57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fetelor conform clipului pus de Rina , Tuba a negat zvonurile că ar fi însărcinată
Tuba Büyüküstün-Yaz Sürprizi-18 Temmuz 2011
Tuba Büyüküstün denied the rumors of her being pregnant.
She said she can't give any meaning to these rumors.
Tuba Büyüküstün-Yaz Sürprizi-18 Temmuz 2011
Tuba Büyüküstün denied the rumors of her being pregnant.
She said she can't give any meaning to these rumors.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 18 Iul 2011, 11:06 pm, editata de 1 ori
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Fetelor conform clipului pus de Rina , Tuba a negat zvonurile că ar fi însărcinată
Totusi am vrea sa auzim ceva mai concret sa ne convinga ca nui adevarat...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Dragalaselor va de noapte buna sa aveti un somn usor cu vise frmoase..
lica54- vip
Rina-RINA!
SOMN USOR,VISE FRUMOASE!PE MAINE CU BINE! nOAPTE BUNA, LICA
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
multumesc pt poze FLORICA parca m-am mai racorit putin :love3: LUCICA eu am avut-o pe bunica imobilizata la pat e foarte greu si avea si ea aproape 90 de kg. abia reuseam sa o schimbam sau nu-ti mai zic cand era vorba de spalat ..f. greu..D-ZEU sa-ti dea rabdare si putere nu avem incotro sunt ai nostri bunici,parinti si ei au suferit pt noi ...doar sa ne bucuram ca inca ii avem langa noi ,pt ei poate este doar suferinta ..pt noi fiecare zi pe care ei o traiesc e un dar de la D-ZEU ...
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
rina-rina a scris:
Thank you Rina yuhhuuuu
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna seara dragelor O veste buna , ca Tuba nu este insarcinata .. dar si mai fericita as fii sa aud din gura ei ca spun NU sunt insarcinata .. poate vom avea ocazia .. Va pup
andreea90- vip
Dragalaselor buna dimineata!!!Nu am apucat bine sa ma culc ca indata sa facut dimineata...
cu ochiizgaiti fuguta la cafea!!! de una singura nu are nici un farmec asa ca va invit sa servim cafelut impreuna...
cu ochiizgaiti fuguta la cafea!!! de una singura nu are nici un farmec asa ca va invit sa servim cafelut impreuna...
lica54- vip
lica54- vip
Buna dimineata Lica,buna dimineata tuturor!!
florica- vip
n-am venit singura ,l-am adus si pe Cansel cu salut si din partea lui sa ne mearga bine!si de la mine cate-o
florica- vip
Poftiti la micul dejun..
lica54- vip
[youtube][/youtube]
florica- vip
Buna dimineata Florica numai pensionarele sunt la ora asta pe aici!!!Tineretul este la servici sau in vacanta o zi frumoasa si racoroasa iti doresc la noi e caldura mare de dimineata...
lica54- vip
florica- vip
Ai dreptate Lica numai noi bantuim pe aici,la noi inca nu-i chiar asa de cald ,nu stiu cum v-a fi mai tarziu,acum plec la piata!
florica- vip
vacanta placuta Dana,Nico,DEA,SI TUTUROR CARE SANT IN VACANTA!
florica- vip
TUTUROR O ZI MINUNATA ASA CUM SANT ACESTI TRANDAFIRI!
florica- vip
buna ziua tuturor eu am venit cu racoritoarele...o zi frumoasa sa aveti
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Buna dimineata costina o zi frumoasa si racoroasa iti doresc si tie...
vin si eu cu ceva sa ne racorim
vin si eu cu ceva sa ne racorim
lica54- vip
Nu stiu ce sa mai cred a aparut o stire astazi ca Tuba e insarcinata cu adevarat
BABY TWIN VINE
Tuba Büyüküstün'ün a fost corect susţine ea este insarcinata
19 iulie 2011 09:43
Tuba jucător este draga de Onoare Saylak'dan însărcinată de 7 luni Büyüküstün'ün, a fost susţinut să fie. Aceste afirmaţii nu fac nici o declaraţie cu privire la dubla tăcere în timp ce întrebam dacă subiectul a fost Büyüküstün'ün gravidă cu adevărat.
Ştirile de aşteptat a venit de la cercul de cuplu de aproape. Tuba 2.5 luni însărcinată şi aşteaptă gemeni. Profesie, care era atunci cel mai eficient ar fi auzit de mama Büyüküstün'ün prima dată "pentru acest timpurii" el crede, dar decide sa dea nastere la gemeni sugereaza ca bebelusul ar fi aflat. Pentru a accelera pregătirile pentru nuntă, împreună cu ştiri de sarcină cu dragostea cuplului pentru rolul lor în "Gönülçelen" seria a început
BABY TWIN VINE
Tuba Büyüküstün'ün a fost corect susţine ea este insarcinata
19 iulie 2011 09:43
Tuba jucător este draga de Onoare Saylak'dan însărcinată de 7 luni Büyüküstün'ün, a fost susţinut să fie. Aceste afirmaţii nu fac nici o declaraţie cu privire la dubla tăcere în timp ce întrebam dacă subiectul a fost Büyüküstün'ün gravidă cu adevărat.
Ştirile de aşteptat a venit de la cercul de cuplu de aproape. Tuba 2.5 luni însărcinată şi aşteaptă gemeni. Profesie, care era atunci cel mai eficient ar fi auzit de mama Büyüküstün'ün prima dată "pentru acest timpurii" el crede, dar decide sa dea nastere la gemeni sugereaza ca bebelusul ar fi aflat. Pentru a accelera pregătirile pentru nuntă, împreună cu ştiri de sarcină cu dragostea cuplului pentru rolul lor în "Gönülçelen" seria a început
lica54- vip
Buna ziua dragelor Se anunta o zi caniculara :drunken: :drunken:
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/tuba_buyukustun_ikiz_bebek_bekliyor_.htm
Tuba Büyüküstün’ün 7 aydır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Onur Saylak’dan hamile olduğu iddia edilmişti.
19.07.2011 10:05:00
Tuba Büyüküstün’ün 7 aydır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Onur Saylak’dan hamile olduğu iddia edilmişti.
Bu iddialar üzerine herhangi bir açıklama yapmayan çift suskunluğunu korurken Büyüküstün’ün gerçekten hamile olup olmadığı merak konusu olmuştu. Beklenen haber çiftin yakın çevresinden geldi. Vatan gazetesinin haberine göre Büyüküstün 2,5 aylık hamileydi ve ikiz bebek bekliyordu. Mesleğinin en verimli dönemini yaşayan Büyüküstün’ün anne olacağını duyduğunda ilk zamanlar ‘bunun için erken’ diye düşündüğü ancak...
In articolul asta reporterii spun ca Tuba a sustinut ca e insarcinata .. Nici ei nu mai stiu .. daca e sau nu , cred ca nici ea nu mai stie din cauza agitatiei ..
O zi minunata si racoroasa sa aveti .. Pupici
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/tuba_buyukustun_ikiz_bebek_bekliyor_.htm
19.07.2011 10:05:00
Bu iddialar üzerine herhangi bir açıklama yapmayan çift suskunluğunu korurken Büyüküstün’ün gerçekten hamile olup olmadığı merak konusu olmuştu. Beklenen haber çiftin yakın çevresinden geldi. Vatan gazetesinin haberine göre Büyüküstün 2,5 aylık hamileydi ve ikiz bebek bekliyordu. Mesleğinin en verimli dönemini yaşayan Büyüküstün’ün anne olacağını duyduğunda ilk zamanlar ‘bunun için erken’ diye düşündüğü ancak...
In articolul asta reporterii spun ca Tuba a sustinut ca e insarcinata .. Nici ei nu mai stiu .. daca e sau nu , cred ca nici ea nu mai stie din cauza agitatiei ..
O zi minunata si racoroasa sa aveti .. Pupici
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mar 19 Iul 2011, 12:14 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Giriş Saati : 19.07.2011 11:08
Güncelleme : 19.07.2011 11:28
Güncelleme : 19.07.2011 11:28
İkiz olduğunu öğrenince kararını verdi
Tuba Büyüküstün'ün 7 aydır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Onur Saylak'dan hamile olduğu iddia edilmişti. Bu iddialar üzerine herhangi bir açıklama yapmayan çift suskunluğunu korurken Büyüküstün'ün gerçekten hamile olup olmadığı merak konusu olmuştu.
Vatan'ın haberine göre; beklenen haber çiftin yakın çevresinden geldi. Tuba Büyüküstün 2,5 aylık hamileydi ve ikiz bebek bekliyordu.
Mesleğinin en verimli dönemini yaşayan Büyüküstün'ün anne olacağını duyduğunda ilk zamanlar 'bunun için erken' diye düşündüğü ancak ikiz bebeği olacağını öğrenince de doğurmaya karar verdiği öne sürüldü.
Hamilelik haberiyle birlikte düğün hazırlıklarını hızlandıran çiftin aşkı birlikte rol aldıkları "Gönülçelen" dizisinde başlamıştı.
Articolul îl puteţi citi aici
Sa ne racorim putin :drunken: :cei mai iubiti
andreea90- vip
Dragalaselor pe unde suteti stati la umbra la piscina sau pe la vri-o cascada???
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum