57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
Petre Gabriel Nicoleta
vania_e
rina-rina
pufy2010
nutzi
axxa246
Nicky
dana17
ana58
iulianagl
alitheea
Garo
vivi
Lucica10
lica54
costina
DENISA
andreea90
Admin_dea05
florica
24 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Mai cemi place ca ati inceput sa va adunati pe acasa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna iubita , se apropie toamna , si mai stam si noi pe acasalica54 a scris:Mai cemi place ca ati inceput sa va adunati pe acasa
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Dragalaselor ma retrag in ale asternutului dar nu inainte de a va dori noapte buna un somn linistit cu vise frumoase....tare frumoase mai sunt visele dar sa nu te trezesti nicodata din ele!!!!!va dulce pe obrajori si o imbratisare calda de la bunicuta
lica54- vip
Pai cred ca ar fi si timpul ajunge cu atata plmbareala plange pagina....alitheea a scris:Buna iubita , se apropie toamna , si mai stam si noi pe acasa
lica54- vip
Noapte buna draga mealica54 a scris:Dragalaselor ma retrag in ale asternutului dar nu inainte de a va dori noapte buna un somn linistit cu vise frumoase....tare frumoase mai sunt visele dar sa nu te trezesti nicodata din ele!!!!!va dulce pe obrajori si o imbratisare calda de la bunicuta
alitheea- vip
Multumim Denisa pt nou topic al filmului Yalanci Bahar
Cansel arata destul de bine .. sper totusi sa ii mai taie barba aia ... e cam mare
Va pup Noapte buna
Cansel arata destul de bine .. sper totusi sa ii mai taie barba aia ... e cam mare
Va pup Noapte buna
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Ce faci frumoaso?andreea90 a scris:Multumim Denisa pt nou topic al filmului Yalanci Bahar
Va pup Noapte buna
alitheea- vip
Noapte buna fetelor!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Noapte buna AndaAdmin_dea05 a scris:Noapte buna fetelor!
alitheea- vip
alitheea a scris:Ce faci frumoaso?
Bine draga mea .. cica in vacanta .. cu practica pt fac , pe afara .. nebunii de vara .. M-am lecuit si de tot ce insemna Tuba si Cansel pt totdeauna .. Tuba sa fie fericita.chiar vreau sa o vad fericita si bebelusii sa ii vad mari , chiar sunt curioasa daca ne va trimite managera ei poze de la nunta , ca asa a promis ca va pune niste poze de la nunta cu ea mireasa special pt fanii, vreau sa o vad si pe asta ..
Acum vreau sa vad ce o sa faca Cansel cu Pinar, ca vad ca se distreaza ..poate avem parte si de o nunta
Ma asteptam sa aiba barba mai mica .. nici chiar asa de mare , sper sa i-o mai tunda pe parcurs
in rest sunt bine .. ne mutam in "casa noua ".. totul e minunat
Te pup
andreea90- vip
noapte buna,Lica...fetelor,ati vazut Hatirla?;eu acum o vad si nu ma pot opri...scuzati daca intru mai greu...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:noapte buna,Lica...fetelor,ati vazut Hatirla?;eu acum o vad si nu ma pot opri...scuzati daca intru mai greu...
Buna Garo , eu am vazut cateva secvente din Hatirla .. e frumos serialul,dar nu-mi place Beren cum joaca in serialul asta, parca prea se miorlaie,se vede ca joaca teatru , bine era si mai mica .. in schimb in Ask-i memnu mi-a placut cum a jucat , dar e frumos serialul,are o poveste frumoasa,poate cand o sa am timp am sa-l vad si eu pe tot .. am vazut inceputul , conflictul si finalul .. Te pup si vizionare placuta
andreea90- vip
buna seara fetelor ..da ati crosetat azi nu gluma...
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
De ziua ta, iti dăruim un buchet de culoare şi veselie
care să îţi aducă noroc în viaţă şi prieteni în casă în această zi!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 02 Aug 2011, 12:24 am, editata de 1 ori
:drunken: :drunken: LA MULTI ANI LUCICA !!!!!!!
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
La multi ani Lucica Multa sanatate , fericire , bucurii si impliniri alaturi de cei dragi
andreea90- vip
La multi ani , Lucica !
Sa fii sanatoasa si fericita , iar cei dragi sa iti stea mereu alaturi.
Sa fii sanatoasa si fericita , iar cei dragi sa iti stea mereu alaturi.
alitheea- vip
Are Cansel in noul serial .. numai bunaciuni
Fahriye Evcen
4 Iunie 1986 (25 ani) Germania , zodia Gemeni
Are o relatie cu Ozcan Deniz sau a avut , nu stiu daca s-au despartit
Merve Sevi 24 iulie 1987 ( 24 de ani)- zodia leu
Bengi Öztürk
Nascuta pe 28 Decembrie, 1980 in Germania (31 de ani )- zodia Capricorn
Restul actorilor si detalii despre ei .. le gasiti pe topicul deschis pt serial Yalanci Bahar "Yalancı Bahar"
andreea90- vip
Harnica esti tu copila
Eu la ora asta ma chinui sa termin niste acte , dar tot altceva fac
alitheea- vip
alitheea a scris:Harnica esti tu copila
M-am obisnuit sa adorm pe la ora 3 dim ... si macar sa fac ceva ultil , ca ziua nu am timp sa caut.. si pe facebook tre aranjez pagina.. dar o mai las un pic, ca n-am timp .. Spor la acte Eu ma duc sa fac nani sa ma trezesc maine , ca tre sa ajung la "d-na procuror"(practica) .. Noapte buna Pupici
andreea90- vip
La multi ani Lucica!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata dragalaselor am venit sa servim cafeluta impreuna..
lica54- vip
Lucica primeste si din partea mea un sincer si calduros LA MULTI ANI!sanatate fericire bucurii alaturi de cei dragi....
lica54- vip
Sunt atat de fericita ca va am alaturi .....nici nu-mi gasesc cuvintele cum sa va multumesc nu stiu sa va trimit poze cu sampanie s-au prajituri dar va trimit cate un pupic si mii de multumiri .
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Am pus si aici si la Yalanci Bahar clipul promotional despre copii cu autism in care vb Cansel .. dar o sa intru numai acolo de acum ... gata eu imi mut casa .. Inchei etapa Gonulcelen , a fost frumos , o iubirea ca-n povesti .. cu un print si o printesa , dar din pacate printesa a fost furata .. Fiecare pe drumul lui , fiecare isi croieste drumul in viata cum crede ca e mai bine pentru el .. asa si ei .. sunt 2 actori deosebiti si Tuba si Cansel , au jucat atat de natural incat am crezut in iubirea lor,de acum incolo nu ne ramane decat sa privim inainte spre viitor , trecutul nu mai poate fii schimbat .Eu impreuna cu Cansel si TUba incep o noua etapa .. cu Cansel in nou proiect si Tuba departe de camere de luat vederi si paparatzii , alaturi de familia ei .. Va astept in noua casa Yalanci Bahar
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum