57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
FAHRİYE EVCEN HAYRANLARI EKRAN BAŞINA!
Fahriye Evcen "Yalancı Bahar"la ekranlara dönüyor...
26 Temmuz 2011 20:15
Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden 'Yaprak Dökümü' dizisinin yıldızı Fahriye Evcen, yeni dizisi 'Yalancı Bahar'la' ekrana dönmeye hazırlanıyor. Çekimlerine Ağustos ayında başlanacak olan dizide Fahriye Evcen, bu kez farklı bir karakterle ve çarpıcı bir senaryoyla izleyici karşısına çıkacak.
Hayatı değişecek
Dizinin konusu kısaca şöyle: Köklü ve varlıklı bir ailenin gelini ve bir anne olan Zeynep, geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan ancak daha sonra başka bir hayatı seçen çok güzel bir kadındır. Hapse giren eski sevgilisi daha sonra Zeynep'in hayatına tekrar dahil olup bütün düzenini altüst edecektir. Zeynep'in hayatı yaptığı bir hata yüzünden kabusa dönecek ve yalancı baharı uzun sürmeyecektir. Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği 'Yalancı Bahar' dizisinin yönetmenliğini ise Serkan İpekören üstlenecek.
Bağlantılar:
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica- vip
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
costina a scris:
cupidon cupidon cupidon arata binisor Andreea
Da Costina asa am gandit si eu cand l-am vazut Nu e rau deloc cupidon
Noapte buna
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Noapte buna dragelor
andreea90- vip
Bine v-am gasit zanutele mele dragi . Inca sunt in Germania , dar in curand plecam acasa , asa ca voi reveni pe baricade .Nu v-am uitat , stiu ca v-am promis poze, dar nu am reusit pentru ca ma joc toata ziua cu aia mica si seara picam frante amandoua.
Eu va imbratisez cu toata dragostea si sa auzim numai de bine.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Alitheea să -ţi traiască '' rotofelu " e scumpă foc
Multumesc draga mea , ce mai faci?Dupa cum se vede , se bate cu fiul meu pe calculator..., nu ii scapa nimic...DENISA a scris:Alitheea să -ţi traiască '' rotofelu " e scumpă foc
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Buna dimineata ,mai tarziu decat de loc dar ,Electrica poarta vina cu obisnuitele intreruperi Bine ai revenit Nico,sa-ti traiasca finuta si sa creasca mare ,sanatoasa ,voioasa si frumoasa,smecheroasa si nelipsitul salut de la Cansel,acum va servesc si ceva vad ca Lica nu mai lasa sapa!Va doresc tuturor o zi frumoasa cu spor la munca,si vacanta placuta celor care beneficiaza de ea!
florica- vip
[youtube][/youtube]One of the most touching scenes : Murat's Farewell :'( :'(
You used to love me, i used to love you
But life separates those who love each others
Quite slowly, without making noise... (Imy)
You used to love me, i used to love you
But life separates those who love each others
Quite slowly, without making noise... (Imy)
florica- vip
florica- vip
florica- vip
fetele ati plecat pt toata lumea ,sa aveti o zi minunata a venit am un nepotel
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Lucica10 a scris: fetele ati plecat pt toata lumea ,sa aveti o zi minunata a venit am un nepotel
Felicitari Lucica sa va traiasca , sa fie sanatos
andreea90- vip
alitheea a scris:Bine v-am gasit zanutele mele dragi . Inca sunt in Germania , dar in curand plecam acasa , asa ca voi reveni pe baricade .Nu v-am uitat , stiu ca v-am promis poze, dar nu am reusit pentru ca ma joc toata ziua cu aia mica si seara picam frante amandoua.
Buna Nico ma bucur ca sunteti bine si aveti o vacanta frumoasa Ce scumpica e finuta ta .. a crescut s-a facut mare .. vrea si ea sa vb pe calculator .. toata lumea vorbeste, numai ea nu ..lasa ca e bine sa stie de mica.. e o frumoasa , Va pup
andreea90- vip
TUBA BÜYÜKÜSTÜN KARARINI AÇIKLADI..
Oyuncu sevgilisi Onur Saylak'tan 2 aylık hamile olan Tuba Büyüküstün bilindiği gibi ikiz bebek bekliyor..
27 Temmuz 2011 12:29
Sevgililer bir kaç gün içinde Paris'te evlenecek.. Tuba Büyüküstün hamileliği nedeniyle televizyon ve sinemaya 2 yıl ara veriyor..
Bebeklerini doğurup bir süre ilgilendikten sonra setlere dönmeyi planlayan Büyüküstün bu kararını önce müstakbel eşi Onur Saylak'a ardından da ailesine açıkladı..
Tuba Büyüküstün bu süre içinde sadece reklam tekliflerini değerlendirecek..
*** Aici puteţi citi articolul
dacă vreţi să-l vedeţi pe Onur în costumul lui ADAM *** click aici ptr a vedea poza
Oyuncu sevgilisi Onur Saylak'tan 2 aylık hamile olan Tuba Büyüküstün bilindiği gibi ikiz bebek bekliyor..
Sevgililer bir kaç gün içinde Paris'te evlenecek.. Tuba Büyüküstün hamileliği nedeniyle televizyon ve sinemaya 2 yıl ara veriyor..
Bebeklerini doğurup bir süre ilgilendikten sonra setlere dönmeyi planlayan Büyüküstün bu kararını önce müstakbel eşi Onur Saylak'a ardından da ailesine açıkladı..
dacă vreţi să-l vedeţi pe Onur în costumul lui ADAM *** click aici ptr a vedea poza
DENISA a scris:TUBA BÜYÜKÜSTÜN KARARINI AÇIKLADI..
Multumim Denisa .. l-am vazut pe Onur in costumul lui Adam si acum cateva lunii ,tot aceeasi poza si nu-mi mai doresc .. saracu zici ca e mos .. n-are si el muschii intariti , pielea lasata .. si are deabea 30 si cv de ani .. pana si tata la 40 are mai multi muschi ca el si arata mai bine .. si Cansel la fel e mai mare ca ani si arata de o mie de ori mai bine .. bine ca a gasit cine sa-l ia , eu nu-l luam
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mier 27 Iul 2011, 3:21 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Dragalaselor buna ziua si bine vam gasit....Am fost la tara si am facut nitel sport cu sapa dar mam descurcat...Ce bine e la tara racoare aer curat poti dormi noaptea mai bine!!!Aici la bloc canicula in toata regula..Va doresc o zi frumoasa si racoroasa..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
alitheea a scris:Bine v-am gasit zanutele mele dragi . Inca sunt in Germania , dar in curand plecam acasa , asa ca voi reveni pe baricade .Nu v-am uitat , stiu ca v-am promis poze, dar nu am reusit pentru ca ma joc toata ziua cu aia mica si seara picam frante amandoua.
Buna ziua alitheea ma bucur ca nu neai uitat te asteptam cu drag acasa... scumpa tare finuta pupo dulce din partea mea
lica54- vip
lica54 a scris:Dragalaselor buna ziua si bine vam gasit....Am fost la tara si am facut nitel sport cu sapa dar mam descurcat...Ce bine e la tara racoare aer curat poti dormi noaptea mai bine!!!Aici la bloc canicula in toata regula..Va doresc o zi frumoasa si racoroasa..
Buna ziua Lica bine ai revenit alaturi de noi .. si la mine e foarte cald
andreea90- vip
Buna ziua Andreea nu ai plecat in vacanta???Ori te pregatesti sa te duci la nunta???
lica54- vip
lica54 a scris:Buna ziua Andreea nu ai plecat in vacanta???Ori te pregatesti sa te duci la nunta???
Nu ma pregatesc de nunta , ca nu sunt invitata si nu imi face placere sa merg la nunta asta , in vacanta propriu-zis nu am fost ,cateva zile libere asa da , si sapt viitoare plec iar .. pt o plimbare , anu asta am o vacanta mai mica
andreea90- vip
sa pregatim niste tinute pentru nunta..
lica54- vip
Lucica10 a scris: fetele ati plecat pt toata lumea ,sa aveti o zi minunata a venit am un nepotel
Felicitari Lucica pentru nepotel, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.... :drunken:
Petre Gabriel Nicoleta- membru activ
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 43
Localizare : COM BERCA JUD BUZAU
buna ziua,doamnelor!...sper sa pot trimite mesajul
Ali,ma bucur ca ai avut timp si pt.noi...sa/ti traiasca finuta,sa fie sanatoasa si voi toti alaturi de ea...Lucica,sa/ti traiasca nepotelul,sa creasca mare si voinic,sa fie sanatos si parintii lui la fel, sa va bucurati toti de el!...sa traiesti BUNICUTO!!!!!!
Lica,bine a/i revenit,sanatoasa....nu este usor la sapa...oricum gata pe anul asta...Denisa,Flori,Costina.Andreea,va salut pe toate si va multumesc pt.TOT!!!
Andreea,pt.comentariul tau legat de fotografia pusa de denisa
:love3: :love3: :baby1:
Ali,ma bucur ca ai avut timp si pt.noi...sa/ti traiasca finuta,sa fie sanatoasa si voi toti alaturi de ea...Lucica,sa/ti traiasca nepotelul,sa creasca mare si voinic,sa fie sanatos si parintii lui la fel, sa va bucurati toti de el!...sa traiesti BUNICUTO!!!!!!
Lica,bine a/i revenit,sanatoasa....nu este usor la sapa...oricum gata pe anul asta...Denisa,Flori,Costina.Andreea,va salut pe toate si va multumesc pt.TOT!!!
Andreea,pt.comentariul tau legat de fotografia pusa de denisa
:love3: :love3: :baby1:
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
felicitarii LUCICA,sa-ti creasca nepotelul mare si sanatos,Lucica10 a scris: fetele ati plecat pt toata lumea ,sa aveti o zi minunata a venit am un nepotel
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum