57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna fetele am si eu putin timp liber si am intrat sa va salut .Va multumesc tuturor pt incurajeri oricum am facut progrese.Tatal meu a inceput sa fie mai lucid si nu mai face pe nae cu pemparsul acum il suporta dar este ff greu .Sper ca o sa-si mai revina dar nu stiu.....este si varsta ce-o vrea domnul .Ati adus numai noutati . dar am o dilema Aida prea se tine scai de cansel ...nu insinuez nimic dar au casa de productie impreuna ?Abia astep sa-i vedem la lucru .Despre tuba ce sa zic poate chiar este fericiuta nu totdeauna frumosul are calitati bune .,,, o stiu din experienta ,,, sa-i traiasca copii daca si ia dori pt ca daca nu sii dorea ave ce sa faca .Eu va doresc sa aveti numai zile senine si placute spor la treaba celor care munciti iar cei care sunt in vacanta distractie cat cuprinde va pupic si sa auzim de bine
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna ziua fetelor...da harnicute ati mai fost
o zi frumoasa
o zi frumoasa
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
buna seara tuturor,bine v-am gasit,o seara frumoasa tuturor,Lucica ,sa-ti dea Dumnezeu multa putere si rabdare,cine stie poate cu timpul se v-a imbunatati situatia si nu v-a avea nevoie de pempers-asta-i grea povara!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
multumesc mult Florica si eu sper dar ....... ce-o vrea domnul . Eu ma retrag maine am o zi ff grea plec la fundeni la 2 cu tatae va pup si va spun noapte buna
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
pt. toate fetele
costina- vip
costina- vip
florica- vip
ALEXA,ea a fost cainele nostru!
florica- vip
a murit recent? e greu cand te atasezi de un animalut si il dupa aia il pierzi ...imi pare rau Florica...ei oricum devin membri ai familiei ..florica a scris:ALEXA,ea a fost cainele nostru!
costina- vip
florica- vip
Costina, in februarie a murit,am fost forte atasati ,da era ca si un membru din familie am crescut-o de la trei saptamani si cand a murit avea 13 ani.
florica- vip
si mamica mea mea are momentan nu mai putin de 5 bucate catei si una bucata motanel
costina- vip
deci, noapte buna,mai bine ma duc la culcare ca numai prostii am facut in seara asta,maine poate ca voi fi mai ocose,somn usor si vise placute
florica- vip
Sa-i traiasca,acum nu mai vrem nici un animal in casa!costina a scris:si mamica mea mea are momentan nu mai putin de 5 bucate catei si una bucata motanel
florica- vip
florica- vip
noapte buna florica,noapte buna tuturor
costina- vip
costina- vip
costina- vip
si din partea lui o floricica pt toate
costina- vip
Buna dimineata dragelor
Va las si cateva gustari pentru dimi
Va las si cateva gustari pentru dimi
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Acum 5 ore a fost cutremur in Turcia, iar Cansel a intrat pe twitter si i-a raspuns unei jurnaliste (care e prietena cu el ) care intreba pe twitter daca au simtit cutremurul si i-a raspuns ca A Simtit cutremurul ..
Dumnezeu/Allah sa aiba grija de ei si de noi toti , sa ne fereasca de astfel de intamplari .
@omurgedik omur gedik= Annem silivri den aradi deprem oldu dedi... Sallandiniz mi siz de?
Cansellelcin = sallandik.
5 hours ago Favorite Retweet Repl
ASta e jurnalista cu care a vorbit .. Lucreaza la ziarul "Hurriyet" sectiunea: Film critic
Pinar si-a schimbat poza de profil de pe facebook .. probabil poza e din vacanta ..
Dumnezeu/Allah sa aiba grija de ei si de noi toti , sa ne fereasca de astfel de intamplari .
@omurgedik omur gedik= Annem silivri den aradi deprem oldu dedi... Sallandiniz mi siz de?
Cansellelcin = sallandik.
5 hours ago Favorite Retweet Repl
ASta e jurnalista cu care a vorbit .. Lucreaza la ziarul "Hurriyet" sectiunea: Film critic
Pinar si-a schimbat poza de profil de pe facebook .. probabil poza e din vacanta ..
andreea90- vip
Yalanci Bahar .. actorii principali din nou serial in care joaca Cansel si Fahriye( sunt tare curioasa cum va juca Fahriye , avand in vedere ca e primul ei rol principal intr-un film ) Cansel nu mai zic indragosti1 , o sa ii stea super bine in rolul de baiat rau .. ahhh , deabea astept
Cansel Elçin
Fahriye Evcen
Serkan Ercan
Ayda Aksel
Cevdet Arıcıla
Bengü Öztürk
Tansu Taşanla
Merve Sevi
andreea90- vip
http://magazin.milliyet.com.tr/paris-te-mi-evleniyor-/magazin/magazindetay/26.07.2011/1418813/default.htm?ref=fblike
Paris’te mi evleniyor?
Ayrı yumurta ikizlerine hamile kaldığı ortaya çıkan Tuba Büyüküstün ile sevgilisi Onur Saylak’ın ay sonunda yurtdışında evleneceği biliniyordu.
Ancak çiftin nikah yeri ve tarihi merak konusuydu. İkiz bebeklere hamile kalınca evlilik kararını öne alan Tuba Büyüküstün’ün fanları evlilik ve hamilelikle ilgili detaylar hakkında gazeteci gibi araştırma yapıyor. Büyüküstün’ün fanları nikahın 28 Temmuz’da yani iki gün sonra Paris’te kıyılacağını iddia etti. Büyüküstün ay başında hamile olduğunu öğrenince Bodrum’a ailesinin yanına gidip evlilik için onay almıştı. Büyüküstün’ün sevgilisi Onur Saylak, nikahtan sonra ağustos ayının ilk haftası Nurgül Yeşilçay ve Murat Han ile beraber rol alacağı “Sensiz Olmaz” dizisi için İstanbul’da olacak
Ba sau casatorit sau se casatoresc la Paris .. ba se casatoresc pe 28 iulie .. nici ei nu stiu .. ce le-a mai venit de hac Onur .. nimeni nu stie nimic sigur ..
Paris’te mi evleniyor?
Ayrı yumurta ikizlerine hamile kaldığı ortaya çıkan Tuba Büyüküstün ile sevgilisi Onur Saylak’ın ay sonunda yurtdışında evleneceği biliniyordu.
Ancak çiftin nikah yeri ve tarihi merak konusuydu. İkiz bebeklere hamile kalınca evlilik kararını öne alan Tuba Büyüküstün’ün fanları evlilik ve hamilelikle ilgili detaylar hakkında gazeteci gibi araştırma yapıyor. Büyüküstün’ün fanları nikahın 28 Temmuz’da yani iki gün sonra Paris’te kıyılacağını iddia etti. Büyüküstün ay başında hamile olduğunu öğrenince Bodrum’a ailesinin yanına gidip evlilik için onay almıştı. Büyüküstün’ün sevgilisi Onur Saylak, nikahtan sonra ağustos ayının ilk haftası Nurgül Yeşilçay ve Murat Han ile beraber rol alacağı “Sensiz Olmaz” dizisi için İstanbul’da olacak
Ba sau casatorit sau se casatoresc la Paris .. ba se casatoresc pe 28 iulie .. nici ei nu stiu .. ce le-a mai venit de hac Onur .. nimeni nu stie nimic sigur ..
andreea90- vip
buna dimineata Andreea,Costina,buna dimineata tuturor,aici este o vreme foarte ploioasa,ploua fara mila de asta-noapte .numai toarna parca cu galeata! Tuturor o zi frumoasa si senina!
florica- vip
multumiri pt. tratatie si stiri,Andreea si Costina,a-ti fost harnicute nu gluma!
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum