57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara tuturor unde va aflati multi Am reusit si eu sa scap si am intrat sa va salut ,nu am reusit sa citesc din urma pt ca nu am timp ziua sunt noutati /?
buna seara tuturor unde va aflati multi
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara Florica buna Lucica ce mai spuneti cu ce va mai laudati sunteti bine??
[/quote]
[/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Cansel Elçin
Cansel Elçin'in Gelecek Sezon Yer Alacağı Dizinin Adının Yalancı Bahar olduğunu biliyormuydunuz ?Oare asa sa fie ce scrie aici?Cansel Elçin
Nume fals, seria va avea loc în sezonul de primăvară Cansel Elçin'in Ştiaţi că?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Lica,Flori acum sunt mai bine tatal meu a inceput sa manance si poate sa stea putin la dunga patului sper ca, cu mullllllta rabdare mai facem progrese dar nu stiu ......ce-o vrea Domnul .Am mari restante la somn
Lucica10- vip
eu va dares un somn linistit noapte buna
Lucica10- vip
Dragalaselor va de noapte buna ma retag ca maine am traseu va doresc spor la conversat
lica54- vip
Buna Lucica,sant oarece noutati,cica TUBA face nunta in strainatate la sfarsitul luni si v-a avea gemeni deci este gravida,alta noutate :pe 6 august Cansel v-a incepe filmarile pt. noul serial si ca si-a lasat barba ! Buna LICA,cu ce sa nemai laudam ,toate-s vechi ,noutatea ar fi ca aici s-a racorit foarte tare ca pe mine ma doare gatul,azi am facut gem de piersici.
florica- vip
noapte buna Lica,somn usor si vise placute!
florica- vip
Eu astazi am facut suc de rosii saptamana care vine plec la tara cateva zile si cand ma intorc vreau sa mai fac o transa de suc la noi iarna se consuma foarte mult...
lica54- vip
voi face si eu dar putin ca numai baiatul cel mare il consuma,ce bine ca ai casa la tara !Noapte buna tuturor,somn usor si vise frumoase!lica54 a scris:Eu astazi am facut suc de rosii saptamana care vine plec la tara cateva zile si cand ma intorc vreau sa mai fac o transa de suc la noi iarna se consuma foarte mult...
florica- vip
Dragalaselor buna dimineata sa sarvim cafeaua impreuna ca astazi plec de acasa...
lica54- vip
sa servim si micul dejun impreuna
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Vin 22 Iul 2011, 7:49 am, editata de 1 ori
lica54- vip
Buna dimineata Lica,sa mai luam si impreuna o ,eu,vad ca saptamana asta mi-am facut partener aragazul,am inceput de luni sa impart cu el,drum bun si spor la treaba daca de asta mergi in sat si sa te intorci cu bine!
florica- vip
Un salut si dela Canselito,buna dimineata tuturor,de o zi cum vi-o doriti sa aveti parte!
florica- vip
Buna dimi ladies.S-a gandit bine Onur ia tras 2 copii lui Tuba sa se potoleasca adio cariera cu el langa ea cam greu o sa o mai vedem pe ecrane.Ce spune "Stai tu acasa ca muncesc eu."Inseamna ca este foarte sigur pe el daca considera ca Tuba incearca sa-l faca gelos.O zi buna va doresc.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
[quote="iulianagl"]Buna dimi ladies.S-a gandit bine Onur ia tras 2 copii lui Tuba sa se potoleasca adio cariera cu el langa ea cam greu o sa o mai vedem pe ecrane.Ce spune "Stai tu acasa ca muncesc eu."Inseamna ca este foarte sigur pe el daca considera ca Tuba incearca sa-l faca gelos.O zi buna va doresc. [/quote
Buna dimineata Iuliana daca este adevarat tot ce se spune Tuba va avea de perdut foarte mult la concurenta acerba care este acum in cinemtografie...da ces face omul cu mana lui lucru manual se chiama o zi buna iti doresc
Buna dimineata Iuliana daca este adevarat tot ce se spune Tuba va avea de perdut foarte mult la concurenta acerba care este acum in cinemtografie...da ces face omul cu mana lui lucru manual se chiama o zi buna iti doresc
lica54- vip
always in our heart
florica- vip
Andreea: Cansel a fost în Çeşme cu alţi actori şi cântăreaţă Güney Yusuf pentru 4 zile, iar ei spun că s-au distrat de minune Cansel si-a lasat barba pentru noul sau rol si a dat autografe fanilor. Andreea: Tradus si de Kerim - Cantaretul Yusuf Guney a fost cu prietenii la "Dost Pide" unde au mancat...Tot acolo a venit si Cansel Elcin, care a mancat doar o salata ,pentru ca vrea sa fie intr-o forma fizica buna in serial.Acolo Cansel a dat autografe fanilor si le-a spus ca si-a lasat barba pt. noul serial. (mai sus era tradus de mine,e pe aproape :))) ) Multumesc Kerim ♥Andreea sper ca nu te superi ca am adus aici stirile astea ,dar sant fete probabil care nu stiu de f.b. vostru si sant curioase sa afle mai multe stiri!!!
florica- vip
[quote="lica54"]
Cu siguranta ca are de pierdut dar oare ea chiar asta vrea?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna Iuliana,este smecher Onur ce crezi ,insa ma gandesc ca daca n-ar fi fost de acord si Tuba nu ar fi ramas gravida,am citit pe f.b.ca si araboaicele sant foarte suparate pe ea ca de ce este gravida inainte de casatorie si ar fi vrut-o cu Cansel,pe Onur il considera un oportunist,in fine treaba ei, sa fie sanatoasa si sa aduca copii bine pe lume sa fie sanatosi si sa creasca mare.
florica- vip
iulianagl a scris:
Daca nu ar fi vrut si ea nu sar fi implicat ori-cum pe mine ma dezamagit atitudiinile ei de a nu riposta in nici un fel cai alba s-au neagra...
lica54- vip
va si va imbratisez cu drag ori unde va veti afla va doresc o zi frumoasa si racoroasa ne citim mai pe seara
lica54- vip
buna dimineata,doamnelor!...ma bucur ca pot sa va salut si sa savuram cafeaua impreuna...multe stiri,unele chiar bune...de abia astept sa/l vad pe Cansel cu barba,cred c/o sa arate fain...de Tuba nu mai comentez...in centru este racoare si inorat...as vrea sa nu mai ploua sa pot recolta ceapa,dar...
va doresc o zi cit mai placuta si cu multe impliniri!!!
va doresc o zi cit mai placuta si cu multe impliniri!!!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
*Aici puteţi citi articolul
A înregistrat din întâmplare cineva ieri primul episod din " Stăpâna Inimii ( Hanımın Çiftliği ), kanal D ep 1 "
florica a scris:Andreea: Cansel a fost în Çeşme cu alţi actori şi cântăreaţă Güney Yusuf pentru 4 zile, iar ei spun că s-au distrat de minune Cansel si-a lasat barba pentru noul sau rol si a dat autografe fanilor. Andreea: Tradus si de Kerim - Cantaretul Yusuf Guney a fost cu prietenii la "Dost Pide" unde au mancat...Tot acolo a venit si Cansel Elcin, care a mancat doar o salata ,pentru ca vrea sa fie intr-o forma fizica buna in serial.Acolo Cansel a dat autografe fanilor si le-a spus ca si-a lasat barba pt. noul serial. (mai sus era tradus de mine,e pe aproape :))) ) Multumesc Kerim Andreea sper ca nu te superi ca am adus aici stirile astea ,dar sant fete probabil care nu stiu de f.b. vostru si sant curioase sa afle mai multe stiri!!!
Nu este nici o problema Florica chiar ma bucur ca ai adus si aici informatiile , ca eu aseara n-am mai avut timp .. O zi frumoasa Pupici
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum