57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
http://www.setarkasi.com/arap-dunyasi-bu-hamileligi-konusuyor/
Tuba Büyüküstün’ün sevgilisi Onur Saylak’dan evlenmeden hamile kalması Arap dünyasını karıştırdı.
Oyuncu Tuba Büyüküstün’ün 7 aydır birlikte olduğu Onur Saylak’dan 2,5 aylık hamile olduğu ve ikiz bebek beklediği haberi milyonlarca Arap hayranını da şaşırttı. Büyüküstün’ün Asi ve Ihlamurlar Altında dizilerini 22 Arap ülkesinde yayınlayan MBC’nın internet sitesi bu hamileliği manşetinden duyurdu. Habere kısa sürede yüzlerce yorum yapılırken yarısı Büyüküstün’ü tebrik etti diğer yarısı ise ‘Evlenmeden nasıl hamile kaldı’ eleştirilerin de bulundu.
İşte Büyüküstün’ü eleştiren yorumlardan bazıları:
Samar: Ben Türkiye’de sadece dizilerde evlilik dışı hamile kalınır sanmıştım. Meğerse gerçek hayatları da öyleymiş!!
Salma : Günah ya kızmamız gerekirken tebrik mi ediyorsunuz!!
Ala: Ne tebriği?
Bagdadiyye: Türkiye’de amma demokrasi var. Hem evlilik dışı hamilelik hem de ikiz. Nazar değmesin!
Sara: Hamile kaldıktan sonra mı ailelerin haberleri olmuş? Hem de ikiz..
Maryum: Seni tebrik edemeyeceğim
Asya: Yakıştıramadım. Cansel olsaydı daha yakışırdı birbirlerine. Onur’ a aşık olduğuna inanmıyorum.
Fufu: Ya ikiz?? Çok değil mi? Allah yardımcınız olsun evlendikten sonra
Cezainiyye: Allah sizleri (Arapları) ıslah etsin. Ne tebrik ediyorsunuz?
“Türk dizileri Araplar’ı değiştirdi”
MBC internet sitesi magazin muhabiri Abir Zaki bu haberin yankılarını VATAN’a şu sözlerle anlattı: “Türk dizileri Arap dünyasını çok değiştirdi. Eskiden olsaydı bir kadının evlilik dışı hamile kalması kimse tarafından tebrik edilmezdi. Ama şu anda yorumların yarısı Tuba’yı tebriklerden oluşuyor, çünkü o burada çok seviliyor.” (Setarkasi.com)
Vatan
Tuba a starnit controverse in lumea araba , care nu accepta ca ar fii gravida inainte de casatorie , si ar fii vruto casatorita cu Cansel
Tuba Büyüküstün’ün sevgilisi Onur Saylak’dan evlenmeden hamile kalması Arap dünyasını karıştırdı.
Oyuncu Tuba Büyüküstün’ün 7 aydır birlikte olduğu Onur Saylak’dan 2,5 aylık hamile olduğu ve ikiz bebek beklediği haberi milyonlarca Arap hayranını da şaşırttı. Büyüküstün’ün Asi ve Ihlamurlar Altında dizilerini 22 Arap ülkesinde yayınlayan MBC’nın internet sitesi bu hamileliği manşetinden duyurdu. Habere kısa sürede yüzlerce yorum yapılırken yarısı Büyüküstün’ü tebrik etti diğer yarısı ise ‘Evlenmeden nasıl hamile kaldı’ eleştirilerin de bulundu.
İşte Büyüküstün’ü eleştiren yorumlardan bazıları:
Samar: Ben Türkiye’de sadece dizilerde evlilik dışı hamile kalınır sanmıştım. Meğerse gerçek hayatları da öyleymiş!!
Salma : Günah ya kızmamız gerekirken tebrik mi ediyorsunuz!!
Ala: Ne tebriği?
Bagdadiyye: Türkiye’de amma demokrasi var. Hem evlilik dışı hamilelik hem de ikiz. Nazar değmesin!
Sara: Hamile kaldıktan sonra mı ailelerin haberleri olmuş? Hem de ikiz..
Maryum: Seni tebrik edemeyeceğim
Asya: Yakıştıramadım. Cansel olsaydı daha yakışırdı birbirlerine. Onur’ a aşık olduğuna inanmıyorum.
Fufu: Ya ikiz?? Çok değil mi? Allah yardımcınız olsun evlendikten sonra
Cezainiyye: Allah sizleri (Arapları) ıslah etsin. Ne tebrik ediyorsunuz?
“Türk dizileri Araplar’ı değiştirdi”
MBC internet sitesi magazin muhabiri Abir Zaki bu haberin yankılarını VATAN’a şu sözlerle anlattı: “Türk dizileri Arap dünyasını çok değiştirdi. Eskiden olsaydı bir kadının evlilik dışı hamile kalması kimse tarafından tebrik edilmezdi. Ama şu anda yorumların yarısı Tuba’yı tebriklerden oluşuyor, çünkü o burada çok seviliyor.” (Setarkasi.com)
Vatan
Tuba a starnit controverse in lumea araba , care nu accepta ca ar fii gravida inainte de casatorie , si ar fii vruto casatorita cu Cansel
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 22 Iul 2011, 10:20 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna ziua dragelor O zi minunata sa aveti am adus si ceva bun ..pt pranz
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 22 Iul 2011, 10:21 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Frumosu meu :love3: :love3: :love3: :love3:
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 22 Iul 2011, 10:21 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Dragalaselor buna seara si bine vam gasit caldura mare fetelor..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna seara fetelor...Florica la noi inca nu s-au copt piersicele da imi fac si eu macar cateva borcanele....abia astept sa-l vad pe cansel in noul film ...la noi azi a fost o zi f.racoroasa sa aveti o seara frumoasa
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
buna seara tuturor,nu stiu ce are cal.meu dar nu ma lasa sa aduc nimic,multumiri Andreea pt.bunatati,totmai vrei racoare?Hai aici si primesti destula racoare si ploaie,azi mai toata ziua au alternat reprizele ,cand de ploaie peste cinci minute era soare apoi imediat turna iar ploaia!si cu Electrica am avut probleme de dimineata,acum si-a capatat rau narav mai in fiecare zi hop!pana de curent si ne da totul peste cap. ,O seara frumoasa va doresc tuturor!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Asa v-a fi in noul serial?are si parulmai mare,daca v-a fi tot filmul cu barba pana la sfarsitul lui ii v-a ajunge pana la brau!!!!Buna Costina,aici s-au copt deja piersicile,probabil sant si soiuri care se coc mai repede ,cele din vii se coc mai tarziu!dupa ce l-am criticat ma lasa sa pun si poza!
florica- vip
buna Dana,NICO,DEA,CUM M-AI SANTETI? Vacanta placuta in continuare!
florica- vip
Andreea,este frumosul nostru!te rog!bine
florica- vip
florica a scris:Andreea,este frumosul nostru!te rog!bine
Nu nu .. e doar al meu nu-l impart cu nimeni de cand a devenit "lumea" invidioasa si il vorbeste de rau .. ca Onur e mai bun ( in visele lui ) , il tin pentru mine si am grija de el .. dar il impart si cu voi .. ca stiu ca voi il iubiti
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 22 Iul 2011, 10:22 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
florica a scris:buna seara tuturor,nu stiu ce are cal.meu dar nu ma lasa sa aduc nimic,multumiri Andreea pt.bunatati,totmai vrei racoare?Hai aici si primesti destula racoare si ploaie,azi mai toata ziua au alternat reprizele ,cand de ploaie peste cinci minute era soare apoi imediat turna iar ploaia!si cu Electrica am avut probleme de dimineata,acum si-a capatat rau narav mai in fiecare zi hop!pana de curent si ne da totul peste cap. ,O seara frumoasa va doresc tuturor!
Da Florica , ca la Cta , acum 2 zile a plouat un pic (doar seara un pic) si acum e cald iar , avem nevoie de racoare , e bine totusi la tine , ca e racoare .. Pupici
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 22 Iul 2011, 10:19 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Dragalaselor ma retrag in asternut vad un somn de 2 metri azi am avut o zi obositoare si maine cam la fel dar nu inainte de a va ura noapte buna somn usor vise placute cin vreti voi sa va sarute dulci de la mine....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Dragalaselor ma retrag in asternut vad un somn de 2 metri azi am avut o zi obositoare si maine cam la fel dar nu inainte de a va ura noapte buna somn usor vise placute cin vreti voi sa va sarute dulci de la mine....
Noapte buna Lica Vise placute
andreea90- vip
LICA si maine sa fii odihnita si proaspata sa poti avea spor la munca!
florica- vip
guzel,guzel baiatul nostru
Ultima editare efectuata de catre florica in Vin 22 Iul 2011, 11:09 pm, editata de 1 ori
florica- vip
costina- vip
multumim de intrebare,iaca asteptam cu nerabdare sa incepi noul serial!costina a scris:
florica- vip
:love3: :love3: :love3: :love3: :love3:costina a scris:
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
si el abia asteapta sa-l vizionam
ANDREEA pt tine l-am adus ca sa-l lasi pe canselito si noua
costina- vip
florica- vip
FLORICA,GARO,LICA,ANDREEA
Ultima editare efectuata de catre costina in Vin 22 Iul 2011, 11:27 pm, editata de 1 ori
costina- vip
cand il vad asa mi-se face si mai frig,unul mai imbracat,tot pt. Andreeaaltul mai putin imbracatbine ca au zgarda la gat si-i putem legacostina a scris:si el abia asteapta sa-l vizionam
florica- vip
bine ca au zgarda la gat si-i putem lega [/quote] ZGARDA AIA FACE TOTUL
costina- vip
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
costina a scris:si el abia asteapta sa-l vizionam
Costina stii tu ceva ., ca imi place si william levy ,dar tot nu renunt la Cansel
Uite ce dulce e
Ma si pupa , bine hai fie .. ne pupa pe toate
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Sam 23 Iul 2011, 1:24 am, editata de 1 ori
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum