,poate ca esti mai tare ca mine,pe 29 vine si fata in tara ,pana in 20 aug. le vom reusi sa le punem cumva la punct ,sant facute toate rezervarile dar pe langa astea mai sant o mie de lucrurii!O seara buna tuturor!
florica- vip
Buna seara Florica se apropie ziua cea mare emotiile si grijile sunt dn ce in ce mai mari!!!Curaj si tot inainte..
lica54- vip
multumesc Lica,curaj gaina ca te tai!!!tot inainte !lica54 a scris:Buna seara Florica se apropie ziua cea mare emotiile si grijile sunt dn ce in ce mai mari!!!Curaj si tot inainte..
florica- vip
Dragalaselor iar sa facut noapte!!!!Si eu nu potsa merg la culcare fara sa va si sa va imbratisez cu drag!!!!
lica54- vip
costina- vip
noapte buna,somn usor cu vise frumoase!
florica- vip
Buna dimineata!
Fetelor eu am sa plec in concediu pt doua saptamani.Sa fiti cumintele si sa aveti grija de casa noastra.Sper cand ma intorc sa sa gasesc noutati pe placul meu despre Tuba si Cansel
Fetelor eu am sa plec in concediu pt doua saptamani.Sa fiti cumintele si sa aveti grija de casa noastra.Sper cand ma intorc sa sa gasesc noutati pe placul meu despre Tuba si Cansel
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum