57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
costina a scris:
e o poza mai veche deci Andreea sa nu ne panicam inca nu ne-a inselat
Asa e nu ne-a inselat , poza e de anu trecut cum a zis si FLorica .. dar ea este doar o cantareata .. dar in fiecare zi oricum "ne inseala" cu Pinar .. sper sa-l faca fericit .. ca sa nu o zmotocesc rau de tot .. dar pana acum vad ca e indragostita de Cansel , are si motive Chiar daca e mai mica ca el , la ani , e inocenta , cuminte , asa cum vrea el .. lui fetele astea ii plac , cuminti , frumoase si devreme acasa .. si Tuba era la fel , dar n-a fost sa fie .. sper ca Pinar sa aiba grija de el si sa-l iubeasca mult
Sunt frumosi impreuna
Eu va las ma duc sa vad filmul .. vb mai incolo .. pt cele care merg sa faca nani .. Noapte buna
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
noapte buna Andreea ..noapte buna tuturor
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Dragalaselor va si eu de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte buna dragelor
Cansel Elçin, for the first time in his new serial will portray an evil characater….
Scheduled to premier sometime in the coming month on Star TV, the serial “Yalanci Bahar” with Fahriye Evcen in the leading actress role, and Cansel Elcin as the leading actor. Elcin for the first time in his career will be portraying an evil character... and is current in preparations for this role portrayal.
Fahryie Evcen who met with Elcin recently stated that his role portrayal is going to be a surprise to the viewers. Elcin will be portraying the con-artist ‘Aziz’, who is a character very similar to Bay Ripley performed by Matt Damon and also portrayal by Vincent Cassel in the movie “Raydan Cikanlar”
Cansel Elçin, pentru prima dată în noul său serial va portretiza un caracter rău ....
Programat pentru premiera pe Star TV, serial "Bahar Yalanci" cu Fahriye Evcen actrita in rolul principal, şi Cansel Elcin ca actor în rol principal. Elcin pentru prima dată în cariera sa va fi înfăţişând un caracter rău ... şi acum este în pregătiri pentru această portretizare a rolului.
Fahryie Evcen care sa întâlnit cu Elcin a declarat recent că rolul său rol va fi o surpriză pentru spectatori. Elcin va interpreta rolul lui "Aziz", care este un personaj foarte asemanatoare cu Golful Ripley efectuate de Matt Damon si, de asemenea, reprezentarea de către Vincent Cassel in filmul "Raydan Cikanlar"
Deci Cansel se va numi Aziz in noul serial
Cansel Elçin, for the first time in his new serial will portray an evil characater….
Scheduled to premier sometime in the coming month on Star TV, the serial “Yalanci Bahar” with Fahriye Evcen in the leading actress role, and Cansel Elcin as the leading actor. Elcin for the first time in his career will be portraying an evil character... and is current in preparations for this role portrayal.
Fahryie Evcen who met with Elcin recently stated that his role portrayal is going to be a surprise to the viewers. Elcin will be portraying the con-artist ‘Aziz’, who is a character very similar to Bay Ripley performed by Matt Damon and also portrayal by Vincent Cassel in the movie “Raydan Cikanlar”
Cansel Elçin, pentru prima dată în noul său serial va portretiza un caracter rău ....
Programat pentru premiera pe Star TV, serial "Bahar Yalanci" cu Fahriye Evcen actrita in rolul principal, şi Cansel Elcin ca actor în rol principal. Elcin pentru prima dată în cariera sa va fi înfăţişând un caracter rău ... şi acum este în pregătiri pentru această portretizare a rolului.
Fahryie Evcen care sa întâlnit cu Elcin a declarat recent că rolul său rol va fi o surpriză pentru spectatori. Elcin va interpreta rolul lui "Aziz", care este un personaj foarte asemanatoare cu Golful Ripley efectuate de Matt Damon si, de asemenea, reprezentarea de către Vincent Cassel in filmul "Raydan Cikanlar"
Deci Cansel se va numi Aziz in noul serial
andreea90- vip
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/07/28/HaberDetay/1419553/BUGUN_EVLENiYORLAR
BUGÜN EVLENiYORLAR
BUGÜN EVLENiYORLAR
Tuba Büyüküstün’le Onur Saylak bugün Paris’te nikah masasına oturuyor.
Çift Büyüküstün’ün ayrı yumurta ikizlerine hamile kaldığını öğrenince nikah işlemlerini hızlandırdı. Aile ve yakın arkadaşlarının katılacağı nikahta Tuba Büyüküstün’ü keşfeden Tomris Giritlioğlu’da olacak. Büyüküstün bir röportajında genç yaşta anne olmak istediğini ifade etmiş ve “Ancak ona çocuk doğurmak isteyeceğim bir erkekle evlenirim” demişti.
andreea90- vip
Dragalaselor buna dimineata poftiti sa savuram o cafeluta...
lica54- vip
Dragalaselor va doresc o zi frumoasa racoroasa cu multe bucurii si impliniri cu mult spor in tot ceia ce faceti...Concediu placut si vacanta frumoasa celor ce sunt plecate va dulce si va imbratisez cu multa dragoste bunicuta...
va las plec la trburi acum mai pe racoare...
va las plec la trburi acum mai pe racoare...
lica54- vip
Buna dimineata Lica ,buna dimineata tuturor,
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica- vip
buna dimineata,doamnelor!...am servit cafeaua,multumesc...in centru este soare,adie putin vintul, deca este placut...o zi cit mai senina,va doresc!...nu pot sa nu ma gindesc la Tuba,asa ca i/i doresc sa fie o mamica fericita...regret dar la jumatatea cealalta nu ma pot gindi...de pe port:
pa,
pa,
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
bună drăgălaşelor !
eu am adus ceva de păpat , văz că mirele nu ne-a trimis încă invitaţia .
*** Aici puteţi citi articolul
eu am adus ceva de păpat , văz că mirele nu ne-a trimis încă invitaţia .
*** Aici puteţi citi articolul
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 28 Iul 2011, 2:50 pm, editata de 1 ori
multumesc,Denisa pt.efort,dar...nu pot si pace...eu unele lucruri probabil le inteleg mai greu....o zi buna, pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Tuba Buyukustun Pantene Arabistan Reklam Kamera Arkasi
Buna ziua dragelor
Am facut unele cercetari si am adus un Onur mai "curatzel " .. fara asa mult par si neingrijit
Un Onur infierbantat
Si un Onur bolnav .. poate nu se mai insoara
Am facut unele cercetari si am adus un Onur mai "curatzel " .. fara asa mult par si neingrijit
Un Onur infierbantat
Si un Onur bolnav .. poate nu se mai insoara
andreea90- vip
[quote="andreea90"][i][color=darkblue]Buna ziua dragelor
Buna Andreea ar fi fost mai bine daca nu ar fi aparut deloc in peisaj....nu am mai fi avut acum atata batae de cap....
Buna Andreea ar fi fost mai bine daca nu ar fi aparut deloc in peisaj....nu am mai fi avut acum atata batae de cap....
lica54- vip
Buna seara!!
Onur ar arata mai binisor daca si-ar taia lațele alea de pe fata...
Dar el s-o crede sexxy..ce sa-i facem...
Sa le fie copii sanatosi..pentru ei doi exista si divortul..deci n-am ramas fara solutii
Sa aveti o seara minunata!
Ps : Mai bine-i 'lasam' sa se casatoreasca in film, poate n-o mai faceau in viata reala
Onur ar arata mai binisor daca si-ar taia lațele alea de pe fata...
Dar el s-o crede sexxy..ce sa-i facem...
Sa le fie copii sanatosi..pentru ei doi exista si divortul..deci n-am ramas fara solutii
Sa aveti o seara minunata!
Ps : Mai bine-i 'lasam' sa se casatoreasca in film, poate n-o mai faceau in viata reala
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
http://www.habershow.com/v4/23554-ve-tuba-buyukustun-habershow-un-haberini-dogruladi-evet-hamileyim From Tuba's Official FB page :
We want to affirm the news for the fans and the public about the actress Tuba Büyüküstün, whome we represent, and her husband Onur Saylak. All the news in the last weeks are true, Tuba is getting twins.
Tuba never talked about her private life and won't do any declaration about her family after this. I hope that her decision is understandable for you. Thanks in advance for your understanding and sensibility in case of her private life.
Best regards
Yasemin Özbudun (Tuba Büyüküstün's manager)
We want to affirm the news for the fans and the public about the actress Tuba Büyüküstün, whome we represent, and her husband Onur Saylak. All the news in the last weeks are true, Tuba is getting twins.
Tuba never talked about her private life and won't do any declaration about her family after this. I hope that her decision is understandable for you. Thanks in advance for your understanding and sensibility in case of her private life.
Best regards
Yasemin Özbudun (Tuba Büyüküstün's manager)
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
bine v-am gasit fetelor,
florica- vip
in clipul asta sant niste imagini cu actrita care a jucat in ,,In mainile destinului si cu cansel sant unele tare frumoase!
florica- vip
florica- vip
florica- vip
florica- vip
lica54- vip
.... :emo6: :emo6: :emo6: am scapat de o grija ...casa de piatra...sa le fie de bine ...
costina- vip
dupa parerea mea toate astea au fost planuite si ne-au lasat pe noi sa ne zbatem creierii....nu vorbeau ei ca iau o pauza mai lunga ca au au nevoie de odihna....si ca isi fac concediul la paris...cred ca erau toate programate ca e prea mare coincidenta...
costina- vip
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum