57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Felicitari Dana .. ai spus tot ce era de zis .. si ai mare dreptate .. Cansel ramane langa noi si nu cred ca ne va dezamagii vreodata cum a facut-o Tuba .. asta e , tine si de caracter si educatia omului .. Sa fie fericita alaturi de familia ei .. Te pup .. ma bucur ca esti bine Vacanta frumoasa in continuare
Da si eu cred ca ar trebuii sa ne mutam intr-o noua casa , deja au inceput filmarile la filmul Yalanci Bahar .. poate ne face o surpriza Dea sau Denisa zilele urmatoare ...
Nico te pup
Va pup pe toate O saptamana frumoasa tuturor
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Lun 01 Aug 2011, 7:22 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ca de obicei Dana ai făcut un comentariu de "nota 10", împroşcare cu venin la adăpostul cuvintelor frumoase. Păcat... Poţi să scrii un roman dar tot ce ai scris e pură ficţiune. Sunt pea mulţi de "cred" în comentariul tău. Eu nu îi cunosc deloc pe oamenii ăştia, mă refer la Tuba, Cansel şi Onur, dar să spun ce spun fetele de pe hunili, unele dintre ele au cunoştinţe din interior. Ele spun că Onur este un om foarte cult şi o persoană de bun simţ. Despre Cansel spun că este un afemeiat şi că are o atracţie suspectă pentru fete foarte tinere. Acum vă întreb şi eu voi aţi accepta lângă voi un afemeiat doar pentru că arată bine? Nu credeţi că Tuba nu l-a considerat a fi o persoană de încredere pentru a-şi putea clădi viaţa împreună cu el? Vreţi să uitaţi că primul care a părut în presă cu o altă persoană este Cansel. Tuba s-a căsătorit acum pentru că a început sărbătoarea asta a lor care durează o lună şi probabil a vrut ca sarcina să nu fie prea evidentă. Nu ştiu ce merităm noi fanii de la Tuba că dacă citeşti forumurile româneşti te cuprinde un dezgust total. Ce frumos i-au urat felicitări pe pagina oficială de facebook a Tubei.... Sute de postări... unii şi-au exprimat mirarea dar într-un mod frumos fără jigniri. Nu îi cunoaştem deloc fetelor, să ne bucurăm de ceea ce ne oferă ei ca actori şi să terminăm odată cu fabulaţiile. Faptul este consumat... despre ce mai vorbim?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
http://www.startv.com.tr/haber/magazin-1/yalanci-bahar-yakinda-starda-14658.html
Geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan ancak sonra başka bir hayatı seçen güzel bir kadının hikayesini anlatan dizide Fahriye Evcen, Cansel Elçin ve Serkan Ercan’ın dışında Ayda Aksel, Cevdet Arıcılar, Bengü Öztürk, Tansu Taşanlar ve Merve Sevi rol alıyor
'Yalancı Bahar' yakında Star'da!
Gold Film’in yapımcılığında ekrana gelecek olan dizinin başrollerini Fahriye Evcen, Cansel Elçin ve Serkan Ercan’ın paylaşıyor. Dizinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde Bodrum’da başlandı. Sezonun iddialı projelerinden olan “Yalancı Bahar”ın yönetmenliğini Serkan İpekören yapıyor.Geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan ancak sonra başka bir hayatı seçen güzel bir kadının hikayesini anlatan dizide Fahriye Evcen, Cansel Elçin ve Serkan Ercan’ın dışında Ayda Aksel, Cevdet Arıcılar, Bengü Öztürk, Tansu Taşanlar ve Merve Sevi rol alıyor
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
fetelor fiţi pe fază că în curând va apărea trailerul de la filmul lui Cansel .
Ana eu unde mă încadrez ?? eu nu-i plac pe niciunul nici pe Onur dar nici pe Cansel dar o ador pe Tuba .
eu m-am uitat la ASi ptr amândoi fără unul dintre ei serialul nu ar mai fi avut farmec .
Andreea aveţi topic ptr serial aici "Yalancı Bahar"
Ana eu unde mă încadrez ?? eu nu-i plac pe niciunul nici pe Onur dar nici pe Cansel dar o ador pe Tuba .
eu m-am uitat la ASi ptr amândoi fără unul dintre ei serialul nu ar mai fi avut farmec .
mai, ceva în plus fata de "foștii" (reali sau potențiali) tot a avut onur asta, de s/a hotărât fata sa se mărite cu el.
și nu refer la centimetri (circumferința inimii, înțelegi tu Simi)
Amândoi au varste coapte si nu par prostuti, asa ca nu cred ca se însoară din dezamăgiri trecute sau de teama ca nu ii mai ai nimeni.
și nu refer la centimetri (circumferința inimii, înțelegi tu Simi)
Amândoi au varste coapte si nu par prostuti, asa ca nu cred ca se însoară din dezamăgiri trecute sau de teama ca nu ii mai ai nimeni.
buna seara,doamnelor!...multumiri pt.noutati
Dana, pt.tot ce/ai scris...fara sa vrei a/i exprimat deschis gindurile noastre!!!!...vacanta placuta si cit mai relaxanta!!!!...intra de cite ori ai chef
o seara placuta,
P.S.parintii lui Cansel in noul serial sunt cei din Hatirla????
Dana, pt.tot ce/ai scris...fara sa vrei a/i exprimat deschis gindurile noastre!!!!...vacanta placuta si cit mai relaxanta!!!!...intra de cite ori ai chef
o seara placuta,
P.S.parintii lui Cansel in noul serial sunt cei din Hatirla????
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Seara buna fetelor!
baii dar ce barbos e cansel..brrrrr!~~oare acest look il va avea pana la final ?
baii dar ce barbos e cansel..brrrrr!~~oare acest look il va avea pana la final ?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Multumim denisa ..acum sa vedem si cum decurg evenimentele in film..daca merita vazut sau nu ...Care este actiunea filmului, stie cineva?DENISA a scris: fetelor fiţi pe fază că în curând va apărea trailerul de la filmul lui Cansel .
Admin_dea05- Admin
am inteles ca el, eroul ppal, se iubeste cu o fata.
dar intra la inchisoare (adica il baga, ca nu cred sa se duca benevol) si, intre timp, fata se marita cu altul.
si cand iese eroul din închisoare, devine terorist.
adica ii face viata amara fetei.
dar intra la inchisoare (adica il baga, ca nu cred sa se duca benevol) si, intre timp, fata se marita cu altul.
adica teroristul e cansel?axxa246 a scris:am inteles ca el, eroul ppal, se iubeste cu o fata.
Admin_dea05- Admin
da,Dea,teroristul e Cansel,dar are un pistol cu ...doape
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
E personaj negativ in film ?Garo a scris:da,Dea,teroristul e Cansel,dar are un pistol cu ...doape
Admin_dea05- Admin
Fetele ce faceti ? Ce harnicute ,cand incepe filmul cu teroristul ......s-o vedem si peasta .Va pupic si spor la .....lucru in continuare
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
buna seara zanute
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Lucica , sa iti traiasca nepotelul , mare si puternic si sa fie mandria ta si a parintilorLucica10 a scris:Fetele ce faceti ? Ce harnicute ,cand incepe filmul cu teroristul ......s-o vedem si peasta .Va pupic si spor la .....lucru in continuare
alitheea- vip
Va fi Gigi Durul...Admin_dea05 a scris:E personaj negativ in film ?
alitheea- vip
Sunt tare curioasa sa-l vad intr-o cu totul alta posturaalitheea a scris:Va fi Gigi Durul...
Admin_dea05- Admin
O seara frumoasa!Lucica10 a scris:
Admin_dea05- Admin
Mai e putin si vom vedea...dar ai vazut ce freza si-a tras?Admin_dea05 a scris:Sunt tare curioasa sa-l vad intr-o cu totul alta postura
alitheea- vip
Stii care e problema mea ?
Oare va traduce cineva in engleza ?
Arzu sigur nu o va face ca nu ii place Cansel
alitheea- vip
poate se va gasi cineva macar sa ne faca cate un rezumat.alitheea a scris:Stii care e problema mea ?
Admin_dea05- Admin
Sper , ca daca nu ...nu stiu ce vom pricepe...Admin_dea05 a scris:poate se va gasi cineva macar sa ne faca cate un rezumat.
alitheea- vip
Garo a scris:da,Dea,teroristul e Cansel,dar are un pistol cu ...doape
da, Dea, Cansel!
Garo, Ali, kiss iu!
Ce faci Axxa, nu te-am prea vazutaxxa246 a scris:
da, Dea, Cansel!
Garo, Ali, kiss iu!
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum