57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara tuturor,Lica bine ai revenit,Garo a sosit mesajul tau,veniti aici daca vreti sa va racoriti,este destul de rece!Oseara frumoasa tuturor!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
musca si fugi ,doamne cum arataDENISA a scris:TUBA BÜYÜKÜSTÜN KARARINI AÇIKLADI..
Oyuncu sevgilisi Onur Saylak'tan 2 aylık hamile olan Tuba Büyüküstün bilindiği gibi ikiz bebek bekliyor..
27 Temmuz 2011 12:29
Sevgililer bir kaç gün içinde Paris'te evlenecek.. Tuba Büyüküstün hamileliği nedeniyle televizyon ve sinemaya 2 yıl ara veriyor..
Bebeklerini doğurup bir süre ilgilendikten sonra setlere dönmeyi planlayan Büyüküstün bu kararını önce müstakbel eşi Onur Saylak'a ardından da ailesine açıkladı..
Tuba Büyüküstün bu süre içinde sadece reklam tekliflerini değerlendirecek..
*** Aici puteţi citi articolul
dacă vreţi să-l vedeţi pe Onur în costumul lui ADAM *** click aici ptr a vedea poza
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
lucica sa te bucuri de nepotel :drunken: :drunken:
costina- vip
florica- vip
buna fetele va multumesc pt urari fericiti suntem toti numa ca pufuletul nostru nu a vrut sa stea 9 luni ci 7 are numa 1,4 kg si 40 cm este micccccc rau are degetutele ca niste betisoare de urechi si este un galagios plange de foame .dar va fi fffdestept . Tatal meu nu este prea bine acum am mai depistat la fundeni ieri si un.........la prostata este greu de tot pt mine dar este tatal meu. Va trimit cate un trandafir pt fiecare ori unde va aflati
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
si aici musai sa fie cu mainile in buzunar!
florica- vip
ingandurat, nu gluma!
florica- vip
Lucica,nu fi amarata ca este nepotelul tau micut,sanatos sa fie si o sa vezi ce mare v-a creste,din pacate ai dreptate este foarte greu cu bolnavi asa grav,sa-ti dea Dumnezeu putere sa poti face fata!
florica- vip
Lucica10 a scris:buna fetele va multumesc pt urari fericiti suntem toti numa ca pufuletul nostru nu a vrut sa stea 9 luni ci 7 are numa 1,4 kg si 40 cm este micccccc rau are degetutele ca niste betisoare de urechi si este un galagios plange de foame .dar va fi fffdestept . Tatal meu nu este prea bine acum am mai depistat la fundeni ieri si un.........la prostata este greu de tot pt mine dar este tatal meu. Va trimit cate un trandafir pt fiecare ori unde va aflati
Lucica sati traiasca nepotelu sa fie sanatos sa creasca mare si voi sa fiti sanatosi sa va bucurati de el...Este cea mai mare bucurie pentru buncii sasi tina nepotii in brate...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
tot trist si ingandurat!
florica- vip
Buna seara Florica si bine team gasit...Sa stii ca am muncit eu o-leaca dar mam simtit bine la tara racoare aer curat forte frumos in natura....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
se gandea la mineflorica a scris:ingandurat, nu gluma!
costina- vip
Asa este LICA, la tara este aer curat ,liniste si mai racoare,dar sa stii ca si aici este destul de rece ,
florica- vip
poate ca asa este,mai stii!!!!!!!!!Dar de ce trebuie sa-l faci sa fie asa de ingandurat!!!costina a scris: se gandea la mine
florica- vip
fete dragi ,eu va zic noapte buna,somn usor si vise cat mai frumoase!Pe maine cu bine!
florica- vip
Costina vezi ca-i cam ,ai grije ce faci!
florica- vip
ei ..nu stia cum sa-mi spuna ca mai vreaflorica a scris:poate ca asa este,mai stii!!!!!!!!!Dar de ce trebuie sa-l faci sa fie asa de ingandurat!!!
costina- vip
Buna seara dragelor ce e aici ? abuzati de baiatu meu frumos .. Costina .. cred ca era cu tine si se gandea la mine , nu stia cum sa plece de la tine .. glumesc
Oricum fatza de Onur .. e bomboana de baiat .. Daca i-as fii avut in fatza mea , cum i-a avut Tuba .. cu ochii inchisi l-as fii ales pe Cansel
Ma bucur Garo ca ti-a placut comentariul meu , eu asa il vad .. Onur e mosh pe langa Cansel .. Multumesc Pupici
Lucica multa sanatate pt tatal tau si nu-ti face probleme nepotelul tau va creste mare si puternic Dumnezeu sa aiba grija de tine si familia ta , sa iti dea multa putere si sanatate sa treci peste toate probleme .. Pupici
Oricum fatza de Onur .. e bomboana de baiat .. Daca i-as fii avut in fatza mea , cum i-a avut Tuba .. cu ochii inchisi l-as fii ales pe Cansel
Ma bucur Garo ca ti-a placut comentariul meu , eu asa il vad .. Onur e mosh pe langa Cansel .. Multumesc Pupici
Lucica multa sanatate pt tatal tau si nu-ti face probleme nepotelul tau va creste mare si puternic Dumnezeu sa aiba grija de tine si familia ta , sa iti dea multa putere si sanatate sa treci peste toate probleme .. Pupici
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
florica- vip
e o poza mai veche deci Andreea sa nu ne panicam inca nu ne-a inselat
costina- vip
Buna Andreea,te-ai mai racorit un pic,sa sti ca eu am inghetat binisor!Noapte buna si somn usor,sau discutii placute schimbului 3.
florica- vip
noapte buna FLORICA
somn usor
somn usor
costina- vip
Poza este de anul trecut cand a facut un clip cu cantareata aceeacostina a scris:
e o poza mai veche deci Andreea sa nu ne panicam inca nu ne-a inselat
florica- vip
florica a scris:Buna Andreea,te-ai mai racorit un pic,sa sti ca eu am inghetat binisor!Noapte buna si somn usor,sau discutii placute schimbului 3.
Buna seara FLorica da spre seara acum s-a mai racorit afara ... multumesc si pt pozele cu zapada .. O seara frumoasa in continuare ,Noapte buna Pupici
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Continut sponsorizat
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum