57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dar piciorul in blugi din spate al cui e?andreea90 a scris:Deabea acum am vazut de ce radea Cansel in poza asta , pentru este si Tuba in poza , i se vede un sfert de cap , doar ochii ,cum se da spre el , sa fie si ea in poza
oricum tot i/mi sunt dragi!!! ...o zi placuta, in centru este f.cald...Flori,nu vreau sa fiu in pielea ta!!!!...
P.S.in magazinele Kaufland se gasesc tulpini de rubarba
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna fetelor , ce mai faceti ????
Ce noutati mai sant ???
Sant in Italia, la Napoli si aici in Italia e f greu cu Net-ul , in toata Italia ... Trebuie sa te inregistrezi de fiecare data cand intri si numai si numai cu cartela SIM de a lor ... Ma tot rog de localnici ... Si tare greu se da drumul ... E la liber , dar de fapt .... greu , se protejeaza de nu stiu cine ... Cretini ... Sau mai stii ???
Va pup pe toate si va pun ceva poze ... De la Ferrara , Rimini , San Marino , Ancona , Assisi , Roma ... Nu am timp sa pun mai multe , am sute ... Dar la toamna ... Am pus mai multe pe Fb , la mine ...
Sa auzim de bine ...
Nico , unde esti ??? Te pup Nico , vacanta placta .... Astept vesti de la tine ... Poate ne intalnim ...
Pt tine Florica ... Un leandru inflorit ... Aici sant milioane ....
Va pup pe toate si astept vesti de la voi .... Bune ... Vacante si concedii de vis va doresc tuturor ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna ziu fetelor imi era un dor de voi si am intrat putin ,multumesc Garo de rubarba,este si-n Oradea magazinul Kaufland,poate ca voi ajunge si pe acolo sau voi trimite pe unul din baieti,multumesc DANA de leandru sant frumosi si vederile sant superbe,vacanta frumoasa in continuare,n-ar fi rau daca ai tine un jurnal zilnic si la toamna sa ne asterni pagini de impresii povestite numai cum tu stii! p.s. Dana grije mare in Italia!!!!!!!!!!!!!!!!1
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna seara fetefor nu am putut sa va mai salut deoarece am avut probleme cu tatal meu si stam in spital non stop va pup si sa aveti numai bucurii pe acolo pe unde sunteti ,,,,hoinariti in concediu ,,
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Dragalaselor buna seara!!da ce liniste pe aici!!!se cunoaste ca-i vara si e weekend!!!Lucica sanatate multa tatalui tau si voua putere sa fiti alaturi de el!!!o seara frumoasa sa aveti...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna seara Lucica ,sanatate tatalui tau sau cum ar zice neamurile astea ale noastre,,insanatosire grabnica'' buna seara Lica.buna seara tuturor,acum am gatat si eu cu tortura pana data viitoare! o seara placuta aici a inceput sa sufle vant,avem promisa ceva furtuna sper sa nu fie cu urmari grave!
florica- vip
dana17 a scris:[
salut, dacă ajungi în regiunea Toscana, nu rata localitatea Montepulciano, mai ales dacă ești fan Twilight New Moon (filmat și în localitatea medievală) - orașul e superb.
tot în zonă, am văzut Firenze - superb podul pe care sunt construite casele
Montepulciano
fetelor
florica- vip
Buna seara dragelor am intrat sa vad ce mai faceti si sa va zic , ca n-o sa mai intru asa des , vreau sa uit un pic de ei (Cansel si Tuba) si de probleme lor, sa simt ca e vacanta, asa ca o sa intru mai rar , Va doresc o seara frumoasa in continuare .. Va imbratisez si va pup .. sa ne reintalnim cu bine din august - septembrie incolo .. Pupici
Lucica multa sanatate tatalui tau
Dana , Nico, Dea vacanta frumoasa in continuare , sa va distrati
Lica, Florica, Garo, Costina,Iuliana,Anuta, sper ca n-am uitat pe nimeni oricum .. Va pup pe toate
Lucica multa sanatate tatalui tau
Dana , Nico, Dea vacanta frumoasa in continuare , sa va distrati
Lica, Florica, Garo, Costina,Iuliana,Anuta, sper ca n-am uitat pe nimeni oricum .. Va pup pe toate
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
buna ANDREEA,DACA NICI TU NU MAI INTRI ASA DES CINE NE MAI ADUCE VESTI,VACANTA PLACUTA CA MERITI,NOAPTE BUNA TUTUROR!
florica- vip
Bine v-am gasit zanute, nu v-am uitat dar nu am avut timp sa intru . Va pun cateva poze de la ziua Frantei , mai multe va voi pune cand ajung in Germania . Va imbratisez pe toate.
Nisa -14 iulie 2011
Nisa -14 iulie 2011
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
alitheea- vip
Noapte buna zanute
alitheea- vip
Vacanta placuta draga mea , sa va distrati si sa ne reintalnim cu bineAdmin_dea05 a scris:Buna dimineata!
Fetelor eu am sa plec in concediu pt doua saptamani.Sa fiti cumintele si sa aveti grija de casa noastra.Sper cand ma intorc sa sa gasesc noutati pe placul meu despre Tuba si Cansel
alitheea- vip
Buna dimineata tuturor,multumiri Nico pt. poze .frumoase artificiile,si la noi a fost asta-noapte niste ,,artificii''de nu stiai unde te afli,a plout binisor ,n-a fost gheata nici vijelie mare dar a tunat fara mjla!
florica- vip
Acum trandafirul asta este imaginea de fond la calculatorul meu,nu stiu cum am facut dar m-am trezit cu el asa.o data am avut o poza cu Levent-Onur,bineinteles fara sa vreau!
florica- vip
pt.cei care au vacanta!
florica- vip
sa pare ca Lica nu s-a intors de pe traseu asa ca va aduc eu
florica- vip
florica- vip
sa auzim de bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
florica- vip
buna seara tuturor,ei!!!!!!!!!1la asta chiar nu ma asteptam ,nimeni sa nu mai intre nici-un picut!!!
florica- vip
una dintre poze care imi place foartwe mult!
florica- vip
Buna seara Florica sa asternut liniste mare!!!caldura e de vina toata lumea sa retras unde este mai usor de suportat caldura!!!
lica54- vip
poate ca o fii asa cum spui tu Lica,cu toateastea tot ar mai putea intra si pe aici cate un picut,eu iti spun noapte bunaa,ca m-am sculat dimineata tare si acum mi-i tare somn,vise placute,pe maine cu bine!!!!!!!!!!!!!
florica- vip
Asa este Florica au abandonat pagina de tot sau suparat tare!!!!sa intre macar sa ne salute daca subiecte de discutii nu mai sunt....Noapte buna pe maine...
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum