57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
salutul de dimineata si din partea lui CANSEL,altfel nu se poate!Si de la mine o tura deca snteti obosite dupa schimbul 3
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata,doamnelor!
Andreea,ce ne/am face fara tine...nu am avea noutati=multumiri!
Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toti,sa ne fereasca de tot ce este rau pe lume!
va citesc zilnic dar nu pot raspunde de acasa...multumiri pt.tot ce faceti
in curind sigur vor apare poze din noul serial,sper numai sa ne placa,sa nu fie doar violent sa aiba un subiect placut,sa ne placa Cansel...oricum nu cred ca/l vom mai vedea jucind in filme romantice...am revazut ep.53 si scena punerii inelului pe deget Hasretei a fost scena de adio dintre ei doi, totul dupa a fost ceva obisnuit,de umplutura...de fapt totul s/a terminat cu acea scena,desi a fost montata din multe bucatele- nu va suparati, dar asta este parerea mea...
Flori si la mine a plouat de duminica seara mereu, acum este inorat si racoare...o zi cit mai placuta va doresc, iar celor care sunteti in vacanta un sejur senin si insorit! , pa :love3: :love3:
Andreea,ce ne/am face fara tine...nu am avea noutati=multumiri!
Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toti,sa ne fereasca de tot ce este rau pe lume!
va citesc zilnic dar nu pot raspunde de acasa...multumiri pt.tot ce faceti
in curind sigur vor apare poze din noul serial,sper numai sa ne placa,sa nu fie doar violent sa aiba un subiect placut,sa ne placa Cansel...oricum nu cred ca/l vom mai vedea jucind in filme romantice...am revazut ep.53 si scena punerii inelului pe deget Hasretei a fost scena de adio dintre ei doi, totul dupa a fost ceva obisnuit,de umplutura...de fapt totul s/a terminat cu acea scena,desi a fost montata din multe bucatele- nu va suparati, dar asta este parerea mea...
Flori si la mine a plouat de duminica seara mereu, acum este inorat si racoare...o zi cit mai placuta va doresc, iar celor care sunteti in vacanta un sejur senin si insorit! , pa :love3: :love3:
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
florica a scris:salutul de dimineata si din partea lui CANSEL,altfel nu se poate!Si de la mine o tura deca snteti obosite dupa schimbul 3
Garo- vip
florica- vip
Buna dimineata Garo,poate fi el in rol negativ dar eu tot un romantic am sa-l vad!!!!!!!!!!!!! O ZI MINUNATA Asa cum spui ,Dumnezeu sa ne fereasca de necazuri de orice fel ar fi!
florica- vip
florica- vip
Buna ziua dragelor O zi minunata sa aveti si la mine e cam innorat Florica .. Va pup Florica, Garo, Costina .. vb mai pe seara
O poza frumoasa cu Tuba de la filmarile Pantene
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
andreea90 a scris:Buna ziua dragelor O zi minunata sa aveti si la mine e cam innorat Florica .. Va pup Florica, Garo, Costina .. vb mai pe seara
oare si folosirea produselor pantene de catre Tuba sunt tot minciuni????....pt.ca in rest din tot ce ne/a aratat noua, 90% asta sunt...
pa,
Garo- vip
ce vrea sa ne transmita????andreea90 a scris:[b][color=red] Acum 5 ore a fost cutremur in Turcia, iar Cansel a intrat pe twitter si i-a raspuns unei jurnaliste (care e prietena cu el ) care intreba pe twitter daca au simtit cutremurul si i-a raspuns ca A Simtit cutremurul ..
Dumnezeu/Allah sa aiba grija de ei si de noi toti , sa ne fereasca de astfel de intamplari .
Pinar si-a schimbat poza de profil de pe facebook .. probabil poza e din vacanta ..
arata ca un copil parasit,singur pe lume!!!!!eu asta inteleg,desi in lumea lor totul se transmite la comanda,regizat,nimic nu este lasat la voia intimplarii...pa,
Garo- vip
nu stiu daca l/ati vazut...nou,de la Mihaela( de la vecine)
Garo- vip
Gold Film’in yapımcılığında ekrana gelecek olan diğer dizinin adı da “Yalancı Bahar”... Başrollerini Fahriye Evcen, Cansel Elçin ve Serkan Ercan’ın paylaşacağı dizinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde Bodrum’da başlandı. Sezonun iddialı projelerinden olan “Yalancı Bahar”ın yönetmenliğini Serkan İpekören yapıyor.
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Bu Nedir?
Ayrı yumurta ikizlerine hamile kaldığı ortaya çıkan Tuba Büyüküstün ile sevgilisi Onur Saylak’ın ay sonunda yurtdışında evleneceği biliniyordu.
Ancak çiftin nikah yeri ve tarihi merak konusuydu. İkiz bebeklere hamile kalınca evlilik kararını öne alan Tuba Büyüküstün’ün fanları evlilik ve hamilelikle ilgili detaylar hakkında gazeteci gibi araştırma yapıyor.
Büyüküstün’ün fanları nikahın 28 Temmuz’da yani iki gün sonra Paris’te kıyılacağını...
costina- vip
Buna seara tuturor,o seara frumoasa va doresc
florica- vip
costina- vip
Buna Costina multumesc de stiri dar sa stii ca n-am inteles nimic,Google mai mult ne ameteste decat ne lamureste!O SEARA MINUNATA
florica- vip
florica- vip
buna seara Florica sunt aceleasi lucruri ca tuba e insarcinata si ca se casatoreste la sf. lunii in strainatate bla bla bla ...ne-au ametit de tot ..pacat ca ei nu vor sa opreasca odata barfele astea ...la ce tot o lungesc... creste cumva audienta ca numai la romani se poarta asa
costina- vip
cupidon cupidon cupidon arata binisor Andreea
costina- vip
florica- vip
Asta intelesesem si eu,niste stiri sau mai bine zis niste zvonuri pe care le tot repeta,n-au ce scrie gazetari ,nu vreau sa mai zic nimic pe tema asta.costina a scris:buna seara Florica sunt aceleasi lucruri ca tuba e insarcinata si ca se casatoreste la sf. lunii in strainatate bla bla bla ...ne-au ametit de tot ..pacat ca ei nu vor sa opreasca odata barfele astea ...la ce tot o lungesc... creste cumva audienta ca numai la romani se poarta asa
florica- vip
noapte buna fetelor ..azi ma retrag mai devreme cu el bineinteles
costina- vip
noapte buna Costina,somn usor cu vise frumoase!
florica- vip
Hasret & Murat - Pretty woman[/url] de eti80
florica- vip
noapte buna tuturor
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum