57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata Florica dar de ce nu mai intri dimineata!!!ori esti pe ultima suta de metri cu nunta????Florica Tuba va ramane de domeniul trecutului pentru noi...ochii cui nu se vad se uita o zi frumoasa iti doresc cu mult spor in tot ce faci
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Gonulcelen-Tuba, prada usoara
Nu cred ca Tuba e prea bucuroasa de ce i s-a intamplat,cat de mult ar fi dorit sa fie mama. Numai cei din jurul ei sunt foarte satisfacuti ca au in maini asemenea prada. Un om fericit cat de discret ar fi isi striga fericirea sa ajunga pana la cer, nu sta ascuns,ca un animal in vizuina. Poate se simte vinovata ca a procedat cu egoism si si-a batut joc de tot colectivul care a participat la realizarea filmului " gonulcelen" care nu va mai fi vizionat decat cu tristete si mai mult pentru Cansel. Orice film in care va mai juca va fi urmarit doar de un grup de cunostinte, rude (nu prieteni, ca nu ii va mai obtine asa usor) si va avea audienta minima. Cum si-a asternut, asa va dormi, intr-un colt acoperita de praful uitarii (cel mult al dispretului)
ema- membru
Data de inscriere : 12/03/2011
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
http://webtv.hurriyet.com.tr/3/19885/0/1/tuba-buyukustun-evlendi.aspx
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
I'm curious to know if there is any significance to the black ribbon around Tuba's waist. I've seen Turkish brides with red ribbons, but never black.
chiar aşa de ce avea panglică neagră şi nu roşie ????
Buna ziua dragelor
Asta in costum albastru cica e Onur .. si-a ras barba .. nu-mi vine sa cred
Vedeti nu degeaba l-am gasit eu in poze fara barba si cioc .. mi-a ascultat sfatu sa fie mai curatzel ... ce sa zic Casa de piatra ! sa fie fericiti .. dar eu pe Cansel nu l-am vazut pe acolo .. unde sunt prietenii ? doar neamuri .. o nunta rapida .. sa nu iasa discutii ca fata a ramas gravida .. ciudat destin .. oricum mi-o imaginam mireasa altfel .. sa straluceasca .. parca se grabeste sa nu fie pozata ..
[/quote]
Asta in costum albastru cica e Onur .. si-a ras barba .. nu-mi vine sa cred
Vedeti nu degeaba l-am gasit eu in poze fara barba si cioc .. mi-a ascultat sfatu sa fie mai curatzel ... ce sa zic Casa de piatra ! sa fie fericiti .. dar eu pe Cansel nu l-am vazut pe acolo .. unde sunt prietenii ? doar neamuri .. o nunta rapida .. sa nu iasa discutii ca fata a ramas gravida .. ciudat destin .. oricum mi-o imaginam mireasa altfel .. sa straluceasca .. parca se grabeste sa nu fie pozata ..
[/quote]
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
http://magazin.milliyet.com.tr/tuba-ile-onur-evlendi/magazin/magazindetay/29.07.2011/1420192/default.htm
Tuba Buyukustun si Onur Sailak s-au casatorit ieri pe le 16.30 la Paris.La Paris, consulul turc i-a casatorit.Au fost famiile celor doi si prieteniii apropiati.Ziaristii nu au fost primiti.Pe cartea de casatorii nu erau pozele celor doi.Tuba le-a spus ziaristilor de la Hurriyet, ca nu vrea poze si ca aceasta casatorie va fii numai in familie.O persoana a vrut sa faca o poza cu mobilul,nu is-a dat voie.Consulul s-a enervat pt. aceste capricii si nu a mai vrut sa asiste la o alta casatorie.
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Vin 29 Iul 2011, 5:05 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Daca va uita-ti bine in poza .. este o fana acolo prezenta .. nu stiu daca e ea,dar a fost la filmarile Gonulcelen mai mereu si a facut poza cu actorii .. Deren o chema .. o cunosc dupa fatza ..
Mai tine-ti minte poza asta .. cand au vazut-o ziaristi cu verigheta pe deget .. cand a fost cu Onur la copii ... nimeni nu credea ca e verigheta .. eu am zis ca se marita
Mai tine-ti minte poza asta .. cand au vazut-o ziaristi cu verigheta pe deget .. cand a fost cu Onur la copii ... nimeni nu credea ca e verigheta .. eu am zis ca se marita
andreea90- vip
Casa de piatra Tuba ! Sa fii fericita ,mandra de copii tai si o casnicie frumoasa ,iti doresc ! Asta cred ca ti-a spus si Cansel .. si toti cei dragi .. Sa fii fericita si sa ai copii frumosi !
Cu toate ca sotul ei nu imi place , pt ca nu mi-a lasat pana acum o parere buna , sper sa o faca fericita si sa aiba grija de ea si copii ei .. chiar daca am criticat alegerea ei,am comentat pentru ea , pentru ca cred ca Onur nu i se potriveste,am sa o urmaresc, sa ii vad copii cand se vor naste , dar putea sa procedeze altfel , iar sotul ei trebuie sa ma convinga ca o merita .. momentan nu ma convins ,daca va fii un sot si un tata iubitor.. atunci e perfect, trebuie sa ma obisnuiesc ca se numeste Tuba Buyukustun Saylak ..
Mi-a placut ca a avut buchet de lacrimioara la nunta sunt preferatele mele .. si eu am zis ca buchetul de mireasa va fii de lacramioare pentru ca sunt niste flori delicate si rare, apar doar o data pe an .. Sa fie sanatoasa , sa aiba o sarcina usoara si sa fie fericita !
Asa arata Cansel acum pt noul rol
andreea90- vip
Bine v-am gasit zanute
Am ajuns acasa ... si ce sa vad...s-a maritat...Sa ii fie de bine ... Nu stiu ce sa zic ...nici nu imi bat capul , nu merita ...oricum eu am un mare semn de intrebare... De ce Paris...????????????????????
Am ajuns acasa ... si ce sa vad...s-a maritat...Sa ii fie de bine ... Nu stiu ce sa zic ...nici nu imi bat capul , nu merita ...oricum eu am un mare semn de intrebare... De ce Paris...????????????????????
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:Bine v-am gasit zanute
Buna alitheea bine ai venit acasa..nicaeri nu e mai bine ca acasa!!!!Da s-a maritat asta a fost dorinta ei ..noua nu ne ramane decat sa io respectam...ori-cat neom bate capul tot nu vom putea obtine un raspuns..Sa fie fericita si implinita...Te mult si te imbratisez cu drag..
lica54- vip
Bine te-am gasit draga mea , printre picaturi mai reusesc si eu sa intru .lica54 a scris:
Buna alitheea bine ai venit acasa..nicaeri nu e mai bine ca acasa!!!!Da s-a maritat asta a fost dorinta ei ..noua nu ne ramane decat sa io respectam...ori-cat neom bate capul tot nu vom putea obtine un raspuns..Sa fie fericita si implinita...Te mult si te imbratisez cu drag..
Despre Tuba nu mai comentez ... oricum mi se pare ca ceva nu se potriveste chiar deloc... poate e parerea mea ...Oricum , asta e o cumpana in cariera ei , sa vedem daca va mai reusi sa urce pe val...
alitheea- vip
alitheea a scris:Bine te-am gasit draga mea , printre picaturi mai reusesc si eu sa intru .
Despre Tuba nu mai comentez ... oricum mi se pare ca ceva nu se potriveste chiar deloc... poate e parerea mea ...Oricum , asta e o cumpana in cariera ei , sa vedem daca va mai reusi sa urce pe val...
Sper ca de acum sa ne intersectam mai des..Referitor la Tuba sincer imi pare rau ca sa petrecut astfel evenimentul....dar alegerea ii apartine..Pacat ca isi facuse o faima in lume era apreciata respectata vazuta ca o printesa ca o faimoasa actrita a Turciei...Dar intrun moment de ratacire risca sa piarda tot ce a castigat cu greu si prin multa munca...Daca va sta departe de platourile de filmare dupa cum se spune greu va mai urca pe scara erarhiei la ce concurenta este acum...
lica54- vip
buna seara fetelor....
sa ne racorim putin ..o seara frumoasa
sa ne racorim putin ..o seara frumoasa
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
buna seara,doamnelor!...Ali,Dea bun venit!!!!cum a fost vacanta???asteptam povestiri despre locurile pe care le/ati vizitat si poze,bineinteles...
nici eu nu am inteles,de ce Paris!!!???,doar pt ceremonia de la ambasada!!!!!!
Andreea,cu barba sau fara nu a ajutat/o pe Tuba sa urce in masina...cam necioplit....
nici eu nu am inteles,de ce Paris!!!???,doar pt ceremonia de la ambasada!!!!!!
Andreea,cu barba sau fara nu a ajutat/o pe Tuba sa urce in masina...cam necioplit....
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna seara fetelor!
Casa de piatra noului cuplu!Eu astept poze.Daca nu vom avea parte de ele pacat, trebuia sa ne incante si pe noi fanii ei cu cateva poze de la nunta.
Casa de piatra noului cuplu!Eu astept poze.Daca nu vom avea parte de ele pacat, trebuia sa ne incante si pe noi fanii ei cu cateva poze de la nunta.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
seara buna tuturor,bine ai venit acasa Nico,
florica- vip
Buna seara Florica ce faci esti pe ultima suta de metri cu nunta???Cand are loc evenimentul pe ce data???
lica54- vip
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fransada bulunan bir türkten oyuncu dogar mi dersiniz? Dogar tabi , dogmaz mi bizim,Fransadaki türklerin bir büyük kisimi masonluk, ve kepap restoran sahibi olsada, ve bunun sayesinde ekmek teknelerin gecindiriyor olsalarda , bu sonuca varmak icin mesakatli yollar 'dan gectiler, önce onlara hep zor olan isler verildi , onlara gurbetci denildi ancak onlar vazgecmediler : direndiler , ögrendiler ve basardilar . Ya gördün mü Matmazel Fransa sen bize evinin kapilarini actin , is imkani verdin , ancak bazan bizlere hep yabanci gözü ile baktin , ne kadarda biz sana entegre olmaya calissakta. Simdi ise bunlardan bir kaci büyük basariya ulasip, Fransadaki türkleri temsil etmektedirler , Tipki Cansel Elcin gibi, kendisi türk tabikide , o basarinin adi, o yilin en iyi erkek oyuncusu , o yakisikliligin adi(hayranlarindan birtanesi ona bu sekilde hitab ediyor) baksaniza tam tipik türk erkegi . Kendisi 1973 yilinda Izmirin Tire adli kücük bir ilcede dogmustur, ancak 1982 'den bu yana yasamini pariste sürdürmektedir. (10 yasindan beri) Babasi temenli olarak Fransaya yerlesmisti, artik Cansel icin yepyeni bir hayat baslamisti , fakat kendisi sürekli bir umut besleyip , Türkiye yeniden gidecegi günü sabirsizlikla bekliyordu. Aylar, yillar geciyor , ve Cansel kocaman yakisli bir delikanli oluyor, en önemlisi ise okulu derece ile bitirmisti. Artik onun icin is hayatina adimini atiyordu, o bir cok türk cocuklari gibi , babasinin sirketine dahil olup ailenin ekonomik durumuna katkida bulunuyordu. Buna ragmen aksam saatlerinde yapilan ve Fransanin önde gelen tiyatro okullarindan Ecole Florent dan ve orada bulunan önemli hocalardan ders alarak tiyatro dünyasinda yerini almisti. Peki neden tiyarto ? Ve ticaret degil , galiba bu meslekte yerini ve kendisini bulamadigi icin dir. Ilk zamanlarda babasi oglunun oyunculuga adim atmasindan pek hoslanmasada , Cansel babasinin yanildigini gösterip cok büyük yerlere vardi : Fransada cesitli reklam filmlerinde yer aldi , .... Ilk olarak Ferzan Özpetekin Harem Suare filmi icin fransiz oyunculuara kocluk yapmak adina Türkiye 'ye geri döndü. Hatirla Sevgilideki Ahmet rollü ilk büyük cikisi oldu. Basarisi Fransada sinirli kalmiyor , yakisikli oyuncu arap ülkelerinden, ve türkiyeden bir cok hayrani bulunuyor. Sanirim herkes Murat Hocaya asik oldu , gectigimiz sezon gönülcelen adli dizisi ile Murat Hoca karakteri sayesinde oyunculugundaki basarisini bir kez göstermis , pek cok kisinin de gönlünü celmeye basarmisti. En basta onun sayesinde , sonrasindaysa dizi sayesinde gencler iclerindeki yetenegi kesif etmis , piyano calmaya baslamislar ! Yeni sezonda ise yine hafizalardan silinmeyecek , basrollerini Fahriye Evcen ile paylastigi Yalalanci Bahar 'la Cansel yeniden hayranlarina merhaba demeye hazirlaniyor (yeni filmin cekimleri baslamistir) ayrica yeni imajin pek yakismis sana Murat Hoca (yeni dizi icin sakal birakti) ancak bu sefer kötü adam Aziz karakteri ile karsimiza cikacaktir. Gercek hayatta kocaman bir yüregi sahip oldugunu gösteren Cansel ayni zamanda sosyal sorumluluk projelerinde de yer aliyor, ve destek veriyor : Türkiye Tohum Otizim Vakfi. 2007 Yilinda Papillon (Kelebek) adli kisa metraj filminde, birde Kampüste ciplak ayaklar (2009) adli filmini yazar ve yöneterek, yönetmen koltuguna oturan Cansel Elcin Papillion kisa film sayesinde , insani bir ders veriyor,bir cok yerlere gönderme yapiyor. Umarim daha bir cok dizi ye imza atar Fransadaki türkleri temsil etmeye devam eder, dizi ve sinema projelerinle uzun süre hayatimizda olursun. IYI KI VARSIN CANSEL YAZAR: Gonca Kilicaslan AVRUPA HABER AJANS FRANSA TEMSILCISI |
florica- vip
Bine ai revenit nico! Cum a fost in concediu?alitheea a scris:
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Bine ai revenit nico! Cum a fost in concediu?
Dea frumos ingeras ai sati traiasca si tu sa fii sanatoasa sa te bucuri de ea...
lica54- vip
Buna seara Lica ,mai este pana la nunta-pe 20 august,am zis ca nu mai intru asa de dimineata pt.ca in noaptea asta vine fata,si calculatorul ii aici in camera ,si nu vreau s-o deranjez pana se scoala!lica54 a scris:Buna seara Florica ce faci esti pe ultima suta de metri cu nunta???Cand are loc evenimentul pe ce data???
florica- vip
Bine te-am gasit . Ce faci pui? A venit Adriana?florica a scris:seara buna tuturor,bine ai venit acasa Nico,
alitheea- vip
Bine te-am gasit , ce frumoasa e printesa ta ... E o minune mica . Sa iti creasca mare si sa fie sanatoasa. A mai crescut de cand nu am vazut-o.Admin_dea05 a scris:Bine ai revenit nico! Cum a fost in concediu?
In concediu a fost minunat ... , dar ca tot ce e frumos tine putin...Dupa ce ma mai eliberez putin de treburi va pun poze.
alitheea- vip
Multumesc.lica54 a scris:
Dea frumos ingeras ai sati traiasca si tu sa fii sanatoasa sa te bucuri de ea...
]
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum